Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 9
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Chat
Pagina 60 din 95 << < 57 58 59 60 61 62 63 > >>
Deconectat RE: Chat
beyond
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
21836. Postat la 27/02/2013 14:42 - 4448z8h35m
Îți mulțumesc de răspuns.
Am citit, și am adus precizarea că sunt cu totul de acord cu tine.
Mai puțin cazul A.) pe care l-am tratat la postarea de debut a acelui topic ("Inteligența rațională..." ).
Lucia
21837. Postat la 27/02/2013 14:55 - 4448z8h22m
Si eu iti multumesc de explicatii.
Respect lunile noi si Sabatele, intrebarile mele de la Calendar au fost cu scopul de a invata mai multe lucruri...nu speculez nimic!

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
beyond
21838. Postat la 27/02/2013 15:01 - 4448z8h16m
Lucia, între deducție și speculație este adesea o linie atât de fină încât mulți nu o depistează.
Făcând deducție logică, un om poate fi acuzat de speculație.
Din acest motiv am adus în discuție cuvântul de "speculație", nu ca să acuz pe cineva de asta.
Dacă în dorința mea de a preveni confuzia între deducție și speculație, ți-am dat cumva impresia că m-aș fi referit la tine sau la altcineva, îmi cer scuze! Nu a fost cu nicio intenție în sensul acesta.

Îți doresc numai de bine!
fullban10
21839. Postat la 27/02/2013 16:50 - 4448z6h27m
Lucia a scris.
Acolo unde Biblia tace imi place sa tac si eu, pentru ca prin logica si deductia mea pot gresi, dar prin ceea ce ma invata clar Cuvantul, niciodata nu voi da gres!

Deci la această frază am făcut referire, nu transplant, nu mutații genetice

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Lucia
21841. Postat la 27/02/2013 18:57 - 4448z4h20m
Valentina, fi atenta la ce se scrie si apoi vei intelege.

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
costy
21853. Postat la 28/02/2013 13:41 - 4447z9h36m
- Sâmbătă - Ziua de Sabat - 28 Septembrie 2013 - 24 Tișri 5774 - Londra 07:41:18CB - Ierusalim 09:41:18CB -

Asa scrie mai sus smiley

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
fullban10
21856. Postat la 28/02/2013 14:08 - 4447z9h9m
Nu.
Scrie :
Joi- Ziua a V-a-28 februarie 2013- 18 Adar 5773-Londra............

costy
21859. Postat la 28/02/2013 17:58 - 4447z5h19m
Poate am eu eroare si a-mi apare asa smiley

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
fullban10
21862. Postat la 28/02/2013 19:14 - 4447z4h3m
Ați hotărât într-un fel cum să ajutăm familia Letiția Avram? Vă rog să scrieți pe Chat ce ați hotărât.

Lucia
21868. Postat la 28/02/2013 22:11 - 4447z1h5m
Valentina, daca poti sa ajuti familia aceasta , ai numarul de telefon si adresa.
Fi binecuvantata!

fullban10
21870. Postat la 01/03/2013 07:37 - 4446z15h40m
O săptămână dedicată femeii creștine, la Alfa Omega TV

Cum este femeia placută înaintea lui Dumnezeu? Ea este creată cu un plan și un scop. Ea trăiește, iubește, se bucură, creează, dăruiește. Ea este liberă în Hristos!
În perioada 4- 10 martie, la Alfa Omega TV urmarește o săptămână specială, dedicată femeii creștine. Te așteaptă filme și documentare cu femei care au marcat istoria: Maria Magdalena, Rut și Naomi, Joni Eareckson Tada, mărturii ale unor femei obișnuite care au cunoscut libertatea în Hristos. Zilnic, Alfa Omega îți aduce conferințe în care ești invitată să îți redescoperi frumusețea și să experimentezi puterea speranței în viața ta.

Pentru mai multe detalii și pentru urmărirea programului dedicat femeii, accesează acest link : Alfa Omega Tv

Lucia, am nevoie de confirmarea fraților din împrejurimile localității de unde e fam. Avram Letiția. La căte cereri sunt , e bine să cunoști dacă e reală cererea.

Lavi
21882. Postat la 01/03/2013 19:06 - 4446z4h11m
Mi-e tare dor de voi surorilor si fratilor....nu prea pot sa scriu deocamdata din cauza ca mi s-a stricat incarcatorul smiley...si acum am scris repede ,deoarece se termina bateriasmiley ,pe care am incarcat-o cu un incarcator luat cu inprumutsmiley.
Pacea cea sfanta sa fie cu voi toti...am vazut ca este activitate pe forum.
Bun venit noilor utilizatori si binecuvantre fratelui beyond.
Pana cand voi revenii ( sa fac rost de un nou incarcator) va doresc multa sanatate tuturor.

beyond
21885. Postat la 01/03/2013 20:44 - 4446z2h33m
Mulțumim, Lavi, pentru gândurile tale frumoase adresate, în general, tuturor, și, în particular, mie.
Fie ca să ai parte și tu de o binecuvântare deosebită în acest Sabat, și apoi.
Lucia
21893. Postat la 03/03/2013 19:09 - 4444z4h8m
Lavi, imi lipsesti, sper sa-ti gasesti un incarcator cat mai repede.

Moderator2
21908. Postat la 05/03/2013 08:25 - 4442z14h52m
Cateva postari de aici au fost sterse si mutate la topicul potrivit...

Moderator2

Moderator
Lucia
21911. Postat la 05/03/2013 19:00 - 4442z4h17m
Valentina, trebuie sa intelegi un lucru, aici putem invata, putem sa ne corectam, putem intelege ca uneori putem gresi, insa a ne sustine anumite puncte de vedere fara Cuvant, trebuie sa ne puna pe ganduri...

costy
21913. Postat la 05/03/2013 19:50 - 4442z3h27m
Si mai ales cand ne bizuim pe sfaturile si indemnurile omului si nu cautam ca Domnul să ne vorbească si el sa lucre in viata noastră.
Framantarea pe care ai avut-o tu valentina o am si eu cu atat mai mult ca avem dovezi biblice temeinice in acest sens, dar eu ma rog Domnului ca EL sa ne povatuiască pe calea sa, pentru ca viata mea este in mainile Lui sa facă ce doreste cu mine , si eu ca un umil slujitor a Celui care ma Creat ma voi supune Voii Lui indiferent ce se intamplă, iar in toate facă-se voia Domnului

P.S Izbavirea vine de la Domnul Cel care a Creat Cerul si Pămantul , stele , luna si soarele , si nici un caz de la un om .

fullban10
21916. Postat la 06/03/2013 08:19 - 4441z14h58m
De oamenii se folosește Dumnezeu, oamenii au scis Biblia, și peste oameni e Duhul Sfânt.
De altfel ce căutăm noi aici să scriem, dacă zici să nu-i luăm pe oameni în seamă?
Fiecare din noi transmite ceva. Fiecare alege ce-i potrivit pentru el.
Știam noi ceva de calendar dacă ELIAHU, nu ne scria? Eu nu aveam niciun habar. Aveam noi noțiunile de citire a Bibliei așa cum ne scrie beyond? Personal citeam dar nu așa. De Numele sfinte? Nu eram conștientă de ele. Și aceasta doar ca să dau doar trei exemple, deoarece sunt mai multe. Nu trebuie să eliminăm din viața noastră pe oamenii. Totuși, nu trebuie să facem sfinți din ei , că e o greșeală.

Lucia
21936. Postat la 07/03/2013 21:40 - 4440z1h37m
Frate Nica pe unde esti, sper sa fi sanatos, tu si sora Ana.

Nica Schirod
21938. Postat la 07/03/2013 23:10 - 4440z0h6m
Pace soră Lucică, sunt aici, sunt sănătos, suntem sănătoși, numai că avem pe aici frați care nu au loc de cei agramați ca mine și cred că despre mine a fost vorba, așa că m-am gândit că ar fi mai bine să citesc, să mă minunez de multe ori și să stau cuminte.
Poate că îmi va trece rana, apoi voi uita și cu toată agramarea mea voi mai împărtăși și eu din părerile mele.
Mulțumesc pentru simțirea pe care o ai față de mine , Domnul să poarte de grijă de toți ai tăi.
Cu mult respect : moșul Nică

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
Pagina 60 din 95 << < 57 58 59 60 61 62 63 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164644 vizite unice Powered by PHP-Fusion