Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 6
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Chat
Pagina 80 din 95 << < 77 78 79 80 81 82 83 > >>
Deconectat RE: Chat
lisha
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
25006. Postat la 04/12/2013 07:31 - 4168z16h13m
Dani, Felicitari pt baietel, Domnul sa va binecuvinteze familia!

"...iarta-ma ca vin prea des in fata Ta pentru a cere....si prea rar pentru a da..."
Lavi
25008. Postat la 04/12/2013 18:26 - 4168z5h18m
Sora Lisha,multumesc,.dar nu prea am fost buna la Romana la cate greseli de scriere fac ( asa e cu tastatura).....Poeezia ''Somnoroase pasarele'' este usor de retinut...nu de alta.
Nici mie nu-mi place frigul-de fapt la cine-i place frigul?...Hai sa va scriu o poezie scrisa de mine si Andra-micua m-a ajutat un picut.

A venit iarna geroasa
Cu fulgi albi si argintii
Ne zambeste la fereastra
Si ne canta melodii

Haideti toti copii la joaca
Haideti sa ne bucuram
Sa o luam pe doamna(invatatoare) in brate
Si cu sania s-o plimbam

Sa ne bucuram cu totii
Iarasi iarna a venit!
Toti prin case la caldura
Povesti vechi sa depanam...

Caci iarna,in pomi nu-s roade
Oile in camp nu pasc
Ciobanei de miei grijesc
Pana primavara cresc
....
Tot asa si fiul Sfant
Intr-o toamna s-a nascut
Cand in pomi mai sunt si roade
Si oile la pascut

Adevarul eu graitam
Din cei vechi si nou v-am spus!
Caci Cel Sfant in veci e Viu!
Si nu-i minte pe copii!
Cu drag Lavi.

lisha
25009. Postat la 04/12/2013 19:01 - 4168z4h43m
stai linistita, eu fac mai multe gresli ca tine, de obiicei nu privesc tastatura la leptop si uneori nici la ce scriu....

frumoasa poezia voastra, imi aduc aminte ca pe mine ma ajuta tata la lectii cand eram mai mica apoi eu am ajutat pe fratii mei....cel mijlociu mi-a mancat zilele, e stangaci
nu am terminat bine cu scoala ca tr sa incep acus cu Noemi....sper sa-i placa cartea ca de nu e vai de ea.....acum ma streseaza cu scrisul si ne pune sa-i desenam piti, ham , mac mac......mie nu imi place sa desenez, mai bine i-as spune o poveste...imi place sa citesc smiley

"...iarta-ma ca vin prea des in fata Ta pentru a cere....si prea rar pentru a da..."
Dani
25012. Postat la 06/12/2013 08:35 - 4166z15h8m
lisha a scris:

Dani, Felicitări pt băiețel, Domnul să vă binecuvânteze familia!

Mulțumesc pentru felicitare, Domnul să binecuvânteze și familia ta, copiii sunt o binecuvântare dar și o bucurie ce nu poate fi descrisă în cuvinte.

Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
Avram_76
25016. Postat la 09/12/2013 11:19 - 4163z12h25m
Frate Ovidiu, ai citit mp-ul?Mulțumesc.

Sa luptam pentru credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna!!!!!
Aurelc
25017. Postat la 11/12/2013 15:58 - 4161z7h46m
Scuze pt. Intarziere fratele meu. Desigur ca l-am primit si citit cu mare nerabdare. Domnul sa te binecuvanteze si pe tine, si pe tot ceilalti forumisti!

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Aurelc
25023. Postat la 17/12/2013 13:46 - 4155z9h58m
Frate Lică, mă tot uit în fiecare zi pe aici pe la mine prin oraș după zăpadă, dar ... parcă fuge de noi. De când ai scris, cota de zăpadă la noi în oraș este de zero centimetri... smiley

Pe la voi, cum e treaba? Ce mai faceți frații și prietenii mei?

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Lica
25024. Postat la 17/12/2013 18:17 - 4155z5h27m
Nici aici nu e tare diferit...am vazut doar pret de cateva zile cum arata zapada. In rest...cei de aici (Arad) suntem bine...ceva mai aglomerat insa cu serviciul sau cel putin eu pentru ca am preluat o magazie (preluat e mult spus ca nu exista fizic) si o sa lucrez pana in 25 cu toate fortele sa o aranjez pe cat posibi smiley ...dar vine incet si concediul smiley

La nimeni nu a nins? Trebuie sa ne spuna cineava si ca a nins smiley

Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
lisha
25025. Postat la 18/12/2013 19:21 - 4154z4h23m
cred ca nu prea a nins....pe la nimeni

ioan usciuc
25063. Postat la 29/12/2013 20:09 - 4143z3h35m
Shalom! Multumesc soră Valentina pentru atenționare (ca lipsește materialul), eu l-am încarcat, paginile respective se gasesc in format JPEG image (.JPG) și în mod normal ar fi trebuit să-l încarce dar.....rog un moderator sau pe altcineva sa rezolvăm problema....
Multumesc!

" Să ne rugăm să fim scriși în Cartea Vieții!"
fullban10
25069. Postat la 31/12/2013 11:48 - 4141z11h56m
Iubirea, bucuria, intelepciunea si generozitatea sa va fie calauza in anul 2014. La multi ani tuturor celor ce au inceput sa ma cunoasca si ma accepta asa cum sunt!! Va doresc un An Nou cat mai bun!!

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Lucia
25071. Postat la 31/12/2013 16:22 - 4141z7h21m
Valentina, dupa cum vezi, nimeni nu se inghesuie sa-ti raspunda urarilor tale, chiar daca ne ve-ti considera exagerati, pentru noi aceste evenimente trec pe langa noi ca si celelalte zile din an.
Bucuria si genereozitatea ne invaluie orisicand, iar urarile noastre sunt dezvaluite si transmise fratilor, celor din casa si celor dragi, la Sarbatorile Sfinte.

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
fullban10
25075. Postat la 31/12/2013 21:05 - 4141z2h38m
Tacerea e de aur.
Offfffff! cum de nu stim sa tacem la timp?
Cu ce am gresit de m-ai lovit?

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Lucia
25081. Postat la 06/01/2014 21:07 - 4135z2h37m
Frumos"Versetul zilei", daca l-am scrie pe tablita inimii noastre, cred ca am avea rezultate vizibile in toate...
"Ura starneste certuri, dar dragostea acopera toate greselile."

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
cautatorul
25107. Postat la 18/01/2014 19:40 - 4123z4h3m
Buna seara

Nu am mai fost de multicel pe forum pt ca am avut probleme cu internetul .
Cu toate ca am intrat in noul an de vreo 20 de zile , va urez un an mai bun o crestere spirituala cat si materiala si multa sanatate .

Cu respect
Lucia
25115. Postat la 20/01/2014 22:45 - 4121z0h58m
Pace, cautatorule, sper odata cu remedierea problemelor cu internetul, sa activezi mai mult aici.

Aurelc
25116. Postat la 21/01/2014 11:34 - 4120z12h10m
Căutătorule, să ai parte de belșugul de binecuvântări care se revarsă din mâna lui Dumnezeu peste toți cei iubiți de El în special.

Mă bucur și eu că ți-ai remediat problemele cu internetul. smiley

Lucia
25122. Postat la 23/01/2014 09:35 - 4118z14h9m
Pace Ovidiu, te rog sa ma ajuti sa corectez ANUNTUL, decesul care a avut loc pe 22 ianuarie, este la o luna jumatate de la decesul surorii Parasca(greseala am facut-o fara intentie)Impactul acestei vesti m-a tulburat intratat, incat nu mi-am dat seama de greseala.
Pace multa tuturor!

Nica Schirod
25123. Postat la 23/01/2014 10:05 - 4118z13h39m
Multă Pace.

Valentina a scris: Poti sa scrii bietul Daniel, deoarece a fost castrat, dar de ce sa scrii bietul Saul?

Dacă vrei, te rog frumos, adă ceva din Biblie, să am unde să pun degetul să mă conving că cele zise mai sus sunt conform Bibliei..
Eu, după câte am citit, nu am găsit așa ceva, am găsit doar ce citim mai jos:

Și vor lua din fiii tăi, ieșiți din tine, pe care-i vei naște, ca să-i facă fameni în casa împăratului Babilonului." Isaia 39:7.
Aici nu este vorba, că Damiel a fost făcut famen!

Mulțumesc anticipat pentru răspuns,

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
Aurelc
25124. Postat la 23/01/2014 14:07 - 4118z9h37m
Lucia a scris:
Pace Ovidiu, te rog sa ma ajuti sa corectez ANUNTUL, decesul care a avut loc pe 22 ianuarie, este la o luna jumatate de la decesul surorii Parasca(greseala am facut-o fara intentie)Impactul acestei vesti m-a tulburat intratat, incat nu mi-am dat seama de greseala.
Pace multa tuturor!

Soră Lucia, sper că am înțeles corect ce mi-ați cerut.. Am corectat data decesului ca fiind în 22 ianuarie.

Îmi exprim și eu profundul regret pentru această pierdere de către tinerii copii recent rămași orfani de ambii părinți deoarece atunci când am fost să-i vizitez am observat că bunica lor chiar dacă nu îi putea ajuta fizic ci mai degrabă avea nevoie de ajutor, dar era o persoană matură și putea organiza și conduce casa în măsura în care era capabilă.

Mă rog ca Domnul să se îndure de acești copii și dacă El a hotărât să se întâmple așa, înțeleg că aceasta este voia Sa. El să-i ocroteasă și să-i sprijine pe tinerii rămași în urmă și să ne dea tuturor inimă de a ne ocupa de ei cât se poate!

Pagina 80 din 95 << < 77 78 79 80 81 82 83 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164837 vizite unice Powered by PHP-Fusion