Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 6
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Chat
Pagina 86 din 95 << < 83 84 85 86 87 88 89 > >>
Deconectat RE: Chat
Lucia
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
25953. Postat la 07/07/2014 14:44 - 3953z9h23m
Draga ISRAEL, desi nu-mi place modul tau de a fi, acela ca iti place sa razi de neamuri, eu imi permit sa te respect si sa iti spun ca Dumnezeul lui Israel sa nu-ti tina in seama nimic!
Vreau totusi sa-ti dovedesc cu Scriptura ebraica, ca eu, o femeie dintre neamuri, pot sa aleg tara, locul sfant, o familie dintre evrei si Dumnezeul vostru ca sa-I slujesc, si nimeni si nimic sub soare nu ma poate impiedica.
In Scriptura evreilor exista o carte numita Rut, o femeie moabita care dupa cum sta scris a ales sa slujeasca , sa traiasca si sa se casatoreasca cu un evreu, aceasta exceptie a prefigurat intoarcerea NEAMURILOR la Dumnezeul lui Israel..., avand privilegiul de a intra in genealogia lui David.
De fapt traditia voastra, aceia a "rudeniei rascumparatoare"prefigureaza pe Mantuitorul care ne-a dat drept sa ne atasam de poporul evreu, chiar daca ne vreti sau nu!
Suntem altoiti si facem parte din Israel!
Nu tu ne vei da dreptul sa urcam la Ierusalim, ci Cel care va veni si va Domni peste Israel!
Sper din toata inima ca Domnul sa se indure de tine si sa te afli printre cei alesi!
Ce te framanta pe tine de noi, crezi ca te-o luam inainte?

Apropo, care este diferenta dintre un roman si un turc?smiley

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
fullban9
25954. Postat la 07/07/2014 14:54 - 3953z9h13m
LUCIA,
diferenta dintre un roman si un turc este ca turcul nu intelege romaneste, pe cand voi nu aveti nici un motiv (legitim) ca sa puneti urechea surda.

Lucia a scris:Ce te framanta pe tine de noi, crezi ca te-o luam inainte?
Nu ma framanta absolut nimic, si nu am nimic, ABSOLUT NIMIC impotriva nici unui cult, DAR cand va vad pe unii din voi ca batjocoresc Sabatele D-lui cum faceti voi, si va dati drept "poporul ales", atunci nu ma mai pot abtine.

Inchinati-va la idoli, inchinativa cui vreti, dar nu fiti ipocriti. Pentru ce va bateti joc de Sabatele D-ului. Nu voua v-au fost date. Voi nu stiti sa le tineti pentru ca nu vi s-a explicat cum se comemoreaza ele. Vezi ca "COMEMOREAZA", este cuvantul cheie aici - voi nu aveti absolut nimic de comemorat. Absolut nimic.

1. Fiecare cult pagan este copiat dupa D-zeul lui Israel.
2. Fiecare cult pagan isi face un mjlocitor intre ei si D-zeul lui Israel si o carte divina, unde un alt D-zeu este modelat spre placul lor si ii serveste drept mijlocitor intre ei si D-zeul adevarat al Israelului.

DE CE? pentru ca nu le place ce spune adevaratul D-zeu al lui Israel despre ei. Pentru ca D-zeul Israelului este un D-zeu crud fata de neamurile idolatrice si le-a taiat "harul" (cum spuneti voi).
Pentru ca ei sunt inexistenti in planul lui Dzeu .. numai prin Poporul lui D-zeu, care e adevaratul Primul Sau Nascut se pot "lumina" neamurile in privinta lui D-zeu.

Veniti Neamurilor. Veniti cu "dovezi" mesianice despre Isus. Haideti sa le lamurim. Haidem sa vedem daca sunt reale sau contrafacute. Haideti sa ne judecam !
Lucia
25955. Postat la 07/07/2014 15:06 - 3953z9h1m
Dragul meu, cred ca nu de neamuri ar trebui sa te framanti, ci de tine, pentru ca desi, nu L-ai primit pe Mantuitor, imi spui mie ca nu stiu sa COMEMOREZ...
Unde iti sunt jertfele de animale?
Unde iti este Templu, de ce nu-l reconstruiti?
As putea continua, dar te las sa meditezi tu, cum COMEMOREZI Sabatele si Sarbatorile, noi ca voi, sau voi ca noi?

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
emanolake
25956. Postat la 07/07/2014 15:16 - 3953z8h51m
Am ramas surprins in anumite postari de anumite citati care se adreseaza celor care pazesc Shabatul ca e fara valoare celor care nu sint nascuti sau nu sint Evrei. Ca cea ce se face este datorita invataturilor Romane si ar rezuma ca traim intr-o societate de idolatrie pagina si nu dupa adevarul care al detin Evrei, pentru ca totul ce sa petrecut e doar pentru ei si numai ei vor fi mintuiti?iar neamurile na-u nimica de a face cu Poruncile sau Legile Lui YHWH.

Al doilea subiect care am remarcat din anumite postari este ca noi nu avem LUMINA si de acea ni se aduce argumente biblice ca sa fim LUMINATI. LUMINA este YAHSUA ( ISUS HRISTOS DIN NAZARET ), si nu OMUL blestemat este care se increde in om adica care se crede un personaj important de a da lumina si el este in intuneric si are boala cercetarilor fara rost si e plin de mindrie...

MINDRIA, FATARNICIA, LAUDAROSIA SI TRUFIA SI ASTFEL DE LUCURI CA ACESTEA care au ajuns sa le detina nu au nici un drept sa mai spuna ca este A LUI YHWH...CI DIN PUNCTUL MEU DE OPINIE ESTE AL CELUI RAU.

SMERENIA,MILA,BUNATATEA,BLINDETEA,DRAGOSTEA,IUBIREA,PACEA,SUPUNEREA SI ASTFEL DE LUCRURI TREBUIE SA FIE IN PERSOANA ADECVATA CARE SE PROCLAMA CA E UN ISRAELIT O UN EVREU O ALTE DENUMIRI CARE O MAR FI.

Nu ma supar daca sint sanctionat de administratori portalului, dar daca se remarca ca evrei nau nici o legatura cu neamurile ce cauta intre neamuri si fac parte la idoli neamurilor cum este remarcat ca neamurile slujesc romanilor.
fullban9
25957. Postat la 07/07/2014 15:21 - 3953z8h46m
Lucia a scris:
nu L-ai primit pe Mantuitor, imi spui mie ca nu stiu sa COMEMOREZ...
Unde iti sunt jertfele de animale?
Unde iti este Templu, de ce nu-l reconstruiti?
Isaia 43:10-11 spune "..inainte de Mine n-a fost niciun dumnezeu, si dupa Mine nu va fi. Eu, Eu sunt Domnul, si AFARA DE MINE NU ESTE NICI UN MANTUITOR!"
Despre Mantuitorul asta vorbesti? Il accept ca Mantuitor si astept sosirea unui Mesia care este cu adevarat un urmas al lui David prin Solomon, care este uman 100% nu un demigod grec.

Jertfele sunt facute DOAR in Templul lui D-zeu. Templul a fost distrus. Toate aste au fost proorocite. A fost proorocit de D-zeu ca v-om fi prigoniti, si deasemena am fost proorociti ca vom fi in veci Poporul ales al lui D-zeu.

Deschide un subiect separat despre "profetiile mesianice care vorbes despre Isus" ca sa vedem daca asa e cum sustineti voi.

Altfel eu am incheiat argumentele astea femeiesti lipsite de orice esenta !
fullban9
25959. Postat la 07/07/2014 15:43 - 3953z8h24m
emanolake a scris:dar daca se remarca ca evrei nau nici o legatura cu neamurile ce cauta intre neamuri si fac parte la idoli neamurilor cum este remarcat ca neamurile slujesc romanilor.

1. Am venit sa-mi explicati DE CE batjocoriti Sarbatorile D-lui.
2. Am venit sa va aduc putina lumina. Stiu ca te doare. Si pe mine m-ar durea.
fullban10
25960. Postat la 07/07/2014 16:06 - 3953z8h1m
Se vede ca nu tii cont de reguli, nici scrise ( regulamentul forumului spune sa nu se posteze, postare langa postare) nici de cele nescrise.

Lucrurile ascunse sunt ale Domnului, Dumnezeului nostru, iar lucrurile descoperite sunt ale noastre si ale copiilor nostri pe vecie. Deut. 29;29. Incercarea ta de-a patrunde rational in tainele lui Dumnezeu este un furt spiritual. Accepta adevarurile clar descoperite, in loc sa le explici.
Nu vei intelege, cum nu au inteles nici unii din inaintasii tai deoarece inima le era impietrita

Biblia are răspuns la toate intrebările.
fullban9
25961. Postat la 07/07/2014 16:17 - 3953z7h50m
valentina a scris:Lucrurile ascunse sunt ale Domnului, Dumnezeului nostru, iar lucrurile descoperite sunt ale noastre si ale copiilor nostri pe vecie. Deut. 29;29. Incercarea ta de-a patrunde rational in tainele lui Dumnezeu este un furt spiritual. Accepta adevarurile clar descoperite, in loc sa le explici.
Nu vei intelege, cum nu au inteles nici unii din inaintasii tai deoarece inima le era impietrita
Biet suflet dezorientat ce esti tu.
Ce vrei sa spui? Cumva, ca Legea ne-a fost data ca noi sa nu o putem pricepe? Legea ne-a fost data asa cum ne-a fost data (In Scris si In Oral) doar ca neamurile sa n-o priceapa ca sa nu-si bata joc de ea! Neamurile asta au facut decand sunt ele neamuri. Au respins D-zeul lui Israel si si-au faurit un D-zeu pe placul lor. Tainele lui D-zeu e o expresie a Bisericii Catolice / Ortodoxa. Sunt taine pentru voi pentru ca nu v-a fost dat sa le pricepeti.

Argumentati pe tema subiectelor unde particip si nu va mai plangeti atata pe linga subiect.
Ai ceva de zis in privinta Scripturii Ebraice? VINO CU TEXTE BIBLICE, pentru ca opinia voastra e egala cu zero!
fullban10
25965. Postat la 08/07/2014 20:55 - 3952z3h12m
Te faci ca nu intelegi Deut. 29;29, si totusi te dai destept. Ma gandesc sa nu-ti mai raspundem pentru a nu te mai face sa pacatuiesti.

Situatia cu membrul portalului, Israel, mi-a adus aminte de Neemia ( 13;15-22), actualizata.
Cand a vazut ca nu inteleg de vorba buna , nici de mustrare, a poruncit inchiderea portilor.

Lavi
25973. Postat la 12/07/2014 12:43 - 3948z11h24m
Shalom tuturor!
Multa sanatate tuturor si multa pace sfanta.
Nu am mai intrat de multa vreme pe portal deci nu stiu ce s-a mai intamplat pe aici.
Sfantul Lui Israel care a binecuvantat pe Avraam pe Isac si pe Iacov sa fie cu toti cei care iubiti poruncile,randuielile si legile Lui minunate si asteptati revenirea lui Mashia.
El sa ne mentina in viata oriunde locuim pe fata pamantului si sa ne binecuvinteze.
Recunosc ca imi este dor de voi si de discutiile de pe acest portal, aici am invatat atatatea lucruri bune.
Imi cer scuze ca nu am posibilitatea ( momentan) sa intru mai des dar acum, am prins un prilej bun ca sa va transmit toate cele bune, tuturor utilizatorilor acestui portal, si inca ceva, aduceti-va aminte de sfatul lui Iosiv: Apoi a dat drumul fraților săi, care au plecat; și le-a zis: "Să nu vă certați pe drum." (Geneza 45:24)
O zi binecuvantata tuturor.

Moderator5
25979. Postat la 16/07/2014 21:53 - 3944z2h15m
Am mutat această postare aici de la subiectul Înterbări despre Sabat deoarece acolo orice răspunsuri s-ar da la aceste întrebări s-ar ajunge la offtopic.

Vă rog mai multă atenție ce și unde scrieți!!

Mulțumesc, Moderator5

cautatorul a scris:
Buna ziua .

Desi a trecut ceva vreme de cand n-am mai fost pe forum revin cu cateva intrebari .

Israel tu spui ca ; " Biserica Catolica a "furat" Scriptura de la noi si datorita Bisericii Catolice puteti sa va bucurati si voi si incepeti sa cunoasteti cat de cat pe singurul D-zeu - cel al Israelului!

Te rog explica putin ce vrei sa spui .

Israel tu spui ca ; " Aceiasi Biserica pe care o voi o discreditati si pe care o numiti "Curva Babilonului" cand voi nu va dati seama ca sunteti in aceiasi oala cu ea ?!?! "

Biserica Catolica, ceea pe care voi toti protestantii si neoprotestantii o dispretuiti atat de mult, este ceea caruia voi toti ii datorati existenta VT si NT. Vechiul Testament este o copie a Scripturii Ebraice unde au fost schimbate si adaugate cuvinte sau fraze intregi .

Te rog expica putin ce vrei sa spui , deoarece desi nu fac parte din nici un cult religios eu nu am facut o asa afirmatie pt ca vorbesti la general ?
Poti verifica in tot ce am scris aici pe forum ca nu am adus nici un cuvant jignitor la adresa nici unui cult religios .

Israel tu spu ca ; " Deci cum puteai veni la D-zeu? Doar prin Poporul Evreu caruia I s-a descoprit Legea si profetiile, care reprezinta o lumina cu ajutorul cui neamurile se pot ghida catre D-zeu!

Te rog explica putin ce vrei sa spui .

O zi buna

Moderator
fullban9
25980. Postat la 17/07/2014 12:57 - 3943z11h10m
La adresa cautatorul-lui:

Afirmatiile mele sunt foarte clare. Nu e nimic de explicat aici, eventual de contestat.
O zi buna si tie.
fullban9
25981. Postat la 17/07/2014 13:02 - 3943z11h6m
Postarea utilizatorului a fost stearsa

Motiv: incalcarea regulamentului

Cu parere de rau observam ca sanctiunile anterioare nu au avut pentru dv. un minim motiv de indreptare si respectare a regulamentului. Si acum bombardati cu jigniri, acuzatii si deductii false. Nu aveti posibilitatea de a va inchide contul insa nu este nevoie deoarece ati dovedit ca meritati FULL BAN.

Va multumim pentru participare si pentru informatiile pe care le-ati impartasit cu noi si speram ca Duhul Sfant sa lucreze la inima dvs. si a noastra de asemenea pentru a ne apropia mai mult de Domnul.

..................................................
Moderator 6
cautatorul
25984. Postat la 17/07/2014 20:21 - 3943z3h46m
Buna seara

Israel din cuvintele tale se intelege minia si cum privesti de sus pe ceilalti membri ai forumului , uite afirmatia ta " Eu nu am nimic de castigat aici ci voi aveti. Pentru mine e pierdere de timp. "

E bine ca moderatorii nu a sters postarea ta ca s-a putut citi .

Renunta la spiritul acesta si vino sa discutam omeneste .

Cum / cand a furat Biserica Catolica de la voi ( Evreii ) Scriptura ?

Faci niste afirmatii la adresa Bisericii Catolice in care trebuie sa aduci dovezi nu doar niste afirmatii .... .

Israel , ce zici Evreii au preluat ,imprumutat legi si obiceiuri de la popoarele orientale inconjuratoare ?

Au practicat alte popoare orientale anumite legi , obiceiuri si practici inaintea Evreilor gasite mai tarziu in scriptura Evreilor si practicate de Evrei ?

O seara placuta .

Aurelc
25985. Postat la 17/07/2014 22:58 - 3943z1h9m
Wow! Am ajuns si eu intr-un final sa citesc postarea aceasta nazdravana a asa zisulûi ISRAEL. Vazand felul cum gandeste si interpreteaza activitatea si comportamentul meu si al altor membri de aici, pot pricepe mult mai bine (ceea ce nu puteam pana acum ) felul lui subiectiv de a interpreta Scripturile. Asa cum foarte gresit ai inteles cine si cati sunt administratori si moderatori pe aici, tot la fel de rau intelegi si Scripturile. Dumnezeu sa aiba mila de tine si sa te ajute sa te apropii de El cu adevarat ca numai cunoscandu-L pe El vei ajunge sa cunosti Scripturile. Pana atunci vei continua sa vorbesti aberatii scrise de oameni si nefolositoare nimanui spre mantuire.

P.S. Consider ca a facut bine Moderator5 ca ti-a dat FULLBAN pentru ca tu de fapt nu ai raspuns cu aceeasi moneda cum eronat ai afirmat ci ai atacat si jignit din capul locului fara sa iti fi facut cineva ceva. Iar ca sa nu iti dau prilejul sa te certi cu mine (pentru ca am observat ca deaceea ai intrat pe portal, deoarece banuiesc ca tu ai mai fost pe aici si cu un asemenea comportament clar ca nu ai ramas nepedepsit nici atunci) nu am mai scris mai bine de o saptamana nimic ca sa vad cum vei interactiona cu ceilalti care nu sunt - vezi Doamne!- cu functii pe aici pe portal. Reactia ta este prea graitoare ca sa mai adaug ceva decat atat: fii pe pace, nu e cazul sa arati tuturor cat te duce mintea ca noi nu suntem curiosi asa de tare.

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
fullban10
25986. Postat la 18/07/2014 12:43 - 3942z11h24m
Si pentru ca ai ocazia sa intri pe forum sa citesti reactiile , am un sfat: RENUNTA.
Ai deja la activ mai multe forumuri care le-ai tulburat activitatea. Ce ai castigat? RENUNTA.

Lavi
26033. Postat la 02/08/2014 22:59 - 3927z1h8m
Pace,
as dorii sa cititi un mesaj cu privire la ocuparea fortei de munca in Israel....eu am ramas surprinsa cu privire la cateva conditii ( voi ingrosa continutul in urmatoarea postare)-as dorii sa va dati cu parerea daca doriti.
........................
Angajare in Israel

Oportunități de lucru în domeniul construcțiilor în Israel
pentru muncitori moldoveni
Această oportunitate este oferită în contextul Acordului încheiat între Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Statului Israel cu privire la angajarea temporară a lucrătorilor din Republica Moldova în Statul Israel.
Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) din Republica Moldova anunță selectarea de muncitori temporari în construcții în Israel.
Domeniile solicitate
Sunt solicitați lucrători cu următoarele specializări:
· cofraj de construcție industrializată - (cofraj din lemn, cunoașterea citirii planurilor de construcții este obligatorie);
· armaturier, îndoirea fierului,- (cunoașterea citirii planurilor de construcții este obligatorie);
· plăcător cu plăci, acoperirea podelilor și pereților cu faianță - (cunoașterea citirii planurilor de construcții este obligatorie);
· lucrări de tencuit.
Muncitorii moldoveni selectați vor semna un contract de angajare pentru un an cu o companie a forței de muncă din Israel. Muncitorul poate beneficia de renovarea vizei pe perioade suplimentare pentru a lucra în Israel (conform legislației în vigoare a Statului Israel).
Cerințe solicitate
Candidații trebuie să corespundă următoarelor cerințe:

să fie cetățeni ai Republicii Moldova;
Bărbați 25 - 50 ani;
să fie lucrători calificați conform specializării solicitate;
- să nu fi lucrat niciodată anterior în Israel;
- să nu aibă rude de prim grad care lucrează în Israel (părinți, copii, soții, cu excepția fraților/surorilor);

- să nu aibă antecedente penale;
- să corespundă medical și fizic pentru muncă intensivă în aer liber, în condițiile climaterice din Israel, în sectorul construcții, inclusiv pentru lucru la înălțime;
- să nu sufere de următoarele maladii: tuberculoză, hepatită, sifilis, gonoree, SIDA, etc.

Condiții de muncă
Salariu minim brut lunar, estimat pentru un muncitor în construcții în Israel (înainte de deduceri și taxe permise), este de aproximativ 1.650 dolari SUA pentru 182 ore de lucru pe lună. Pentru fiecare oră suplimentară de lucru lucrătorul va fi remunerat suplimentar la salariul menționat, conform numărului de ore efectiv lucrate (minim 29 ore). Salariul va fi achitat în valuta naționala a Statului Israel (va constituie aproximativ 1.400 $ după deduceri, în afara orelor suplimentare).
Contractorul forței de muncă va face o depozitare lunară de 700 NIS la un cont bancar pe numele lucrătorului pentru plăți compensatorii și pensii, deținut de către Autoritatea de Imigrare din Israel. Această sumă se va elibera lucrătorului, împreună cu dobânda acumulată și după deduceri legale, când el va pleca din Israel, imediat la sfârșitul perioadei de viză.....
Puteti citii complect anuntul aici-http://www.anofm.md/ru/node/921

Aurelc
26049. Postat la 08/08/2014 21:17 - 3921z2h50m
Soră Lavi, nu trebuie să te miri, pentru că ceea ce ai subliniat și îngroșat în postarea de deasupra este o politică pe care statul Israel o duce de mulți ani. Ei au nevoie doar de muncitori, care merg acolo, își fac lucrarea și apoi pleacă înapoi în țara de unde au venit. Ei nu susțin și nu încurajează stabilirea străinilor în țara lor... și pentru aceasta, clar că și-au lăsat mintea să gândească lucruri inedite. Sunt inteligenți, sunt... evrei, ce mai?

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
fullban10
26054. Postat la 09/08/2014 20:33 - 3920z3h34m
Lucia, felicitari bunico!

Lucia
26058. Postat la 10/08/2014 11:03 - 3919z13h4m
Multumesc Valentina, pana acum sunt binecuvantata cu unsprezece nepoti.

Pagina 86 din 95 << < 83 84 85 86 87 88 89 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164585 vizite unice Powered by PHP-Fusion