Deconectat |
RE: Chat |
Nica Schirod (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
27306. Postat la 03/04/2015 06:24 - 3683z17h50m |
|
|
SHALOM
Cu ocazia zilei de 14 Nisan, vă dorim în numele Lui Ieshua Ha-Mashia, ca YHWH (Dumnezeu) Regele universului, să privească prin prisma milei și compătimirii în spre noi și să ne binecuvinteze, și prin Spiritul Său Sfânt, să fie cu noi, să ne călăuzească la PESAH-ul (Paștele) care este astăzi între cele două seri (ora 16 și apusul soarelui).
Așa că moșul Nică vă dorește din toată inima, ca PESAH-ul acesta să fie cel mai frumos Pesh , din punct de vedere a împlinirii și trăirii în viața și caracterul nostru.
PAȘTE FERICIT cu YHWH și cu ADON IESHUA HA MASHIA!!!
Cu mult respect; moșul Nică.
- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)
- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod! |
|
Deconectat |
Ionica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
27354. Postat la 17/05/2015 20:54 - 3639z3h20m |
|
|
Shalom,
Doresc sa va recomand acest articol:
http://sabbatismos.ucoz.ro/blog/luca_23_43_comentariu/2015-04-28-2031?wlRPuKB
http://sabbatismos.ucoz.ro/blog/luca_23_43_comentariu/2015-04-28-2031?wlRPuKB
"Niciunul dintre cei rai nu va intelege" Daniel 12:10 |
|
Deconectat |
abdon (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
27398. Postat la 06/07/2015 08:14 - 3589z16h0m |
|
|
Pacea Domnului, ma iertati ca intru atat de rar printre dumneavoastra, desi de multe ori cand intru citesc ultimele "replici", si ma multumesc cu atat . In ultimul timp am intrat in legatura cu frati sambatari din Kenya si Bujumbura. Sunt oameni deschisi si bucurosi de noi, si ei multumesc Domnului pentru noi, ca si in Romania sunt pazitori ai Cuvantului Domnului!
Daca doriti sa ii salutati si dumneavoastra ... Va rog!
https://www.facebook.com/abrahamswanda.odongo
https://www.facebook.com/alexandre.masumbuko
Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2
|
|
Deconectat |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
27399. Postat la 06/07/2015 13:35 - 3589z10h39m |
|
|
Mă bucur de asemenea știri. Totodată văd că pentru a lua legătura cu aceste persoane este nevoie de cont pe feisbuc
Aproppos, în ce limbă corespondezi cu ei?
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
abdon (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
27400. Postat la 08/07/2015 22:45 - 3587z1h29m |
|
|
În limba engleză, și franceza!
Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2
|
|
Deconectat |
27407. Postat la 21/07/2015 13:23 - 3574z10h51m |
|
|
Vă salut pe toți cu citatul din cugetarea zilei de azi :
Cugetarea zilei
"Ajută-ne Doamne pe toți să fim cu adevărat copii ai tăi!"
Dinu Rodilă
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
27554. Postat la 14/01/2016 19:55 - 3397z3h19m |
|
|
Nu mă așteptam să ajung să postez tot eu consecutiv la același subiect, având în vedere diferența de zile care a trecut între postări, dar citatul zilei de astăzi nu m-am putut răbda să nu-l las nesubliniat. Pe bune;
"Mesia nu promovează conceptul de vedete și star-uri, fie ele și vedete teologice."
Mircea Roman
Trăim niște vremuri în care valorile pare că s-au întors cu capul în jos, regretabil de tot. Dar ce să mai spunem când goana după vedetism pătrunde în biserici?
... De parcă dacă la o evanghelizare nu predică X sau cântă Y, Dumnezeu nu reușește să mântuiască pe nimeni. Sau alte cele.
|
Deconectat |
27595. Postat la 15/06/2016 07:42 - 3244z16h32m |
|
|
Pace vouă tuturor!
E o bucurie să văd portalul dinou funcționabil și nu pot decât să zic "slăvit să fie DOMNUL" și El să-i binecuvânteze pe toți acei care au contribuit la reabilitarea lui! 
|
Deconectat |
27608. Postat la 29/06/2016 12:20 - 3230z11h54m |
|
|
Acest subiect a fost închis și pentru continuarea discuțiilor de genul "Chat" sunteți rugați să folosiți subiectul "Chat II".
Un link îndrumător găsiți aici:
http://www.melhisedec.ro/forum/viewthread.php?forum_id=33&thread_id=648
|