Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 7
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Chat
Pagina 89 din 95 << < 86 87 88 89 90 91 92 > >>
Deconectat RE: Chat
fullban10
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
26638. Postat la 15/01/2015 19:43 - 3761z3h24m
Chiar azi am patit ca-n vorba romaneasca: pasarea pe limba ei piere.smiley
Am postat un comentariu la topicul : Cand invie cei rai? ( 26632) . L-am retras ( Editeaza postarea) pentru al modifica. Mi s-au parut prea dure unele cuvinte si doream sa le indulcesc. Intre timp, sub mine, postase Laurentiu si astfel am pierdut ocazia.
Ce repede ati corectat eroarea! Atentie la neatentie. Stai pe text pana te convingi ca totul e OK, deoarece nu stii cine te "inchide"smiley

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Ionica
26640. Postat la 15/01/2015 20:01 - 3761z3h6m
"Mi s-au parut prea dure unele cuvinte si doream sa le indulcesc."

Vezi sora, oare nu scrie ca supararea duce numai la rau? smiley

Ps 37:8 "Lasă mânia, părăsește iuțimea; nu te supăra, căci supărarea duce numai la rău."

"Niciunul dintre cei rai nu va intelege" Daniel 12:10
Nica Schirod
26667. Postat la 16/01/2015 18:41 - 3760z4h26m
Shalom.

Ionică când vei observa că ești luat peste picior?

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
fullban10
26669. Postat la 16/01/2015 19:09 - 3760z3h57m
Frumos , frate. Foarte frumos.

Ionica
26673. Postat la 16/01/2015 20:04 - 3760z3h3m
Nica Schirod a scris:
Shalom.

Stiu frate, stiu, dar daca nu eram luat peste picior nu aveam atatea lucruri sa spun. In tot raul este si un bine.

fullban10
26679. Postat la 16/01/2015 20:46 - 3760z2h21m
Un raspuns de om intelept. Multumesc, Ionică.
Mi-ai alinat supararea pricinuita de rautatea fratelui.

Ionica
26688. Postat la 17/01/2015 11:50 - 3759z11h17m
Atentie la conturile voastre si la ce zvonuri circula, nu dati orice senzational mai departe, mai intai verificati

http://stirileprotv.ro/stiri/international/al-treilea-razboi-mondial-a-inceput-adevarul-din-spatele-mesajelor-publicate-de-mai-multe-publicatii-americane-pe-twitter.html

Lucia
26774. Postat la 21/01/2015 14:34 - 3755z8h32m
IATA, DE UNDE AM INTELES CA ESTI SINGUR, SINGUREL!

Ionica a scris:

In cele din urma am decis sa ma retrag de pe forum. In primul rand pentru ca mi s-a creat o mare oportunitate, de a lucra cu o echipa care este mai aproape in convingeri si in al doilea rand pentru a putea investi mai mult timp in misiunea pe care o am. Probabil, ca cititor o sa mai trec pe aici.
Ionica

Aceasta postare e de la inceputul lui Iulie 2014.
----------------------------------------------------
Vreau sa-ti citesti postarile de la Chat, si nu numai...
Este "povestea calatoriei tale"...
Te tragi dintr-o breasla cu a Valentinei-Tinei.
Spui ca ai fost membru intr-o adunare de sambatari care s-a dezmembrat.
Desi. ai facut "legamant cu Dumnezeu" in 1991, te-ai implicat in rezolvarea unui caz de abuz financiar creat in 1985 de un frate, insa ai predat stafeta unui alt frate , indemnand fratii de pe acest forum sa se implice.
Nu ai avut nici o legatura cu acest caz, totusi ai spus ca te simti responsabil pentru familia care a luat banii, de ce?
Apoi, te destainui, ca nu tii sabatul si sarbatorile, si totusi te declari ca detii adevarul.
Mergi in adunarile si gruparile de sambatari din Cluj, ca sa-ti imparti scrierile...Ai legaturi cu fratii din Arad, Oradea, si mergi de colo, colo printre ei.
La intrebarea: Ce religie sau cult ai?"Raspunzi: "crestin"
Crezul tau are 8 puncte, ceea ce nu am vazut la nici un Cult sau comunitate, un CREZ ATAT DE SUMAR.
Revii pe portal la inceputul anului 2015, dupa ce ai plecat sa lucrezi intr-o ECHIPA care era mai aproape de convingerile tale.
Ce s-a intamplat DE AI PARASIT-O, tu stii, iti deschizi aici un topic numai al tau si vii cu "diferentele de traduceri" sa-ti sustii CREZUL.
Spunand printre altele:"CAUT partasia celor cinci fecioare intelepte, pentru a ne intelepti si mai mult impreuna."
Semnand astfel:
"Al vostru cunoscut sau necunoscut, semen, apropiat, prieten si frate"
Dragul meu, am spicuit din povestile scrise de tine...NIMIC nu scrii de adunarea din care faci parte, de fratii si surorile tale in Domnul.
Daca totusi gresesc, da-ne adresa ADUNARII din care faci parte , ca sa te vizitam!

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Lavi
26782. Postat la 22/01/2015 11:40 - 3754z11h26m

Shalom.
Ioan 2:2.
Matei cap.22.

Lucia
26784. Postat la 22/01/2015 11:56 - 3754z11h11m
Valentina, fa-ne cunostinta cu copilasii, ce frumosi sunt!
....................
Ionica, astept adresa adunarii unde esti membru(madular) tu.

---------------------
A, aici este un forum de discutii cu subiecte biblice...cercetam fiecare si ne sustinem punctele de vedere cu argumente din Cuvant.
Este permis sa se arate unde se greseste, cu privire la SUBIECT , este dreptul fiecaruia, nu-l luati ca atac la persoana, sau ca nu avem respect de persoana care scrie.
Fie tanar sau batran, este DREPTUL fiecaruia sa-si sustina punctul de vedere, chiar daca acest lucru nu ne convine!Avem dreptul la randul nostru sa ne sustinem parerea mai departe, strict la SUBIECT, fara sa ne victimizam atunci cand suntem CONTRAZISI in parerile noastre, si fara sa credem ca suntem nerespectati.
Priviti cat o lungesc eu in ami sustine o parere, fara sa comentez la adresa persoanelor care scriu, ci doar la SUBIECT,"Cu rabdarea, TRECEM SI MAREA!"
Iar daca cineva m-a asemanat cu...x sau y, ca am sau nam...ca sunt sau nu sunt...nu am ripostat nici la atacuri personale, ci, mi-am sustinut cu si mai multa tarie parerea cercetand si aducand argumente biblice.
Hai, sa cercetam Scripturile si in ele crezand sa avem viata vesnica!

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Ionica
26785. Postat la 22/01/2015 12:55 - 3754z10h12m
Shalom,
Nu am adresa exacta, dar pe aproape este la capatul Manasturului, pe Aleea Putna. Cand vrei sa vii da-mi un mesaj privat, te astept cu sotia si te aducem cu masina. Fiind putini, nu ne-am putut face o casa de adunare. Asa ca ne adunam la o sora in apartament.
Problema banilor pentru adunare, din pacate, s-au dus. Am avut o discutie cu fratele si ne-a spus ca ei au fost donati in alta parte. Spun din pacate, deoarece destinatia lor era pentru o casa de adunare proprie, nu ca sa fie donati in alte scopuri.

Nica Schirod
26788. Postat la 22/01/2015 14:41 - 3754z8h25m
Shalom.

Sora Lucia a scris: Dumneata esti batran, si ai toata stima pentru acest lucru, dar in ceea ce priveste anumite SUBIECTE la care nu sunt de aceiasi parere, nu pot sa-ti dau dreptate.
Asta nu inseamna ca am ceva impotriva persoanei dvs.
...........................................................................................................
Este foatre usor sa ajungi un nimic, atunci cand dai totul sa murdaresti pe cineva cu noroi.
Lucica Staicu

Mie cel puțin nici nu mia trecut prin cap să murdăresc pe cineva, așa că nici eu nu îți dau dreptate că să folosești topicul Aforisme ca rangă sau măciucă și nici nu cred că prin Duhul Sfânt ești atât de aforism-atică, și nici nu cred că ești un savant ca toate vorbele să poată avea calitatea de aforisme, și nici pocăința nu cred că stă în a sări la beregata cuiva așa de repede prin aforisme și iar și iar aforisme.
Cred că mai bine ar fi, decât zece mii de aforisme, cinci cuvinte blajine și înțelepte, ar fi mult mai mult și mai bine.

Să ști că nu cu ură am zis, mai degrabă cu durere, eu foarte greu lovesc pe cineva, dar când o fac, o fac cu credința că va fi bine , va fi trezire , alt fel degeaba fală ....... .

Moșul Nică.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

Lucia
26789. Postat la 22/01/2015 15:15 - 3754z7h52m
Frate Nica, dar eu AFORISMUL nu l-am scris personal pentru mata...l-am scris la general, si el nu poate sa murdareasca pe nimeni, ESTE UN ADEVAR, de ce l-ai luat ca fiind pentru mata?

fullban10
26793. Postat la 22/01/2015 20:13 - 3754z2h54m
Nu-i asa ca sunt frumosi? Asta vara , la Constanta, i-am pus pe cei mici pe genunchi iar pe cei mari langa umerismiley Pe cei de la Constanta ii vad mai rar, dar aici la Bacau am nepot de la fata si eu sunt bunica de serviciu. Teodor are 6 ani jumate, e scolar, Adam face si el 6 ani si urmeaza sa fie si el scolar. Iris e sora lui Teodor si, are acum, 1 an si 4 luni iar Gabriel, bacauanul meu, are, acum, 1 an si 3 luni.

Lavi
26797. Postat la 23/01/2015 10:47 - 3753z12h20m
Shalom.
Lucia a scris:
Frate Nica, dar eu AFORISMUL nu l-am scris personal pentru mata...l-am scris la general, si el nu poate sa murdareasca pe nimeni, ESTE UN ADEVAR, de ce l-ai luat ca fiind pentru mata?

Sora Lucia, vreau sa-ti marturisesc, ca până si eu am luat aforismul acela ca o directiv-ă cu destinatie exactă, adică spre mosul Nică.
Nu o dată ai mărturitit pe acest portal, spunăndu-i ''bunicutule'' si adresându-i
cuvâtul ''te iubesc''.
As vrea să înteleg sensul iubirii tale.
Vreau sa cunosti un lucru, acest om, este un om cu frica fata de Cuvântul Sfânt, nu mă îndoiesc de aceasta.
Si, datorită acestui fapt, sunt de părere, ca noi care suntem mai tineri, ar trebuii să învățăm să acordăm cinstea care se cuvine bătrânilor de adunare, respectiv adunărilor.
Ori, altfel, cum se poate împlinii, cea ce tu însă-ți ai scris undeva pe acest portal, si bagă de seamă, că mosul Nică te-a lăudat, iar eu am luat aminte la sfatul tău.
Dar, să citim împreună, ce mi-ai adresat.
Lucia a scris:
Scumpa mea sora in Domnul Isus, se vede ca esti mama si te preocupa starea lor spirituala.
Inca de la inceput planul lui Dumnezeu a fost sa umple de oameni pamantul , in sensul acesta El a instituit familia ca pe o scoala fundamentala de educatie spirituala.
Cum se spune:,,Pocainta pleaca de acasa!"
Insa aceasta scoala este o scoala primara in care copii nostrii primesc primele lectii de IUBIRE pentru Dumnezeu ,explicandu-le ca de fapt acest lucru se oglindeste in ascultarea de El.
Familia este primul loc in care se pun in practica lucrurile invatate.
Copilul care nu este invatat sa vada mai intai partea buna a lucrurilor si sa inteleaga ca fiecare din noi suntem nascuti intr-o natura care tinde spre rau, se va comporta gresit in familia LARGITA-BISERICA.
Vor tinde sa vada mai intai greselile celorlati, vor fi lipsiti de respect si nu vor lua in seama sfaturile bune ale persoanelor criticate de noi.
Oricine poate descoperii o greseala ,insa parintii intelepti le vor acoperi cu dragostea lor.

Fratele nostru Nică a scris:
Eu cred că ar trebui să începem cu începutul, așa cum a și sugerat sora Lucia, apoi copilul va ști și trebuie să știe, că este cel mai mare lucru din viața lui, cel mai important, să facă ceva pentru Dumnezeu, mai ales în adunare, de aceia mă repet, merită ca părinții să lectureze până la învățarea pe de rost toată această postare din care am redat două fragmente.

......
Eu mi-am notat intr-un caet cele scrie de tine, am plans si m-am rugat ca să fac întocmai.
Si pot aduce multumiri Celui Prea Înalt, că m-a ajutat, să nu-mi vorbesc fratii din adunare de rău.
Baza ascultării sfinte este să mă rog pentru cei din casa mea, din adunarea mea, ca numele lor să nu fie sterse din cartea vietii.
Multumesc, o zi plină de pace vă doresc.

Lucia
26798. Postat la 23/01/2015 13:06 - 3753z10h1m
Sora Lavi, poate tu stii ce eu nu stiu inca...
Eu l-am respectat pe bunicutul meu, si niciodata nu l-am jignit, nu mi-am permis niciodata sa-mi vorbesc fratii, daca nu mai stiu eu, te rog sa ma citezi!
Mi-am sustinut "punctul de vedere" fara sa fac atac la persoana...
Chiar nu va inteleg!
In ce consta atitudinea mea , intr-un aforism?
Nu l-am dedicat in mod special cuiva.
Insa, faptul ca l-a luat batrinul Nica, ma pune pe ganduri...sincer, cum am putut sa-l atac?
Te rog, fa-ma sa inteleg!
Daca dezbaterile noastre pe marginea SUBIECTELOR, si sutinerea punctelor mele de vedere cu tarie, le luati ca atac la persoana, atunci este mai bine sa nu mai discutam, caci dintodeauna mi-am sustinut parerea in fata oricarei persoane, fie tanar sau batran...
"Acopar orice graseala, de orice natura ar fi, dar nu accept compromisuri, ca sa acopar un ADEVAR biblic."Iata, ca a iesit un AFORISM!
--------------------------
Valentina, esti o bunicuta speciala, pentru ca nepoteii tai sunt fericiti cu tine, se vad cu ochiul liber.Domnul sa va binecuvinteze!

Nica Schirod
26800. Postat la 23/01/2015 14:10 - 3753z8h57m
Shalom.

Te ajut eu cu cea mai mare plăcere, de și te faci că nu ști, uite aici:
Prima postare: Cel mai bun lucru pe care-l poți da cuiva este: O ȘANSĂ! Autor necunoscut.

A doua postare: Este foarte ușor să dai totul, când nu ai nimic. Autor necunoscut.
.....................................
Tu ai răspuns imediat postării mele Este foatre usor sa ajungi un nimic, atunci cand dai totul sa murdaresti pe cineva cu noroi.
Lucica Staicu

Eu ambele le-am găsit pe un site de socializare, nici prin cap nu mia trecut să-i dau o adresă, dar când am văzut răspunsul , după practicile pe care le practici de obicei, chiar dacă aș fi mâncat mătrăgună, tot aș fi înțeles că îmi este adresată mie, dacă ai fi lăsat să scrie altcineva după mine , una sau două postări, sigur că nu înțelegeam așa , dar ție când nu îți convine ceva imediat o bâtă de aforism este în capul celui ce nu este de aceeași părere. Toate aforismele merg ca răspuns la ceva, sub masca aforismului , vai de piele ceui care îi este adresată.

Dacă vei reacționa ca și până acum, mă voi lăsa la fund, după cum am mai făcut și cred că va fi bine, asta este ultima care o aduc sub formă de lăcrămație, nu cu ură, ci aș vrea să fie respect , nu ciomăgeală/aforisme.

Cu mult respect. moșul Nică.

fullban10
26801. Postat la 23/01/2015 14:22 - 3753z8h44m
Si daca stai sa te gandesti ca celui care a mancat usturoi gura nu ii miroase :

Nica Schirod a scris:
Shalom.

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod![/b]

Intradevar degeaba incercam sa fim politicosi atunci cand ațâțăm la ura.

Ionica
26802. Postat la 23/01/2015 14:43 - 3753z8h24m
Dragi frati si surori,

Haideti sa ne amintim de acest verset minunat:

"Maniati-va dar nu pacatuiti, sa nu apuna soarele peste mania voastra."

Efeseni 4:

26. "Maniati-va, si nu pacatuiti." Sa n-apuna soarele peste mania voastra

27. si sa nu dati prilej diavolului.

28. Cine fura sa nu mai fure; ci mai degraba sa lucreze cu mainile lui la ceva bun, ca sa aiba ce sa dea celui lipsit.

29. Niciun cuvant stricat sa nu va iasa din gura; ci unul bun, pentru zidire, dupa cum e nevoie, ca sa dea har celor ce-l aud.

30. Sa nu intristati pe Duhul Sfant al lui Dumnezeu, prin care ati fost pecetluiti pentru ziua rascumpararii.

31. Orice amaraciune, orice iuteala, orice manie, orice strigare, orice clevetire si orice fel de rautate sa piara din mijlocul vostru.

32. Dimpotriva, fiti buni unii cu altii, milosi si iertati-va unul pe altul, cum v-a iertat si Dumnezeu pe voi in Hristos.

Lucia
26806. Postat la 23/01/2015 15:06 - 3753z8h1m
Frate Nica, AFORISMUL meu, nu este raspuns la AFORISMELE tale.
Chiar m-am insprat din jocul de cuvinte al aforismului pe care l-ai scris, nimic mai mult.

Pagina 89 din 95 << < 86 87 88 89 90 91 92 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164582 vizite unice Powered by PHP-Fusion