Stimati moderatori.
Imi cer iertare pentru călcarea regulamentului a acestui portal,pentru punctul A-a.4 pe care (se pare) l-am călcat fără sa-mi dau seama.
Regulamentul cu privire la punctul călcat de mine este acesta: Nu este permisă blamarea, luarea în derâdere sau în van, hula Numelor Sfinte, indiferent în ce limbă sau formă. Orice discuție trebuie purtată cu deosebit respect față de Divinitate.
Imi pare rău dacă asa s-a intels că as fii hulit Numele Sfânt.
Nu-mi pot permite să hulesc cea ce iubesc-Isaia cap 56 cu 6.
Multumesc pentru înțelegere.
Deconectat
RE: Chat
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi)
25146. Postat la 26/01/2014 18:32 - 4115z5h1m
Am calcat codul portalului si nu mai am posibilitatea de-a-mi retrage postarea si sa o aduc aici unde este locul discutiilor libere. Recunosc, si dati-mi voie sa corectez. Ramane ca voi sa o stergeti de pe topicul- Dumnezeu sau YHWH?
Ionica. Esti ca o cometa. Azi te vedem si maine nu
Am sa folosesc adresa data, sa vad daca imi raspunde chiar la toate intrebarile mele.
Ups ! nu-i in romaneste.
Biblia are răspuns la toate intrebările.
Deconectat
Nica Schirod (detalii numai pentru membrii conectaţi)
25154. Postat la 29/01/2014 18:15 - 4112z5h18m
Multă Pace.
Mulțumesc foarte frumos frate OVI, am înțeles bine acum.
Tatăl nostru care este în ceruri, să binecuvinteze tot ce îți aparține.
Cu mult respect; moșul Nică.
- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)
- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
Deconectat
25157. Postat la 31/01/2014 15:06 - 4110z8h27m
Leaganul de nastere a Sinagogii a fost Babilonul.
Acolo, in Babilon , candva in cei 400 de ani, evreii au construit un locas care l-a numit Sinagoga. Chiar daca acest locas a fost ridicat intrun loc nesfant, in mijlocul unui popor nesfant, Sinagoga a fost locul unde, la timpul Lui, Domnul Iisus a intrat, a citit, a vindecat si a invatat, si este pana astazi un locas in care evreii de pe tot mapamondul se inchina.
Oare a iesit ceva bun din Babilon?
Biblia are răspuns la toate intrebările.
Deconectat
25168. Postat la 02/02/2014 08:30 - 4108z15h3m
Nu m-a corectat nimeni.
Nu 400 de ani, ci in cei 70 de ani de exil s-a construit un locas pe care l-au numit, sinagoga.
Si da.
A fost o initiativa foarte buna, deoarece acolo, evreii, si-au tinut treaza constiinta nationala si au transmis-o copiilor. Asa s-a facut ca din exil multi evrei au dorit sa vina acasa si sa reconstruiasca Templu. Templu pe care Isus L-a onorat cu prezenta Sa in perioada, acceptata de El, sa imbrace corp omenesc.
Amintind acest lucru am vrut sa mentionez faptul ca nu tot ce vine din babilon trebuie aruncat ca fiind nefolositor. Dumnezeu spune sa cercetam toate lucrurile si sa pastram ce este bun. Asa ma gandesc eu. Daca nu-i corect, corecteaza-ma.
Dragi frati si surori, in Domnul nostru Isus Hristos,
Doresc prin intermediul acestui portal sa transmit un APEL DE A TRAI LA INALTIME!
Ce vreau sa spun de fapt?
Dumnezeu ne-a inlesnit acest "sistem"daca asa s-ar putea numi, ca sa ne faciliteze dorinta noastra de a socializa, de a discuta, de a cerceta Cuvantul, si al vesti celor dornici de cunoastere, stand la birou si nu in piete...
Mantuirea si Adevarul lui Dumnezeu se poate descoperi, dupa cum vedeti, si de pe un taram virtual, nu trebuie decat sa accesezi forumurile crestine si sa le cercetezi, pentru ca astazi tot omul stie sa citeasca, cunostinta a crescut.
Portalul comunitatii noastre are ceva vechime, peste el a trecut cativa ani buni, insa in ultima vreme este inactiv, imi doresc mult sa dezbat Cuvantul lui Dumnezeu, sa-L cercetez impreuna cu voi, membrii portalului, dar lucrurile au stagnat.
De ce, ce a determinat acest lucru?
Ar trebui sa intelegem ca detinem un portal care ingaduie fiecaruia sa-si spuna parerea cu privire la Cuvantul lui Dumnezeu, si acest lucru este o mare binecuvantare, pe care inca nu stim sa-o apreciem, indoctrinarile sunt un pericol care atenteaza la viata spirituala a credinciosului.
Aici ai libertatea Edenica, Dumnezeu vorbeste, iar tu alegi!
Dragii mei, faptul ca intre noi sunt puncte diferite de vedere, nu inseamna ca trebuie sa dam inapoi, sa abandonam campul de lucru prin care iese la iveala ADEVARUL SFANT.
"Am lasat intre voi partide, ca sa iasa la lumina tot ce este bun..."(spune Cuvantul)
Dragi membri, acest portal se afla in mainile voastre, sa multumim lui Dumnezeu pentru lucrarea pe care o implineste prin el, si care insoteste comunitatea de sambatari din intreaga lume, de cativa ani buni.
Au fost probleme, impotriviri de-a lungul acestei perioade, dar s-a scris si dezbatut multe subiecte din Biblie, s-au scris destule subiecte de viata, ne-am jucat, am scris poezii, am creat, am meditat si am concluzionat prin aforisme, un drum scris cu adevar prezent!
Azi ce ne face sa dam inapoi?
Eu personal...manuind penita Duhului Sfant am un singur vis, sa fac ca aceste pagini sa fie citite de multi, si ma rog ca Duhul Domnului si Mantuitorului nostru sa castige si sa salveze suflete prin aceasta lucrare.
As dori ca noi toti de aici, sa ne maturizam spiritual, si sa scriem cat mai multe lucruri din Cuvantul lui Dumnezeu, sa intelegem ca aici totul lucreaza spre mantuirea noastra.
Cate lucruri s-a incercat sa se faca la nivel national, dar cate au ramas?
Va trebui sa intelegem ca acest portal a trecut prin negura timpului, intact, ca furtunile dezlantuite de vrajmas asupra lui au fost spulberate , dar "casa" aceasta a ramas pe stanca!
Portalul acesta va trebui sa raspandeasca "SAMANTA ADEVARULUI"in intreaga lume, sa hraneasca mladitele si orice vlastar sa creasca prin adevarul Cuvantului Sfant.
PORTALUL EXISTA!
De ce?
Pentru ca este o punte de legatura a fratietatii noastre, chiar daca uneori invidia si rautatea omului nu recunoaste acest lucru.
Sfarsitul este aproape, hai, sa ne unim, sa cercetam Cuvantul, sa-l raspandim dezbatandu-L aici, nu avem nici o clipa de pierdut!Lasati lucrurile pamantesti in favoarea celor duhovnicesti!
Trebuie sa descoperim ADEVARUL VECHI care a fost ascuns sub negura minciunilor dogmatice si a doctrinelor, si nu l-au lasat sa lumineze ca fiecare raza a Lui sa mantuie pe cei care il cred.
Un subiect sa cuprinda pe toate celelalte, un interes sa ne predomine, acela, ca Isus Hristos este neprihanirea noastra!
Umpleti portalul cu subiecte cu interese vesnice, scrieri simple pe intelesul tuturor, ganduri practice, inaltatoare, care sa ajute sa invete si sa intareasca pe cei ce le citesc!
Acest portal nu are oameni specializati, ci intelepciune Domnului va fi peste cei care vor sincer sa scrie pentru Dumnezeu.
...................................
As incheia cu un aforism:
Nu faceti din scrierile voastre o IESLE A INALTIMII, ci ganditi-va ca mieluseii, oitele si oile, au capacitatea de a manca din IESLE, doar daca este asezata la nivelul inaltimii lor.
Lucica Staicu
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
As reveni pe forum, la un singur topic (daca exista sau s-ar putea deschide), unul in care sa dezbatem variantele textuale ale Bibliilor si ale manuscriselor biblice antice.
De exemplu in Biblia ungureasca scrie "Sufletul Sfant" acolo unde in Biblia romaneasca scrie "Duhul Sfant"... sau acolo unde in Biblia ungureasca scrie "Ultimul Adam" in Biblia romaneasca scrie "Al Doilea Adam" sau acolo unde in Biblia ungureasca scrie "a preamarit pe fiul sau Isus" in Biblia romaneasca scrie "a preamarit pe robul sau Isus". Aceste nepotriviri nu exista numai intre Biblia ungureasca si Biblia romaneasca din timpul nostru, ci si intre Bibliile vechi din evul mediu si Biblia noastra de acum. De exemplu in cea mai veche Biblie completa scrisa in limba greaca din secolul IV existenta la ora actuala, la 2Petru 1:1 scrie "prin dreptatea Domnului si Mantuitorului nostru Isus Christos" pe cand in Bibliile noastre moderne fie unguresti fie romanesti scrie "prin dreptatea Dumnezeului si Mantuitorului nostru Isus Christos". Si am gasit multe alte nepotriviri.
Ce spuneti, merita sa ne ocupam de aceste lucruri? Daca da, eu m-as implica cu multa seriozitate intr-un astfel de dialog, in speranta sa fie ceva constructiv, nu in sens de denigrare a Bibliei, ci in speranta ca cineva ne va auzi si ca in toate limbile Biblia va suna la fel si pe cat posibil asa cum este in textul vechi.
Astept raspunsuri pro-implicare sau contra-implicare aici pe chat.
"Niciunul dintre cei rai nu va intelege" Daniel 12:10
Deconectat
25215. Postat la 15/02/2014 18:05 - 4095z5h28m
Foarte frumos scris dar daca , tu care scrii, nu pui mana pe plug, geaba-ndemn , geaba dorinta. Deschide cateva subiecte noi.
Nu ai fost intepata cu spinele ascuns, al fratilor de portal, Lucia surioara. Eu da. Ca sa scrii si sa fii ignorata , e dureros. Poate nu e asa, dar parca aud: iar scrie nesuferita aia. Dar ??? nu poate sa spuna nimeni ca nu am incercat. Un articol ici, o meditatie dincolo, am copiat materiale , in ideia ca tinerii se vor mobiliza. O activitate foarte benefica era si tot sper ca este, e aceia de-a scrie cu ce am ramas dupa serviciile divine din Sabat. Sa nu fi miscat deloc inima cele ce s-a vorbit in Sabat? Am cerut ajutor administratiei sa aseze materialele acolo unde le este locul. Nimic. Nici da, nici ba. Bine ca e IGNOR si nu DELETE
Acum tu suni adunarea.
Succes. Tu esti un nume, esti de-ai casei. Trage tu o brazda dreapta , si asteapta semanatorii.
Ionica, pace si har, si tie iti dorim!
Cu siguranta dezbaterile pe baza "variantelor textuale biblice" vor fi interesante...asteptam postarile tale.
................................
Valentina, ce am scris, am scris si pentru mine...dorinta mea este sa ma implic, si daca nu ai observat, chiar am deschis un subiect nou "Corectarea greselilor conjugale".
Cat despre ignor, tu stii mai bine cauza...iar daca aceasta cauza este o greseala in viata ta, atunci, corecteaza-te, Domnul sa te ajute!
In rest, apreciez din toata inima faptul ca scrii.
Daca nu te-as cunoaste, as crede ca ma ei in ras cu, "Tu esti un nume..."
Eu sunt nimic, daca este ceva in mine bun, este de la Tatal care lucreaza in mine prin Fiul si puterea Duhului Sfant.
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Deconectat
25221. Postat la 15/02/2014 22:08 - 4095z1h25m
Vezi?. Offf! Ce vedeti voi in scrisul meu?
- 1 Corinteni 4;4: n-am nimic impotriva mea, spunea Pavel
- Iov 27;6: inima nu ma mustra...spunea Iov
- Proverbe 20;9; Cine poate zice : mi-am curatit inima, sunt curat de pacatul meu. , spunea inteleptul Solomon.
In ceea ce am scris , eu Valentina, pot marturisi aceasta. Sunt cu constiinta curata.
Lucia a scris:
Ionica, pace si har, si tie iti dorim!
Cu siguranta dezbaterile pe baza "variantelor textuale biblice" vor fi interesante...asteptam postarile tale.
................................
Valentina, ce am scris, am scris si pentru mine...dorinta mea este sa ma implic, si daca nu ai observat, chiar am deschis un subiect nou "Corectarea greselilor conjugale".
Cat despre ignor, tu stii mai bine cauza...iar daca aceasta cauza este o greseala in viata ta, atunci, corecteaza-te, Domnul sa te ajute!
In rest, apreciez din toata inima faptul ca scrii.
Daca nu te-as cunoaste, as crede ca ma ei in ras cu, "Tu esti un nume..."
Eu sunt nimic, daca este ceva in mine bun, este de la Tatal care lucreaza in mine prin Fiul si puterea Duhului Sfant.
Pace si har Lucia,
Dar unde sa postez? Propune un topic, te rog.
"Niciunul dintre cei rai nu va intelege" Daniel 12:10
Cred ca subiectul potrivit este "Diferite traduceri ale Scripturii", deja l-am selectionat pe pagina principala, ca sa-ti fie mai usor.
Spor la postat!
Am sa incerc sa adresez pe aceasta cale cateva cuvinte fiecarui coleg de bord de pe aceasta nava.
Am sa incep cu:
Draga Lavi, dupa cum vezi, incep cu tine...si doresc sa-ti spun ca nava noastra poarta un singur nume " DRAGOSTEA", ea ne poate tine unite doar daca o avem, ne poate da taria sa trecem prin furtunile vietii indiferent de diferentele de pareri, si de varsta...menirea noastra in iubirea Lui, este aceea de a avea indelunga rabdare in clarificarea adevarului lui Dumnezeu, gandeste-te ca Tatal din ceruri nu impune, ci ne arata calea si asteapta sa-L urmam.
Te astept la bord cu mult drag ca sa mergem impreuna spre portul fericirii!
.............................
BUNICUTULE, un nume pe care ti l-am dat dintro inima plina de dragoste sfanta pentru tine.
Faptul ca nu-mi raspunzi in nici un fel ma intristeaza, sper ca intr-o zi iti vei da seama ca dragostea mea este fara prefacatorie si ca imi lipsesti atat de mult de la carma acestei barci.
Un indrumator catre Cel care ne imbie la dragoste si pace, te astept sa revii!
........................
Frate Costy, si tu imi lipsesti, mai ales de la subiectul "Stiati ca..."dupa cum stiu iti plac drumetiile cu bicicleta, te rog din cand in cand, las-o si urca la bordul navei noastre...impreuna sa navigam spre FARUL LUMINOS, ce zici?
............................
beyond, desi nu o sa ma crezi, discutiile noastre mi-au pus la incercare nu numai nervii, dar si testarea cunostintelor biblice, sincer, nu am nimic cu tine, si nici nu-ti dai seama cat imi doresc sa mai discut cu cineva la un nivelul intelectual ca al tau.
Am invatat ca nu este usor sa alegi sa stai bland si rabdator in situatii in care ai in fata un adversar cum esti tu...
Esti binevenit la bord, iar daca va fi sa mai discutam , Domnul sa ne ajute sa discutam in mod pasnic .
...................................
Frate ELIAHU, ce mai faci?
Incerc sa cred ca nu ne-ai uitat, barca noastra are spatiu pentru toti cei doritori de studiu si discutii, oare de ce te-ai retras?
Consider ca aici putem sa ne punem la incercare credinta, ce zici?
....................................
Ma opresc azi aici, insa voi continua...
Multumesc sora Lucia pentru invitatie , ma bucur ca nu am fost uitat pe aici , Sfantul Lui Israel sa va Binecuvinteze pe totii.
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
Deconectat
Nica Schirod (detalii numai pentru membrii conectaţi)
25263. Postat la 19/02/2014 08:19 - 4091z15h13m
Shalom - Pace și o zi foarte frumoasă.
Scumpii moșului, am rămas cu inima străpunsă, din cauza cuvintelor spuse de sora Lucica: - BUNICUTULE, un nume pe care ti l-am dat dintro inima plina de dragoste sfanta pentru tine.
Faptul ca nu-mi raspunzi in nici un fel ma intristeaza, sper ca intr-o zi iti vei da seama ca dragostea mea este fara prefacatorie si ca imi lipsesti atat de mult de la carma acestei barci.
Mulțumesc și mă simt flatat de respectul pe care nu-l merit, meritul trebuie să rămână unui singur nume.
Acum vreau să-mi deschid inima și să zic motivul meu pentru care m-am retras, și nu mi-am băgat nasul peste tot.
Eu am ajuns la cunoștința și hotărârea, de a pronunța Numele Sfinte, așa cum le pronunță poporul Israel, care s-ar zice că este poporul Celui prea înalt.
Văzând că unii urăsc atât de mult aceste nume, m-am gândit că ar fi mai înțelept să citesc ce scrieți voi și de multe ori să mă minunez, câteodată mai spre stânga, alte ori mai spre dreapta, dar eu vă respect pe toți și vă iubesc așa cum sunteți, scrieți și credeți.
Dacă eu aș intra ca musca în lapte și ași scrie cu numele pe care le iubesc din toată inima și sufletul meu, sigur aș provoca poate deranj, dacă voi ați avea răbdare și dragoste, atât de mine cât și de aceste Nume Sfinte, în primul rând nu aș fi forțat să joc la două capete, cred că înțelegeți ce am zis, și câte nu aș avea de împărtășit împreună!
Dacă voi căpăta trecere în fața Dumneavoastră și mi sa permite să folosesc numele pe care le iubesc, atunci cu cea mai mare plăcere sunt de fapt în barca voastră și o să mă vedeți după puterea mea și la lucru.
Așa că eu mulțumesc ,,, cu respect Lucică-i , pentru dulceața pe care ai emanat-o și eu din aceste motive , ne mai putând rezista, am răspuns cu mare plăcere și aștept un semn din parte a dumneavoastră.
În ce mă privește, rog pe YaHWeH Elohim al lui Israel să binecuvinteze tot ce vă aparține și tot ce iubiți prin Yahsua HaMashia - cu mult respect: moșul Nică.
- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)
- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
Shalom tuturor si YaHVeH să vă binecuvinteze!
Shalom-este salutul care-mi place si pe care nu-l pot adresa, decât celor ce-l primesc si se bucură auzindu-l.
Am citit mesajul tău de dragoste dragă si scumpă Lucica si sincer mi-au dat lacrimile.
La fel pentru mesajul fratelui Costi care se bucură că nu a fost uitat, cât si pentru mesajul mosului Nică care m-a umplut de bucurie și speranță.
Iti multumesc personal pentru că ai amintit câteva nume ( printre care si al meu).Din toată inima doresc ca numele pe care le-ai amintit să fie scrise in cartea vieții.
Iti multumesc că ne-ai numit frati si iti doresc din toată inima mea multă binecuvantare si să ai parte de viata vesnică tu si casa ta.
La fel doresc tuturor celor care se luptă să meargă pe calea cea strâmtă să aibe putere si credintă in tot cea ce le stă inainte si să nu uite o profetie pe care eu personal, mi-am asezat-o la inimă ca să o pricep.
Iată care este aceasta:Așa vorbește YaHVeH al oștirilor: "În zilele acelea, zece oameni din toate limbile neamurilor vor apuca pe un Iudeu de poala hainei, și-i vor zice: Vrem să mergem cu voi; căci am auzit că (Sfântul Lui Israel )este cu voi!" -Zaharia 8:23 - recunosc că cea ce este asezat in paranteză imi apartine dintr-un motiv pe care l-am inteles si de aceia vă salut pe toți cu versetul din Isaia 12 :6- Strigă de bucurie și veselie, locuitoare a Sionului, căci mare este în mijlocul tău Sfântul lui Israel."
Cu drag Lavi.
Este frumos cand Dragostea de oameni biruieste , indiferent de cea ce credem cu totii sa nu uitam sa ne iubim uni pe ceilalti si sa traim in Iubirea si Dragostea pe care Fiul Celui Preinalt a turnat-o in inima noastra si ne-a dovedit-o la Golgota , pentru ca doar atunci suntem in adevar ucenici Lui . Ami ridic manile spre cer si spun ca Binecuvintat Sa fie Cel Vesnic Sfant care a Creat Cerul , Pamantul si Marea ,Luna, Soarele si Stelele . Aleluya
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
Frate Nica, multumesc pentru raspunsul dat, cred ca este momentul sa revii, si stiu, ca NIMENI nu va fi impotriva scrierii numelui lui Dumnezeu in limba ebraica, administratia ne cere doar sa ne respectam reciproc, iar discutiile noastre sa se desfasoare in pace.
Fratele Avodah, fratele Michael Roman, dupa cat stiu eu, sper sa nu ma insel ...a scris aceste nume mereu in limba ebraica, si nimeni nu le-a interzis acest lucru.
Consider ca ADMINISTRATIA este in masura sa confirme faptul ca putem scrie in discutiile noastre numele lui Dumnezeu in limba dorita, nu?
Daca tot am adus in discutie pe fratele Michael si Avodah, sper ca numele lor scrise la bordul navei noastre sa le dea posibilitate sa formeze o echipa de conducere, pentru a instaura o atmosfera demna de luat in seama, alaturi de fratele Ovidiu care nu a abandonat aceasta nava, desi, nu se lasa vazut prea mult pe punte, alaturi de el il simt pe fratele Daniel Bohotici, fratele Lica si lnedelea, in echipaj poate lucra foarte bine si fratele Dinu, gershom, Conelius, Emanolake, Abdon, Avram 76, Ioan Olah, Nelutu, Dumitru, Geana, Cipri, Andrei Zanfir, Emanuel, Daniele, si toti membrii acestui portal...daca am omis pe cineva, imi cer iertare!
Desi, la urma, am sa aduc si cateva surori care au activat aici si s-au retras, crezand ca este cel mai bine, eu le sfatuiesc sa revina, ca alaturi de frati, Dumnezeu a lasat si surorile, ca in calatoriea aceasta sa dea si ele o mana de ajutor, ce ziceti, sora Aurelia, unde iti sunt retetele de prajituri si sfaturile cu privire la copii?
Pe vas avem si bucatarie, echipajul trebuie sa manance prajituri, mancaruri cu carne si vegetale, si sa citeasca cartile recomandate de tine, ce zici?
Estera si Any, nu v-am uitat nici pe voi, dorim sa ne mai incantati cu postarile voastre si sa putem spune cu mandrie ca avem suflete cu capacitati spirituale, dispuse sa cerceteze Cuvantul si sa-l stranga in inima, alaturi de voi o aduc si pe tanara Hadasa, si Simy... care desi s-au maritat, stiu ca vor reveni...nu-i asa?
.....................
Elina 72, te-am lasat la urma special, nu ca ai fi ultima, ci cea dintai, avem nevoie pe vas de o persoana care sa ne ajute in lucrul pe care il facem aici, sa SCRIEM CORECT ROMANESTE!
Te-am mai spus, noi in diaspora, nu avem prea mult material ajutator, tu, ai putea fi un ghid prin labirintul intortocheat al gramaticii si al regulilor scrierii limbii romane, ce zici?
Inchei spunand, ca aceast taram virtual doresc sa existe ca un mic cer pe pamant, un loc unde dragostea sa fie cultivata si nu sa fie inabusita...Pacea aici depinde de aceasta cultivare a dragostei, a impreunei simtiri, si a adevaratei curtoazii unul fata de celalalt.
Aici, noi suntem cei ce creem atmosfera de pace, noi parfumam aerul cu atentie si respect reciproc, daca ne-am instrainat unul de altul si nu am reusit sa fim credinceosi biblici, sa ne corectam, ca acest timp de proba care a trecut peste noi, sa ne ajute sa dobandim pe viitor un caracter in Hristos.
CE ZICETI?
..........................
P.S.Dupa ce am postat am vazut postarea ta , Lavi, cat ma bucur ca ai revenit, ce zici, spalam puntea impreuna?
Costy, vezi dragul meu, cata usurare poate exista intr-o inima care iarta?
De fapt cheia unitatii sta in a ierta INAINTE de a veni pricina de a te plage de aproapele.
Domnul sa ne ajute sa traim in dragoste!