Deconectat |
RE: Chat |
Besna Ilie (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9531. Postat la 19/03/2011 19:52 - 5189z17h38m |
|
|
Nu mai stie nimeni,nimic despre aceasta grupare(Ucenicii de ziua a saptea) Aurelc, ai spus ca te poti interesa? |
|
Deconectat |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9544. Postat la 20/03/2011 07:10 - 5189z6h20m |
|
|
Am accesat si eu google, dar nu-s pe nicaieri. O fii o biserica ascunsa despre care scrie Ellen White.
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
costy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9545. Postat la 20/03/2011 07:18 - 5189z6h13m |
|
|
Poi ucenic esti si tu frt. Ilie, de ziua saptea daca nu ai tinut pana acum SAMBATA AZI daca ai aflat acest Adevar incepe sa o tii cu Sfintenie . . Sa nu uitam nici Sarbatorile Domnului din Levetic 23 .Domnul sa te binecuvinteze
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare şi un scut, Domnul dă îndurare şi slavă, şi nu lipseşte de nici un bine pe cei ce duc o viaţă fără prihană.
Doamne al oştirilor, ferice de omul care se încrede în Tine! |
|
Deconectat |
9578. Postat la 20/03/2011 21:40 - 5188z15h51m |
|
|
Costy,eu tin simbata(Sabatul) de citiva ani;despre ucenicii de ziua a saptea am gasit doar asta:http://www.youtube.com/watch?v=Nhrh3ni4w9c dar nu am reusit sa iau legatura cu nici unul din ei pt.discutii si unele lamuriri |
|
Deconectat |
9579. Postat la 20/03/2011 21:42 - 5188z15h49m |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Nhrh3ni4w9c |
|
Deconectat |
9580. Postat la 20/03/2011 21:47 - 5188z15h44m |
|
|
Besna Ilie a scris:
Costy,eu tin simbata(Sabatul) de citiva ani;despre ucenicii de ziua a saptea am gasit doar asta:http://www.youtube.com/watch?v=Nhrh3ni4w9c dar nu am reusit sa iau legatura cu nici unul din ei pt.discutii si unele lamuriri
Draga frate poi ce te impiedica sa intrebi sunt o gramada de Frati aici care pot sa ati raspunda la intrebari
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare şi un scut, Domnul dă îndurare şi slavă, şi nu lipseşte de nici un bine pe cei ce duc o viaţă fără prihană.
|
Deconectat |
9581. Postat la 20/03/2011 21:50 - 5188z15h40m |
|
|
Pai am intreba,t dar un raspuns pertinent nu am primit pina acum |
|
Deconectat |
9582. Postat la 20/03/2011 21:52 - 5188z15h38m |
|
|
Sint ucenici de ziua a saptea aici?ca de fapt asta am intrebat! |
|
Deconectat |
9584. Postat la 20/03/2011 22:00 - 5188z15h31m |
|
|
Poi aici majoritatea tinem Sabatul si Sarbatorile din Levetic 23 adica Sarbatorile Domnului si pazim Legile si Poruncile date de Domnul . Poi nu stiu ce vrei sa zc prin ucenic? ca eu gandesc ca toti suntem ucenici si Slujitori Domnului
|
Deconectat |
9586. Postat la 20/03/2011 22:06 - 5188z15h25m |
|
|
Frate, Ilie , tu intreaba, deschide un subiect cu ce te framanta si ai sa vezi cati ucenici o sa-ti raspunda. Dupa aceia tu-i alegi care-ti sunt frati. Asa noi de unde sa stim cam ce cauti?
|
Deconectat |
9587. Postat la 20/03/2011 22:11 - 5188z15h20m |
|
|
Asa se numeste aceasta grupare,vreau sa-i cercetez,asa sint eu, caut prin eliminare sa nu mai am indoieli, ca am facut alegerea cea buna;ceva mai concret,daca imi da cineva o idee cum pot lua legatura pt.o discutie,cu acest ucenic de ziua a saptea din acest filmulet:http://www.youtube.com/watch?v=Nhrh3ni4w9c |
|
Deconectat |
Avram_76 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9594. Postat la 21/03/2011 10:54 - 5188z2h37m |
|
|
Sora Valentina, la creatii literare ai facut si un comentariu, ai dreptate, alt stil, alta simtire.
Sa luptam pentru credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna!!!!! |
|
Deconectat |
9595. Postat la 21/03/2011 15:07 - 5187z22h24m |
|
|
Am vazut filmuletul, pe cand cautam pentru tine amanunte. Dar..... era un pic mai lung. Ucenicul pe care-l vezi acolo, la un moment dat ii suna telefonul mobil. Ucenic modern.
|
Deconectat |
9596. Postat la 21/03/2011 15:27 - 5187z22h3m |
|
|
Catre Administratie,
va rog sa ma indrumati unde pot sa recitesc propunerile pentru desemnarea numelui revistei si comentariile aferente.
Multumesc!
Sa luptam pentru credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna!!!!! |
|
Deconectat |
9602. Postat la 21/03/2011 17:55 - 5187z19h36m |
|
|
Sa inteleg ca voi nu folositi tel.mobil?daca este asa poate imi explici si mie de ce? |
|
Deconectat |
9609. Postat la 21/03/2011 20:31 - 5187z17h0m |
|
|
N-ai inteles ideea. Poate catelusul care nu era de acord ca ucenicul sa faca rugaciune sa te lamureasca. In orice caz lipsea................................ Gamaliel.
Ilie, asculta-ma, aici sunt ucenicii de care ai nevoie. Pana-i gasesti pe aceia, care deocamdata sunt o himera, stai pe langa noi.
|
Deconectat |
9637. Postat la 22/03/2011 16:10 - 5186z21h21m |
|
|
Am observat ca numarul limita de mesaje private a crescut de la 40 la 100.Felicitari Administratiei.
|
Deconectat |
9640. Postat la 22/03/2011 18:51 - 5186z18h40m |
|
|
Acum am inteles,dar preferam un raspuns curat,prin da sau nu,asa cum ne invata DOMNUL;da stau si ascult,ca doar asa invatam,prin ASCULTARE,acolo unde se vorbeste de DOMNUL imi tresalta inima de bucurie si apar toti cei ce lauda pe DOMNUL chiar daca nu locuiesc in aceeasi casa.Pace! |
|
Deconectat |
Nica Schirod (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9641. Postat la 22/03/2011 19:14 - 5186z18h17m |
|
|
Shalom.
Frate Marin, m-ai făcut să râd, când am citit mesajul privat, şi ca să m-ai râdă şi alţii, cu permisiunea ta, postez ce mi-ai scris:
Vas ruga daca aveti timpul necesar sami raspundeti la postarea 9425.si sa nu fugeti ca ori cum veti fugi va voi ajunge din urma Multumesc anticipat.
Frate Marin, la propriu nu pot să fug, ce bine ar fi să pot, la figurat ai dreptate, nu vreau să mă înfing, că ai zis tu unde-va pe aproape aici pe portal, că unii se poartă cu mănuşi, eu cred că mă port cam cu mănuşi, că aşa cum ai zis şi tu, eu sunt cel mai în vârstă de aici şi, acuma ziic eu: Şti tu vorba aia înţeleaptă din popor, unii, printre care şi eu cred, când îs tineri nu prea au multă minte şi când îmbătrânesc pierd şi din cât o avut. Nu-i aşa?
Dar îţi promit, că voi răspunde, în limita bunului simpţ, fără să supăr pe cine-va, că vezi tu , am încercat foarte delicat să vorbesc despre numele Sfinte (Sacre), le mulţumesc tuturor, că nu m-au pedepsit cu vorbe grele, dar am văzut că nu pică bine.
Acuma dacă eu aş răspunde cu, punct ochit, punct lovit, să vezi tu ce răzbel ar ieşi.
Încă un lucru foarte important şi tu să ţii cont de el, am mai zis de vre-o două ori, mai zic odata apăsat: Piticuţii din capul meu au aproape 70 de ani, au obosit săracii, iar voi, dacă eu nu ştiu ce-va trebuie să mă ajutaţi, dacă greşesc ce-va trebuie să mă iertaţi, iar eu să mă port ca să nu trebuiască să mă iertaţi.
Frate Marin, dacă prin prezenta, te-am supărat, te rog în numele lui Yahshua (ha Messiah) să mă ierţi, asta este valabil pentru toţi.
Vă mulţumeşte: Moşu Nică.
Şalom.
- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. (Nicolaie Steinhardt)
- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoşi.- Nica Schirod! |
|
Deconectat |
9646. Postat la 22/03/2011 21:03 - 5186z16h28m |
|
|
As avea o rugaminte sa se reia la sectiunea jocuri ,,STAFETA " frt. dumitruh nu participa si joacul sa oprit din 8 februarie multumesc 
|