Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 5
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Chat
Pagina 63 din 95 << < 60 61 62 63 64 65 66 > >>
Deconectat RE: Chat
Lucia
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
22193. Postat la 19/03/2013 17:51 - 4428z6h0m
Bunicutule, crezi ca am cuvinte sa-mi exprim tristetea?
Doar lacrimile curg pe obraji mei...acum.
Un om care stie sa se plece atat, cu siguranta intr-o zi va vedea izbavirea!

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
beyond
22207. Postat la 19/03/2013 21:07 - 4428z2h44m
Dragul nostru Nica,

Nicidecum nu m-am supărat pe tine, ci doar m-am întristat că seriozitatea mea este interpretată ca "duritate".
E o întristare pe mine în primul rând, nu pe tine. Căci nu am știut să mă exprim astfel încât să mă apropii mai mult de modelul suprem: Iisus Hristos.
Simt și știu acuma că nu ai vrut să spui de "păcatul meu", fiindcă nu ești omul care să jignească inutil. De aceea, nu cred că e cazul să-ți ceri scuze față de mine; dar dacă tot ai făcut-o, îți mulțumesc pentru dorința ta de a mă liniști pe mine.
Dacă ai văzut la mine o duritate, te asigur că nu am intenționat să o am.
Poate că, totuși, nu avem amândoi aceeași semnificație a noțiunii de "duritate" și de "păcat"; și poate de aici provine neînțelegerea.
Legat de iertarea pe care mi-o soliciți, ești deja iertat.
Iar dacă tot vorbim de iertare, și eu te rog să mă ierți dacă ți-am dat impresia că sunt dur.

În altă ordine de idei, mi-ar plăcea să nu-ți pui cenușă în cap mai mult decât e cazul, căci NU te-ai purtat cu mine ca o coadă de topor. Eu, unul, nu am interpretat-o așa, nicidecum.
Chiar dacă Ovidiu te cunoaște mai demult, și intuiește mai bine ce vrei să spui, sper ca și eu să ajung să interpretez corect ceea ce spui.
Dar în niciun caz nu te-am considerat vreun om certăreț sau jignitor.
După cum ți-am spus, eu te consider un om împăciuitor, și nu că ai fi o coadă de topor.
Nu cred că e bine să te acuzi singur de ceea ce nu ai făcut.

Apoi, n-aș vrea să crezi că "școlirea" sau "ne-școlirea" face pe cineva vrednic de Iisus. Ci Duhul Sfânt ne școlește pe toți. El este Învățătorul, iar noi suntem învățăceii. Nimeni dintre noi nu poate învăța pe alții, ci doar poate să-și prezinte simplu, explicativ, ceea ce crede.
Iar Duhul face cunoscut fiecăruia, direct în sufletul lui, dacă ceea ce citește ar putea fi corect și logic, sau nu.

Așa că, Nica, te rog mult să nu-mi pui mie întrebarea pe care ai pus-o:
"să înțeleg că dacă nu știu să vorbesc atât de elevat ca voi, să nu mai îndrăznesc să zic nimic?"
Ți-am dat eu vreodată de înțeles așa ceva: că n-ar trebui să vorbești decât dacă o faci într-un mod elevat??
Ba dimpotrivă, eu ți-am luat partea chiar și atunci când ai fost acuzat de agramatisme. Cu atât mai mult nu mă deranjează să vorbești așa cum poți, conform felului tău de a vorbi.

Vezi așadar, că punându-mi mie întrebarea aia, nici tu nu mă cunoști pe mine așa de bine, după cum nici eu nu te-am cunoscut pe tine așa de bine atunci când am fost întristat de faptul că ai zis de "păcatul meu".
Dar nu e nicio problemă, căci de unde să ne fi cunoscut? Abia acum, iată, prin comunicare, oamenii se cunosc între ei.
Lucia
22216. Postat la 20/03/2013 12:01 - 4427z11h49m
Valentina, tu stii ca doresc sa stai printre noi, cat va tine acest taram virtual, te rog sa stergi postarea de la Numele lui Dumneseu, o adresezi criticilor tai, dar tu, nu faci altceva decat sa critici...asa ca, decat sa isti discutii inutile, mai bine stergeo!
Telegrama ta, nu face altceva decat sa supere...

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
fullban10
22226. Postat la 20/03/2013 19:23 - 4427z4h28m
De data asta ce-am mai făcut?

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Lucia
22229. Postat la 20/03/2013 19:44 - 4427z4h7m
Pai, ce am scris...smiley

fullban10
22236. Postat la 21/03/2013 12:40 - 4426z11h11m
Acuzația ta trebuie susținută de doi martori.
Au scris, și niciunul din ei nu sunt deranjați de "telegrama ", mea cum ai numit-o. Nu pricep ce ai văzut tu rău în asta? A sunat foarte, foarte, urât imperativul tău ștergeo.
Și aș vrea să definești cuvântul CRITICĂ

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Lucia
22238. Postat la 21/03/2013 12:52 - 4426z10h59m
Draga mea, eu nu te-am acuzat, te-am sfatuit.

Lucia
22243. Postat la 21/03/2013 15:59 - 4426z7h52m
Draga ADMINISTRATIE, daca se poate, doresc sa deschideti un "Sondaj de opinie" cu privire la cele doua teorii ale Mileniului cu;
Cine crede ca Mileniul va fi sus in cer?
Cine crede ca Mileniul va fi jos pe pamant?
MULTUMESC

Lavi
22270. Postat la 22/03/2013 16:52 - 4425z6h58m
valentina a scris:
Cât costă un încărcător?

Costa ceva ,nu prea mult o sa cumpar unul in curand... ce scumpa esti sora Vali.
Fratilor se apropie o mare sarbatoare,daca am intristat vre-o inima ,cumva, va rog in numele Mantuitorului iertati-ma.
Cu mult drag si fara fatarnicie va spun, fiti binecuvantati cu sanatate si bucurie ,voi toti cei care sunteti credinciosi si umblati cu frica si cutremur pe aceasta cale!
Cu mult drag Lavi din Banat.

Lucia
22271. Postat la 22/03/2013 17:26 - 4425z6h25m
Scumpa mea, asa-i, soseste o mare sarbatoare, Pastele, si eu doresc sa-mi cer iertare daca prin scrierile mele am suparat pe cineva, Domnul sa fie cu noi cu toti.

abdon
22279. Postat la 22/03/2013 19:07 - 4425z4h44m
Lucia a scris:
Draga ADMINISTRATIE, daca se poate, doresc sa deschideti un "Sondaj de opinie" cu privire la cele doua teorii ale Mileniului cu;
Cine crede ca Mileniul va fi sus in cer?
Cine crede ca Mileniul va fi jos pe pamant?
MULTUMESC

Daca Mileniul va fi si in Cer si pe Pamant in aceasi perioada? Asta ar fi a treia intrebare din sondaj smiley

Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2

beyond
22298. Postat la 23/03/2013 16:46 - 4424z7h5m
Lucrurile care țin de conștiință nu se supun la vot, fiindcă niciodată nu pot fi impuse prin votul majorității.

Adevărul nu ține de majoritate. A considera că Adevărul se supune majorității nu este decât un sofism. Acest sofism se numește "sofism ad-populum" și face parte din categoria "Sofismelor de Relevanță".

Să ne aducem aminte că nu majoritatea deține Adevărul în probleme de conștiință. Greșelile majorității au fost fatale:

- majoritatea a cerut răstignirea lui Iisus și eliberarea lui Baraba, și a cerut ca: "Sângele Lui să fie asupra noastră și asupra copiilor noștri" (Mat.27.25);

- tot o majoritate (10 iscoade contra a două) a votat cu "NU" la cucerirea țării Canaanului, și "au înnegrit înaintea copiilor lui Israel țara pe care o iscodiseră" (Num.13.32). Și au pierit "de o moarte năpraznică" din pricina votului lor majoritar (Num.14.37);

- tot o majoritate este și ușa cea largă care duce la pieire despre care vorbește Domnul Însuși la Matei 7.13,14: "Intrați pe poarta cea strâmtă. Căci largă este poarta, lată este calea care duce la pierzare, și mulți sunt cei ce intră pe ea. Dar strâmtă este poarta, îngustă este calea care duce la viață, și puțini sunt cei ce o află."
Pe acest pământ plin de păcat și de întuneric spiritual, cam întotdeauna majoritatea merge pe calea cea largă.

Totuși, pentru cei ce au nevoie de o mângâiere psihică nu de la Mângâietorul, ci de la majoritatea cu care împărtășesc aceeași eroare interpretativă despre mia de ani, eu le doresc succes la vot!
Lucia
22310. Postat la 23/03/2013 22:23 - 4424z1h27m
Sondajul scoate la lumina cati iti impartasesc teoria, asta-i tot.

Lavi
22335. Postat la 24/03/2013 15:48 - 4423z8h3m
"Comunismul este încercarea lui Satan de a imita creștinismul."

W. A. Tozer
Interesant aforismul de azi...insa ,Comunismul a fost dat jos in 1989 printr-o lovitura de Stat si ma intreb ce legatura a fost intre Biserica numita Crestina si Revolutia?

Nica Schirod
22337. Postat la 24/03/2013 16:35 - 4423z7h15m
Apreciez cu respect refuzul de a-mi răspunde, pentru că era singurul răspuns corect care l-ai fi putut da ca să nu îți dai cu stângul în dreptul.
Dacă ai răspunde corect și numai cu Biblia despre fântâna adâncului și Diavolul legat pentru o mie de ani, ți-ai fi anulat toate teoriile de până acum.
Oricum mulțumesc pentru răspuns, cred că este cel mai sincer răspuns care îl aveai la îndemână și totodată să nu te contrazici.
Așa că Domnul să te binecuvinteze cu o inimă bună, să cauți adevărul și mai puțin filosofiile religioase, care de multe ori ucid pe cei sinceri și mai puțin filosofi.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
beyond
22338. Postat la 24/03/2013 16:51 - 4423z6h59m
Nu văd cum mi-aș da cu stângu'n dreptu' dacă refuz să-ți dau apă la moară ca să spui că scriu aberații.
Nu știu cum aș putea să-mi contrazic singur argumentele mele principale: Ioan 14.2,3, 2 Pet.3.3-10, Ier.4.23-25, Ier.25.30-33, Țef.1.2,3.

Nu mi-am dat cu stângu'n dreptu' deloc, căci nimeni n-a găsit niciun argument logic ca să explice cum de va fi arderea de la 2 Pet.3.10 la sfârșitul miei de ani, de vreme ce nimeni din omenirea virtuală din mia de ani nu are vreun motiv să zică: "Unde este făgăduința venirii Lui? Căci de când au adormit părinții noștri, toate rămân așa cum erau de la începutul zidirii!"

Eu știu foarte bine ce cred despre subiect. Dar dacă m-ai fi întrebat cu sinceritate, fără a specula că eu spun aberații, ți-aș fi răspuns și despre legarea Satanei.
Dar mai mult decât atât, dacă ai fi citit mai atent postările mele de acum câteva zile de pe topicul cu mia de ani, ai fi văzut că am scris despre Abis și despre Satana care nu va mai putea să circule liber prin univers.

La cum ai avut inima să spui în mod gratuit și nefondat că eu "aberez", măcar atât să-mi fie îngăduit și mie: să nu-ți mai dau și numărul postărilor unde am scris.
Moderator5
22339. Postat la 24/03/2013 17:06 - 4423z6h45m
beyond a scris:

Îmi cer scuze față de cititorii forumului. Mărturisesc faptul că nu a fost frumos din partea mea să-i întorc cu aceeași monedă distinsului Nica Schirod.
Este necreștinește ce am făcut. Domnul spune ca mai degrabă să întoarcem și obrazul.
Îmi pare rău că am simțit nevoia de a sancționa desconsiderarea gratuită de către dânsul a rândurilor mele ca fiind "aberații", neoferindu-i la rândul meu numerele postărilor mele unde putea găsi răspunsuri despre Abis (Adânc) și legarea Satanei.

Îmi pare rău, Nica, pentru că am avut resentimente față de atitudinea ta în raport cu mine.
Chiar nu am de ce. Eu nu vreau să intru în dispute inutile, ci am intrat pe forum să lămuresc anumite lucruri, conform credinței pe care o am eu.

În speranța fericită că acest efort al meu poate că a contribuit, măcar într-o mică măsură, la aplanarea "luptelor de gladiatori religioși", urez de bine fiecăruia, și Domnul să îi aibă în pază pe copiii Săi.

Moderator
Nica Schirod
22347. Postat la 25/03/2013 08:39 - 4422z15h11m
Îi rândul meu să recunosc că am fost poate prea zgrunțuros cu tine beyond, dacă tu ai făcut acest pas mic în ce te privește, dar un mare pas pentru caracterul care trebuie să îl aibă un credincios/credincioșii, de data asta recunosc că mi-ai pus cărbuni aprinși pe cap și trebuie să: Te rog în numele Lui Yashuah Ha Mashiach iartămăăăăăă! Nu am crezut că se găsește în tine atâta bunătate și că ai putea să te apleci atât de jos, ca să nu rămână răni în urmă.

Cred că dacă ăi avut atâta putere ca să faci efortul care l-ai făcut, cred că a mai rămas resurse să mă ierți, în speranța că tu ai reușit să poți zice rugăciunea Tatăl nostru, cred că îmi vei oferi și mie șansa să pot zice și eu.
Îți mulțumesc din inimă pentru gestul frumos, în continuare îți promit că pentru acest gest, ai tot respectul meu de azi înainte.
Așa că: Yahve Elohim al lui Israel, să te binecuvinteze pe tine și pe toți cei dragi ai tăi și ca plocon, împrumut din Sfânta Scriptură, un buchet de vorbe frumoase care le am și lângă inima mea și ți le dăruiesc împreună cu tot respectul meu.

1. Să te asculte Domnul în ziua necazului, să te ocrotească Numele Dumnezeului lui Iacov,
2. să-ți trimită ajutor din locașul Său cel Sfânt, și să te sprijinească din Sion!
3. Să-Și aducă aminte de toate darurile tale de mâncare, și să primească arderile tale de tot! (Oprire.)
4. Să-ți dea ce-ți dorește inima, și să-ți împlinească toate planurile tale!
5. Atunci noi ne vom bucura de biruința ta, și vom flutura steagul în Numele Dumnezeului nostru. Domnul să-ți asculte toate dorințele tale!
6. Știu de acum că Domnul scapă pe unsul Său, și-i va răspunde din ceruri, din locașul Lui cel Sfânt, prin ajutorul atotputernic al dreptei Lui.
7. Unii se bizuiesc pe carele lor, alții pe caii lor; dar noi ne bizuim pe Numele Domnului, Dumnezeului nostru.
8. Ei se îndoaie și cad; dar noi ne ridicăm și rămânem în picioare. Psalm.20.

Cu mult respect Moșul Nică.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
cautatorul
22349. Postat la 25/03/2013 10:45 - 4422z13h6m
Buna ziua

Pt . toti credinciosii care sarbatoresc Pastele , le doresc un Paste binecuvantat .
Dani
22350. Postat la 25/03/2013 11:01 - 4422z12h50m
Mulțumim pentru urare căutătorul, Fi binecuvântat!

Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
Pagina 63 din 95 << < 60 61 62 63 64 65 66 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164883 vizite unice Powered by PHP-Fusion