Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 10
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Chat
Pagina 8 din 95 << < 5 6 7 8 9 10 11 > >>
Deconectat RE: Chat
Aurelc
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
5971. Postat la 19/12/2010 20:00 - 5249z3h40m
teoretic, ar mai exista încă varianta să te întorci la clape smiley dar și varianta să deschizi un subiect la muzică pentru fluier. Și pentru că nu ești departe de Flore, ea știe să cânte la fluier și cred că-ți poate da un sfat în problema schimbării octavelor.

Eu unul la capitolul fluier doar aș spune că din câte mă pricep, nu orice fluier e bun de cântat și poate să fie folosit la cântat pr-zis. Multe dintre ele sunt făcute doar pentru artizanat și alea din câte știu cam falsează. Și eu am unul dinăla dar din câte observ, cred că octava o schimbi din intensitatea aerului cu care sufli în fluier. Deschide un subiect la muzică și mai povestim și acolo. Așa cum spuneam, poate o mai convingi și pe Flower să activeze pe forum cu ocazia asta și să dea câteva sfaturi în domeniu. smiley

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Dinu
6006. Postat la 20/12/2010 16:44 - 5248z6h56m
Domnilor administratori, va rog continuati aceste discutii la spatiul potrivit muzicii. Cu respect, ADMINISTRATIA smiley
........................................................
Acum vorbind serios, doresc sa ma adresez tuturor fratilor si surorilor noaste cei ce in zilelele urmatoare v-or fi in calatorie inspre Romania. Bunul Dumnezeu sa va poarte de grija, sa va fereasca de accidente si de alte pericole.

Pace voua!

,,Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui" Proverbe 19:22
Aurelc
6027. Postat la 20/12/2010 21:47 - 5248z1h53m
Mulțumesc frate Dinu. Domnul să fie cu toți cei în călătorii și îngerul Său să-i însoțească!

Aș dori să repet apelul către toți forumiștii să fie atenți la subiectele la care postează și la ce postează în ele ca să nu le fie șterse sau editate postările și să se supere inutil... Chiar dacă ne mai supără câte cineva , hai să încercăm să nu căutăm repede replică pe măsură sau chiar și mai gravă... La adminisrtație avem oricum atâta treabă și cei neatenți ne dau și mai mut de lucru... Credeți că-i face cuiva plăcere să sancționeze sau să șteargă postări tot timpul ?? Nici vorbă.

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Lucia
6181. Postat la 25/12/2010 17:09 - 5243z6h31m
Dragi tineri forumisti,am un indemn pentru voi toti:Indrazniti sa va expuneti parerile,cu siguranta aveti ce,si mai mult,nu stati si doar cititi,implicandu-va,veti avea ce invata...
Remeteni,constanteni,voi toti,va temeti ca gresiti cum scrieti?Va dau un sfat:scrieti cat mai simplu si la subiect si iese,cine va rade?Nimeni,doar suntem frati,curaj!

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
fullban10
6182. Postat la 25/12/2010 17:48 - 5243z5h52m
Lucia , multumesc de indemn, dar nu se potriveste. Nu pot sa scriu dupa plac. Cum nu te incadrezi in tipar..............gata. Asa ca ramane doar indemnul. Ramane doar lui Dumnezeu sa-i spui. Ca El te primeste. De aceia Il iubim si ne e Tata.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Lica
6184. Postat la 25/12/2010 18:45 - 5243z4h55m
Valentina pe forum exista foarte multe pareri ... cum adica daca nu te incadrezi in tipar? Daca este mentinuta o atmosfera frateasca toata lumea poate sa isi spuna punctul de vedere.

Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
ioan olah
6185. Postat la 25/12/2010 19:06 - 5243z4h34m
Bun venit Mariana
avodah
6193. Postat la 26/12/2010 04:50 - 5242z18h50m
Sora Valentina vreau sa va spun ca din contra aceasta credinta sambatara daca pot sa o numesc asa, este deocamdata diferita fata de celelate culte crestine tocmai prin faptul ca nu are un tipar anume.
In comparatie cu un orecare cult care are deja bine stabilit doctrina de credinta, sambatari sunt mai independenti daca pot spune asa , prin faptul ca inca nu s-a definitivat o doctrina globala a acestei grupari de crestini.
In momentul ce exista o doctrina stabilita, acela devine TIPARUL de care vorbeai, la care orice nou venit trebuie sa se conformeze, dar la sambatari nu este cazul deocamdata, dupa cum vezi avem pareri diferite in multe aspecte , intre noi, insa acestea nu ne opresc a ne numi frati , si in a ne aduna impreuna.

Tiparul sa ne fie Mesia, Amin.

BARUCH HABA B'SHEM YHWH Mat.23:39

Binecuvantat este cel ce vine in numele lui YHWH
fullban10
6201. Postat la 26/12/2010 20:06 - 5242z3h33m
Ai raspuns, dar, doar Lica stia cifrul. Aveam noi o vorba pe privat.
Multam de precizari. Si cred ca prinde bine pe forum si cate o cascada ca sa tulbure mersul lin al fluviului.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
avodah
6211. Postat la 27/12/2010 08:26 - 5241z15h13m
Ciudat lucru.Pana sa raspund la postarea lui Ioan Olah despre Craciun , a disparut intrg mesajul sau, iar eu am ramas cu 2 citate ce le-am copiat din mesajul sau, postate in raspunsul meu .
Nu inteleg de ce a disparut mesajul scris de el.Mie mi s-a parut foarte interesant si bun .
Daca nu ma insel a mai disparut o documentare scrisa de fr. Geana la un alt subiect , care prevedea discutii privitoare la "Trinitate"
Este ceva ce ar trebuii sa stim, de ce se intampla astfel de lucruri ?

Lica
6219. Postat la 27/12/2010 12:00 - 5241z11h40m
Clarificare moderare pe MP. Este vorba de încălcare regulament!

emanuele
6239. Postat la 27/12/2010 20:38 - 5241z3h1m
Valentina nu ride ca noi avem un singur dumnezeu nu ca voi o profeteasa care zice minciuni .A facut oameni sa vinda averile si au iesit pe munte sa astepte rapirea si no venit nimenea sa ii ia

adevarul sa iasa la iveala
avodah
6242. Postat la 28/12/2010 05:22 - 5240z18h17m
Emanuele nu stiu ce varsta ai , dar pot sa-ti spun ca sora Valentina este o sora mai avansata in varsta ,sigur ca tine si ca mine. Te rog nu jigni lumea pentru incredintarile ce le au. Sora Valentina ca si tine are dreptul sa creada sau nu.Faptul ca tu si eu nu credem in scrierile E .W.nu este cuvincios in a batjocorii pe alti ce cred in aceste scrieri.
Fiecare are dreptul la o alegere.Alegerea ei nu reprezinta neaprat alegerea ta, insa trebuie sa ne respectam alegerile, altfel ajungem dictatori.
Poti sa dai unele sfaturi, insa cu Duhul blandetii, si aratandu-ti iubirea de aproapele.
Cum credem ca putem atrage la crezul nostru si pe altii cu astfel de atitudini? Ii facem sa fuga de noi , decum sa asculte macar ce avem de spus?
Nu sunt nici eu mai bun , dar haidem impreuna sa incercam sa ne schimbam, sa dam dovada de iubire frateasca , respect si intelegere.

Lica
6243. Postat la 28/12/2010 07:43 - 5240z15h56m
Emanuele aici este chat și nu se discută probleme doctrinale sau teologice, pentru acest lucru ai tot restul forumului!

Plus ai făcut un atac la o comunitate și la persoană ceea ce nu e moral omeneșste cu atât mai puțin creștinește. Dacă vrei să discuți anumite aspecte o poți face la subiectul potrivit și fără a ataca pe cineva!

Poate ar trebui să postez ceva interesant si demn de luat in considerare:

REGULILE POLEMICII CIVILIZATE
(stabilite de Universitatea din Oxford, 1890)

1. În orice polemică științifică, socială sau politică, discuția trebuie să ser ezume la schimbul de idei și numai la acele idei care au contingență cu problema respectivă.

2. Părțile aflate în polemică folosesc drept argument fie teorii științifice, fie fapte concrete din realitate care sunt relevante în ceea ce privește problema discutată.

3. Părțile nu au dreptul să aducă în discuție caracterul, temperamentul sau trecutul adversarului, deoarece acestea nici nu infirmă, nici nu confirmă validitatea ideilor pe care le susține.

4. Părțile nu au dreptul să pună în discuție motivele care determină atitudinea
ideatică a adversarului, deoarece aceasta abate discuția de la problema în sine.

5. Etichetarea adversarului, prin menționarea școlii de gândire, a clasei sociale, a organizației profesionale sau a partidului politic din care face parte, constituie o încălcare a regulilor polemicii și dezvăluie slăbiciunea lipsei de argumente. Întro polemică civilizată contează numai argumentele invocate de adversar ca individ și nu ca membru al unei școli sau organizații. Nu ai dreptate pentru că ești gânditor materialist, patron sau laburist, ci dacă argumentele tale sunt convingătoare sau nu.

Revenim!
Orice altă postare în afară de Chat va fi ștearsă!

Lucia
6280. Postat la 29/12/2010 18:24 - 5239z5h16m
Frate Dinu,pana in prezent nu am primit nici o scrisoare,Salutari sfinte, de la fratele NICU si de la biserica din Roma.

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Dinu
6282. Postat la 29/12/2010 18:52 - 5239z4h48m
Atunci inseamna ca urmeaza sa o primiti in zilele urmatoare. Poate dureaza mai mult, mai ales si cu sarbatorile astea. Cand primiti scrisoarea va rog sa ma anuntati. E o concluzie la ceia ce s-au facut lunile trecute prin comunitatea noastra din Romania. Diaspora are si ia partea ei aparte. Dorim sa va tinem la curent cu toate de pe aici.
Il salut pe fratele Nicu, pe toata familia lui, si biserica de acolo.

.............................................................................................
Pace ! Oare ce-au facut copii astia? Au venit din excursie din Brasov? Nu stim nimic de ei. Asteptam informatii si fotografii.

,,Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui" Proverbe 19:22
symy
6399. Postat la 02/01/2011 12:38 - 5235z11h2m
Constantenii mei,stiu ca sunteti intr-o ZONA . . . uitata de lume , . . . dar va invit aici,sa ne reunim in discutii,cu siguranta aveti si voi ceva de spus , curaj! smiley

Ma voi lasa influentata numai de Dumnezeu si . . .voi invata numai de la Hristos!
viorica
6417. Postat la 02/01/2011 15:49 - 5235z7h51m
cei care au fost in Brasov înca nu si-au revenit dupa cazaturi cred smileysmileysmileysmiley
Dani
6420. Postat la 02/01/2011 16:13 - 5235z7h26m
Soră se refac după atâta distracție, trebuie lăsați să se odihneascăsmiley:

Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
costy
6429. Postat la 02/01/2011 17:56 - 5235z5h44m
Suntem bine fratilor smiley multumim Domnului n-au fost cazaturi grave nici acidente multumim Domnului dar ne-am simntit bine cu totii Slava Domnului ISUS

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
Pagina 8 din 95 << < 5 6 7 8 9 10 11 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164802 vizite unice Powered by PHP-Fusion