fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi)
11500. Postat la 28/05/2011 19:02 - 5089z5h14m
Prin aceasta se cunosc copiii lui Dumnezeu și copiii diavolului.
Oricine nu trăiește în neprihănire, nu este de la Dumnezeu; nici cine nu iubește pe fratele său. 1 Ioan 3;10
Și cine stă în picioare, să ia seama să nu cadă.
Dragii mei, având în vedere că pe un forum activează tot felul de oameni, unii cu creștere spirituală mai mare, alții începători, alții încă nenăscuți din nou, alții doar de curioși, alții doar ca să-și mai bată joc de ceilalți, (și câte alte motive nu am întâlnit pe câte un site de pe net?...) ar fi bine să ținem minte fiecare că faptul că dacă ne ascundem atitudinile după câte un pasaj biblic nu înseamnă că suntem absolviți de vină, cel puțin înaintea Celui Atotputernic care știe toate lucrurile de la originea lor.
Deci în consecință vă rog să nu vă mai "duelați" inutil cu versete biblice pentru că tot un verset biblic spus de Mântuitorul sună cam așa:
Citat VDC: Luca 17:1 Isus a zis ucenicilor Săi: "Este cu neputință să nu vină prilejuri de păcătuire; dar vai de acela prin care vin!
Așa că haideți să ne măsurăm bine cuvintele pentru că nu cred că va ajunge vreunul din noi să fie apreciat ca înțelept dacă spune multe cuvinte și majoritatea sunt nefolositoare.
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Deconectat
RE: Chat
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi)
11525. Postat la 29/05/2011 06:55 - 5088z17h22m
Foarte corect: păcatul pândește la ușă; dorința lui se ține după tine, dar tu să-l stăpânești.
Am să-mi scriu pe monitor aceste cuvinte ale lui Dumnezeu, și cu ajutorul Lui am să pun strajă gurii mele.
( fire năvalnică)
Sora Nikky, sa stii ca de cand ai intrat pe acest Portal te-am urmarit si sinceritatea ta m-a uimit, uneori putem citi printre randuri, cu siguranta Domnul va face sa-ti descopere taine deosebite.
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Daca am ajuns pana aici, am ajuns datorita Domnului. Daca ma va duce si mai departe, voi ajunge tot datorita Lui.
Pot spune ca adevarata mea viata a inceput cu nasterea din nou, pana atunci nu am simtit ca traiesc . Fara Domnul am fost un om mort, ratacit prin pustiu, cautand fericiri de scurta durata care sa-mi umple sufletul.
Nimic si nimeni in afara de Dumnezeu nu te poate umple sufleteste. Si cand e El, nu mai ai nevoie de nimic altceva.
Eu am fost orfana care n-a avut Tata, am fost straina care nu L-a cunoscut pe Domnul, am fost bolnava de pacatele grele care mi-au inrobit sufletul , am fost dezbracata si goala fara haina Domnului, am fost mereu flamanda fara Painea vietii, am fost mereu insetata fara apa vie, dar o mana tare m-a scos din Egipt si nu stiu cum sa-i multumesc Domnului .
In privinta soaptelor unuia si altuia , suntem avertizati :
Matei 24:4 Drept răspuns, Isus le-a zis: rBăgați de seamă să nu vă înșele cineva. "
Efeseni 5:6 Nimeni să nu vă înșele cu vorbe deșarte; căci din pricina acestor lucruri vine mânia lui Dumnezeu peste oamenii neascultători.
Coloseni 2:8 Luați seama ca nimeni să nu vă fure cu filozofia și cu o amăgire deșartă, după datina oamenilor, după învățăturile începătoare ale lumii, și nu după Hristos.
Asa este, datorita Lui ai ajuns sa urci trepte si lasandu-L sa te conduca vei mai urca pe scara credintei, draga mea ...curaj si sa ramai sincera in cautarea ta!
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Am venit cu o dorinta, si nu ma ajuta nimeni, ziceam de un Studiu Biblic, cu "notiunile elementare" despre Cuvant, Dumenzeu, Isus, Duhul Sfant, omul, etc . ..., ma gandeam acum la inca o lucrare, si cred ca ar fi buna si pentru cei care s-ar ocupa cu revista fara titlu ( scuza-ti am glumit ), daca ar fi insarcintati pe fiecare sector din utilizatorii portalului, dornici de a fi lucratori, sa aiba fiecare un "thread" propriu, cu numele Adunarii din care face parte, de pilda: Biserica Apostolica de ziua a VII-a din Hunedoara, la care responsabilul sa se ocupe sa puna informatii, poze, sau rezumate ale predicilor, evenimentelor petrecute in Biserica respectiva. Iar , de pilda Avram, poate culege ce e placut de la fiecare, si sa puna in revista !?
Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2
Scumpii mei frati si surori ,fiti prea iubiti de creatorul Cerurilor.
Am avut sansa sa cunosc oameni cu suflet mare aici pe acest portal de altfel nici nu v-as fi cunoscut ,acum stiu ca existati ,sora Lucia pe tine te-am cunoscut la inceput fii binecuvantata ,pe sora Valentina de altfel ii transmit pe aceasta cale ca seamana foarte bine cu mama mea ,care din pacate nu mai este ,pe sora Nikky cu mult drag citesc postarile ei ,fratele Aurelc fiti binecuvantat si inca o data multumesc pentru rabdarea de care dati dovada si cat de frumos aplanati unele ,,conflicte ,, pe acest portal,sper din toata inima ca nu v-am intristat cumva prin postarile mele ,si daca am gresit in vreun fel anume nu a fost cu intentie ,eu nu sunt o fire care tine intristare in inima ,am invatat ca pot depasii totul iertand si binecuvantand ,am invatat ca trebuie sa fiu iubitoare de oameni .Pe unele persoane de pe acest portal le-am vazut chiar la fata ,este extrem de minunat sa ne vedem fetele unii altora ,Fiti Binecuvantati.
Iata cat de frumos putem comunica, cat de frumos ne putem impartasi gandurile, si sa incercam sa ne sudam inimile in dragostea sfanta, desi avem si pareri diferite, putem cladi pe STANCA care se cheama Hristos.
Nu este deloc greu sa fim buni unii cu altii, sa dam mana si sa alergam catre TINTA.
Frate Abdon,aveti idei si sugestii deosebite , insa trebuie sa gasiti intelegere in oamenii care sunt responsabili de aceste lucruri, si mi-ar placea ca ele sa gaseasca ecou si de ce nu , sa se infaptuiasca.
Aici am sa fac un ANUNT mai special pentru mine:
Fratele Nicu Staicu, sotul meu, va face o noua operatie la mana stanga, care a suferit un accident la locul de munca(amputata de un disc si reconstruita pe 10 ianuarie),,,este posibil,,, nevoie de un transplant de os, doresc din toata inima sa ma sustineti in rugaciune ,ca VOIA Domnului sa o acceptam in vietile noastre si totul sa mearga bine, traiesc cu SPERANTA ca va putea sa mai recupereze ce se mai poate recupera.Va multumesc.(data operatiei, miercuri 01|06)
Ma rog ca Bunul Tata Ceresc sa intervina la cauza fratelui nostru Nicu Staicu, sa-l treaca biruitor prin aceasta incercare, sa-i dea vindecare deplina si mangaiere in dureri.
Doamne Sfinte, te rog lucreaza la aceasta cauza! Amin.
,,Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui" Proverbe 19:22
Lavinia1 a scris:
am invatat ca pot depasii totul iertand si binecuvantand ,am invatat ca trebuie sa fiu iubitoare de oameni .
Primul pas in procesul de vindecare al sufletului nostru este IERTAREA. O data ce ierti altuia, automat simti iertarea lui Dumnezeu pentru tot ce ai pacatuit.
Am dus o viata atat de grea si de rea, am fost atat de chinuita sufleteste, incat viata mea a fost un adevarat calvar si nu intelegeam de ce , cu ce am gresit . Nu mai puteam si nu mai voiam.
Trebuia sa umblu in varful degetelor, sa nu fac galagie, sa nu se auda lingura in farfurie cand mananc , sa nu trantesc usa . Trebuia sa invat bine la scoala si sa lucrez cot la cot cu un barbat. La 10 ani trageam lemne din padure si incarcam carul cu fan " sa arate ca o cutie de chibrituri "...
Este vorba de omul care m-a crescut , bunicul meu, care m-a distrus sufleteste, m-a chinuit ( am citit prin ce-a trecut si sora Lucia ) , dar care s-a imbolnavit grav, de cancer, v-am mai spus, si pentru care am postit si m-am rugat sa-i dea Domnul zile si ani din viata mea, daca s-ar fi putut.
Am uitat si am iertat tot ce-mi facuse si Domnul a facut la fel in dreptul meu. A iertat si a uitat, slava Domnului !
Asa incepe vindecarea. Cu iertare si dragoste. Pentru ca tot ce-a blestemat omul, a fost binecuvantat de Domnul Dumnezeu.
La asta suntem chemati :
1 Ioan 3:16 Noi am cunoscut dragostea Lui prin aceea că El Și-a dat viața pentru noi; și noi deci trebuie să ne dăm viața pentru frați.
Sora Lucia, Domnul sa va intareasca si El sa va fie nadejdea. Insa Domnul Isus ne avertizeaza Ș " in viata veti avea necazuri ". Sa ne ajute Domnul, ca prin El, sa fim biruitori in toate. Sunt alaturi de familia dvs.
Multumesc fr. Dinu, pentru ca ne sustineti in rugaciune si tie Nikki...daca nu ar fi acest Forum de discutii...viata mi-ar fi mai goala, nu stiu poate multi judeca spunand , ce inseamna sa iti perzi timpul pe o pagina virtuala?
Sunt eu ,intr-o liniste profunda unde incerc sa-mi astern gandurile cu speranta ca fratii mei ma vor intelege si imi vor raspunde,e ca un zbor care ma face sa ies din starea de stres, de framantare, sa citesc ce scrieti voi, si sa meditez la faptul ca am atatea persoane cu care as putea inchega o conversatie. Si eu am un transplant de os pe femurul drept, dupa ore de munca prefer sa ma odihnesc scriind aici.
Deconectat
cautatorul (detalii numai pentru membrii conectaţi)
11585. Postat la 30/05/2011 20:11 - 5087z4h6m
Buna seara
Doamna Lucia imi pare rau pt. situatia grea si dureroasa prin care treceti . Ma voi ruga si eu pt aceasta situatie .
Cu respect
Si eu draga sora Lucia o sa va sustin in rugaciune ca Domnul ISUS sa-l vindece pe sotul dumneavostra , intai de toate vreau sa va spun ca avem un Dumnezeu mare care ne iubeste si ne da izbandire daca IL iubim, si eu am simntit asta cu fetita mea , Domnul sa fie de partea familiei tale si sa va aduca bucuri si izbanda la rugaciunile voastre impreuna cu ale noastre Domnul fie Binecuvintat
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
Multumim tuturor celor ce ne sustin in rugaciune in aceasta perioada. Domnul sa va binecuvinteze!
Ma voi lasa influentata numai de Dumnezeu si . . .voi invata numai de la Hristos!
Deconectat
Nica Schirod (detalii numai pentru membrii conectaţi)
11595. Postat la 30/05/2011 22:08 - 5087z2h8m
Soră Lucia, am citit acum strigătul tău aproape disperat, am văzut inima și sufletul tău sfâșiate de durere și disperare, eu am stat câteva clipe în locul tău, prin ce treci tu și, ma apucat groaza.
Noi eu și soția mea, vom aduce înaintea Celui Prea Înalt pe Nicu soțul tău, pe tine și familia ta, dar voi lua legătura cu frații din adunarea din care fac parte și, va vom aduce pe voi și cauza voastră înaintea Domnului.
Voi fiți tari, mergeți înainte și aduceți durerea voastră la picioarele Domnului.
Este lângă voi cu sufletul și cu inima, al vostru Moșu Nică.
- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)
- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
Lucia a scris:
Iata cat de frumos putem comunica, cat de frumos ne putem impartasi gandurile, si sa incercam sa ne sudam inimile in dragostea sfanta, desi avem si pareri diferite, putem cladi pe STANCA care se cheama Hristos.
Nu este deloc greu sa fim buni unii cu altii, sa dam mana si sa alergam catre TINTA.
Frate Abdon,aveti idei si sugestii deosebite , insa trebuie sa gasiti intelegere in oamenii care sunt responsabili de aceste lucruri, si mi-ar placea ca ele sa gaseasca ecou si de ce nu , sa se infaptuiasca.
Aici am sa fac un ANUNT mai special pentru mine:
Fratele Nicu Staicu, sotul meu, va face o noua operatie la mana stanga, care a suferit un accident la locul de munca(amputata de un disc si reconstruita pe 10 ianuarie),,,este posibil,,, nevoie de un transplant de os, doresc din toata inima sa ma sustineti in rugaciune ,ca VOIA Domnului sa o acceptam in vietile noastre si totul sa mearga bine, traiesc cu SPERANTA ca va putea sa mai recupereze ce se mai poate recupera.Va multumesc.(data operatiei, miercuri 01|06)
Scumpa si draga sora in Fiul Yeshua (Isus) cred cu tarie ca daca ne-am alipit tare de Tatal Domnului nostru ,noi cei veniti dintre neamuri ca sa primim un nume atat de minunat ca acela de-a ne numii fiii si ficele Lui ,daca am capatat trecere inaintea Lui ,nu datorita faptelor noastre ,caci ce fapte aveam atunci inainte sa-l cunoastem ? Ci datorita bunatatii Lui nemarginite ,ne-a chemat sa fim un singur trup in Mesia Domnul nostru si atunci cand in trup este o suferinta tot trupul sufera ,doresc din toata inima ca Tatal ceresc in care avem ndejdea si speranta sa dea biruinta si izbavire cererii tale pentru sotul tau Nicu ,caci impreuna una sunteti inaintea Tatalui.Amen.
Deconectat
cautatorul (detalii numai pentru membrii conectaţi)
11636. Postat la 31/05/2011 20:25 - 5086z3h52m
Buna seara
Cu ocazia zilei de 1 Iunie , ziua internationala a copilului ,urez tuturor copiilor dvs. un calduros " La multii ani ", familii in care sa creasca fericiti .
Cu respect.
Soră Lucia, aș vrea să vă întăresc și eu credința cu un gând și o urare pe care mi-a pus-o Domnul pe inimă când am citit anunțul ce l-ați postat. Pasajul de care spuneam este următorul:
Citat VDC: Psalmi 115:
1 Nu nouă, Doamne, nu nouă, ci Numelui Tău dă slavă pentru bunătatea Ta, pentru credincioșia Ta!
2 Pentru ce că zică neamurile: rUnde este Dumnezeul lor?r1;
3 Dumnezeul nostru este în cer, El face tot ce vrea.
4 Idolii lor Sunt argint și aur, făcuți de mâni omenești.
5 Au gură, dar nu vorbesc, au ochi, dar nu văd,
6 au urechi, dar n-aud, au nas, dar nu miroase,
7 au mâni, dar nu pipăie, picioare, dar nu merg; nu scot nici un sunet din gâtlejul lor.
8 Ca ei Sunt cei ce-i fac; toți cei ce se încred în ei.
9 Israele, încrede-te în Domnul! El este ajutorul și scutul lor.
10 Casa lui Aaron, încrede-te în Domnul! El este ajutorul și scutul lor.
11 Cei ce vă temeți de Domnul, încredeți-vă în Domnul! El este ajutorul și scutul lor.
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.