Deconectat |
RE: Chat |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
10493. Postat la 24/04/2011 13:28 - 5123z14h17m |
|
|
Ai perfecta dreptate frate Cornelius, uneori consideram ca detinem Adevarul absolut si uitam ca suntem doar oameni, si atunci cadem in extreme...as avea de adaugat si un alt lucru...vai, de cei prin care vine prilejul de pacatuire!
Poate ca stau si rad pe la colturi, insa vine si ziua vaietelor!
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
Lavi (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
10519. Postat la 25/04/2011 18:53 - 5122z8h52m |
|
|
Multumesc Frate Nica , la intrebarea :,,ce trebuie sa fac ,ca sa fiu mantuita ?"si daca am aflat sigur ... ce trebuie sa fac?
Da si anume :,,Si orcine nu va asculta de Prorocul acela ,va fi nimicit cu desavarsire din mijlocul norodului (poporului).
Eu vreau sa ascult de acest mare Proroc despre care a zis Moise, Domnul Dumnezeul vostru va va ridica dintre fratii vostri un proroc ca mine ;pe El sa-L ascultati in tot ce va va spune .
Daca eu nu ascult de acest mare Proroc despre care a spus Moise , eu nu am parte cu poporul Lui Dumnezeu.
Va este clar ,bunul meu frate ? daca da ,atunci raspundeti-mi la urmatoarea intrebare : Suntem oile Lui daca nu ascultam de glasul marelui Pastor?Acest mare Pastor este cunoscut de Tatal , si El cunoaste pe Tatal.
Am reusit sa va pun o intrebare retorica.
Multumesc.
Multumesc frumos Costy, cuvintele scrise de tine au venit ca o mangaiere.Domnul sa te binecuvinteze pe tine si casa ta ,Amen.
|
|
Deconectat |
costy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
10522. Postat la 25/04/2011 19:55 - 5122z7h50m |
|
|
Lavinia1 a scris:
Multumesc frumos Costy, cuvintele scrise de tine au venit ca o mangaiere.Domnul sa te binecuvinteze pe tine si casa ta ,Amen.
Ma bucur ca am putut sa te ajut si eu cu o vorba de incurajare draga sora Lavinia . Sa multumim Domnului ISUS care ne-a unit pe toti in lantul dragostei si iubirii de aproapele nostru, si sa simntim uni pentru altii si la greu si la bine .AMIN
Domnul sa te binecuvinteze 
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine! |
|
Deconectat |
Nica Schirod (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
10523. Postat la 25/04/2011 20:04 - 5122z7h41m |
|
|
Shalom, Pace.
Da soră Lavinia 1, ai reușit.
Eu am vrut să te cicălesc doar, te cunosc destul de bine și, pot să îmi asum răspunderea, în fața martorilor văzuți și ne-văzuți, că ști ce faci și faci bine, Adonai (Domnul) să te întărescă și mai detarte și să te aibă în pază.
Șalom și Adonai să fie cu voi.
- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)
- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod! |
|
Deconectat |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
10543. Postat la 26/04/2011 14:04 - 5121z13h41m |
|
|
Socrate, unul dintre gânditorii greci care a pus bazele filozofiei, avea o metodă interesantă de a scoate la iveală anumite aspecte ale vieții: stătea de vorbă și punea întrebări. Întrebările nu erau menite să stârnească vrajbă, ci erau formulate astfel încât să stimuleze rațiunea.
Newton și-a pus întrebări despre mere. Einstein și-a pus întrebări despre gravitație. Fiecare om își pune întrebări iar în momentul în care acestea încetează, înseamnă că se află pe un drum greșit. Moartea întrebărilor reprezintă moartea rațiunii.
Niciodată nu reușesc să învăț ceva vorbind. Reușesc să învăț atunci când pun întrebări. - Lou Holtz.
Mai bine judecă un om după întrebările pe care le pune, decât după răspunsurile pe care le dă. -Voltaire.
Un material luat de la Intercer- despre întrebări la modul cel mai serios, care mi-a răspuns la întrebarea mea : de ce pun eu atâtea întrebări?
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
10547. Postat la 26/04/2011 15:52 - 5121z11h54m |
|
|
Valentina, ar trebui sa inveti metoda formularii intrebarilor de la Socrate, ca sa nu mai stirnesca vrajba, ci sa stimuleze ratiunea.
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
10565. Postat la 27/04/2011 07:12 - 5120z20h33m |
|
|
Știi ce am observat eu tot întrebând?
Că am stârnit rațiunea la mulți. Mă mulțumesc cu atât.
|
Deconectat |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
10574. Postat la 27/04/2011 13:29 - 5120z14h17m |
|
|
Pace și binecuvântare vă doresc! Bine v-am regăsit 
Aseară am revenit din concediu; mi-ați lipsit, mai ales unii din voi Sper că sunteți bine. Am observat deocamdată câteva lucruri îmbucurătoare și câteva nu prea... E la fel ca viața, cu suișuri și coborâșuri...
Care ce mai face? A venit și pe la voi căldura și teama de secetă a agricultorilor ?
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
10584. Postat la 27/04/2011 20:36 - 5120z7h10m |
|
|
Bine ai revenit frate Ovidiu, Domnul sa te ajute in tot ce faci pe acest Portal, si nu numai...
|
Deconectat |
10602. Postat la 28/04/2011 10:32 - 5119z17h13m |
|
|
Referitor la Psalmul 74 : 4,,Potrivnicii Tăi au mugit în mijlocul Templului Tău; și-au pus semnele lor drept semne,l,la acest psalm a facut referire izreelpop(felicitari ,se vede ca rasfoiestii plalmii),este bine sa cantam psalmi in adunari ,pentru a ne amintii de aceste semne Sacre care au fost schimbate.
|
|
Deconectat |
10769. Postat la 04/05/2011 17:00 - 5113z10h45m |
|
|
valentina a scris:
Socrate, unul dintre gânditorii greci care a pus bazele filozofiei, avea o metodă interesantă de a scoate la iveală anumite aspecte ale vieții: stătea de vorbă și punea întrebări. Întrebările nu erau menite să stârnească vrajbă, ci erau formulate astfel încât să stimuleze rațiunea.
Newton și-a pus întrebări despre mere. Einstein și-a pus întrebări despre gravitație. Fiecare om își pune întrebări iar în momentul în care acestea încetează, înseamnă că se află pe un drum greșit. Moartea întrebărilor reprezintă moartea rațiunii.
Niciodată nu reușesc să învăț ceva vorbind. Reușesc să învăț atunci când pun întrebări. - Lou Holtz.
Mai bine judecă un om după întrebările pe care le pune, decât după răspunsurile pe care le dă. -Voltaire.
Un material luat de la Intercer- despre întrebări la modul cel mai serios, care mi-a răspuns la întrebarea mea : de ce pun eu atâtea întrebări?
Dragă si scumpă Valentina citesc mereu cea ce scrieti ,sunteti inspirată din diverse carti ,bune, de altfel cei drept si eu citesc foarte multe carti ,dar stiti ce am ajuns să cred ,vorbesc din punctul meu de vedere ...,,Că multă învatatură oboseste trupul "Nici o dată nu vom ajunge să cunoaștem Totul deplin aici pe pămant.Mari filozofi au fost in toate timpurile ,unii prin filozofia lor proprie au rasturnat credinta sincera in Dumnezeu,acest lucru il arată chiar si scriptura.Un lucru deosebit am remarcat din scrierile D-voastra (nu-mi permit sa va tutuiesc)îi urmariti pe cei ce pun intrebari ,si eu pun multe intrebari .Să nu uităm că Yesuah cand era copil punea intrebari in Templu.
Va multumesc cu mult respect.
|
|
Deconectat |
10814. Postat la 06/05/2011 19:55 - 5111z7h50m |
|
|
Imi cer scuze Administratiei pentru faptul ca nu am incadrat subiectul deschis azi, unde ar trebui, va rog sa ma ajutati sa-l incadrez unde ii este locul.Multumesc!
|
Deconectat |
Dani (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
10846. Postat la 08/05/2011 11:12 - 5109z16h33m |
|
|
Soră Valentina felicitări pentru cea de-a treia steluță

Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7 |
|
Deconectat |
Avram_76 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
10848. Postat la 08/05/2011 16:20 - 5109z11h25m |
|
|
Dani, ai mai pus si tu o caramida 
Sa luptam pentru credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna!!!!! |
|
Deconectat |
10852. Postat la 08/05/2011 19:03 - 5109z8h43m |
|
|
Nu mă lăsați în necunoștință de cauză! Despre ce vorbiți toți și eu nu știu!.
|
Deconectat |
10854. Postat la 08/05/2011 19:48 - 5109z7h57m |
|
|
Lucia a scris:
Imi cer scuze Administratiei pentru faptul ca nu am incadrat subiectul deschis azi, unde ar trebui, va rog sa ma ajutati sa-l incadrez unde ii este locul.Multumesc!
Soră Lucia, am cumpănit puțin unde ar potrivi acel subiect și am creat un forum cu tematici de comunicare și relații. Am schimbat și numele subiectului și îl găsiți aici: http://www.melhisedec.ro/forum/viewthread.php?forum_id=82&thread_id=331
Dacă ceva nu este bine ne puteți comunica fie tot la Chat, fie prin MP unuia dintre administratori.
Soră Valentina, Dany Crestinul cred că se referă la faptul că la numărul de postări pe care l-ați ajuns vi s-a acordat o treaptă a rangului. Dacă vă uitați în detaliile despre d-voastră veți vedea sub poză că nu mai aveți 2 steluțe ci trei la "Răsplată". 
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
10856. Postat la 08/05/2011 20:29 - 5109z7h16m |
|
|
Vezi dacă mă uit doar la mine și nu și în jur! Dar cele negre unde sunt?
Acum mi-s clare unele reproșuri. E un cod al vostru la care nu am băgat de seamă (prea ocupată cu postările). Dacă e de bine, cu plăcere.
|
Deconectat |
10858. Postat la 08/05/2011 20:38 - 5109z7h7m |
|
|
Soră, culorile stelelor nu au nici o relevanță. Nu e nimeni prin aceste stele " oaia neagră" sau altceva. Ele vorbesc despre numărul de postări pe care îl are fiecare. Deci e numai de bine 
La început se primesc mai repede( la interval mai mic de postări) stelele negre, apoi urmează celelalte, pe rând.
De exemplu dacă te uiți mai sus, Avram_76 are sub 700 de postări și are doar 2 stele violet ( dacă bine recunosc culoarea) iar dumneata ai peste 700 și ai deja 3 stele. Sper că am fost explicit... 
|
Deconectat |
10926. Postat la 09/05/2011 20:15 - 5108z7h30m |
|
|
Frate Ovidiu, va multumesc pentru ajutor...
|
Deconectat |
10955. Postat la 10/05/2011 12:29 - 5107z15h16m |
|
|
Cu plăcere soră Lucia. Echipa administrativă se străduiește să îndeplinească tot ce e necesar ca lucrarea portalului să meargă bine, Orice propunere sau solicitare este luată în seamă și atunci când se poate, se va și face chiar dacă uneori durează puțin mai mult timp.
|