Shalom.
Netzari, am citit toate discutile de la chat.
Eu cred ca este cam dificil sa ne exprimam in scris, si chiar pot spune ca ''litera doare'', pe cand, o vorba dulce mult aduce, ba chiar vindeca rani.
Cu siguranta, ai citit multele noastre dezbateri ( a celor mai vechi membri,chiar si ale mele) si cred ca ai cules si amaraciune, pentru ca eu chiar am gresit mult prin neatentie mea.
Imi pare rau si ma caiesc, pentru toata amaraciunea pe care uneori ( fara sa-mi dau seama) am transmis-o prin scris.
Am invatat dintr-un capitol, din 1 Petru-cap 2-3:Lepădați dar orice răutate, orice vicleșug, orice fel de prefăcătorie, de pizmă și de clevetire;
și, ca niște prunci născuți de curând, să doriți laptele duhovnicesc și curat, pentru ca prin el să creșteți spre mântuire,
dacă ați gustat în adevăr că bun este Domnul.
Aceste versete sunt pentru toti, le am in minte si vreau sa implinesc, sa trag linie si sa nu mai las in urma mea, decat roade vrednice de cainta si intoarcerea pe care am facut-o.
Eu mai indraznesc inca o data, daca imi este ingaduit, sa-ti aduc aminte, ca ne esti dator la unele topicuri pe care le-ai deschis.
Aminteste-ti de subiectul -lupta cu duhuri necurate sau demoni-.
Multumesc
Deconectat
RE: Chat
Moderator1 (detalii numai pentru membrii conectaţi)
27205. Postat la 09/02/2015 10:03 - 3736z13h27m
În regulă.
Dacă voi vă închipuiți că anumite postări au fost șterse ca să le readuceți în discuție. atunci întoarcem foaia. Poate veți pricepe mai bine așa.
Nu știu cum așteptați Împărăția lui Dumnezeu dacă nici măcar pe un forum nu sunteți în stare să vă comportați decent și cu respect reciproc.
Moderator
Deconectat
Moderator1 (detalii numai pentru membrii conectaţi)
27206. Postat la 09/02/2015 10:10 - 3736z13h20m
Laurentiu, tu esti mai proaspăt venit pe portal. Ai grijă unde și ce postezi, că nu la orice subiect ai voie să scrii orice. Citește regulamentul dacă nu ai făcut-o până acum.
laurentiu nastasa a scris:
PACE SI HAR. De ce fratilor la-ti banat pe fratele Ionica, ce a facut rau?
FIE CA TATAL ELOHIM SI FIUL SAU IESHUA SA AIBE MILA!
A încălcat regulamentul și atenționările moderatorilor în mod repetat.
Domnule Netzari deja am postat in postarea 27122. Postat la 05/02/2015 in legatura cu subiectul ,,Dumnezeu vorbeste si femeilor".Cum spuneati si dumnevoastra nu ati avut timp sa raspundeti,si posibil nici sa cititi toata postarea,dar am vorbit cu versete biblice,si nu de la mine,deaceea nu vreau sa ma repet ,dar voi mai aduce cateva versete cu sta scris.
Prin faptul ca de la inceput Dumnezeu a facut femeia,si lumea se inmulteste si cu ajutorul ei, arata caci femeia are un rol in lucrarea Lui pe pamant,iar faptul caci Mesia a venit prin Maria,este ce-a mai mare dovada ca Dumnezeu se foloseste si de femei.
1. Sa facem diferenta intre femeie atunci cand este in biserica,si cand este in afara ei,pe strada,site ,etc.
In biserica NU are voie sa invete (1Cor.14:34),dar in afara DA.(Tit.2:3)
Dar sa vedem cum sta scris clar si lamurit ,caci Dumnezeu sa adresat femeilor:
Ioel 2:28. Dupa aceea voi turna Duhul Meu peste orice faptura; fiii si fiicele voastre vor proroci, batranii vostri vor visa vise, si tinerii vostri vor avea vedenii.
Genesa 21
1. Domnul Si-a adus aminte de cele ce spusese Sarei, si Domnul a implinit fata de Sara ce fagaduise.
17. Dumnezeu a auzit glasul copilului; si Ingerul lui Dumnezeu a strigat din cerpe Agar si i-a zis: "Ce ai tu, Agar? Nu te teme, caci Dumnezeu a auzit glasul copilului in locul unde este.
Judecatori 4:6.Ea(Debora) a trimis sa cheme pe Barac, fiul lui Abinoam, din Chedes-Neftali, si i-a zis: "Iata porunca pe care a dat-o Domnul Dumnezeul lui Israel: "Du-te, indreapta-te spre muntele Taborului si ia cu tine zece mii de oameni din copiii lui Neftali si din copiii lui Zabulon;
9. Ea a raspuns: "Voi merge cu tine; dar nu vei avea slava in calea pe care mergi, caci Domnul va da pe Sisera in mainile unei femei." Si Debora s-a sculat si s-a dus cu Barac la Chedes.
14. Atunci Debora a zis lui Barac: "Scoala-te, caci iata ziua cand da Domnul pe Sisera in mainile tale. Intr-adevar, Domnul merge inaintea ta." Si Barac s-a repezit de pe muntele Taborului, cu zece mii de oameni dupa el.
Judecatori 13:3. Ingerul Domnului S-a aratat femeii si i-a zis: "Iata ca tu esti stearpa si n-ai copii; dar vei ramane insarcinata si vei naste un fiu.
6. Femeia s-a dus si a spus barbatului ei: "Un om al lui Dumnezeu a venit la mine si avea infatisarea unui Inger al lui Dumnezeu, o infatisare infricosata. Nu L-am intrebat de unde este si nici nu mi-a spus care-I este numele.
9. Dumnezeu a ascultat rugaciunea lui Manoah, si Ingerul lui Dumnezeu a venit iarasi la femeie. Ea sedea intr-un ogor, si Manoah, barbatul ei, nu era cu ea.
2 Imparati 22:14. Preotul Hilchia, Ahicam, Acbor, Safan si Asaia, s-au dus la prorocita Hulda, nevasta lui Salum, fiul lui Ticva, fiul lui Harhas, pazitorul vesmintelor. Ea locuia la Ierusalim, in cealalta mahala a cetatii. Dupa ce i-au vorbit,
15. ea le-a zis: "Asa vorbeste Domnul Dumnezeul lui Israel: "Spuneti omului care v-a trimis la mine:
16. "Asa vorbeste Domnul: "Iata, voi trimite nenorociri asupra locului acestuia si asupra locuitorilor lui, dupa toate cuvintele cartii pe care a citit-o imparatul lui Iuda.
18. Dar sa spuneti imparatului lui Iuda care v-a trimis sa intrebati pe Domnul: "Asa vorbeste Domnul Dumnezeul lui Israel despre cuvintele pe care le-ai auzit:
Luca 1:26. In luna a sasea, ingerul Gabriel a fost trimis de Dumnezeu intr-o cetate din Galileea, numita Nazaret,
27. la o fecioara logodita cu un barbat, numit Iosif, din casa lui David. Numele fecioarei era Maria.
28. Ingerul a intrat la ea si a zis: "Plecaciune, tie, careia ti s-a facut mare har; Domnul este cu tine, binecuvantata esti tu intre femei!"
30. Ingerul i-a zis: "Nu te teme, Marie; caci ai capatat indurare inaintea lui Dumnezeu.
Matei 28:5. Dar ingerul a luat cuvantul si a zis femeilor: "Nu va temeti; caci stiu ca voi cautati pe Isus care a fost rastignit.
6. Nu este aici; a inviat, dupa cum zisese. Veniti de vedeti locul unde zacea Domnul;
7. si duceti-va repede de spuneti ucenicilor Lui ca a inviat dintre cei morti. Iata ca El merge inaintea voastra in Galileea; acolo Il veti vedea. Iata ca v-am spus lucrul acesta."
8. Ele au plecat repede de la mormant, cu frica si cu mare bucurie, si au alergat sa dea de veste ucenicilor Lui.
9. Dar iata ca le-a intampinat Isus si le-a zis: "Bucurati-va!" Ele s-au apropiat sa-I cuprinda picioarele si I s-au inchinat.
10. Atunci Isus le-a zis: "Nu va temeti; duceti-va de spuneti fratilor Mei sa mearga in Galileea: acolo Ma vor vedea.
1 Corinteni 11:5. Dimpotriva, orice femeie care se roaga sau proroceste cu capul dezvelit isi necinsteste capul ei, pentru ca este ca una care ar fi rasa.
1 Corinteni 12:11. Dar toate aceste lucruri le face unul si acelasi Duh,care da fiecaruia in parte, cum voieste.
13. Noi toti, in adevar, am fost botezati de un singur Duh, ca sa alcatuim un singur trup, fie iudei, fie greci, fie robi, fie slobozi; si toti am fost adapati dintr-un singur Duh.
In BIblia mai sunt prorocitele : Debora,,Maria, Hulda, cele 4 fete ale lui Filip Evanghelistul,iar in afara de profetia lui Debora, nu este scrisa in Biblie nici o profetie a lor ,desi cu siguranta au fost .
Sa ramanem la adevar ,caci oricum nu il putem schimba.
Pe Calea Credintei Sfintilor nu mergi ca repetentii si corigentii ci mergi ca Sfintii ,din har in har si din putere in putere!!!!!!
Stimata doamna Lavi, eu unul nu v-am reprosat nimic dumneavoastra, am tot respectul pentru dumneavoastra. Tonul dumneavoastra este total diferit de al altora, se vede o diferenta clara de educatie si discernamant spiritual. Imi cer scuze daca v-ati simtit atinsa de criticile mele, nu erau indreptate impotriva dumneavoastra.
Cat despre datoriile mele pe site, cred ca ar trebui sa lamurim cateva lucruri.
Eu stiu bine ca nu am contribuit cu nimic la crearea si bunul mers al acestui portal si, prin urmare, nu am nici un drept aici. Daca mi se permite sa spun ceva, spun, daca nu , nu. Pe de alta parte, nu ma stiu dator cu nimic fata de nimeni de aici. Faptul ca am dorit sa particip la clarificarea unor lucruri ma face dator cu ceva?
Aici pe site, omul care incearca sa spuna ceva este oprit, intors inapoi din expunere, atacat, provocat si umilit. Dupa toate acestea este scos si dator cu explicatii. Asa ceva mai rar intalnesti. Nu avem un contract scris care sa ma scoata dator cu ceva. Imi pare rau ca ma exprim asa, sper sa nu fie nepotrivit, chiar nu vreau sa stric dispozitia nimanui.
Eu nu am cont numai aici, ceea ce am de postat , pot posta si in alta parte.
De altfel, la acel subiect s-a cam spus cate ceva, ce ar mai fi de spus se poate descoperi de catre cei interesati. Cel mai bine ar fi sa intrebam de Cel Preaanalt, asa sigur nu vom gresi.
Trebuie sa recunoastem ca, acum, nici nu este o atmosfera prielnica pe site pentru dezbateri. Sa fim cinstiti si sa recunoastem ca avem o problema reala. Poate candva, in viitor, daca se vor schimba lucrurile, voi mai reveni si voi mai posta. Oricand voi fi dispus sa trecem peste toate acestea si sa facem pace, dar acum cred ca ar fi bine sa ma retrag. Nu vreau sa fiu incomod pentru nimeni.
Cine vrea sa ma intrebe ceva, poate sa o faca prin mesaje private.
Domnule Pedro V., textele pe care le citati sunt niste exceptii de la regula.
Daca dumneavoastra credeti ca aceste texte aduc femeia la acelasi nivel cu barbatul in dezbaterile teologice, foarte bine, este parerea dumneavoastra,
credeti asa. Eu mi-am precizat parerea cu privire la acest aspect si n-am sa revin la nesfarsit asupra acestui lucru.
Acestea fiind spuse, eu o sa ma retrag o vreme.
Sa avem pace si binecuvantari.
A sluji lui Dumnezeu cum vrea omul, si nu cum cere Dumnezeu, este idolatrie.
Shalom, impreuna cu o voie buna.
Multumesc Netzari, pentru sinceritate si onestitate.
Imi cer scuze, ca eu... ma adresez direct cu ''tu'', pe cand, dumneata, folosesti pronumele de politețe pentru persoana doua singular si plural.
Respect punctul dumitale de politete, nimic de comentat.
Nu m-am simtit nici o clipa atinsa de criticile dumneatale,din potriva, am descoperit un alt cautator al Imparatiei Ceresti, care a poposit pe acest portal, si care are dorinta de a ne impartasii cate ceva din cunostintele acumultate din Cuvant.
Poate, cum scri dumneata, de altfel, pe viitor, lucrurile se vor clarifica si va fi un spirit analitic pe acest portal.
Numai bine si sanatate va doresc!
...........
Pentru Pedro V.
Am un indemn pentru tine.
Debora a mai zis si aceste cuvinte: Ea a răspuns: "Voi merge cu tine; dar nu vei avea slavă în calea pe care mergi, căci Domnul va da pe Sisera în mâinile unei femei". Și Debora s-a sculat, și s-a dus cu Barac la Chedeș.
La fel si Miriam mama lui Yeshua, a sfatuit slugile la ascultare :Yeshua i-a răspuns: "Femeie, ce am a face Eu cu tine? Nu Mi-a venit încă ceasul.
Mama lui a zis slugilor: "Să faceți orice vă va zice".
(Ioan 2:5)
Doar din aceste doua exemple ( si nu numai) descoperim, ca femeile acelor timpur, isi cunosteau locul, dar se supuneau intru totul barbatilor.
Este cat se poate de evident.
Se pare ca sunt multi care se lupta cu pumnii in vant.... si daca isi ating scopurile nu mai au ce cauta si pleaca pentru o perioada, ca sa se intoarca cand se intorc si cei pe care a reusit sa-i scoata, vazand ca nu mai are cu cine sa discute....apoi pentru cei ce conduc acest portal; se pare ca pentru anumite persoane se introduc anumite reguli odata cu aplicarea lor, am citit regulamentul de cand am intrat....ar trebui sa se spuna cand se introduc reguli noi, ca sa nu ne surprinda anumite atitudini a moderatorilor care se iau fata de anumiti membri a acestui portal, astazi ii vedem pe aici apoi fara nici o avertizare ii vezi banati....frumos pentru tot ce se intampla...Domnul sa ne lumineze pe toti, in special pe mine, sa pot intelege oamenii care sunt atat de greu de inteles....
Ma voi lasa influentata numai de Dumnezeu si . . .voi invata numai de la Hristos!
Sora Lavi ,discutia mea si a celor care au postat ,era legata strict: ,,daca Dumnezeu a vorbit si mai vorbeste prin femei",si sunt multe pasaje cu versete care sustin caci Dumnezeu vorbeste si prin femei.
Nu am discutat despre femeia supusa,ascultatoare,sau caci barbatul este capul femei si multe alte versete.
Cand Duhul Sfant vorbeste printr-o femeie trebuie sa asculte incepand de la prezbiter,batran,evaghelist,tanar,cantaret, oricine care face lucrare in Casa Domnului Dumnezeu, si cine cunoaste glasul Domnului crede,intelege,ia seama si nu va dispretui vasul prin care vorbeste Duhul Sfant.
Duhul Sfant vorbeste prin cine vrea si cum vrea,nu trebuie sa de-a socoteala cuiva,fiindca El ne calauzeste pe noi ,nu noi pe El.
Daca Duhul Sfant vorbeste printr-o femeie ,nu ii contradictoriu cu nimic din randuiala lui Dumnezeu in Biserica Sa,si asta am argumentat cu versetele din Ioel 2:28,1 Corinteni 11:5,1 Corinteni 12:11,13.(Romani 16:3-8) ( Fapte 18:26)(Romani 16:7-12)(Filipeni 4.3).
Sa credem ce sta scris si ferice va fi de noi.
Pe Calea Credintei Sfintilor nu mergi ca repetentii si corigentii ci mergi ca Sfintii ,din har in har si din putere in putere!!!!!!
symy a scris:
pentru cei ce conduc acest portal; se pare ca pentru anumite persoane se introduc anumite reguli odata cu aplicarea lor, am citit regulamentul de cand am intrat....ar trebui sa se spuna cand se introduc reguli noi, ca sa nu ne surprinda anumite atitudini a moderatorilor
symy a scris:
ca sa nu ne surprinda anumite atitudini a moderatorilor care se iau fata de anumiti membri a acestui portal, astazi ii vedem pe aici apoi fara nici o avertizare ii vezi banati....frumos pentru tot ce se intampla...
Pe de-o parte există un subiect deschis, care încurajează utilizatorii portalului să vină cu propuneri de îmbunătățire și dezvoltare a regulamentului. Implicarea într-un asemenea subiect arată interesul cuiva de a îmbunătăți, dezvolta sau face mai înțeles regulamentul. Din păcate urmărind link-ul următor
se va vedea interesul pentru construcție... În schimb, când e vorba de critică, există câțiva care sunt maeștri în a băga de vină...
Noi nu ne-am supărat niciodată când a venit cineva cu vreo propunere, indiferent dacă se propunea ceva bun sau rău. Sau dacă era posibil d.p.d.v. tehnic sau nu. În schimb suntem luați la rost că nu explicăm ceva(regulamentul), ce cineva nu înțelege chiar dacă nu ne spune mai întâi că nu înțelege.
Și pentru că tot veni vorba de regulament, aș dori să aduc aminte un aspect care riscă să fie încălcat, și care chiar că nu va fi trecut cu vederea: A, c, 1. Este strict interzisă folosirea clonelor (aceeași persoană cu mai multe conturi activate), fapt care ar putea favoriza pe cineva în cazul unei sancțiuni să-și poată continua nestingherit activitatea pe portal. Se sancționează cu "BANARE".
4. Fiecare cont va fi folosit doar de utilizatorul pe al cărui nume și ale cărui date au fost introduse în profil. Postarea de către mai multe persoane din același cont este interzisă.
Lavi a scris:
Shalom.
Stimata administrație, permiteți o intrebare?
Desigur că permitem. Eventual să o transmiți ținând cont dacă este vorba de o întrebare publică sau privată, dacă e ceva particular sau general.
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Și pentru că tot veni vorba de regulament, aș dori să aduc aminte un aspect care riscă să fie încălcat, și care chiar că nu va fi trecut cu vederea: A, c, 1. Este strict interzisă folosirea clonelor (aceeași persoană cu mai multe conturi activate), fapt care ar putea favoriza pe cineva în cazul unei sancțiuni să-și poată continua nestingherit activitatea pe portal. Se sancționează cu "BANARE".
4. Fiecare cont va fi folosit doar de utilizatorul pe al cărui nume și ale cărui date au fost introduse în profil. Postarea de către mai multe persoane din același cont este interzisă.
As dori o lamurire cu privire la acest citat din regulament, la cine se refera?
Apoi daca tot veni vorba de regulament .....
De ce la unele persoane se accepta incalcarea regulamentului ?
Sa nu mai vorbim, de ce se accepta sa se scrie de unele persoane pe aici.... citate din Biblie si sa se spuna ca este minciuna....
Se pare ca acest portal este un exemplu bun pentru a arata si altora credinta noastra in ceea ce credem noi.
Oricum pe mine nu ma reprezinta acest portal, de fapt nu am mai intrat sa scriu de foarte mult timp din cauza ca se accepta sa se faca de rusine Cuvantul lui Dumnezeu si daca am intrat acum cu anumite postari a fost pentru faptul ca stiu cat de mult tinea mama la acest portal si sa luptat mult sa sustina Cuvantul Adevarului nu sa scoata sau sa adauge la Cuvant.
Imi cer iertare daca am suparat pe cineva!
Voi ramane la aceste cuvinte si sper ca Domnul Dumnezeu sa ne ajute pe fiecare sa intelegem clar Cuvantul Evangeliei.
Ma voi lasa influentata numai de Dumnezeu si . . .voi invata numai de la Hristos!
symy a scris:
As dori o lamurire cu privire la acest citat din regulament, la cine se refera?
Se referă la mincinoșii care pretind că sunt x și de fapt scriu din contul lui y. Am crezut că este destul de limpede scris.
symy a scris:De ce la unele persoane se accepta incalcarea regulamentului ?
În general am observat că aproape la oricine se mai închide câte un ochi atunci când face anumite greșeli minore pentru ca moderatorii să nu fie tot cu sancțiunile după ei. Poate știi pe cineva care nu a avut parte de îngăduință din partea moderatorilor și îmi scrii mesaj privat caz concret cu citate și date ce pot fi verificate. Dar ce-i drept, asta ajută pe cei ce nu-și dau seama că greșesc să se corecteze din mers iar pe cei obraznici să se creadă că sunt pe un tărâm fără legi și fără orânduială. Un fel de "har" cum înțeleg unele confesiuni trăirea fără lege. Fiecare vrea să-și facă singur legea...
Soră, nimeni nu e obligat să scrie aici. Totuși dacă o face, trebuie să dovedească lumină și respect față de regulament și ceilalți useri. Nu să încerce să se compare cu alții sau cu modul în care a fost tratat nu știu cine în nu știu ce situație. Practic fiecare caz în parte este deosebit de altul; de-aceea avem o echipă de moderatori pentru a confrunta mai multe gândiri când sunt cazuri mai speciale, că unul singur poate fi părtinitor în anumite cazuri.
Nu ai supărat pe nimeni, dar asemenea discuții nu sunt oricum constructive, încercând să mânjim pe alții în loc să ne pocăim noi astăzi mai mult decât ieri.
Pace multă!
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Multumesc, frate Ovidiu de raspuns...! si as vrea sa stie oricine, Biblia declara ca:"... mincinosii nu vor intra in imparatia lui Dumnezeu", si ca eu nu vreau sa fac parte dintre ei.
Eu nu scriu de pe contul nimanui si nici altii (mama) de pe contul meu (ca sa dau si eu un raspuns limpede) .
Nu am incercat sa manjesc pe nimeni si imi pare rau ca asta se intelege, era doar un mod de a imi exprima parerea fata de ceea ce sa intamplat, pentru ca mie mi sa parut gresit de a bana pe cineva fara sa primeasca nici o avertizare inainte ...
Sa ne ajute Domnul sa ne pocaim cu totii, asa cum ai spus si tu!
Pace!
Pedro V a scris:
Sora Lavi ,discutia mea si a celor care au postat ,era legata strict: ,,daca Dumnezeu a vorbit si mai vorbeste prin femei",si sunt multe pasaje cu versete care sustin caci Dumnezeu vorbeste si prin femei.
Nu am discutat despre femeia supusa,ascultatoare,sau caci barbatul este capul femei si multe alte versete.
Cand Duhul Sfant vorbeste printr-o femeie trebuie sa asculte incepand de la prezbiter,batran,evaghelist,tanar,cantaret, oricine care face lucrare in Casa Domnului Dumnezeu, si cine cunoaste glasul Domnului crede,intelege,ia seama si nu va dispretui vasul prin care vorbeste Duhul Sfant.
Duhul Sfant vorbeste prin cine vrea si cum vrea,nu trebuie sa de-a socoteala cuiva,fiindca El ne calauzeste pe noi ,nu noi pe El.
Daca Duhul Sfant vorbeste printr-o femeie ,nu ii contradictoriu cu nimic din randuiala lui Dumnezeu in Biserica Sa,si asta am argumentat cu versetele din Ioel 2:28,1 Corinteni 11:5,1 Corinteni 12:11,13.(Romani 16:3-8) ( Fapte 18:26)(Romani 16:7-12)(Filipeni 4.3).
Sa credem ce sta scris si ferice va fi de noi.
Shalom.
Sunt foarte de acord ca Duhul Sfânt al Tatălui învațătorului nostru Yeshua HaMashia, vorbește atât prin femeia credincioasa, cât și prin bărbatul credincios.Matei 10:20.
Sincere binecuvântări cerești!
symy a scris:
Multumesc, frate Ovidiu de raspuns...! si as vrea sa stie oricine, Biblia declara ca:"... mincinosii nu vor intra in imparatia lui Dumnezeu", si ca eu nu vreau sa fac parte dintre ei.
Eu nu scriu de pe contul nimanui si nici altii (mama) de pe contul meu (ca sa dau si eu un raspuns limpede) .
Nu am incercat sa manjesc pe nimeni si imi pare rau ca asta se intelege, era doar un mod de a imi exprima parerea fata de ceea ce sa intamplat, pentru ca mie mi sa parut gresit de a bana pe cineva fara sa primeasca nici o avertizare inainte ...
Sa ne ajute Domnul sa ne pocaim cu totii, asa cum ai spus si tu!
Pace!
Soră, aș vrea să-ți spun că am avut și avem oameni care după ce au fost sancționați pe portal, au încercat să-și procure o altă ușiță de intrare. ( sunt unii care de ani de zile încă încearcă asta... (!) ). Acum, văzând că sunt 4 sancțiuni simultane, eu am scris un avertisment prietenesc, ca nu cumva dintre ai noștri să cadă în capcana diavolului și să încerce să trișeze, pentru că nu tolerăm așa ceva. Dacă tu ai luat-o sau mama ta în nume personal, îmi pare rău. Eu nu am comunicat decât fapte reale pe care le avem. Deci e foarte bine dacă spui că scrii numai din contul propriu și nimeni altcineva nu mai folosește contul tău. Pentru asta nu te-a arătat nimeni cu degetul.
În rest, nu cred că e cazul să dau socoteală de acțiunile moderatorilor care după părerea mea puteau fi mult mai severi și totuși au sperat ca situația să se îmbunătățească. Oricât de bună ar fi contribuția cuiva la portal, atunci când greșește trebuie să fie dispus să accepte îndreptarea. Lăsăm moderatorii să-și facă treaba lor și noi ne-o facem pe a noastră. Vorba Scripturii: Dacă tot trupul ar fi ochi, unde ar fi auzul?
Deconectat
emanolake (detalii numai pentru membrii conectaţi)
27241. Postat la 15/02/2015 08:55 - 3730z14h35m
Să nu alegi niciodată nici bijuterii, nici stofe și nici nevasta la lumina lumânării. Uff...e clar dacă no vezi la o lumină mai clară sar putea să regreți ce ti ai luat interesant proverb....
Deconectat
Nica Schirod (detalii numai pentru membrii conectaţi)
27249. Postat la 18/02/2015 07:46 - 3727z15h44m
Shalom.
Domnilor frați șefi, cu ocazia celor 7 zile de canon care mi le-ați dat și prin care a trebuit să trec, mai întâi m-am cam supărat, și am căutat cu multă migală în regulament, la literele pe care ați zis că nu le-am respectat, ca să găsesc că nu aveți dreptate și ce credeți că am găsit? Am găsit că ați avut mare dreptate, printre altele cunosc și împrejurările ...... eu am luat zilele de canon ca o rețetă/dietă de vindecare și simt că și-a făcut efectul.
Voi împrumuta un verset din Biblie și-l voi pune aici, caracterizează trei feluri de oameni, pe voi șefii și pe noi ușerii, partea de verset care doresc să mă caracterizeze și chiar mă caracterizează, o voi boldu-i.
Nu mustra pe cel batjocoritor, ca să nu te urască; mustră pe cel înțelept, și el te va iubi! Proverbele 9:8.
Așa că moșul vă iubește, muuult , muuult, vă prețuiește și pe deasupra vă pupă.
Al vostru, așa cum este; moșul Nică.
- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)
- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
Pentru cei interesati va informez ca in Arad in fiecare Luni de la ora 17 puteti participa la un curs gratuit de ivrit sub forma de studiu biblic (din punct de vedere mesianic) sustinut de rabinul Levi Emmanuel.
Pentru mai multe informatii folositi mesageria privata.
PS. Acest curs nu este organizat de comunitatea sambatarilor sau acest portal. Invatatura de acolo ca orice alta invatatura trebuie cernuta prin lumina scripturii de fiecare dintre noi acasa.
Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
Ma inchin si eu inaintea munci lor si le multumesc ptr. tot ce fac.
Dumnezeu sa ii binecuvanteze! In ce priveste topicul despre lenjeria intima a celor crucificati sau torturati, anumite documentele istorice arata ca uneori au purtat alteori nu au purtat, depinde cat de inumani au fost tortionarii. Si cu asta ma opresc aici, neavand nici un document pro sau contra, in ce priveste pe Mantuitor.
"Niciunul dintre cei rai nu va intelege" Daniel 12:10