Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 9
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Chat
Pagina 78 din 95 << < 75 76 77 78 79 80 81 > >>
Deconectat RE: Chat
Lica
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
24588. Postat la 04/09/2013 17:07 - 4259z7h30m
O sarbatoane binecuvantata tuturor smiley. Va rog sa ma iertati daca v-am gresit cu ceva.

Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
Deconectat RE: CHAT
fullban8
24630. Postat la 09/09/2013 11:35 - 4254z13h2m
Cu respect, revin asupra rugamintii adresate ADMINISTRATIEI, de a-mi ridica steaua de sub imaginea avatar (asa zis recompensa), la fel cu mi-au fost ridicate si celelalte 6, ...in afara faptului ca cel putin in situatia mea, procedura in sine mi se pare jignitoare, ca unul care SINGUR si din proprie initiativa, cand am vazut ca religia a spurcat singurul domeniu pe care il apreciam curat de aceasta lepra, AM RENUNTAT la o inalta pozitie sociala (evidentiata cu stele AUTENTICE semnificative unei adevarate autoritati vremelnice - nu intr-o joaca sau intr-un proces de educatie si manipulare infantila).
Atata timp cat am fost facuti (intocmiti) ca enentitati unice si individuale, nu inteleg de ce sa accept un amestec nefiresc - doresc sa fiu asemenea modelului care nu a primit recompensa din Matei 4.9.

Daca am asteptat in tacere, am facut-o din condescendenta fata de Forum dar la ora actuala, personal, apreciez si astept o rasplata de Sus, de la Cel Vesnic PreaInalt si AtotPuternic, nu de jos, unde niciun om nu este mai presus de un altul, unde nimeni nu-si poate depasi statutul de seaman si colaborator (voi toti sunteti frati - Matei 23.8), ...decat printr-un tupeu care caracterizeaza singur.

Cu multumiri anticipate si cu recunostinta, ...inainte de Yom Kipur, ...Har si binecuvantari din belsug!

<< ADEVĂRUL FĂRĂ DRAGOSTE ESTE O ÎNȘELĂTORIE; DRAGOSTEA FĂRĂ ADEVĂR ESTE O ILUZIE >>
Lucia
24647. Postat la 10/09/2013 15:00 - 4253z9h37m
Se apropie SARBATOAREA ISPASIRII!

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
fullban10
24669. Postat la 11/09/2013 17:51 - 4252z6h46m
Unde-mi este postarea de la topicul:Inteligența rațională - cerească sau pământească?

Sa zicem ca nu era bun acolo. Dar spuneti-mi unde este?

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Moderator5
24676. Postat la 12/09/2013 07:48 - 4251z16h49m
A fost ștearsă, pentru că nu era la subiect ! Să spui "mulțumesc că nu m-ați sancționat după atâtea postări offtopic" .

Cei ce vor să discute despre profeții condiționate sau nu, au ocazia să scrie la subiect aici:

http://www.melhisedec.ro/forum/viewthread.php?forum_id=16&thread_id=181&pid=4253#post_4253

Moderator5

Moderator
Ionica
24679. Postat la 12/09/2013 15:49 - 4251z8h48m
Shalom,
Anul acesta un frate din Campia, mi-a dat cartea "Legea si Harul" de Mot Teodor, Timisoara 2004. Vad ca e un om de mare cultura biblica si as dori sa port o corespondenta cu el, ptr. a ma documenta asupra unor lucruri, ce privesc anumite aspecte din Vechiul Testament. Daca este cumva pe forum il rog sa ma contacteze, daca nu este pe forum, as dori ca cineva sa ma puna in legatura cu el, via mail.

"Niciunul dintre cei rai nu va intelege" Daniel 12:10
fullban10
24700. Postat la 14/09/2013 19:24 - 4249z5h13m
Ionica , eu am raspuns intrebarii tale dar Moderatorul 5 mi-a sters postarea . Pentru a nu perturba linia discutiei de la mia de ani , cu discutii despre conditionarea profetiilor, mutasem discutia la topicul , Inteligența rațională - cerească sau pământească? de la Adevarat sau fals,, insa s-a considerat ca m-am abatut de la subiect si mi s-a comunicat , la Chat 24676. Postat la 12/09/2013 09:48 - 2z11h35m, sa multumesc ca nu am fost sanctionata. asa ca , eu mi-am facut datoria. Dar daca tu iesi din topic si nu se intampla nimic, eu ies din topic si.... , asta e. Scrisesem foarte frumos acolo si lamurisem problema. Acum trebuie sa ma adun ca sa raspund din nou? Este un topic despre profetiile conditionate, muta-te acolo si voi veni si eu. Nu risc sanctionarea.

Ionica
24703. Postat la 15/09/2013 06:25 - 4248z18h12m
valentina a scris:
Ionica , eu am raspuns intrebarii tale dar Moderatorul 5 mi-a sters postarea . Pentru a nu perturba linia discutiei de la mia de ani , cu discutii despre conditionarea profetiilor, mutasem discutia la topicul , Inteligența rațională - cerească sau pământească? de la Adevarat sau fals,, insa s-a considerat ca m-am abatut de la subiect si mi s-a comunicat , la Chat 24676. Postat la 12/09/2013 09:48 - 2z11h35m, sa multumesc ca nu am fost sanctionata. asa ca , eu mi-am facut datoria. Dar daca tu iesi din topic si nu se intampla nimic, eu ies din topic si.... , asta e. Scrisesem foarte frumos acolo si lamurisem problema. Acum trebuie sa ma adun ca sa raspund din nou? Este un topic despre profetiile conditionate, muta-te acolo si voi veni si eu. Nu risc sanctionarea.

Shalom aleichem Valentina
Pacea sa fie peste tine Valentina,
Mea culpa. Da-mi te rog linkul de la profetiile conditionate.

Lucia
24706. Postat la 15/09/2013 15:01 - 4248z9h36m
Ionica, acceseaza linkul scris de moderator 5, mai sus...

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Ionica
24712. Postat la 15/09/2013 15:40 - 4248z8h57m
Lucia a scris:
Ionica, acceseaza linkul scris de moderator 5, mai sus...

Shalom aleichem Lucia
Asa am facut. Multumesc.

Lucia
24755. Postat la 22/09/2013 14:51 - 4241z9h46m
Valentina, citind la subiectul" Intrebari cu privire la sabat", am ramas placut surprinsa, ca ai inteles... ca Mileniu se tine pe pamant.

fullban10
24756. Postat la 22/09/2013 15:20 - 4241z9h17m
Te-ai grabit . Ionica a ajuns la concluziaa ca Sabatul si sarbatorile se tin doar in mileniu. Asta dovedeste ca el nu a citit Biblia. Sabatul se tine de la creatiune.
Lucia nu am cum sa sustin ceea ce nu va fi.
Mi-esti datoare cu un raspuns: tu unde vrei sa fii ? Continuarea pe topic.

Lucia
24758. Postat la 22/09/2013 19:10 - 4241z5h27m
Valentina, faptul ca nu ai scris cine a afirmat acele lucruri, am avut impresia ca ai ajuns sa intelegi...smiley

Aurelc
24804. Postat la 28/09/2013 21:12 - 4235z3h25m
ISRAEL a scris:

Am creat acontul 10 luni in urma si nu am avut ocazia sa ma introduc datorita unor probleme personale, iar apoi am devenit preocupat cu altele si am uitat cu totul de acontul creat.

Nu am avut timp sa 'rasfoiesc' paginile forumului. Dupa anunturile de pe prima pagina as fi crezut ca sunteti iudaici dar apoi am vazut numele Isus in tigla forumului. Ce denominatiune sunteti ?

PS. Am incercat sa-mi incarc avatarul de cateva ori cu o poza de 99 x 99 pixels, dar fara succes. Nu functioneaza ?

Suntem și noi născuți în Ro, majoritatea nu suntem evrei. Credem în Singurul și Unicul Dumnezeu al lui Israel și în Fiul Său, Mântuitorul Isus Christos. Nu avem un cult sau o grupare oficial înscrisă la ministerul cultelor. Respectăm Legea lui Dumnezeu cu cele 10 porunci, Sărbători biblice, legea alimentației, curăției, etc...

Ca răspuns la încărcarea pozei de avatar, trebuie să verifici:
- dacă dimensiunea fotografiei e bună (max 100x100 pixeli);
- dacă formatul este compatibil cu cerințele portalului .gif sau .jpg
- numele fotografiei nu are voie să conțină pauze sau unele semne de punctuație. E preferabil să fie un nume scurt dintr-un singur cuvânt.

Dacă nu te descurci, încarcă poza într-un e-mail și trimite-l la adresa: melhisedec.conducere @ yahoo.com și se va ocupa un administrator de această problemă. Ateție, adresa de mail trebuie scrisă manual și fără pauze, nu copiată și lipită deoarece ți-am scris-o intenționat cu pauză între denumire și @ pentru a nu putea fi racolată de către spameri.

O zi bună!

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
fullban10
24809. Postat la 28/09/2013 23:02 - 4235z1h35m
Nu stiu ce se intampla. Am incercat sa sterg postarea 24805 dar nu am putut. Va rog sa o stergeti. Postarea 24806 este definitiva. Multumesc.

fullban10
24814. Postat la 29/09/2013 16:22 - 4234z8h15m
Am scris clar postarea care trebuia stearsa. Voi ati sters postarea care trebuia sa ramana. Bravo.

Lucia
24833. Postat la 02/10/2013 21:04 - 4231z3h33m
Ionica, va trebui sa transferam discutia de la "Samuel sau altcineva" la "Ar trebui crestinii sa bea..."Altfel nu pot sa-ti raspund la intrebare.

Ionica
24835. Postat la 03/10/2013 05:10 - 4230z19h27m
Lucia, o paranteza merge, caci se leaga la subiect. Rugam moderatorii sa permita o paranteza. Ambele femei au fost inselate de Satan. Tocmai asta doresc sa descalcim ce pargii foloseste in inselare.

Lucia
24840. Postat la 03/10/2013 08:01 - 4230z16h36m
Administratorii nu pot accepta paranteze, pentru ca se deviaza de la subiect si astfel se incalca regulamentul.
Sincer, exemplul tau nu are nici o legatura cu mediul ocult.

fullban10
24845. Postat la 03/10/2013 19:56 - 4230z4h41m
Imi pare rau ca totusi se lasa sa se devieze de la subiectul topicului.
Topicul Cum va fi imparatia de o mie de ani s-a transformat in Hristos a venit in TRUP ..
Ca mai gresim cu parantezele , cu pauzele de tip......, sau semne de exclamatii de tip !!!!!!, sau mai lungim cuvantul de exemplu foooooarte sau muuult, se datoresc faptului ca, poate, am lasat degetul pe tasta cam mult, dar ca sa lasi ca topicul sa fie disipat prin discutii colaterale, si nu cu o postare ci cu mai multe, nu mai inteleg de loc.
Sunt constienta ca acel subiect e un spin, ca si autoarea dealtfel, dar lasati-l sa se stinga din lipsa de utilizatori care nu raspund. Nu?

Pagina 78 din 95 << < 75 76 77 78 79 80 81 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164781 vizite unice Powered by PHP-Fusion