Deconectat |
RE: Chat |
Pedro V (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8410. Postat la 13/02/2011 14:44 - 5193z12h30m |
|
|
Nu ai cum sa traiesti fara sa respiri aer.
Poti respira insa si alte gaze.
Si asa se intampla pe internet.
sa ai pace
Pe Calea Credintei Sfintilor nu mergi ca repetentii si corigentii ci mergi ca Sfintii ,din har in har si din putere in putere!!!!!! |
|
Deconectat |
Lica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8411. Postat la 13/02/2011 14:50 - 5193z12h24m |
|
|
Ai respirat alte gaze pentru a ne preveni...iti suntem recunoscatori 
Muta pace si tie!
Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti. |
|
Deconectat |
abdon (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8413. Postat la 13/02/2011 14:57 - 5193z12h17m |
|
|
Sa imi fie cu iertare, indrazneala mea, eu nu fac pe moderatorul, dar daca aveti de ciondanit, intrati pe mess, sau MP, ca deja e particulara discutia.
desi va rog sa pune-ti capat ca sunte-ti sambatari amandoi, si trebuie sa va iubiti.
Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2
|
|
Deconectat |
8414. Postat la 13/02/2011 15:00 - 5193z12h15m |
|
|
Poti sa le intorci cum vrei,nu ai decat.
Eu sunt pro Cuvant ,si din Scriptura nu exista alte gaze,doar pentru cei care rastalmacesc,pentru ca asta este darul din ziua de azi din biserici.
Nu indraznesc sa vorbesc de alte gaze cand sustin internetul.
Vrei sa vorbim de gaze?
Stai mai mult timp in Scriptura si rugaciune decat pe internet?>
Nu trebuie sa imi raspunzi ,spune-ti doar tie,caci Dumnezeu vede oricum.
(Frate Adon nici vorba de cearta,dar BIblia zice sa spunem aproapelui Adevarului,cu atat mai mult la frati,si nu cred ca il iubesti cand il susti pentru altceva mai mult decat pt Dumnezeu)
numai Bine
Pe Calea Credintei Sfintilor nu mergi ca repetentii si corigentii ci mergi ca Sfintii ,din har in har si din putere in putere!!!!!! |
|
Deconectat |
Lica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8415. Postat la 13/02/2011 15:03 - 5193z12h11m |
|
|
Multumim frate sambatarul...nu-ti fa probleme ca nu ne batem ...insa duscutam un subiect delicat...(poate ne spui si parerea ta)... este internetul si acest portal un pacat? ...asta se discuta...nu persoane...eu cel putin nu ma cert si cred ca nici pedro!
Imi cer scuze frate pedro daca te-am suparat!
Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti. |
|
Deconectat |
abdon (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8416. Postat la 13/02/2011 15:10 - 5193z12h5m |
|
|
Daca era pacat, nu statea nici Pedro, nici tu, nici fratele Nica, sau atatia, ca si fratele Nicu Staicu, pe net, dar in general pe acest portal, ce e pacat e ca in loc sa va pierdeti timpul pentru rubrica Articole, o predica, meditaite, uita-ti Avram , Dani, au mai pus o poezie mai altceva, eu am trimis o meditatie, dar trebuia sa ma duc la profesoara de limba romana a copiilor, ca nu e gramticala, si mi greu sa mai fac altceva, asta e pacat, ca pierd si eu si voi, timpul sa vedem : el ce a zis, ea ce a zis?
Frate Petre, ce zici, o predica, pusa de tine, dupa cele zise de Adi Varga, sau tu frate Lica, ceva mai pracitc, decat gaze si internet?
Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2
|
|
Deconectat |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8423. Postat la 13/02/2011 18:48 - 5193z8h27m |
|
|
PedroV, vrei sa te intorci la postarea (8405) unde-ai scris ca binecuvantarile vin si de la Satana! N-am mai pomenit asa ceva.
Un studiu, despre istoriile biblice, s-ar gasi cineva sa ne conduca? Istoria caderii Tirului, a Egiptului, a celor 2300 de seri si dimineti, etc. etc.
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8430. Postat la 14/02/2011 00:11 - 5193z3h3m |
|
|
Mie nu mi se pare un subiect atât de delicat pe cât îl cred alții. Unde e problema că împreună cu grâul întâlnești și pleava? Dacă pe internet există ispite și curse, nu înseamnă că nu sunt și o grămadă de lucruri bune, pe care le folosim, printre care și o mulțime de biblii online. Eu unul m-am minunat când am văzut că alții citesc de pe internet biblii pentru care eu am plătit o sumă considerabilă de bani ca să le pot avea în casă, ca și cărți.
Deci, nu e numai rău netul ăsta, eventual numai pentru cine vrea să-l vadă așa... Dar la așa ceva, fiecare să facă în felul în care este călăuzit. Domnul să ne dea tuturor călăuzire Divină.
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
8440. Postat la 14/02/2011 08:47 - 5192z18h27m |
|
|
valentina a scris:
PedroV, vrei sa te intorci la postarea (8405) unde-ai scris ca binecuvantarile vin si de la Satana! N-am mai pomenit asa ceva.
Un studiu, despre istoriile biblice, s-ar gasi cineva sa ne conduca? Istoria caderii Tirului, a Egiptului, a celor 2300 de seri si dimineti, etc. etc.
sa ai Pace.
Nu stiu ce crezi tu ca inseamna binecuvantare si cum cred oamenii in general despre unele lucruri care le au si le dobandesc in timp,prin diferite metode si pentru un anume scop.
Fara nici o problema si satana imbogateste.
Stiu si lucrare data prin Duhul Sfant in legatura cu subiectul acesta dar hai prima data la Cuvant.
Binecuvantarea Domnului imbogateste si El nu lasa sa fie urmata de niciun necaz. - (Prov.10:22)
Exista binecuvantari urmate de necaz?Oioioiiiiiiii
De cate ori am neglijat pe Dumnezeu prin activitatile noastre ,in care am castigat pamanteste?
Vai de cel ce isi zideste casa cu nedreptate, si odaile, cu nelegiuire; care pune pe aproapele sau sa lucreze degeaba, fara sa-i dea plata; (Ier.22:13)
Cine isi inmulteste avutiile prin dobanda si camata le strange pentru cel ce are mila de saraci. - (Prov.28:8)
Vai de cel ce strange castiguri nelegiuite pentru casa lui, ca sa-si aseze apoi cuibul intr-un loc inalt si sa scape din mana nenorocirii! (Hab.2:9)
Nu va fi el de batjocura tuturor acestora, de ras si de pomina? Se va zice: "Vai de cel ce aduna ce nu este al lui! Pana cand se va impovara cu datorii?" (Hab.2:6)
Psalmul 73.
Concluzia:
29. Sa nu cautati ce veti manca sau ce veti bea si nu va framantati mintea.
30. Caci toate aceste lucruri Neamurile lumii le cauta. Tatal vostru stie ca aveti trebuinta de ele.
Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. (Luc.12:31)
Si daca vrei sa vezi ceva si vei intege mai bine.
http://www.youtube.com/watch?v=2cHnz3ho3uE
Cate din subiectele clipului nu sunt considerate binecuvantari?
Numai Bine
|
Deconectat |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8456. Postat la 14/02/2011 18:54 - 5192z8h21m |
|
|
Pai tot in ceata sunt.
Dumnezeu sa te binecuvanteze!
Poti zice acelas lucru punand in loc de Numele Lui , numele Satanei?
oioioioi!!!!!! Eu asta n-am inteles. Si adresa www, nu-i corecta.
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
costy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8586. Postat la 20/02/2011 13:43 - 5186z13h32m |
|
|
Pentru cei care iubesc muntele http://www.youtube.com/watch?v=co67J3cUzy8
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine! |
|
Deconectat |
CorneliuS (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8589. Postat la 20/02/2011 13:57 - 5186z13h18m |
|
|
Foarte frumos, Ce minunat e Dumnezeu...
"Răsplata smereniei, a fricii de Domnul, este bogăția, slava și viața" |
|
Deconectat |
8591. Postat la 20/02/2011 14:21 - 5186z12h53m |
|
|
Multumesc frt.cornelius de apreciere Lauda este Domnului Cel Atotputernic El le-a creat pe toate si cum este scris //Psalmii 139:14 Te laud că sunt o făptură așa de minunată. Minunate sunt lucrările Tale, și ce bine vede sufletul meu lucrul acesta! //
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
|
Deconectat |
8603. Postat la 20/02/2011 18:36 - 5186z8h39m |
|
|
Imi place si mie foarte mult muntele, si la voi la semenic e frumos am fost de cateva ori
|
Deconectat |
8604. Postat la 20/02/2011 20:17 - 5186z6h58m |
|
|
Da este si semenicul un munte frumos la cei 1445m ai sai este minunat l-am urcat de multe ori cu bicicleta sa simti ca urci un munte 
|
Deconectat |
emanolake (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8643. Postat la 22/02/2011 10:13 - 5184z17h1m |
|
|
Da fratele meu drag costy tu lai urcat cu bicicleta ca daca te cunosteam cu mihai inainte al urcai cu noi pe jos doar sa bei un ceai  |
|
Deconectat |
Damaris (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8650. Postat la 22/02/2011 17:38 - 5184z9h36m |
|
|
...ai pana la urma care e numele revistei ?... |
|
Deconectat |
Dani (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8651. Postat la 22/02/2011 17:40 - 5184z9h34m |
|
|
Puțină răbdare să aveți in curând veți afla.
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7 |
|
Deconectat |
8652. Postat la 22/02/2011 17:58 - 5184z9h16m |
|
|
Voi vreti sa ne puneti rabdarea la incercare? 
|
Deconectat |
8653. Postat la 22/02/2011 18:27 - 5184z8h47m |
|
|
emanolake a scris:
Da fratele meu drag costy tu lai urcat cu bicicleta ca daca te cunosteam cu mihai inainte al urcai cu noi pe jos doar sa bei un ceai 
Fratioare daca mergeam cu voi pe jos eram mai castigat  Domnul sa va binecuvinteze dragi mei frati  
|