Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 7
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Chat
Pagina 51 din 95 << < 48 49 50 51 52 53 54 > >>
Deconectat RE: Chat
Lucia
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
20408. Postat la 14/11/2012 13:26 - 4553z12h56m
Lavi, te-am zis eu, nu te entuziasma...smiley
Pana si luna merge dupa Legea lui Dumnezeu, numai Valentina dupa...smiley
ce?nimic...

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
fullban10
20410. Postat la 14/11/2012 13:43 - 4553z12h40m
Lasă Lucia, nu te îngrijora că nu știi, mersul meu. Tu roagă-te .
Știe Dumnezeu și mi-e, mi-este de-ajuns.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Lucia
20413. Postat la 14/11/2012 14:44 - 4553z11h38m
Valentina, uneori se poate citi si printre randuri...

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Deconectat RE: CHAT
fullban8
20415. Postat la 14/11/2012 15:03 - 4553z11h19m
Dragă soră Lavinia)! ...nu zice HOP, până nu treci șanțul! Sora Lucia a prins mersul... Valentinei!
Acțiunea sorei Valentina, nu este un semn de speranță că ar fi înțeles ceva cu privire la Sfințenia rânduielilor-sărbătorilor - ea merge imperturbabil pe calea respingerii și desființării Legii și rânduielilor Cerului.

Dragă soră Valentina! ...răspuns pentru postarea ta de mai sus - nr. 20394/14.11.2012/07.52, ... cu plăcere Prietenă dragă dar... ia vezi ce spun ultimile 8 cuvinte din Faptele apostolilor 5.4.

...spre deosebire de surorile pe care le-ai amăgit cu speranțe nefondate... prin sinceritatea și curăția inimii lor față de Adevărul Cuvântului Sfânt, eu înțeleg ceea ce prin maniera postării tale, vorbești mai mult decât crezi tu că SE poate ÎNȚELEGE.
Postarea ta directă, scurtă și clară, nu a fost dată pentru a primi o confirmare, cât pentru... a primi o INFIRMARE, ...fapt pentru care te rog să asculți la prietenul tău (cum zici).
Dacă ai fi vrut o confirmare, ai fi cerut-o ca introducere (sau ca încheiere) în postare! ...nu ai fi lăsat INFORMAȚIA ca pe O MOMEALĂ în undiță... în apa topicului CHAT, ...când INFORMAȚIA aparținea ori de topicul Calendar biblic (la Studiu biblic), ...ori de topicul Luna nouă (la Sărbători)! ...și apoi, ...această înformație nu este dată copy/paste de pe un alt Forum (cum zici tu).

Am înțeles... tu ai postat informația pe Chat și ai primit confirmarea DE LA CEL CARE ERA ÎN TEMĂ... prin persoana Duhului Sfânt! Nu este așa soră Valentina!

...tu nu ai urmărit o CONFIRMARE de la Melhisedec, ci o INFIRMARE a INFORMAȚIEI primite de la Iedidia care este banat FUL pe Melhisedec, pentru că pe Forumul la care te referi nu are cine să-l contrazică.
...tu ai aruncat INFORMAȚIA, pentru a produce VALURI pe Melhisedec, ...pentru ca cineva de pe Melhisedec s-o CONFIRME sau s-o INFIRME, după care... dacă se confirma... păreseai ringul, ...dacă se INFIRMA, duceai argumentele dincolo - procedai așa cum procedezi aici, ...pângărind credința sărbătorilor cu argumentele primite de la predicatorii tăi (coducătorii creștinilor de rit adventist cunosc tot Adevărul dar... dacă l-ar descoperi membrilor, ...și-ar pierde slujba).
...oricum, Iedidia știe pe ce drum merge, ... indiferent de unde ai primi tu O INFIRMARE a informației, ...ca să-l contrazici pe el, ...nu se prinde! ...el știe și de ce evreii schimbă datele de Roș Hodeș-Lună nouă (deci nici calendarele evreiești nu-l pot deruta - evreii au secrete, pe care nu le dau publicității, ca să nu supere Fiara, și să nu fie omorâți de Fiară dar, ...în Harul Celui Atotputernic, Duhul Adevărului descoperă Adevărul Său și unor păcătoși sinceri dintre neamurile născute în păgânism)!
...el (Iedidia) a început să citească Cerul, știe bine ce știe, și vezi ce zice dacă-i transmiți salutări de la mine.

...pentru postarea 20407 (de deasupra), ...să ști că Luna și Soarele nu merg după ciclul lăsat lor de Dumne_zeu, ci după Legea pusă în ei (aștri) de Creatorul cerurilor și Pământului: Psalmii 104.19 El a făcut luna, ca să arate vremurile; soarele știe când trebuie să apună.

<< ADEVĂRUL FĂRĂ DRAGOSTE ESTE O ÎNȘELĂTORIE; DRAGOSTEA FĂRĂ ADEVĂR ESTE O ILUZIE >>
Lavi
20416. Postat la 14/11/2012 15:16 - 4553z11h6m
O!...chiar am fost entuziasmată...che pecado mia sorella Lucia .smiley
Sorella Vali...luna de pe cer de a Cărui Lege ascultă..?
Psalmii 104:19 El a făcut luna ca să arate vremurile; soarele știe când trebuie să apună.
Văd bine ca fratele Georgian mi-a luato inainte cu psalmul 104cu 19.

Lucia
20417. Postat la 14/11/2012 17:22 - 4553z9h1m
O, vezi tu, Lavi, cine cauta gaseste...
Dar, cand telul meu este de a instiga si nu a cerceta...atunci este vai...

fullban10
20422. Postat la 14/11/2012 18:07 - 4553z8h15m
Ce vă iubesc eu pe voi. Dar greu ajungeți să mă înțelegeți! Georgian , ca să vezi că te-ai grăbit cu afirmația, fără să verifici, de-adevăratelea e copy/paste (știi tu de unde). Iedidia nici nu știa,atunci când am scris ( i-am spus eu pe mes) ce surpriză i-am făcut, iar pe tine te așteptam să dai amănunte. Sincer voiam o confirmare.
De ce păcătuiți voi bănuindu-mă mereu?

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Lucia
20424. Postat la 14/11/2012 18:20 - 4553z8h2m
Si eu te iubesc, si te inteleg destul de bine, doar nu esti de ieri, de azi, aici...hm

Aurelc
20431. Postat la 14/11/2012 22:17 - 4553z4h6m
Mda, interesante discuții am citit aici mai sus. După ce le-am terminat de citit mi-am amintit de un pasaj din biblie scris de un om înțelept...

Proverbe cap. 30:32. Dacă mândria te împinge la fapte de nebunie, și dacă ai gânduri rele, pune mâna la gură:
33. căci baterea laptelui dă smântână, scărpinarea nasului dă sânge, și stoarcerea mâniei dă certuri.

Mă miră faptul că oameni înaintați în vârstă ajung să-și argumenteze faptele cu explicații de genul " am vrut să văd dacă apa e udă", sau dacă o plită fierbinte mă va arde dacă pun mâna pe ea. Sau poate am uitat eu că un proverb spune că oamenii în vârstă ajung să dea iar în mintea copiilor smiley - asta ca să se termine postarea într-un ton mai vesel smiley. Deci orice este posibil.

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Deconectat RE: CHAT
fullban8
20432. Postat la 14/11/2012 22:17 - 4553z4h5m
Dragă soră Lavina... iartă-mă! Nu am vrut să ți-o iau înainte cu Psalmul 104.19, cât cred că este vorba de același DUH!

Dragă soră Valentina! ...iartă-mă că dau în tine ca în ceva fără suflet, ...ca să te vindec de boala aroganței, și a necinstei duhovnicești... față de ADEVĂRUL CURAT (că unde nu sunt sigur, mă abțin, și nu forțez nota), ...după modelul din Apocalipsa 3.19: Eu mustru și DISCIPLINEZ pe toți aceia pe care-i iubesc. Fii plin de râvnă, dar, și pocăiește-te! (să ști că traducerea Cornilescu cu PEDEPSIREA, este perversă) - Mântuitorul nostru este DUH de Viață și Dragoste Jertfitoare - Y și HVH - El nu PEDEPSEȘTE și nu poate PEDEPSI - El DISCIPLINEAZĂ!

...așa că, ...eu nu știu ,,de undeva,, ... de unde ai luat tu copy/paste! Eu știu cu cine colaborez și postarea ta este după algoritmul meu. În afară de calendarele (lunar solare) întocmite de mine (din 2005, cu Sabatul de sâmbăta-saturnday sau cu Shaabbat-ul zilei a 7-a), în țara asta mai sunt trei tipuri de calendare (după 3 reguli, principii... puțin diferite - cu o zi sau două diferență de conjuncția Lunii noi), plus un tip copiat după Observatorul Urseanu (întocmite la București, Gura Șuții, Sinaia și Suceava). Toate... apar imediat după ce apar cele evreiești, ...sunt cam plagieri după Luah (calendarul evreiesc), dar... eu, ...le-am calculat singur, ...călăuzit doar de Sus, și le am întocmite din 2010, până în 2014..
...mai știu că de la Constanța la Botoșani, ...de la Roșiori la Bistrița Năsăud și de la Craiova prin Timișoara și Hunedoara la Baia Mare, am dat calendare PDF și stil revistă, pe care am scris pe coperta din față ,,Calendar BIBLIC 599?,, - adică cinci mii nouă sute nouăzeci și ? (nu se știe) - și pe coperta din spate ,,Achitat de Isus,, (2005-2009), după care... ,,Achitat de Mesia,, (2010-2012). Din 2011 mai face sora Ana din Tg.Mureș, dar sunt cam greoaie de înțeles.
Dorința mea a fost ca să învăț adunările ca fiecare suflet să știe cum se determină Luna nouă (creierul sărbătorilor), și Shabbath-ul (inima vieții de credință) - dar au apărut niște lideri de grup care s-au interpus - Cel Prea Înalt știe de ce!

Eu nu mă consider autor, Autor este Yashuah HaMashiach, eu fiind numai un rob netrebnic al Său (Luca 17.10), ...care nu sunt în stare să fac nici ce trebuia, greșind de multe ori. De 2 săptămâni am primit lumină cerească să determin (exact ca evreii... anul bisect - Oooo! ...Tată! ...ce mult îi iubesc! ...Zaharia 8.23: rÎn zilele acelea, zece oameni din toate limbile neamurilor vor apuca pe un iudeu de poala hainei și-i vor zice: rVrem să mergem cu voi; căci am auzit că Mântuitorul este cu voi!r1;

...Sora Valentina! ...și eu calculam ca tine lucrurile pe calea vieții, dar aveam o sinceritate care m-a adus la Cineva care m-a dus tot timpul de ceafă, ...și când făceam pe deșteptul mă ridica puțin cu picioarele de pe pământ !
Un mare șef al meu, în tinerețea mea, mi-a zis: măi Teo! ...tu ești prost de sincer! ...pentru asta poți să faci pușcărie în locul lui (cineva care a pierdut un document de mobilizare, pe care eu l-am găsit într-un alt document, și ca să-l scap, i-am semnat eu de document în afara regulilor). Compromisuri și păcate de acoperire... până la operație când, ultima mea rugăciune a fost: Voia Ta Prea Înalte Suveran! ...dacă până acum am făcut ce am vrut eu, ...de acum, ajută-mă să fac ce vrei Tu; pe brațele Tale mă predau, ...facă-se Voia Ta! ...m-am lungit în pat, ...am adormit, că nu știu nici când m-au luat pe targă, și m-am trezit la reanimare când anestezista îmi zicea... strânge-mă de mână! ...eram conștient, credeam că o strâng de îi rup degetele, și ea zicea că... nu are putere! ...mai lasă-l!

...fi sinceră cu tine sora Valentina cu tine, ...și cu Duhul Adevărului, ...vei vedea că se coboară Cerul peste tine. Vei intra în luptă cu tine, ...vei începe să te îndepărtezi de lume, ...vei fi urâtă de cei dragi, ...de prietenii ce rînd pe rând te vor ispiti... cu ademeniri, ...cu forța și apoi cu pedepse, ...și când vei fi convinsă că ai învins, ...vei intra în luptă cu Marele Înșelător care, ...te va ademeni, ...te va forța, și apoi va încerca să-ți ia viața dar, ...în această situație, începe să apară Lumina; vei simpți ce zice sora Lucia despre Duhul Sfânt.

...fi sinceră în credință, și împlinește Cuvântul, nu minciunile predicatorilor - 1 Timotei 4.5: pentru că este sfințit prin Cuvântul Mântuitorului și prin rugăciune.
...fi sinceră cu El, că El îți cunoaște inima, și dacă ești sinceră, El este credincios și îți va arăta Calea, Adevărul și Viața!
...atunci vei vedea că Sărbătorile sunt sfinte și Veșnice, ca și Cel ce a zis ,,Iată Sărbătorile mele,,!
...acum nu vezi pentru că nu ești sinceră Valentina! ...acum ești perversă cu tine însuți și nu poți ieși din Isaia 59!

...privește la câțiva și câteva de pe acest Forum! ...cad, și se ridică??? ...greșesc, și se corijează??? ...NU! Întreabă-i și dacă dacă sunt sinceri, îți vor spune adevărul (cum ți-a zis de 1000 de ori Lucia dar, tu nu ai ochi să vezi, ...și nici urechi să auzi, ...pentru că tu nu ești sinceră și nu-ți lași viața pe mâna Mântuitorului! ...tu vrei să ții totul sub controlul tău (în mâna Ta)! ...pe mâna ta și cu învățătura celor în care te încrezi, ...cu ei, vei merge în Apocalipsa 19.20.

...când am zis unui frate Independent cu care luam NeSfânta cină... frate... Sărbătorile... mi se pare un ADEVĂR VEȘNIC! ...mi-a zis: ai înebunit! ...doar nu ne-om lua după niște muieri! ...era o fetișcană care a renunțat (ca mine) în anul 3, la facultatea de Filozofie - o fată deșteaptă, credincioasă și călăuzită de Cer!
...Adevărul nu-L găsești în Templele arogante denominaționale, la predicatorii cu diplomate pline de zeciueli pentru vile și Gepuri, ci în adunările din casa unor frați neânsemnați, ...la câte un pleșuv ca Ilie, ...ca Elisei, la câte o umilită cu basma, batic și rochie lungă nedespicată, ... ca Ana, ...ca Debora, ...ca Lidia din Tiatira, ca Damaris din Atena, și ca unele surori de pe acest Forum, care te privesc, dar nu le întâlnești privirea, ...care se uită la tine dar nu te împung cu privirea! ...care nu pleacă la biserică sau la adunare, și nu trebuie să se uite (cum ai zis că te uiți tu ca doamnele) să vadă dacă nu au fire trase din dresuri = ciorapi transparenți - niște țațe... de la 17-18 ani (cu sărbătorile, care poartă rochia nedespicată, și lungă până la glezne ), ...care au biserica în casa lor (Coloseni 4.15), ... și nu curvesc cu Cezarul prin aprobările și atestatele obținute de la construcție și funcționare, până la facultățile teologice... sfinți cu diplome și atestate.

<< ADEVĂRUL FĂRĂ DRAGOSTE ESTE O ÎNȘELĂTORIE; DRAGOSTEA FĂRĂ ADEVĂR ESTE O ILUZIE >>
Lucia
20438. Postat la 15/11/2012 09:19 - 4552z17h4m
Frate Ovidiu, ai dreptate pe o parte...se mai da si in mintea copiilor!smiley
Un tanar nu poate da in mintea batranilor, dar un batran poate da in mintea voastra, pentru ca a trecut pe acolo...smiley
Dar, spune tu, sincer, de cand nu mai postezi un material asa serios, ca sa ne bucuram de tineretul nostru, podoaba casei sfinte ?

Aurelc
20442. Postat la 15/11/2012 13:51 - 4552z12h31m
Sora Lucia, din nefericire, anul acesta cam de prin luna mai, daca nu chiar mai repede ma aflu intr-un fel de stare de tranzitie, in cadrul careia mi s-au schimbat atatea in viata ca multe lucruri nu mai sunt la locul lor.... Iar referitor la portal, am schimbat cateva sisteme de operare (Windows-uri) si mi s-au sters o gramada de date, si nici acum nu pot spune ca situatia s-a normalizat... Si acesta este unul din motivele pentru care lipsesc postari de-ale mele la unele subiecte unde poate ca as mai avea si eu cate ceva de spus, din umila mea cunostinta. Daca bunul si induratorul Dumnezeu va voi sa schimbe lucrurile, atunci se vor schimba, eu unul duc dorul unei interactiuni mai frecvente cu partea vizibila a portalului.

Multe binecuvantari tuturor!

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Lucia
20444. Postat la 15/11/2012 14:15 - 4552z12h7m
Te inteleg, dragul meu, insa eu te-am scris tie, ca o provocare pentru toti tinerii de pe acest portal, dorinta mea este sa scrie toti, chiar daca se greseste, putem invata impreuna, nu?

lisha
20490. Postat la 16/11/2012 18:37 - 4551z7h45m
Eu...as avea atatea de spus...cu privire la multe

Dar...ma tot minunez ce citesc si nu mai am vreme de scris

Un sabat binecuvantat sa aveti cu toti!

"...iarta-ma ca vin prea des in fata Ta pentru a cere....si prea rar pentru a da..."
Lucia
20504. Postat la 18/11/2012 12:56 - 4549z13h26m
Frate Nica, pe unde te-ai ascuns, nu mai continui...smiley

lisha, nu ne lasa in suspans...spune ce ai pe suflet!

Lavi
20521. Postat la 19/11/2012 07:04 - 4548z19h18m
Da ! surioara Lisha ,curaj scumpa lu' Lavi ,spune si tu o vorbă ,două...tu vezi câte inteleg eu...prin studiu ...păi' merg la drum cu fratii si surorile mele ,nu mă las eu de ei ...si nici ei nu scapă de minesmiley ...Doamne! toti imi sunteti dragi ...eu stiu că in spatele ,scrisului ,bate câte o inimă pentru cer...si cu totii avem intrebări si dorim răspunsuri ...si bătranii de aceea sunt bătrani să ne invete ,să ne mustre ,dacă trebuie ...nu?
Imi pare rău de sora Valentina că iar e banată.
Am să vă fac să râdeti un picut de mine cu privire la acest ,,banat''.
Când eram la inceput pe acest portal ca nouă utilizatoare ...vedeam mereu in partea stângă ... Membri banați: valentina...si altii... mă gândeam că sora respectivă este din BANAT-de unde sunt eu ca regiune si de ce nu sunt si eu ,,banat'' ca sora?.smiley
Am aflat pe parcurs ca sora Vali este din Bacău,asa că,.... m-am inselat crezând că este din Banat.
Dar asa ...ca si cultura generală să vedem de unde se trage denumirea de Banat ...de la un ,,ban''...
Banatul este o provincie istorică împărțită astăzi între România, Serbia (Banatul Sârbesc) și o foarte mică parte din Ungaria.

În perioada dominației Coroanei Maghiare au fost numite ,,banaturi''toate comitatele de graniță, conduse de un ban: Banul de Severin, Banul de Belgrad, Banul de Sabăț. Denumirea s-a limitat mai târziu la actuala provincie ,,Banat'' de Timișoara.
Fratilor,surorilor, incercati să căutati ,să nu mai fiti ,,banați''succes.
Că ,tot BANATU-I ,,fruncea'' smiley..asta ,asa ca o metaforă.... nu fac din Banat un ,,piedestal'' toata Roamânia este frumoasă ,in special regiunea Moldovei ,Maramures si câte altele zone frumoase.

Lucia
20524. Postat la 19/11/2012 13:42 - 4548z12h40m
Iata, ca se poate face haz de necaz...si mie imi pare rau de Valentina.
Insa va reveni in curand.
Frate Ovidiu, faptul ca intri si sustii mici discutii, face ca portalul sa capete culoare, mie sincer, imi da un sentiment de siguranta, ca si cum capitanul a revenit la carma...smiley
Ma rog Domnului sa nu mai ai probleme, griji, care sa te faca sa stai in "cabina".
Frate Nica, vreau sa continuati si la "Credinta care duce..."multumesc!

Lavi
20536. Postat la 20/11/2012 07:15 - 4547z19h7m
Sora mea Lucia si scumpa mea ,sincer m-am uitat la rubrica ,,sanctiuni'' si acolo am vazut pe cei banati ,aproximativ zece ...dar sora Vali are destul de multe banuri ,din păcate.
As dorii să reamintesc ce a scris fratele Ovidiu acolo ...,,Aici... sper să rămână pagina doar cu acest mesaj smiley. Pentru că administrația nu e bucuroasă să pedepsească pe cineva...''
Este binevenit si un astfel de topic ,pentru ca fiecare dintre noi să ne disciplinăm si să nu sărim peste regulament.
Sincer, eu, de fiecare dată când vedeam un ,,banat'' aveam o strângere de inimă pentru persoana in cauză...mă gândeam ...oare prin ce momente trece,cât se cercetează inaintea Celui Sfânt? .
Trag nădejde că, sora Valentina se va intoarce altfel...după acest ban..sper să fie ultimul,cel putin asa imi doresc ..dar aceasta se va vedea pe parcusc.
..................
Soră Lucia ...ai numărat semintele de rodie?smiley
Dacă da ..poti scrie la ,,V-ati intrebat vreodată'?
Si eu, după tine ..eu le-am numărat ( am avut ceva de lucru)...dar, surpriză smiley

lisha
20538. Postat la 20/11/2012 08:03 - 4547z18h19m
Lavinia....uneori abea apuc sa citesc de unde sa mai scriu....unele postari kilometrice nu am rabdare sa le citesc si nici timpul necesar...

Deci nu stiu cum e cu mai multi copii... eu am unul si bun smiley)
NU are astampar 2 secunde tot timpul tr sa lucreze ceva....incearca sa plece singura cade....dar asa lucra in tacere te miri ce smiley) Eu impatur ea desatura, cand vine sotul acasa tr sa o feresc de el ca plange daca nu o i-a cu el..
In rest e cuminte doarme bine manaca bine...cu asta am si eu noroc ca mai pot face una alta...ca de nu ar fi vai si amarsmiley)

De multe ori deschid pagina si asa ramne deschisa nu pot citit mai nimic....ce sa mai postez

Chiar sunt curioasa de semintele la rodie, cate sunt....poate le numarati....eu manac des dar nu am timp numarat smiley) tr sa mananc tot pe ascuns ca de nu am scandal smiley)

Sa aveti o zi binecuvantata! >smiley<

"...iarta-ma ca vin prea des in fata Ta pentru a cere....si prea rar pentru a da..."
Lucia
20539. Postat la 20/11/2012 14:30 - 4547z11h52m
Ce dragut, mamicuta lisha...fetita ta trebuie sa fie foarte draguta, copilasii cand incep sa mearga sunt atat de scumpi, sunt bucuria vietii, fericirea noastra!

Lavi, inca nu am iesit sa cumpar fructe, iar rodii nu am in casa, sincer, nu am gasit ceva deosebit in acest fruct, insa este interesanta povestea lui...smiley

Pagina 51 din 95 << < 48 49 50 51 52 53 54 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19165856 vizite unice Powered by PHP-Fusion