Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 6
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Chat
Pagina 75 din 95 << < 72 73 74 75 76 77 78 > >>
Deconectat RE: Chat
Lavi
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
24166. Postat la 15/07/2013 21:38 - 4310z2h41m
Nu-mi permit sa va iau in batjocora.
Va respect ca pe niste oameni care au frica de Cel Sfant de care ma tem si eu!
Iar cu privire, la autorul aforismului -imi pare rau ,nu cunosc autorul,am scris ,,Maxime ''deoarece ,sunt intradevar cuvinte maxime!
Din revista de unde le-a citit, asa s-au numit -Maxime-simplu,fara autor.
Normal,trebuia sa scriu autor necunoscut.
Dar.... vi se potriveste ca o manusa,nu sunteti voi moderatorii?
Nu organizati voi topicurile?
In privinta repartizarii ,aceasta tine de organizarea portalului ,si a moderatorilor, a fiecaruia in parte!
Nu sunteti voi cu ochii pe noi utilizatorii?
Si bine faceti!
Nu trebuia sa va suparati, nu era un motiv de intristare.

fullban10
24221. Postat la 25/07/2013 20:14 - 4300z4h5m
Multe felicitari socrilor mici, fam. Staicu, cu ocazia casatoriei fiicei lor Simona. Multa fericire noii familii. Dumnezeu sa-i binecuvanteze cu dragoste si iubire, cu sanatate si fericire in camin.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Lucia
24223. Postat la 26/07/2013 16:39 - 4299z7h40m
Multumim din toata inima, Valentina.

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Lucia
24228. Postat la 26/07/2013 20:06 - 4299z4h13m
Lavi, te-am trimis mesaje private, te rog sa-mi scrii daca le-ai primit.

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Lavi
24229. Postat la 27/07/2013 13:07 - 4298z11h11m
Nu le-am primit , sa mi le trimiti din nou, casuta mea de mesaje era plina si a trebuit sa mai sterg din mesaje.... cred ca din cauza aceasta nu mi-au intrat mesajele tale.
Tot ce mi-ai trimis sunt arhivate la tine la sectiunea ,,iesire''
Dar tu ai primit mesajul meu...?

Lavi
24234. Postat la 30/07/2013 10:45 - 4295z13h34m
Sora Lucia , nu am primit inca mesajele tale...

Lucia
24237. Postat la 30/07/2013 19:52 - 4295z4h27m
Nu inteleg nici eu, de ce mesajele nu ajung...???smiley

Aurelc
24239. Postat la 30/07/2013 22:35 - 4295z1h44m
Părerea mea este că cel puțin uneia dintre voi surorilor vă sunt pline căsuțele de mesaje primite și/sau trimise. Verificați și dacă sunt 100 atunci acolo este problema...

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Lavi
24241. Postat la 31/07/2013 10:23 - 4294z13h56m
Sora Lucia trebuie sa mai golim din ele ...este clar.
Da ai dreptate frate Ovidiu...uite , cam asa arata casuta intrari /iesiri la mine ......am mai sters cateva dar mai trebuie sa sterg.. Intrare [80/100] Ieșire [92/100] Arhivă [99/100]
Am si o intrebare... in Arhiva doar 100 de mesaje se pot arhiva?
Nu stiu la tine sora Lucia cum este situatia , probabil si la tine este plin si nu iti mai intra alte mesaje ca si la mine de atfel.... nu ?
Frate Ovidiu un sfat te rugam ...eu mai trebuie sa sterg ... nu ?
Nu prea imi place sa sterg...dar ce sa fac nici nu stiu la care sa renunt...smiley

Nica Schirod
24242. Postat la 31/07/2013 10:35 - 4294z13h44m
Șalom.

Nu trebuie să renunți nici la una, copiază-le și salvează-le, îți faci un folder și acolo faci o arhivă și le ai pe toate întotdeauna, și chiar atunci când portalul nu este disponibil, tu tot le ai toate la îndemână.

Cu mult respect: moșul Nică!

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
Lavi
24243. Postat la 31/07/2013 12:00 - 4294z12h19m
Se accepta si varianta matale frate Nica multumesc tare frumos,la fix cu folderul!

Lucia
24247. Postat la 31/07/2013 17:04 - 4294z7h15m
Am primit mesajul tau, si te-am raspuns pe privat, sper ca acum primesti...

Lavi
24251. Postat la 31/07/2013 20:10 - 4294z4h9m
Da este in regula ,fii binecuvantata ,vezi...era o problema... mesaje prea multe in casuta.

Lavi
24261. Postat la 02/08/2013 10:33 - 4292z13h45m
Nu am idee unde sa postez o imagine zguduitoare , asa ca , am ales chatul..daca fratii moderatori au idee la ce subiect ar fii potrivita imaginea respectiva...
Eu as sugera-o la subiectul...stiati ca ...un preot ortodox are ,,dezlegare,,sa sfinteasca armele ?
Dar nu stiu sa pun acolo imaginea cum face fratele Costy.
Fratilor eu personal am ramas mai rau ca la dentist... priviti este pe facebook.

https://www.facebook.com/lavi.gabi
Sper ca aceasta nu se numeste conspiratie la adresa Bisericii Ortodoxe ?.... imaginea este Șoc!
La ce sa ne mai asteptam?

Lucia
24311. Postat la 10/08/2013 16:38 - 4284z7h41m
As vrea sa aduc la cunostinta tuturor, si sper sa nu se supere pe mine , acest tanar dotat cu un dar de la Dumnezeu, Serghei Pricopiuc, scrie foarte frumos poezii.
Doresc din toata inima, ca acesti "copii minunati"sa-i motivam, ca sa aduca laudele lor lui Dumnezeu, si sa duca prin vers "CREDINTA SFINTILOR"mai departe.
Salutari familiei Pricopiuc, si de ce nu, am dori ca Serghei sa ne scrie una sau mai multe din poeziile lui, aici pe portal.

fullban10
24320. Postat la 11/08/2013 08:13 - 4283z16h6m
Lucia. Dumnezeu sa te binecuvanteze.
Chiar daca in cealalta privintasmiley , nu ne intelegem , trebuie sa recunosc ca ai scris, in acest loc, ( 24313. Postat la 10/08/2013 21:51 - 12h13m) indemnata de Duhul Sfant.

Lavinia , roaga-te mult ca sa iesi de sub influienta celui care te-nvata. Scapa si fugi in bratele lui Isus. Posteste pentru asta si ochii ti se vor deschide.

Lavi
24323. Postat la 11/08/2013 10:43 - 4283z13h36m
Sora Vali,iti multumesc pentru sfat,dar nu vreau sa ma intelegi sau sa ne intelegi gresit pe cei care vorbim sau scriem ca am fii :extremisti sau impunatori sau indoctrinati sau dictatori sau ca noi iudaizam,sau ca ,sau ca...
Am observat ca prin scriere,totul este altfel ( daca ne-ai auzii cum vorbim,vocea,expresivitatea...)asa cum se crede ca am fii eu sau noi,noi va iubim,pentru ca la aceasta suntem chemati.
Iar Numele Sfinte le-am primit ca pe o descoperire a Duhului Sfant si nu ne mai intoarcem la invataturi incepatoare.
Nu mai avem cum,pentru ca Numele Sfant este comoara din inima si noi iubim Numele Sfinte si le relationam la credinta Prorocilor si apostolilor,care nu au zitit pe alta temelie,decat pe cea care era deja si evident,in gura lor nu s-a auzit numele altor dumnezei (puternici in alta trad).
Apostolii nu aveau cum sa prea vre-o invatatura de la alte popoare,ei ...sau intors spre neamuri/pagaini ca sa-i invete, ei au venit la neamuri cu o veste buna si nu invers,si prin aceasta veste buna multi sau intors la cararile vechi,avand credinta in numele Celui care purta si poarta un Nume Sfant.
Nu este greu,pana si un copil ar intelege.
Pentru mine, a rostii Numele Sfant nu este un jug strain sau o povara,dimpotriva, mi se bucura inima cand rostesc Numele Lui.

fullban10
24325. Postat la 11/08/2013 11:41 - 4283z12h38m
Domnul Iisus spune ca dupa faptele lor ii vei cunoaste.
Ei bine Lavinia uita-te atent la faptele lor, la faptele celor care-ti vrea viata pentru a-ti da in schimb moartea care este Satana. Asculta-le vorbele si i-a aminte cu cata revolta si ura vorbesc despre cei care nu adera la grupul lor. Impotriveste-te pentru o clipa lor si ai sa constati cum toate murdariile lor te vor potopi. Incearca si spune-le toate versetele in care Iisus vorbeste tanarului bobat si intreaba-i de ce Iisus nu-i spune tanarului bogat sa-i pronunte Numele ca sa fie cu El in Imparatia cerurilor? Mai spune-le rugaciunea lui Iisus din Ioan 17, si ai sa vezi cum te da afara din grupul lor.
Lavinia, nu fi naiva. Iubirea lor tine pana incepi sa pui intrebari. Pune-le intrebari. Cat mai multe intrebari. De ce Domnul Iisus nu ne spune sa-I pronuntam si sa-I scriem Numele corect? Nu ne vrea in Imparatia Lui?
Eu le-am pus intrebari si nu i-am lasat in pace, si sunt persoana non-grata, am fost batjocorita si improscata cu noroi. Ei nu pot sta in acelasi loc unde se pun intrebari.

Lucia
24330. Postat la 11/08/2013 15:29 - 4283z8h49m
Valentina, in primul rand trebuie sa intelegi, ca in rugaciunile noastre, in cugetarile noastre, in convorbirile noastre intime cu Cel de sus, Il chemam intr-un fel sau altul "pe un nume":
"Tatal nostru care esti in ceruri!"
"Dumnezeul meu!"
"Creatorul cerului si al pamantului"
"Iehova"
"YHWH"
"El-Roi"
In turceste, in franceza, spaniola, italiana...in limbi.
Fiecare cum a ajuns sa creada.
Draga mea, este grav sa crezi ca cei care spun, sa chemam Numele lui Dumnezeu in evreieste ar fi de la Satana.(este parerea lor)
Mai mult, cunosc destui frati care cheama numele in evreieste si au destule fapte si sunt plini de dragoste.
Eu cred ca lui Dumnezeu pot sa-I dau un anumit nume in postura in care ma aflu.
De suferinta:"Medic suprem, ai mila de mine!
In necaz:"Salvatorul Meu!"
In tristete:"Mangaietorul Meu!"
Deci, eu consider ca ma intelege in orice NUME L-as chema, si in orice limba.(parerea mea)
Dar ii iubesc la fel de mult si pe cei care cheama Numele in evreieste, turceste, rusa, germana, indiana...
Sustinerea cu tarie a faptului ca numai in evreieste l-am putea chema pe Dumnezeu pe nume, este o sustinere personala, care nu ar trebui sa ne framante prea mult, si nici sa ne faca sa comentam urat impotriva lor, sau ei impotriva noastra, pentru ca nu facem decat sa evidentiem in noi partea rea a lucrurilor.
Cum spune sotul meu: "Scurt, si la SUBIECT!"smiley

fullban10
24332. Postat la 11/08/2013 16:21 - 4283z7h58m
Draga mea, este grav sa crezi ca cei care spun, sa chemam Numele lui Dumnezeu in evreieste ar fi de la Satana.(este parerea lor)

Dar asta de unde ai scos-o?

Ei bine Lavinia uita-te atent la faptele lor, la faptele celor care-ti vrea viata pentru a-ti da in schimb moartea care este Satana

Iata ce am scris eu. Am specificat de doua ori faptele lor. . Eu nu vorbesc ca am auzit. Eu vorbesc ce am patit. Sora noastra se afla intrun mare pericol.

Avem aceiasi intelegere. Nu pe mine trebuie sa ma lamuresti.

Pagina 75 din 95 << < 72 73 74 75 76 77 78 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164653 vizite unice Powered by PHP-Fusion