Deconectat |
RE: Chat |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
21532. Postat la 03/02/2013 15:18 - 4472z8h13m |
|
|
Unora le place Brahms , altora le place Duhul Sfânt.
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
lisha (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
21539. Postat la 04/02/2013 07:55 - 4471z15h36m |
|
|
Multumesc ELIAHU777
In albania se gaseste vigantox, care e varianta lui excozul dar homeopata....asta din informatiile primite de mine.
Astazi am mai aflat ca legal nu se poate aduce medicamentul in tara.....doar luat de acolo varsat in alte sticlute si adus.......
Dumnezeu e in control la toate lucrurile, acesta e planul Lui si noi nu ne putem opune.
"...iarta-ma ca vin prea des in fata Ta pentru a cere....si prea rar pentru a da..." |
|
Deconectat |
RE: CHAT |
fullban8 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
21540. Postat la 04/02/2013 09:32 - 4471z13h59m |
|
|
Dragă soră Lisha!
Informația postată de mine mai sus, este OFICIALĂ și absolut COMPLETĂ, de la Secretariatul Cancelariei Ambasadei - la un asemenea nivel, și în asemenea situație (numai pentru sănătate), nimeni nu-și permite să vorbească evaziv (adică ușuratic - chiar m-a impresionat cu detaliile și bunăvoința... excesivă).
Cu siguranță (fără greșeală), Albania deține și comercializează Escozul - dacă puteam, mergeam eu dar... cu multă părere de rău, nu pot (chiar trebuie să fac și o mică internare în spital - deocamdată nu prea sunt locuri - dacă nu eram în această decompensare cardiacă, mergeam eu cel puțin și la Ambasada Albaniei dar... nu pot).
Singura problemă cu Albania, am înțeles că este viza (nu știu) dar... cred că pentru sănătate nu este o problemă (nu este vorba despre afaceri sau... ??? ...alte interese, ...de cine știe ce natură!
Ai dreptate! Cu adevărat totul este sub control, și NIMIC nu poate scăpa de sub controlul Celui ATOTPUTERNIC - YHVH Eloheinu!
Binecuvântări!
<< ADEVĂRUL FĂRĂ DRAGOSTE ESTE O ÎNȘELĂTORIE; DRAGOSTEA FĂRĂ ADEVĂR ESTE O ILUZIE >> |
|
Deconectat |
21543. Postat la 04/02/2013 18:56 - 4471z4h35m |
|
|
Fantastic câtă dăruire din partea ta.
Nu pot decât să-ți urez multă sănătatea și Dumnezeu să-și aducă aminte de tine, când ești la strâmtorare, de toate lucrurile bine pe care le-ai făcut pentru semeni în Numele Lui. Dumnezeu să te ocrotească , să-ți vindece inima cea mare care o ai.
Tot respectul!
|
Deconectat |
Moderator1 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
21572. Postat la 08/02/2013 17:10 - 4467z6h21m |
|
|
Postarea utilizatorului Valentina a fost mutată Chat de la subiectul ,,Săvârșesc un păcat dacă știu să fac un bine și nu-l fac?,,
valentina a scris: Sunt derutată de dilema ta , frate Nica . Cum ai ajuns să faci voia fraților chiar dacă știi că nu-i voia Domnului?
Mă bate gândul că iar nu am înțeles ceva, și mă opresc din scris.
Moderator |
|
Deconectat |
Nica Schirod (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
21583. Postat la 10/02/2013 05:23 - 4465z18h8m |
|
|
Întrebare pentru scumpul domn frate Daniel Bohotici.
Ai curajul să-mi spui public, câți trandafiri ar trebui să-ți trimit peste două zile?
Avertizare! - Vezi că peste două zile trebuie să îți aduci aminte câți ani ai!
Pentru că trebuie să Îi mulțumești Domnului pentru ei și să-l rogi, ca restul să fie tot așa de frumoși.
..............................................................................................................
Scumpă soră Valentina, în sfârșit, ai reușit să faci și un lucru bun.
- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)
- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod! |
|
Deconectat |
21584. Postat la 10/02/2013 09:47 - 4465z13h44m |
|
|
Să înțeleg că lucrul bun e acela că mă opresc din scris?
Nu te bucura prea repede!
|
Deconectat |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
21588. Postat la 10/02/2013 10:25 - 4465z13h6m |
|
|
Frumoasă afirmație de la cugetarea zilei soră Lavinia! Domnul să te biinecuvânteze să rămâi lângă El !
Frate Nică, văd că sunteți bine pus la punct cu aniversările !... 
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
Lavi (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
21591. Postat la 10/02/2013 11:21 - 4465z12h10m |
|
|
Multumesc mult ,frate Ovidiu ...am văzut-o si eu si am rămas frumos surprinsă ,trebuie să recunosc.
Cel Sfânt să ne ajute să fim slujitori după Voia Lui care este neclintită,ieri ,astăzi si in veci!
Când am scris cugetarea, treceam prin niste momente in care simteam că imi este pusă credința la încercare si ajutorul si mângâierea a venit prin plecarea inimii la tot ce este scris ,pentru invătătura si datoria oricărui om.
|
|
Deconectat |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
21595. Postat la 10/02/2013 12:38 - 4465z10h53m |
|
|
Pana la urma, cand se da drumul la subiectul, "Feriti-va sa nu defaimati..."?
Se poate pune intrebarea : De ce trebuie sa va feriti, ca sa nu defaimati?
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
21616. Postat la 10/02/2013 23:12 - 4465z0h20m |
|
|
Soră Lucia, eu cred că asta e o problemă pe care autorul subiectului trebuie s-o lămurească cu moderatorul respectiv, parcă era Moderator5...
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
ioan usciuc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
21618. Postat la 11/02/2013 07:00 - 4464z16h32m |
|
|
Un adevar profund la cugetarea zilei pe care-l percepi si intelegi foarte bine doar de la cei care au trecut pe acolo sau daca avem propria experienta. Adonai sa te binecuvanteze frate Avram si pe toti cei care au procedat la fel!
O zi frumoasa si binecuvantata tuturor! |
|
Deconectat |
Nica Schirod (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
21623. Postat la 11/02/2013 10:21 - 4464z13h10m |
|
|
Am trimis, moderatorului propunerea mea despre titlu care nu este corect.
- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)
- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod! |
|
Deconectat |
21624. Postat la 11/02/2013 12:18 - 4464z11h14m |
|
|
Frate Nica, cred ca nu te-ai suparat ca am vrut sa ajut...?
Titlu mi se pare corect, numai ca se vrea sub forma de intrebare...
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
Moderator5 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
21625. Postat la 11/02/2013 12:22 - 4464z11h10m |
|
|
Subiectul discutat mai sus tocmai a fost deschis cu titlul "Ce rol are îngerul meu? Ce știm despre acest aspect?" și a rămas în cadrul forumului "Înterbări și răspunsuri biblice".
Moderator |
|
Deconectat |
ioan olah (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
21626. Postat la 11/02/2013 12:44 - 4464z10h48m |
|
|
PAPA BENEDICT AL XVI-LEA ÎȘI ANUNȚĂ RETRAGEREA ÎNCEPÂND CU 28 FEBRUARIE
PAPA BENEDICT AL XVI-LEA DEMISIONEAZĂ. El și-a anunțat retragerea din funcție începând cu 28 februarie, informează agenția italiană ANSA. Potrivit sursei citate anunțul a fost făcut chiar de Suveranul Pontif, în limba latină, în timpul unei adunări pentru canonizarea martirilor din Otranto.
Papa Benedict al XVI-lea a susținut că nu mai are "forțele" necesare pentru a conduce Biserica din cauza vârstei sale.
sursa
http://israel-shabbat-shalom.blogspot.pt/
De aceea poporul Meu va cunoaște Numele Meu; de aceea va ști in ziua aceea că Eu vorbesc și zic: "Iată-Mă!" (Isa.52:6) |
|
Deconectat |
21627. Postat la 11/02/2013 13:59 - 4464z9h32m |
|
|
L-am gasit, multumesc.
|
Deconectat |
Nelutu (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
21631. Postat la 12/02/2013 16:29 - 4463z7h2m |
|
|
La multi ani cu Domnul fratelui Daniel Bohotici 
Pazeste-ma ca lumina ochiului ,ocroteste-ma la umbra aripilor Tale..! |
|
Deconectat |
21632. Postat la 12/02/2013 17:12 - 4463z6h19m |
|
|
Frate Daniel Bohotici, multa sanatate si binecuvantari ceresti si pamantesti sa-ti dea Domnul!
|
Deconectat |
Estera1 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
21634. Postat la 12/02/2013 19:12 - 4463z4h20m |
|
|
Domnul sa te binecuvinteze, frate DANIEL BOHOTICI ! multa sanatate si binecuvantare de la DOMNUL.
Multa pace de la CEL ce poate da pacea. |
|