Deconectat |
RE: Chat |
Dani (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5210. Postat la 04/12/2010 19:09 - 5264z4h31m |
|
|
Chiar te rog să-l trimiți Ovi ca mulți întâmpină probleme când vor să pună o poză la avatar.
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7 |
|
Deconectat |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5215. Postat la 04/12/2010 20:02 - 5264z3h38m |
|
|
Păi pe unde te ascunzi , că nu te văd acum pe mess ? 
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
pop jeniffer (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5664. Postat la 12/12/2010 20:45 - 5256z2h55m |
|
|
Pace ! Ovi in sfarsit am reusit "Aceasta e ziua Domnului" la chitara sunt happy acum am nevoie de ceva sfaturi pentru voce daca exista
Nu ca la chitara nu as mai avea
,,Eu-zice Domnul-te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta."
psalmul 32,8 |
|
Deconectat |
rachel (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5667. Postat la 12/12/2010 21:04 - 5256z2h36m |
|
|
.. pentru voce as avea si eu nevoie de niste sfaturi.. |
|
Deconectat |
5677. Postat la 12/12/2010 22:53 - 5256z0h47m |
|
|
O să deschidem o secțiune la Muzică și în direcția asta și cei ce vor să dea indicații sau să pună întrebări să poată discuta liniștiți.
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
CorneliuS (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5719. Postat la 13/12/2010 18:46 - 5255z4h54m |
|
|
Rahe vrea sa faca vocaliza pe forum ii permiteti, nu e impotriva regulamentului? 
"Răsplata smereniei, a fricii de Domnul, este bogăția, slava și viața" |
|
Deconectat |
ioan olah (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5721. Postat la 13/12/2010 19:47 - 5255z3h54m |
|
|
paçe ! dupa çe am aflat de la dany de site ul asta, mam asteptat sa intre mai multi remeteni ,dar nu stiu pe unde s. |
|
Deconectat |
5723. Postat la 13/12/2010 20:31 - 5255z3h10m |
|
|
Remețenii, se pare că păstrează obișnuința să fie câțiva din ei care citesc așa mai pe invizibil și nu zic la nimeni nimic... Ce să le facem? Obligat nu e nimeni să intre, doar cine are bunăvoință. Eventual provoacă tu remețenii dacă vrei să-i vezi activând 
CorneliuS a scris:Rahe vrea sa faca vocaliza pe forum ii permiteti, nu e impotriva regulamentului? Nu , vocaliza chiar e indicată în timp ce navighează pe portal că asta înseamnă că face 2 lucruri de-odată și recuperează ceva timp
Dar.. rachel... dă și tu volumul mai tare că nu te auzim
|
Deconectat |
rachel (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5726. Postat la 13/12/2010 21:13 - 5255z2h27m |
|
|
... ma ten sa nu va speriati.. .. tin vocalizele pentru mine.. |
|
Deconectat |
Dani (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5741. Postat la 14/12/2010 12:36 - 5254z11h4m |
|
|
Frate Ivan din păcate sunt absenți pe acest forum, sunt puțin dezamăgit că nu sunt activi pe forum tineri din biserica noastră, deși este o biserică mare la nivel național.
Vorbă lui Ovidiu nu putem obliga pe nimeni cu forța, dar m-ar bucura dacă ar scrie și ei pe forum.Se pare că eu scriu și pentru ei.: D
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7 |
|
Deconectat |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5746. Postat la 14/12/2010 18:28 - 5254z5h12m |
|
|
Pentru toti cei ce imi trmit mesaje private,va multumesc!Valentina,nu ma supar atat de repede,si daca ai vazut am tinut cont de sfatul tau.Dana, te rog sa-mi redactezi din nou mesajul tau ,ca l-am sters,ca sa pot sa-ti raspund.Cat despre cum se fac observatiile pe acest forum,gasiti in regulament,imparitialitatea?Voi o vedeti.Multumesc pentru cei ce ma sustin.Frate Ioan Olah,mesajul tau privat,nu-l inteleg,ce-i cu Craciunul si ce legatura are cu mine?
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5748. Postat la 14/12/2010 18:54 - 5254z4h46m |
|
|
Deoarece poezia de lauda a ajuns la "episodul" 8 , va fac urmatoarea propunere.: din tot ce s-a scris sa facem o poezie din 4, 5, 6 strofe. Sa vedem daca versurile noastre pot fi transformate intr-un poem de lauda.
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
ioan olah (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5751. Postat la 14/12/2010 19:26 - 5254z4h15m |
|
|
Lucia a scris:
Pentru toti cei ce imi trmit mesaje private,va multumesc!Valentina,nu ma supar atat de repede,si daca ai vazut am tinut cont de sfatul tau.Dana, te rog sa-mi redactezi din nou mesajul tau ,ca l-am sters,ca sa pot sa-ti raspund.Cat despre cum se fac observatiile pe acest forum,gasiti in regulament,imparitialitatea?Voi o vedeti.Multumesc pentru cei ce ma sustin.Frate Ioan Olah,mesajul tau privat,nu-l inteleg,ce-i cu Craciunul si ce legatura are cu mine?
paçe sora ! eu çred ça çe se disçuta la mesaje private nu are çe çauta pe vizibil, desçhide un topiç--- wikileaks çrestin-- si açolo o sa sçrii tot. |
|
Deconectat |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5752. Postat la 14/12/2010 19:48 - 5254z3h53m |
|
|
Frate Ioan,ce aduci tu pe privat este un SUBIECT DE DISCUTII,in care am postat acea postare,este adevarat,dar ce vrei sa spui cu el,eu nu inteleg si de ce sa-l discutam pe privat,eu nu am nimic de ascuns,apoi pe CHAT,se poate discuta orice .
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
5756. Postat la 14/12/2010 21:33 - 5254z2h8m |
|
|
valentina a scris:
Deoarece poezia de lauda a ajuns la "episodul" 8 , va fac urmatoarea propunere.: din tot ce s-a scris sa facem o poezie din 4, 5, 6 strofe. Sa vedem daca versurile noastre pot fi transformate intr-un poem de lauda. Sora valentina eu aș vrea să mai continue acea poezie tocmai ca să se mai învețe unii să formeze rime și ritmuri. Aveam de gând să deschid și alte poezii cu rime mai complicate, dar mi-e teamă că mai mult mi-aș crea singur de lucru umblând după cei ce postează orice rimă și ritm. Mai bine ne mai obișnuim cu ceva mai simplu. Părerea mea.
|
Deconectat |
5819. Postat la 16/12/2010 20:54 - 5252z2h47m |
|
|
Dragi forumiști, se pare că avem ceva probleme tehnice pe portal.. Nu se poate răspunde la nici un subiect apăsând butonul "Citează postarea" sau "Răspunde la subiect"...
Deci, dacă vreți să scrieți ceva la vre-un subiect, scrieți deocamdată dedesubt, la secțiunea " Răspuns rapid".
Fie este ceva întâmplător, fie așa cum e de așteptat diavolului nu-i place lucrarea asta și încearcă să o strice pe toate căile. Ne cerem scuze în numele echipei administrative și încercăm să remediem problema cât mai repede. Să vă rugați pentru noi și pentru această lucrare. Mulțumim
|
Deconectat |
5822. Postat la 16/12/2010 23:18 - 5252z0h22m |
|
|
Slavă Domnului, problema s-a rezolvat, acum funcționează iar toate ca de obicei Cred că cineva s-a rugat cu credință - aleluia!
|
Deconectat |
Lica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5945. Postat la 19/12/2010 15:36 - 5249z8h5m |
|
|
Mari artiști pe aici....vă coborâți puțin până la mine...să îmi spuneți și mie cum să prind și eu 2-3 note la fluier . Nu s-a prins nimic de mine până acum la orgă și am zis că poate merge la fluier...și adevărul e că merge mult mai bine...dar problema e când trebuie să trec în octava a 2-a....am nevoie de 5 minute de pauză să o caut și apoi continui 
Să văd cine mă ajută la intrumentul meu extrem de complex )
Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti. |
|
Deconectat |
CorneliuS (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5962. Postat la 19/12/2010 18:19 - 5249z5h21m |
|
|
Lica , nu te necaji, oricum, canti mult mai bine decat un arbitru . El fluiera tot meciu dar pe aceasi nota, tu macar mai schimbi gamele , esti pe drumul cel bun.
Multa munca si repetitie aduce si rezultate. Succes.
Cu altceva nu te pot ajuta ca nu stiu canta la fluier. Daca ar avea clape te-as ajuta cu placere
"Răsplata smereniei, a fricii de Domnul, este bogăția, slava și viața" |
|
Deconectat |
Lica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5963. Postat la 19/12/2010 18:37 - 5249z5h3m |
|
|
Eu de clape am fugit...acum sa montez ceva clape la fluier? 
Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti. |
|