Deconectat |
RE: Chat |
nadia_mol (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6668. Postat la 07/01/2011 17:04 - 5230z6h12m |
|
|
toata lumea asteapta fotografii de la Brasov ...dc nu pune nimeni? |
|
Deconectat |
Deborah (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6700. Postat la 08/01/2011 20:42 - 5229z2h35m |
|
|
...Ei...a cam trecut o săptămnă și ceva de atunci, vânătăile încep să treacă, febra musculară a trecut deja, dar amintirile rămân....sunt multe și frumoase.Deși scurte( că a trecut repede), au fost trei zile "super".
Mulțumim celor ce s-au gândit să organizeze și s-au stresat ca să ne putem întâlnii.
Poze nu am să pun, dar sper că o să pună cineva....... |
|
Deconectat |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6761. Postat la 10/01/2011 18:01 - 5227z5h16m |
|
|
Bine v-am regăsit dragilor, mă bucur că sunteți tot pe aici, și după o pauză de aproape 3 săpt să văd că s-au petrecut atâtea ! 
Îmi vor trebui câteva dupămese să revin la actualitate cu dezvoltarea forumului și intrarea noilor membri, dar o voi face cu plăcere
La Brașov și locurile pe unde am fost în 27-29 Dec a fost foarte fain, mulțumim Domnului că ne-a purtat de grijă și ne-am putut bucura împreună. Mulțumim celor ce s-au rugat pentru noi ! 
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
pop jeniffer (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6762. Postat la 10/01/2011 18:05 - 5227z5h11m |
|
|
Bine ai revenit frate Ovidiu ! Ti-am simtit lipsa cu totii( cred ) dar mai ales cei care au nevoie de sfaturi la chitara 
,,Eu-zice Domnul-te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta."
psalmul 32,8 |
|
Deconectat |
rachel (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6840. Postat la 12/01/2011 18:37 - 5225z4h39m |
|
|
.. o intrebare .. la topicul jocuri - viata lui David.. nu mai posteaza nimeni?... nu se mai contiuna povestea? |
|
Deconectat |
6858. Postat la 13/01/2011 07:30 - 5224z15h47m |
|
|
Cum să nu ?? E prea faină povestea ca să nu postăm acolo
Aproppos, eu am creat doar câteva modele, dar în acel mod (sau chiar și altfel) mai pot fi deschise și alte jocuri, cu alte personaje, subiecte, etc.
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
Avram_76 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
7256. Postat la 23/01/2011 16:32 - 5214z6h45m |
|
|
Ce frumos, observ ca portalul nostru are 300 de membri.Aleluia.
Sa luptam pentru credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna!!!!! |
|
Deconectat |
costy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
7267. Postat la 23/01/2011 18:45 - 5214z4h31m |
|
|
Si este intr-o continua crestere bine ai venit Sarah ai spart gheata 301
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine! |
|
Deconectat |
lisha (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
7608. Postat la 30/01/2011 14:06 - 5207z9h10m |
|
|
heyyyyyyyy.......mai traiti?
Sa avti parte de multa caldura (macar in suflet daca nu in rest )
  |
|
Deconectat |
7630. Postat la 30/01/2011 17:32 - 5207z5h44m |
|
|
Cum sa nu traim Slava Domnului.
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
|
Deconectat |
fullban2 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
7638. Postat la 30/01/2011 18:06 - 5207z5h11m |
|
|
avodah- rev. daca vrei sa vorbesti cu mine; SKIPE
lbogush53
may Yahweh bless you and your family
|
|
Deconectat |
7673. Postat la 30/01/2011 20:17 - 5207z3h0m |
|
|
Ma amuzat aceste versete din Biblia ortodoxa cum se rade Daniel de acel idol care , defapt preotii cu femeile si copii mancau jerfele de mancare aduse lu bel hehehehe ))))) //http://www.bibliaortodoxa.ro/vechiul-testament/7/Istoria%20Balaurului
|
Deconectat |
7708. Postat la 31/01/2011 09:18 - 5206z13h59m |
|
|
Bine ai revenit lisha !! Chiar mă temeam că ne-ai uitat de când v-ați căsătorit !
După cum cred că vezi, trăim, și încă bine prin harul Domnului 
|
Deconectat |
7720. Postat la 31/01/2011 12:40 - 5206z10h36m |
|
|
Care cunoasteti cine sunt acesti Evrei , si cine stie poate ne poate spune mai multe despre ei de traditi , obiceiuri etc. http://www.youtube.com/watch?v=k7YzSPF5kNc
|
Deconectat |
7721. Postat la 31/01/2011 13:02 - 5206z10h15m |
|
|
Dragilor, aș face un apel suplimentar aici la toți care postați pe forum, să încercați să nu deviați prea mult de la subiect că suntem mereu nevoiți să ștergem postări care dacă rămân acolo, îi provoacă pe ceilalți să scrie la rândul lor off-topic ( în afara subiectului).
Frate Nică Schirod, doar azi am văzut dorința dumneatale de a face vizibil ID-ul de messenger. V-am adăugat ID-ul în profil, astfel ca cei care se uită la dumneavoastră în profil să-l poată vedea. MUltă binecuvântare vă doresc de la Domnul care a făcut cerurile și pământul.
|
Deconectat |
abdon (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
7760. Postat la 01/02/2011 09:44 - 5205z13h33m |
|
|
Fratilor in primul rand imi pare rau de ce a scris, si cum a scris fratele sword of god, a folosit cuvinte dure, se vede ca a rabufnit, ideea este ca si eu am tecut prin situatie ca a lui, numai ca nu am explodat chiar asa, va aduce-ti aminte, administratia , ca v-am cerut scoaterea mea de pe acest portal daca nu voi folosi vorbe injositoare, nu am crezut ca pot fi cuvinte mai grave, si totusi o parte dintre utilizatorii acestui forum asa ii determina pe altii prin felul lor de expresii, vorbe taioase, ii determina sa se retraga, sa iasa definitiv, de ce nu creati meniu de retragere, si la o adica, cine sa retras si vrea sa mai inte sa nu i se permita, desi este un forum nu o biserica, eu pe alte site-uri ma pot retrage cand vreau si pot sa ma inscriu din nou, nustiu vad ca la noi la sambatari sunt probleme atat pe teren cat si virtual de genul acesta, ce e mai ciudat, ca pentru ca un membru sa iasa, trebuie sa il determinati sa vorbeasca in modul cel mai urat, ca sa para un om fara minte, ca si cum ca numai la voi e intelepciunea, si cine nu are e pus la colt, ca si Amalia, ca sa poata iesi, a tebuit sa apara in lista banatilor, dupa ce ca a suferit rusine din partea unui utilizator, pentru a fi "scoasa" a trebuit sa mai fie si banata, fratilor, face-ti ceva, ca nu se poate asa, nu determinati oamenii, ca sa poata iesi de pe portal sa ajunga pe la "banare", si daca vrea sa se inscrie, nu va luati sabia in mana si interziceti, ca nu e biserica, e un portal si atat. Stiu ca apare "vorba", sa numai intre pe portal , daca nu ii place! dar voi care ati trecut prin facultati, sau mai treceti, zice-ti ca ati studiat psihologia omului, nu puteti intelege, ca omul atata timp cat stie ca are o plasa in cui, in casa altcuiva, considera ca inca casa este a lui? De atat revin iara pe aici, ca am un cui si o plasa ... si posibil ca intr-o zi sa nu scoateti cuiul si plasa, dar sa loviti pe cel care are cuiul si plasa. Nu va grabiti sa raspundeti ca in situatia aceasta sunt mult,i si s-ar putea sa atingeti mai multe persoane, daca nu va puteti bine echlibra vorba, abtinetiva. |
|
Deconectat |
Avram_76 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
7762. Postat la 01/02/2011 10:19 - 5205z12h58m |
|
|
Sunt intru totul de acord cu fratele Abdon, oricine doreste saa-si stearga contul, trebuie sa aiba aceasta posibilitate tehnica.Asa se face pe orice site.
Sa luptam pentru credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna!!!!! |
|
Deconectat |
Dinu (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
7764. Postat la 01/02/2011 10:25 - 5205z12h52m |
|
|
Si eu sunt deacord cu propunerea facuta, insa lui Abdon nu cred ca trebuie sa i se permita acest lucru, deoarece el este fratele nostru, si trebuie sa stea langa noi. Aleluia!
,,Leaga-ne Doamne, pe toti impreuna, cu lanturi ce nu se pot rupe"
,,Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui" Proverbe 19:22 |
|
Deconectat |
7765. Postat la 01/02/2011 10:43 - 5205z12h33m |
|
|
Măi fraților... și în special fratele Sambataru: Cu toate că pe lângă mine avem administratori mult mai pricepuți la informatică și mai școlați așa cum spunea și fratele sambataru, sunt nevoit sa raspund eu pentru că ceilalți au altă treabă se pare și ca să nu credeți că nu interesează pe nimeni de la administrație dorința voastră o să vă răspund în ceea ce mă pricep. Portalul permite mai multe feluri de retragere de pe el. Unele voite de membri, de buna voie, altere făcute de administrație în urma încălcării regulementului de către membrii pe care de obicei nici nu i-a interesat regulamentul portalului sau alte norme de comportament civilizat, ci au ținut să arunce repede cu noroi până se poate...
Ce vreau să zic cu asta? O să înșir posibilitățile de ieșire de pe portal ca să vezi că e diferență între ele.
1. Cineva renunță la a mai activa pe portal dacă-l deranjează ceva, sau poate nu mai are timp să intre, sau chef sau mai știu eu ?... E o modalitate pașnică și înțeleaptă. Pur și simplu nu-și mai acceseayă contul. Asupra acestei decizii poate reveni oricând și să fie dinou membru la locul lui.
2. Cineva încalcă grav regulamentul forumului și nu dă nici o dăvadă a unei atitudini de regret și de pocăință. Acesta e banat definitiv, și de pe adresa lui de acasă de internet nu mai poate accesa portalul niciodată. Rău destul, dar asta e situația. Aceștia de obicei se ambiționează și încearcă să-și facă alte conturi cu alte date și se numesc ,,Conturi Clonă,, ca prin ele să facă rele și mai mari și să strice și mai mult dacă se poate...
3. Sunt uni care nu se pot controla să nu se certe cu unul sau cu altul, și aceștia preferă să nu mai poată accesa portalul și respectiv forumul ca să nu facă probleme când sunt cu tensiunea ridicată. Și pentru aceștia avem rezolvare: Ajunge să ne spună, și le schimbăm parola ca să nu și-o mai știe, și nu mai pot scrie...
4. Aici apar problemele.. Sunt unii care cer să li se șteargă contul cu totul dar prin aceasta nu se va mai vedea nici una din postările lor pe forum. Acest lucru nu e permis de administrație pt că ștergerea unor postări din mijlocul discuțiilor ar duce la neînțelegerea ideii discutate. Deci să vă iasă din minte că va fi șters vre-un cont!! Nicăieri nu se șterg conturile , acolo unde sunt administratori cu capul pe umeri și le pasă de ceea ce s-a scris până la acel moment pe spațiul virtual ce-l administrează. Ce vreți să spuneți cu ștersul definitiv al contului ?? Că nu mai aveți nici atâta responsabilitate să vă însușiți ceea ce ați spus sau crezut în trecut ? Dumnezeu ne va trage la socoteală oricum pentru orice cuvânt nefolositor rostit , nu scris! De aceea ce scriem, trebuie scris cu responsabilitate. Nu trebuie să-i fie rușine cuiva să revină asupra unei idei și să recunoască - am înțeles greșit, sau nu am avut suficientă cunoștință în domeniul respectiv, și acum nu mai susțin ce am scris acolo, ci cutare și cutare idee...
Deci la cei ce au ținut morțiș să le ștergem contul, am procedat ca pe spațiile bune, și anume le-am schimbat numele cu totul ca să se numească altfel. Punct.
Am fost undeva neclar? Să-mi spuneți și o să revin cu explicații.
Deci unii ies de pe portal benevol, alții sunt scoși pentru felul cum folosesc portalul, și alții cer să fie scoși... Există toate cele 3 posibilități. Nu înțeleg unde este problema ?
|
Deconectat |
Dani (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
7766. Postat la 01/02/2011 10:45 - 5205z12h32m |
|
|
Aceste detalii tehnice doar Liviu știe dacă se pot face, este adevărat că majoritatea saiturilor au aceste setări, chiar eu am anulat vreo 4 conturi ce le aveam pe diferite saituri.
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7 |
|