Deconectat |
RE: Chat |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9142. Postat la 08/03/2011 04:50 - 5170z18h24m |
|
|
Tuturor fiicelor lui Dumnezeu, primiti MULTA: credinta, pace, fericire, intelepciune, sanatate si iubire.
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
Avram_76 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9220. Postat la 10/03/2011 09:05 - 5168z14h10m |
|
|
La litera d.(Confidentialitate) din regulamentul portalului lipseste cu desavarsire mentiunile despre confidentialitatea mesajelor private.
Prin urmare, semnalez faptul ca NIMENI din moderatori sau chiar administratorii nu au voie sa-si arunce cate o privire asupra discutiilor mele PRIVATE cu alti membri ai portalului.
Cateva intrebari si sugestii;
Moderatorii, administratorii au posibilitatea tehnica de a se uita in mesajele private?Daca da, propun ca aceasta posibilitate tehnica sa fie restransa DOAR LA UN singur om, fie ca el este Super administratorul sau cel ce se ocupa efectiv cu partea tehnica a portalului.
In mod normal nu ar trebui sa existe aceasta posibilitate tehnica dar avand in vedere ca unii pot injura in MP. trebuie sa existe o posibilitate de verificare.De aceea am spus ca aceasta posibilitate trebuie restransa la un singur om si, acela, prin regulament trebuie sa-si ia angajamentul inaintea Domnului si a membrilor ca nu-si va "arunca ochiul" in MP doar pt. ca asa vrea el ci doar pt. cazuri de calcare de regulament, reclamate.
Cu stima, Avram.
Sa luptam pentru credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna!!!!! |
|
Deconectat |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9224. Postat la 10/03/2011 11:24 - 5168z11h50m |
|
|
Frate Avram, stai liniștit că nimeni nu se poate uita în contul tău la mesajele private. Nu e normal să ai asemenea bănuieli, dar îți respect teama. Deci fi liniștit, Administratorii și Moderatorii au cu totul altă treabă decât să stea și să citească mesajele private ale cuiva. Deci în primul rând nu este posibil în mod tehnic, și în al 2-lea rând nu cred că are cineva timp de așa ceva...
În ce privește mesajele private, ceea ce menționează regulamentul este că un atac la persoană prin MP e la fel de condamnat ca și în public, pe forum. Deci dacă cineva îți scrie MP și te batjocorește, trimite acel mesaj privat unui moderator sau administrator și echipa va decide ce se întâmplă cu autorul.
Dar acces în mesajele tale private nu au nici Admini nici Moderatorii. ( M-am repetat acum de vreo 3 ori, sper că am fost înțeles .)
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
9226. Postat la 10/03/2011 11:27 - 5168z11h47m |
|
|
Ok, stipulati acest fapt in regulament.Multumesc pt. explicatii.
p.s.- mai putin pentru comentariu vis a vis de normalitatea sau nu a unor banuieli.
Sa luptam pentru credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna!!!!! |
|
Deconectat |
9229. Postat la 10/03/2011 14:58 - 5168z8h16m |
|
|
Am spus că nu este normal pentru că nicăieri pe vreun site nu o să găsești administrator sau moderator care să poată să-ți intre în sfera privată. Programele cu care lucrează operatorii de site-uri nu ar fi aprobate să fie folosite dacă ar permite așa ceva. Deaceea am fost un pic mirat. Dar cum spuneam, doar când ne lovim de anumite lucruri aflăm despre cum sunt făcute.
Mi se pare de la sine înțeles că nu are cum să citească cineva mesajele din moment ce nu poate să intre în cont, în sfera privată. Vom discuta asta la administrație pentru că oricum sunt aduse în discuție încă câteva propuneri pentru regulament și când vor fi schimbate, vom scrie un anunț pe forum despre astea.
Mersi pentru sugestie. GBY 
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
Lica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9253. Postat la 11/03/2011 16:46 - 5167z6h29m |
|
|
Fraților nu știu la voi însă eu astăzi am simțit și văzut cu adevărat prima zi de primăvară din acest an. Se pare că vine căldura! 
Cum este la voi? Și ce vă propuneți să faceți în timpul liber dacă încep să ne mai zâmbească termometrele?
Binecuvântat să fie Domnul că ne-a dăruit privilegiul de a ajunge încă o primăvară! 
Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti. |
|
Deconectat |
9266. Postat la 11/03/2011 18:18 - 5167z4h57m |
|
|
Lică, să știi că azi și eu m-am gândit să vă întreb dacă și la voi a venit primăvara, că aici așa de frumoasă s-a făcut vremea !!
Slăvit să fie Domnul că parcă și suntem mai plini de vitalitate datorită vremii de afară
|
Deconectat |
9294. Postat la 12/03/2011 18:38 - 5166z4h37m |
|
|
Vă aducem în vedere faptul că toti cei interesați de a scrie articole pentru publicarea lor în revista comunității, sunt rugați să o faca, trimițându-le la adresa de e-mail revistacomunitatii@yahoo.com .
Câteva recomandări cu privire la articole:
- Articolele nu au voie să conțină atacuri la persoană, la încredințările personale ale confraților, revista nefiind "tribuna părerilor și încredințărilor personale". Fiecare articol trebuie să urmărească proslavirea lui Dumnezeu, buna înțelegere, zidirea fraților, interesul comun general, propovăduirea Evangheliei.
- Formatul revistei este A4, caracterele de 12.Se recomandă ca articolele să aibă dimensiunea unei pagini, neinmpunându-se o limită de pagini.Deasemenea, se va încerca dimensionarea lor astfel încat ele să fie multiplu de 1.
- Articolele vor fi trimise cu diacritice.
-Femeile sunt rugate să-și aducă aminte de recomandarea biblică de a nu aduce învățătură bărbaților, acestea sunt așteptate cu poezii, creații literare, maxime, cugetări, aforisme, descrieri(ex. o excursie).
Redacția așteaptă cu interes articolele dumneavoastră, echipa de recenzenți fiind gata de evaluare.
Cu stimă,
Redactor șef - Iancu Avram
Secretar de redacție- Bohotici Daniel.
|
Deconectat |
fullban2 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9315. Postat la 13/03/2011 06:27 - 5165z16h48m |
|
|
Avram-76; ce zici despre o rubrica de limba engleza? pentru ca sint pe portal si nu numai ,mai multe persoane cunoscatoare de engleze,printre care ma numar si eu...am o sumedenie de articole propri si hibrid, pe diferite teme biblice
daca este interes,pot contribui
|
|
Deconectat |
9316. Postat la 13/03/2011 07:16 - 5165z15h58m |
|
|
Articolele hibrid sunt de preferat sa le pastrezi, conform Legii dreptului de autor se poate face si puscarie pentru publicarea articolelor scrise de altii sau derivate din acestea, incepand cu redactorul sef, continuand cu "autorul" care-si insuseste prin semnatura articolele altora sau aparute in alta parte, nici recenzentii nu cred ca scapa neintrebati.
Cat despre rubrica in limba engleza, eu sunt deschis oricarei posibilitati fara sa uitam, insa, ca deciziile se iau in cadrul intregii echipe redactionale.Personal, ma gandesc ca daca limba oficiala a Romaniei este romana cel mai potrivit este sa publicam in romana.Daca articolul scris de tine in engleza este f. bun, ma gandesc ca stii sa-l si traduci.
Cu stima, Avram.
|
Deconectat |
fullban2 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9317. Postat la 13/03/2011 08:48 - 5165z14h27m |
|
|
e drept nu pre le am cu legea dreptului de autor;dar daca se mentioneaza cui apartine articolul aici nu e nici o problema ..cit despre plagiariat toti il plagiem pe Isus Pavel,si toti autori bibliei ,si nu ne pedepseste nimeni...Nu tin neaparat sa fiu la revista...nu se poate ,e ok
|
|
Deconectat |
9318. Postat la 13/03/2011 09:25 - 5165z13h49m |
|
|
Nu a spus nimeni ca nu se poate. Se poate!Oricine are dreptul de a trimite articole.Asteptam cu drag articolele oricui.
Cu stima, Avram.
|
Deconectat |
Nica Schirod (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9319. Postat la 13/03/2011 09:37 - 5165z13h38m |
|
|
Shalom.
Besna Ilie a scris:Pace voua!Poate cineva sa imi dea detalii despre Ucenicii de ziua a saptea,as vrea sa iau legatura cu cineva care face parte din aceasta grupare?Ma rog ca DUMNEZEU sa imi raspunda la acesta intrebare prin voi!
Pace și ție Ilie frate! Întrebarea ta mi se pare interesantă, dar nu explicită, iartămă că te întreb mai direct; cred că nu ai pus-o și puțin retorică, dacă este sinceră, expicăte te te rog, ai auzit că ar exista gruparea asta?, sau ai vrea să ști dacă există această grupare?, că și pe mine mă interesează dacă există.
Dar, dacă vrei să mergi pe calea credinței dată sfinților osată pentru tot-deauna, aici da știu, putem vorbi.
Te încredințez pe brațul Domnului și doresc să auzim de bine!
Cu respect: Moșu Nică.
Multă pace, de la cel ce o dă, nu cum o dă lumea!
- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)
- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod! |
|
Deconectat |
9321. Postat la 13/03/2011 10:19 - 5165z12h55m |
|
|
sword of god a scris:Ilie asi vrea sa te ajut ; dar nu stiu cum; Cunosc cel putin 100 de denominatii biserici ;grupari care au la inceput sau la sfirsit denumirea de ziua a 7a
fi te rog putin mai detailat; mai specific ori e ceva nou si eu sint inafara problemei;oricum sint curios si eu ,sa stiu doctrina lor
Am copiat și eu a doua postare de dincolo aici la chat, pentru că acolo nu le era locul și aș vrea să vă spun că eu cunosc o asemenea grupare, numită "Ucenici de Ziua a Șaptea", dar înafară de faptul că ei țin Sabatul și că interzic să se căsătorească oamenii, sau de fapt mai precis consideră că relațiile intime dintre soț și soție sunt păcat. În rest nu m-am interesat de prea multe detalii despre ei, deși dacă e cazul mă mai pot interesa. Să aveți pace în inimă.
|
Deconectat |
Nica Schirod (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9323. Postat la 13/03/2011 14:41 - 5165z8h34m |
|
|
Shalom.
Frate Ovy, gruparea de care ai zis, este în România?
Dacă îi așa cum ai zis, nu mă mai interesează nimic, doar atât.
Șalom.
- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)
- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod! |
|
Deconectat |
9328. Postat la 13/03/2011 18:41 - 5165z4h33m |
|
|
Da, din România sunt frate Nică. Eu zic Domnul să-i binecuvânteze și să-i lumineze pe deplin cu tot adevărul Său, și pe noi la fel, pentru că avem cu toții nevoie de El.
Într-o altă ordine de idei, azi am prins prilejul și am ieșit un pic în natură. Vă adaug și vouă o dovadă de primăvară pe care am luat-o cu mine acasă 
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Aurelc a ataşat următoarea imagine:
 |
|
Deconectat |
Aurelia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9334. Postat la 13/03/2011 19:04 - 5165z4h10m |
|
|
ooooo multumim de ghiocei FR. OVIDIU ,io am branduse o gramada inflorite dar primesc si ghiocei   |
|
Deconectat |
anny (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9346. Postat la 13/03/2011 23:51 - 5164z23h24m |
|
|
Ce frumoși vestitori ai primăveri ne-ai trimis Aurelc. Mulțumim. La noi în Maramureș încă se mai schiază ....la munte.
Ferice de cei impaciuitori,caci ei vor fi chemati fii ai lui Dumnezeu ! Matei 5:9 |
|
Deconectat |
Besna Ilie (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9441. Postat la 16/03/2011 20:39 - 5162z2h36m |
|
|
Ma scuzati ca nu am raspuns pina acum,nu mai gaseam mesajul,nu mi-am dat seama ca a fost mutat;Aurelc daca m-ai putea pune in legatura cu cineva din aceasta grupare(Ucenici de ziua a saptea) pt.mine inseamna un mare bine si DUMNEZEU negresit va vedea lucrul acesta,tinta mea este cautarea de frati,este una din putinele grupari despre care stiu putine lucruri,dupa cercetarea tuturor gruparilor care respecta sabatul,DOMNUL imi va indruma pasii sa fac alegerea potrivita,cu ceea ce m-a invatat pe mine DUHUL.Vreau sa fac alegerea din convingere si cu mare credinta.
DUMNEZEU SA NE DEA PACE SI LUMINA! |
|
Deconectat |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9445. Postat la 16/03/2011 21:10 - 5162z2h5m |
|
|
Un gest simbolic dar care descopera un caracter sensibil, asa cum sunt acesti ghiocei, si dupa cum te cunoastem...tot atat de pur ca ei.Domnul sa te binecuvinteze!
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|