Am încercat sora Valentina dar... nu am putut! Încerc pe o altă cale (să-l trimit altcuiva de pe Forum, prin mess și... ??? ...să vedem!
...dar, sunt curios! ...ce s-a întâmplat cu tine? ...ai auzit ieri la Tv. (la realitatea), ...la ACTUALITĂȚILE de la miezul nopți despre declarația Papei Benedicht al XVI-lea cu privire la greșeala (eu zic FALSUL) în care a s-a mers până acum în calendarul creștin??? (eu știu că din 1950 s-a chinuit să schimbe calendarul; de un an de zile eu scriu despre noul calendar papal în fașă - UN ALT FALS, mai aproape de Adevăr)! ...și cu privire la nașterea lui Isus Hristos la Nazaret (nu la Betleem - adică... declară Biblia creștină mincinoasă), ...și în ALȚII ani (2 sau 7 î.e.n.) - când va declara că Isus Creștinul s-a născut la Niceea, ...la anul 321 e.n.???
Mai mulți frați și surori mi se plâng de faptul că nu -mi pot citi materialele trimise prin messenger și email.
<< ADEVĂRUL FĂRĂ DRAGOSTE ESTE O ÎNȘELĂTORIE; DRAGOSTEA FĂRĂ ADEVĂR ESTE O ILUZIE >>
Deconectat
RE: Chat
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi)
Nimeni nu-mi raspunde...Ovidiu, nici tu nu stii nimic de revista?!
Cata transparenta!
Uneori ma gandesc ca vom mai afla cate ceva despre acele proiecte de unitate...despre noii Tineri slujitori, despre calendare de studiu, macar acest portal sa ne mai informeze de activitatile care au loc in vederea asigurarii bunului mers la nivel local si national, ca sa nu mai spun...international.(diaspora e umplutura, vorba unui frate batran)
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Deconectat
ioan olah (detalii numai pentru membrii conectaţi)
20676. Postat la 29/11/2012 21:15 - 4538z2h14m
cautatorul
Buna seara
Are cineva informatii recente ce se intampla in Izrael si Palestina .
Imi cer scuze sora Lucia, dar am vazut ca intrebarea era personalizata, si m-am gandit ca nu are rost sa ma bag unde nu imi e solicitat ajutorul...
Ultima data cand am vorbit cu fratii de la revista erau necajiti ca nu prea scrie nimeni articole bune, pentru o revista de calitate...
Fara articole bune, de unde revista?
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Soră Lucia m-am tot gândit ce răspuns să dau, unul oficial din partea DER, sau un răspuns neoficial, din informațiile care le am, Revista este în lucru, așa cum spunea și Ovidiu ne confruntăm cu lipsa articolelor, deci dacă toate vor merge bine atunci este posibil să iasă încă un număr anul acesta, să ne rugăm Domnului să fie așa!.
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
Deconectat
cautatorul (detalii numai pentru membrii conectaţi)
20691. Postat la 01/12/2012 14:54 - 4536z8h35m
Buna ziua
De 1 Decembrie , Ziua Nationala a Romaniei spun tuturor " La multi ani "
Frate Liviu Inedelea vreau să a-ti multumesc foarte mult pentru predica ,,Neamurile-Iudeii si Venirea Domnului" postată a frt. Daniel Feurdean , vai ce minunată Predică mi-a uns Sufletul .Domnul să va Binecuvinteze frate Daniel vă multumim pentru indemnurile primite si pentru ca ne ajutati pe noi cei tineri sa cunostem mai bine Scripturile . Domnul sa va rasplatească cu Viață Veșnică .Amin
Astept cu placere si alte Predici ale fratelui Daniel
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
Deconectat
pop jeniffer (detalii numai pentru membrii conectaţi)
20713. Postat la 04/12/2012 07:29 - 4533z16h0m
Pace!!!
Am nevoie de putin ajutor, va rog sa ma ajutati sa raspund la asta...
jeniffer A scris:
It is upsetting to me to hear that someone does not believe in God.My religion is verry different from the onest most of you know them.For me the Bible is an undeniable truth.
So you believe snakes can talk? You believe the earth is flat? (Because God spread mankind out to the CORNERS of the world). You believe Noah could collect all animals of the world in just a few weeks, even though for example penguins only live around the South Pole? Sorry if it upsets you, but as it's already proven that the Earth is ROUND, the Bible is clearly not an undeniable truth.
Nu stiu cum sa ma explic va rog in engleza daca se pote daca nu si in romana e bine,voi face eu traducerea ,trebuie sa stiti ca aceasta persoana cunoaste bine Biblia dar este forte contra , va multumesc, multa pace
,,Eu-zice Domnul-te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta."
psalmul 32,8
Deconectat
Michael Roman (detalii numai pentru membrii conectaţi)
20718. Postat la 04/12/2012 10:10 - 4533z13h19m
Șalom, Jeniffer (sau...Jennifer? Cum e corect?...)
Iată o schiță de răspuns, postat după sistemul: replica interlocutorului tău, traducerea ei + răspunsul în limba română și traducerea sa în engleză:
Î: So you believe snakes can talk? / Așadar, tu crezi că șerpii pot vorbi?
R: Nu, în mod normal animalele nu vorbesc. Dar dacă Dumnezeu face vreo minune (ex. măgărița lui Balaam) sau Satan se împielițează sau îi ia în stăpânire, atunci pot vorbi. / No, normally, animals do not talk. But if God makes a miracle (e.g., Balaam's donkey) or Satan lays hold of them, then yes, animals may speak.
Î: You believe the earth is flat? (Because God spread mankind out to the CORNERS of the world). / Crezi că Pământul este plat? (Întrucât Dumnezeu a împrăștiat omenirea în colțurile lumii.
R: Aceeași Biblie care scrie despre colțurile lumii și marginile Pământului scrie și despre cercul Pământului (Is. 40:22). Biblia are și vorbiri figurative, nu numai informații corecte. Apropo, oamenii de știință invocați, cei care pretind că le știu pe toate, folosesc expresiile "răsăritul și apusul Soarelui", când, de fapt, s-a demonstrat științific că soarele nu răsare și nu apune?/
The same Bible that writes about the corners of the world and the ends of it writes about the circle of the Earth, too. The Bible has figures of speech, as well, not only correct information. By the way, the scientists invoked, the ones claiming to be all-knowing, do still use "sunrise" and "sunset", when it was scientifically proved that the Sun does neither?...
Î: You believe Noah could collect all animals of the world in just a few weeks, even though for example penguins only live around the South Pole? / Crezi că Noe a putut strânge toate animalele din lume în doar câteva săptămâni, chiar dacă, de exemplu, pinguinii trăiesc numai în preajma Polului Sud?
R: Nu, nu cred că Noe a adunat animalele, ci Dumnezeu, și nu pe toate, ci doar câteva perechi. Cât despre Polul Sud, în acea zonă nu exista uscat. Pământul, așa cum îl cunoaștem noi a apărut DUPĂ Potop, care a pricinuit modificări cataclismice, și s-a extins DUPĂ Genesa, 10:25, când s-a împărțit Pământul în diferite CONTINENTE. Înainte exista un singur continent, " PANGEEA.
No, I don't believe that Noah gathered the animals... God did it! And not all of them, but just few pairs. As far as the South Pole is concerned, in that area there was no land. The Earth as we know it, became so AFTER the Flood, which brought about cataclysmal changes, and it extended AFTER Genesis, 10:25, when the Earth was divided in different CONTINENTS. Prior to that, there was just one continent: PANGEEA.
Jeniffer, această persoană NU cunoaște Biblia, ci cunoaște DESPRE Biblie, probabil ceea ce a auzit din "folclorul" ateu...
Despre ceea ce cred și afirmă ateii, îl poți întreba pe Eliahu: în timp ce era ofițer de rang SUPERIOR, era ateu și ținea lecții de învățământ politic (comunist).
După Revoluție, s-a pocăit... Așadar, cunoaște argumentele ateilor, precum și pe ale credincioșilor.
Binecuvântări!
Din El, prin El, și pentru El sunt toate lucrurile. A Lui să fie slava în veci! Amin.
Romani 11:36
Deconectat
20720. Postat la 04/12/2012 10:40 - 4533z12h49m
Va multumesc foarte mut, i-mi sunteti de mare ajutor ,aceasta persona a inceput sa critice crezul meu ,eu nu am facut-o cu necredinta lui ,vroiam sai dau un raspuns bland fara sa se simta , va multumesc multa pace,Dumnezeu sa va rasplateasca pentru osteneala dumneavoastra.
,,Eu-zice Domnul-te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta."
Cred ca observi ca pe la noi daca ai nevoie de ajutor, se gasesc tot mereu persoane gata sa ajute
In ce priveste raspunsurile pe care le cautai la acele provocari subscriu la ce a scris Michael. Persoana respectiva doreste doar sa stresseze lumea si-si cauta prada peste tot din plictiseala. ( zic si eu asa... nu se stie, poate o cunosti bine si ai vrea sa-i lasi o marturie buna, dar cu un asemenea comportament din partea ei, va fi greu de discutat...).
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Deconectat
20727. Postat la 05/12/2012 07:37 - 4532z15h52m
Da ,stiu ca aici pot gasi ajuor si va multumesc foarte mult.Nu vreau sa renunt sa-i raspund acestei persoane pentru ca pe langa el sunt si altii care sunt interesati ca sa-L cunoasca pe Dumnezeu si nu mi se pare corect ca el sa ii induca in eroare cu toriile lui de ateu. Acum stiu ca profit de bunatatea voastra dar cum "adversarul" meu e foarte insistent am nevoie de ajutor din nou
Tell me then, how did the other species survive the Flood? Nowhere in the Bible it is said that God created other animals afterwards.
It would have taken thousands of years for Pangea to divide into the shapes the continents have today and 'float' away from each other. Or are you saying that it's merely coincindence that the shapes of Africa and South America fit together like a jigsaw? Yet Abraham lived in Ur (in current Iraq) merely 300 years after the flood, and the continents already had the same shape as they had today?
And jenniffer, while you're already talking about science (correct me if I'm wrong, but Pangea is not mentioned in the Bible as far as I know), try to explain this.
You probably know about inertia. Or as Newton said "The vis insita, or innate force of matter, is a power of resisting by which every body, as much as in it lies, endeavours to preserve its present state, whether it be of rest or of moving uniformly forward in a straight line." Think about when you're sitting in a car and the driver abruptly steps on the brake. You will shoot forward. We've all been in such a situation, right.
Now, let's take a look at Jesaja 38:8 I will make the shadow cast by the sun go back the ten steps it has gone down on the stairway of Ahaz. So the sunlight went back the ten steps it had gone down. So, for a short moment, the Earth spun back. Really, I wouldn't want to have been there when that happened. Because if that truly happened, an abrupt reverse, all people would have been catapulted into space! We may not think about it, because we take the spinning of the Earth for granted, but we are always travelling at at speed of approximately 40.000 km/24h = 1666.667 km/h! And as every body endeavours to preserve its present state, this change of direction of the Earth would kill every living being! Therefore, this moment in the Bible could never ever have happened.
sscuze am utat sa adaug asta: el vorbeste numai de stiinta cum as putea sa fac ca discutia sa o ia intro alta directie?
psalmul 32,8
Deconectat
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi)
20729. Postat la 05/12/2012 08:16 - 4532z15h13m
S-a ajuns ca, STĂ SCRIS, să nu mai fie de-ajuns?
Însăși semnătura ta, Jeniffer, spune că NU.
Aceasta este cheia care deschide poarta . Folosește-o. Nu te lăsa doborât de Satana care urlă ca un lup și caută să te-nghită. Noi avem ca Tată un Creator, pe Isus un Biruitor și un Duh Sfânt , Călăuzitor.
Pavel îl îndemna pe tânărul Timotei să nu se întindă la vorbă cu oamenii al căror cuvânt roade ca gangrena. Ferește-te de întrebările nebune și nefolositoare.
Biblia are răspuns la toate intrebările.
Deconectat
20730. Postat la 05/12/2012 08:27 - 4532z15h2m
Scuze cu tot respectul , dar nu inteleg ce vreti sa spuneti sora Valentina.