Deconectat |
RE: Chat |
abdon (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8305. Postat la 11/02/2011 07:10 - 5195z15h53m |
|
|
Dragul meu frate, sa imi fie cu iertare, intrebarea : Dar tu esti intregul portal? Cand am scris ceva pentru intregul portal, ai sarit tot tu, desi era si in dreptul altora, sa argumenteze, sau altii sunt la nivelul meu de gramatica, sau la un nivel mai slab de cunostinte Biblice, sau inca nu cunosc regulamentul, pentru a contracara !?
Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2
|
|
Deconectat |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8307. Postat la 11/02/2011 08:26 - 5195z14h37m |
|
|
Să-și ia oamenii concediu de la firmă, sau bilet de voie din spital, sau alte chestii ca să nu răspundă cineva anume dintre administratori? Am socotit că dacă am răspuns eu în aceste 2 cazuri n-o să se întâmple nimic...
Cum mai e vremea pe la HD frate sâmbătaru ?
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
8309. Postat la 11/02/2011 08:53 - 5195z14h10m |
|
|
Vino si vezi frate Aurelc!
Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2
|
|
Deconectat |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8343. Postat la 11/02/2011 18:42 - 5195z4h21m |
|
|
Frate Ovidiu si frate Lica, am cateva intrebari pentru voi:
1.Daca o persoana vrea sa fie membru pe acest portal, de ce trebuie sa-si dezvaluie identitatea Administratiei ?
2.Avand in vedere ca incepand de la MODERATOR 1 pana la 7, niciunul nu si-a dezvaluit identitatea... fata de utilizatori , este corect acest lucru?
3.Fara nici un scop anume ,eu cred ca persoanele cu functii de conducere ,aici, de moderare intre utilizatorii acestui portal, este normal sa stim cine ne ,,calauzeste", altfel, ma gasesc in fata unor oameni cu masti, fara identitate, care nu sunt in stare sa-si asume responsabilitatea acestei functii de moderare si in consecinta eu nu pot sa-i recunosc.Daca ati fi angajati de o firma Fantoma, ati avea incredere sa lucrati la ea?
4 Eu cred ca acest PORTAL reprezinta comunitatea noastra de SAMBATARI, si nu- mi pot explica acest joc de-a baba- oarba, cine de cine se ascunde si cu ce scop? Suntem sub vizorul intrgii lumi, credeti ca este intelept ce se petrece la nivel de Administratie?Transparenta ,inseamna cooperare. Ascunzisuri , inseamna neincredere si suspiciune.
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
Dinu (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8352. Postat la 11/02/2011 22:18 - 5195z0h44m |
|
|
Sora Lucia, nu te nelinisti. Daca Administratia portalului ascund unele informatii, inseamna ca o fac cu un motiv, insa nu cred ca o fac in mod intentionat fata de d-voastra sau fata de mine .
E foarte posibil ca la o viitoare Conferinta sau a unei Intruniri fratesti, sa se spuna unele informatii, si cu siguranta sotul d-v Nicu o sa vi le spuna.
Ne intrebam un lucru practic: Oare de ce uneori in locuinta fiecaruia ne punem alocuri in usi si sticla mată? E simplu ... sunt locuri transparente si pot fi vazute, si locuri interzise. Tot asa e si cu portalul, pentru unii unele locuri nu sunt transparente. Pentru d-voastra nu sunt interzise astfel de informatii, insa nu v-i sa oferit ocazia sa le cunoasteti. Speranta e o virtute de aur!
Fratii din Administratia portalului, sunt fratii nostrii, nu trebuie sa-i tot lovim, ci mai bine este sa ne rugam Domnului pentru ei, caci s-au pus in slujba Domnului si a noastra. Uite ce bine comunicam ... ne conoastem... ne invatam...etc. Aleluia!
Nu insistati a le face suparare fratilor nostri, ca poate ne v-or propune pe noi sa fim in Administratie, si apoi va fi vai de noi ......
Bunul Dumnezeu sa ne binecuvinteze cu bogatiile harului Sau!
,,Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui" Proverbe 19:22 |
|
Deconectat |
gershom (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8357. Postat la 12/02/2011 06:15 - 5194z16h48m |
|
|
Nici eu nu știu de ce unii par să fie nemulțumiți cu moderatorii sau administrația portalului. Ei asigură o ordine și o balanță când discuțiile depășesc anumite granițe. Am observat săptămâna asta căci s-a luat peste picior, sau folosit comentarii ironice la adresa lor ca și cum ei ar fi niște dictatori cruzi care deabea așteaptă să pedepsească pe cineva care greșește.
Și eu citesc mai zilnic postările de aici, dar nu am observat nimic în neregulă. Oare să fie alte motive în spatele acestor nemulțumiri?
Nu că să le iau parte moderatorilor, căci nu-i cunosc personal, ci doar din poze pe doi dintre ei, dar după un an pe acest portal, pot să zic că îi cunosc destul de bine din scrierile lor sau felul de a trata unele situații mai delicate, și îi găsesc a fi persoane calculate și căutatori ai păcii.
Domnul Dumnezeu să-i binecuvinteze și să le dea în continuare, multă dragoste și răbdare și să-i umple de Duhul Lui cel Sfânt.
Cred că ar merita mai mult sprijin din partea noastră, și mai puține lovituri.
Va doresc un Sabat binecuvântat.
Căutați pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemați-L, câtă vreme este aproape - Isaia 55:6 |
|
Deconectat |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8360. Postat la 12/02/2011 14:04 - 5194z8h59m |
|
|
Aoleu, Lucia! Pentru ca suntem sub vizorul intregii lumii, nu trebuia sa scrii ce-ai scris. Sa banui tu pe-ai tai de taine si ascunzisuri ? Aoleu si vai de mine! Ce zice Duhul Sfant de-asa ceva?
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8361. Postat la 12/02/2011 14:15 - 5194z8h48m |
|
|
Intrebarile sunt puse fratelui Lica si Fratelui Ovidiu, care reprezinta administratia, am tot respectul pentru ei...si stiu ca au si raspunsuri la intrebarile mele. Nu pot avea nimic impotriva unei persoane fara identitate, ii putem considera roboti , iar bunele maniere spun : pentru a relationa cu o persoana ,mai intai trebuie sa se prezinte,tine de respectul reciproc, mai ales atunci cand aceste persoane,in cazul nostru sunt coordonatorii...nostrii. Apropo...de aluziile si sarcasmul cu privire la Moderatori 1-7, cineva a spus: Aveti grija sa nu fie Terminatori...fiecare greseala ne va face sa suportam consecintele ei.
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8364. Postat la 12/02/2011 14:32 - 5194z8h31m |
|
|
Prea multe filme vedeti si de aceia stiti ce fac TERMINATORII. Ce-o sa faca decat sa ma treaca la banca si sa ma umple de banet ( banat). Daca ma tine 6 luni ce bogata am sa ies!.
Astea sunt copilarii care nu ne fac cinste.
Cine nu urmareste denigrarea, hulirea, apostrofarea, cinismul si jicnirea nu are a se teme nici de o suta de terminatori, da-poi de 7 ( numarul perfectiunii). Si mereu e nevoie de un CAP LIMPEDE. Cand ari, trebuie sa te uiti inainte, si trebuie sa recunosti ca o cam luam si pe aratura.
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
8384. Postat la 13/02/2011 09:09 - 5193z13h54m |
|
|
Acum dupa una rea, hai sa zic si una buna:
Tin sa felicit administratia portalului ( daca as zice pe Ovidiu, ca el a fost cu ideea, el spune ca Ovidiu inseamna portal, ma rog ... ), pentru rubrica acordeonisti, acum am inteles ca unul dintre motivele de vizitare a acestui portal poate fi rubrica Acordeoane si acordeonisti, am dat un search pe "gugle", am scris - forumul acordeonistilor -, si primul care mi-a aparut a fost portal Melhisedec, si in rest numai am gasit.
|
|
Deconectat |
lnedelea (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8386. Postat la 13/02/2011 09:52 - 5193z13h11m |
|
|
Ai dreptate sambatarul, portalul melhisedec.ro a devenit unul însemnat în internet, ceea ce este o mare binecuvântare din partea Domnului pentru noi toți.
Mai mult, trecerea pe "moderatori anonimi", a îmbunătățit semnificativ transparența și obiectivitatea față de toți membrii portalului. De asemenea faptul că este găzduit în cea mai puternică țară europeana din punct de vedere economic și care are cea mai bună rețea europenă de internet constituie încă un mare avantaj și binecuvântare.
Dacă te uiți la numărul de vizitatori unici (adică persoane noi care nu ne-au mai vizitat niciodată), avem în medie 1-2 în fiecare minut.
"Dacă crede cineva că știe ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască" - 1 Cor 8:2 |
|
Deconectat |
8389. Postat la 13/02/2011 10:46 - 5193z12h17m |
|
|
Liviu, macar de ati mai prescurta din lungitura aia de nume m o d e r a t o r, pune-ti si voi ori MOD1, sau M1, cand deschizi forumul sa alegi un subiect te sperii, nici zidurile Berlinului nu parea asa de dure ca lungitura aia de nume.
|
|
Deconectat |
Pedro V (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8391. Postat la 13/02/2011 13:02 - 5193z10h1m |
|
|
Singura Binecuvantare este Cuvantul DOmnului,nu internetul.
Pentru caci binecuvantarea curge din ranile lui ISus Hristos,nu din internet.
Cuvantul zice ferice va fi de cei care cugeta,cerceteaza Cuvantul ,nu care acceseaza internetul.
Pe Calea Credintei Sfintilor nu mergi ca repetentii si corigentii ci mergi ca Sfintii ,din har in har si din putere in putere!!!!!! |
|
Deconectat |
8394. Postat la 13/02/2011 14:01 - 5193z9h2m |
|
|
Nu fi așa rigid Pedro, deoarece Cuvântul scris al Domnului îl găsești și în Biblie și pe internet. Acum dacă e o binecuvântare să-l citești în Biblie, de ce nu ar fi și pe internet. Doar nu s-o fi referit cineva la altceva...
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
CorneliuS (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8395. Postat la 13/02/2011 14:01 - 5193z9h2m |
|
|
În secolul acesta al vitezei, avem posibilitatea sa cercetam cuvantul si pe internet
"Răsplata smereniei, a fricii de Domnul, este bogăția, slava și viața" |
|
Deconectat |
8400. Postat la 13/02/2011 14:15 - 5193z8h48m |
|
|
Citeste mai sus frate Ovidiu si vezi ce ii binecuvantare pe interenet.
'Atat de multe posibilitati si invataturi avem pe internet incat am lasat Credinta Sfintilor pentru idei si ideologii.
Avem nevoie de Duhul Sfant nu de internet in vestirea,descoperirea,cercetarea Cuvantului.
sa ai pace
Pe Calea Credintei Sfintilor nu mergi ca repetentii si corigentii ci mergi ca Sfintii ,din har in har si din putere in putere!!!!!! |
|
Deconectat |
lnedelea (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8401. Postat la 13/02/2011 14:18 - 5193z8h45m |
|
|
Binecuvântările sunt de două feluri: duhovnicești și pământești.
Se pare că unii le confundă ... și în consecință ajung la neînțelegeri...
"Dacă crede cineva că știe ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască" - 1 Cor 8:2 |
|
Deconectat |
8405. Postat la 13/02/2011 14:31 - 5193z8h32m |
|
|
Bine zici .
Binecuvantarile duhovnicesti vin NUMAI DE SUS.
Dar cele pamantesti vin si de la satana,nu doar de la Dumnezeu.
Si pentru cei mai multi cele pamantesti distrug cele duhovnicesti cu adevrat,ca asa la multi li se pare ca au ceva duhovniesc etc
Numai Bine
|
Deconectat |
Lica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8406. Postat la 13/02/2011 14:31 - 5193z8h32m |
|
|
La un curs de psihologie profesorul ne-a pus sa facem doua echipe pentru a ne confrunta:
- prima echipa sustinea dreptul la opinie
- a doua echipa sustinea ca doar cateva persoane trebuie sa aibe dreptul de a lua decizii si restul sa se supuna in societate (un fel de comunism)
A mers destul de greu...apoi am facut schimb de intre noi....
Partea cuidata a fost ca in orice echipa am fost chiar daca nu eram inainte deacord cu ceea ce sustineam am ajuns in punctul aproape de a crede ceea ce am fost pus sa sustinem...
In fine...legatura cu ce se intampla aici este ce s-a intamplat dupa cand profesorul ne-a spus:
Cei care sustineti dreptul la opine va contraziceti singuri...deoarece incercati sa ii faceti pe ceilalti sa renunte la opinia lor.
Frate Pedro cam asa faci tu acum...fara suparare....insa respirand sustii ca nu ai nevoie de aer... 
Referitor la Cuvant...este o binecuvantare sa ai o biblie? Daca da...atunci este o binecuvantare sa ai o biblie pe hartie sau electronica? Daca doar pe hartie...inseamna ca doar hartia este binecuvantare..si nu ceea ce scrie ...
Ok...Dumnezeu ne pune la dispozitie multe lucruri...noi trebuie sa stim cu si cand sa la folosim!
Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti. |
|
Deconectat |
8409. Postat la 13/02/2011 14:42 - 5193z8h21m |
|
|
Lucia a scris:
Intrebarile sunt puse fratelui Lica si Fratelui Ovidiu, care reprezinta administratia, am tot respectul pentru ei...si stiu ca au si raspunsuri la intrebarile mele. Nu pot avea nimic impotriva unei persoane fara identitate, ii putem considera roboti , iar bunele maniere spun : pentru a relationa cu o persoana ,mai intai trebuie sa se prezinte,tine de respectul reciproc, mai ales atunci cand aceste persoane,in cazul nostru sunt coordonatorii...nostrii. Apropo...de aluziile si sarcasmul cu privire la Moderatori 1-7, cineva a spus: Aveti grija sa nu fie Terminatori...fiecare greseala ne va face sa suportam consecintele ei.
Soră Lucia, o să vă răspund doar scurt, sperând ca dumneavoastră să înțelegeți mai mult decât spun eu, având în vedere anii pe care i-ați trecut prin viață și v-au adus experiență în multe domenii. Aș vrea să înțelegeți că portalul acesta e un fel de "instituție" dacă vreți s-o numim așa iar membri lui sunt persoane private. Având în vedere că cei care administrează acest portal sunt o echipă, depind unul de altul, lucrează împreună și dacă unul face o prostie și nu-i cunoașteți identitatea, chiar dacă nu-l mai găsiți pe el pe portal ( presupunem prin absurd) puteți lua la întrebări restul echipei. Ei bine, ați întrebat de ce administrația trebuie să știe cine sunt membrii, dar membrii nu pot ști cine sunt moderatorii... Tocmai deaceea, pentru că moderatorii sunt bine intenționați să facă drepte pe portal aplicând regulamentul, și pe aceștia noi îi cunoaștem, iar dacă nu lucrează după regulament îi putem trage la socoteală pe când dacă jumătate din membri portalului ( iar presupunând prin absurd) nu și-ar prezenta idenditatea nici măcar față de administrație și tot mereu ar face câte o gafă și apoi ar ieși de pe portal, cam cum vă închipuiți că ar arăta portalul, și forumul ? Pentru că ei nu ar mai putea fi găsiți și trași la socoteală decât cu mari eforturi, și nu aceasta e intenția noastră de a scormoni după membri de pe portal ci de a da dovadă de transparență cât mai mare.
Iar acum, dacă vă întrebați de ce nu e făcută public identitatea moderatorilor, o să vă spun că sunt persoane care cu toate că greșesc și li se atrage pe drept atenția, în loc să plece capul jos și să se pocăiască, încearcă fie să caute "nod în papură" moderatorului pretinzând că pe altul nu l-a sancționat ( cu toate că sancțiunile de multe ori vin în urma mai multor abateri, nu numai a uneia pe care o văd ei) , sau să-l țină minte toată viața pe moderator și să-l " taxeze" când îl prind. V-ați gândit vreodată din ce motive poartă cagulă pe față trupele speciale de intervenție ? Aceia la care li se spune "mascații" ? Tocmai din cauză că ei au o slujbă care aplică dreptatea dar în viața privată riscă să fie vânați de oamenii rău intenționați. Acum, la o scară mult mai redusă, cam aceeași treabă se întâmplă și cu moderatorii care sunt prea cunoscuți, în relațiile lor personale cu oamenii rău intenționați, fie ei membri ai unor biserici, sau nu.
Nu aș vrea să mă înțelegeți greșit, dar dacă dumneavoastră sunteți sinceră și devotată, să nu credeți că printre sutele și miile de membri ai unui portal sunt toți la fel. Bine ar fi, dar asta va fi în rai, nu pe pământ... Oricum, pe majoritatea paginilor de internet sau a forumurilor nu sunt cunoscuți nici administratorii nici moderatorii. Aici măcar cunoașteți unii administratori și acesta e un risc în fața hacker-ilor. Dar ni l-am asumat tocmai ca să dăm dovadă ce cât mai multă transparență... Sau să nu credeți că nu am deja bătături în cap la câte am primit și eu și alții... Că bunele li se pare obișnuite oamenilor, dar îndată ce nu le convine ceva, caută vinovatul...
Cu respect
|