Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 7
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Chat
Pagina 24 din 95 << < 21 22 23 24 25 26 27 > >>
Deconectat RE: Chat
avodah
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
12085. Postat la 19/06/2011 07:46 - 5067z16h33m
Sora Valentina admir curajul si umilinta in cuvintele de mai sus. Este de remarcat si luat ca exemplu.
Datoria noastra este sa te iertam , pentru ca si noi la randul nostru avem nevoie de o continua iertare, si ar fi nedrept ca noi sa vrem aceasta iertare , iar cand vine momentul ca noi sa o oferim , celor ce ne-o cer sa nu o facem.
Sper ca acesta experienta , chiar daca pe moment este neplacuta, sa va fie de folos in cresterea dmv. spirituala, si in continua transformare a dmv, in imaginea lui Yahshua Mesia.
Acesta este telul si golul fiecaruia dintre noi cred, si va doresc din toata inima , si este un bun moment sa reflectam fiecare din noi la acest aspect .
Limba este cel mai greu de controlat.
Cu ea binecuvantam pe fratii nostri si tot cu ea ii jignim , injosim , desconsideram pe altii , care si ei sunt creatiunea Sa, contemplati dupa insusi imaginea Sa.
Ma folosesc de acest moment , si imi cer si eu iertare confratilor mei si nu numai, de pe acest forum, iar daca v-am desconsiderat , injosit, jignit , cu sinceritate imi pare rau .
Dupa parerea mea frictiuni intre noi , nu sunt neaparat ceva rau , pentru ca asa se lustruieste fierul cu fierul, insa trebuie sa mentinem respectul si vocabularul adecvat .
Va venii vremea cand vom intelege deslusit toate lucrurile , cand aceasta cunoastere in parte de care vorbea Pavel , va fi ridicata , insa pana atunci trebuie sa ne ingaduim si sa ne iubim cum El ne-a iubit .
Sora Valentina , ma rog ca YHVH sa-ti intrepte pasi pe calea Lui , si sa te binecuvinteze cu reimprospatare din Duhul Sau Cel sfant, fara de care simplu ,devenim iarasi firesti cum eram inainte de a ne preda viata Lui.
Toate cel bune !! smiley

BARUCH HABA B'SHEM YHWH Mat.23:39

Binecuvantat este cel ce vine in numele lui YHWH
Lavi
12088. Postat la 19/06/2011 10:51 - 5067z13h27m
ioan usciuc a scris:
Sfantul Lui Israel sa te binecuvanteze sora noastra! Cuvinte simple, pline de dragoste care ascund un suflet sincer in primul rând cu cei din jur si apoi cu sine însăși! Acesta este modelul unui crestin (e) adevarat care cauta cu orice pret adevărul, și în Intelepciunea lui Isus Sirah un verset spune asa: 'Fara minciuna se implineste legea si intelepciunea este desăvârsita în sinceritate".
Subscriu in totalitate la postarile anterioare si doresc ca ravna si dragostea aceasta pentru Dumnezeu sa ne însufleteasca pe toti tinerii comunitatii noastre...toate surorile sa fie ca Lavinea..,Lucia si asa mai departe....!!!Ajuta-ne Mesia sa luptam in totul cum ai luptat Tu!!!

Multa Pace de la Sfantul lui Israel frate Ioan cuvintele de binecuvantare au ajuns pana la mine si mi-au inviorat duhul meu ,dar eu zic ca toate surorile si toti fratii sa fie ca Fiul LUI ,despre care sta scris ,,Acesta este fiul Meu in care imi gasesc placerea de El sa ascultati''acesta este mesajul meu pentru noi toti ,sa nu ne laudam dar cu oameni ,ci cu Creatorul nostru ,a Lui este Slava ,Cinstea si Marirea prin fiul Lui am capatat trecere .
Sa fim buni ,iertatori,sa nu cautam folosul nostru ci al semenilor nostri mai intai ,sa avem rabdare cu toti oamenii.
Multa Pace sa aveti cu totii caci ce frumoase sunt picioarele celor ce vestesc Pacea.

Lucia
12093. Postat la 19/06/2011 17:52 - 5067z6h26m
Sa nu uiti sora Lavinia, ca insusi Dumnezeu s-a laudat cu oamenii credinciosi, si aici as aduce ca exemplu, pe crediciosul Iov.
Trairea noastra aduce cinste Imparatului, cat de frumos este sa ne laudam unii cu altii decat sa ne criticam unii pe altii...astfel ne putem sustine , nu ne costa nimic sa ne respectam, sa ne zambim, sa fim bunii unii cu altii, aceste lucruri se gasesc inauntrul nosru, si putem face risipa de ele.
Cind putem da intietate semenului?Cand ne vedem mai mici?
Atunci cand nu mai vedem greselile, Domnul sa ne ajute la acestea!

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Nica Schirod
12098. Postat la 19/06/2011 19:44 - 5067z4h35m
Pace Sfântă de la Domnul Eșua - Isus.

Soră Lucia, eu nu cred că fratele Nicu, îi de acord cu tot ce scrii tu.
De fapt în postarea de mai sus, lăsa-i să se înțeleagă, că tu nu ești de acord ca să se mai critice unii pe alții. Nu cred că Fratele Nicu, nu a fost nevoit de multe ori să împlinească cel puțin trei versete pe care cu îngăduința ta le postez:
2 Timotei 4:2. propovăduiește Cuvântul, stăruie asupra lui la timp și ne la timp, mustră, ceartă, îndeamnă cu toată blândețea și învățătura.
Tit 1:13. Mărturia aceasta este adevărată. De aceea mustră-i aspru, ca să fie sănătoși în credință,
1 Timotei 5:20. Pe cei ce păcătuiesc, mustră-i înaintea tuturor, ca și ceilalți să aibă frică.

De fapt ai și tu dreptate, frații noștri, nu își cunosc cu toții locul.
Cine înțelege să înțeleagă.

Și multă Pace.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
Aurelc
12111. Postat la 20/06/2011 12:45 - 5066z11h33m
Lica a scris:
Utilizatorul Valentina m-a rugat să postez din partea ei următoarele cuvinte:

Nu am posibilitatea de-a-mi cere iertare frățietății, de aceia te rog să postezi, dacă e posibil și se poate cererea mea. Sunt frământată și apăsată de vina vorbelor și gândurilor cărora le-am dat drumul pe forum. Nu-mi pot explica calea aceasta rea pe care am alunecat . Nu cer ridicarea pedepsei , ci doar iertarea.

Pe data de 25 iunie , în biserica mea are loc serviciul divin al sfintei cine. Am conștiința atât de încărcate de vorbele scrise, încât nu o pot lua dacă nu mă iertați. Dacă mai este loc de iertare vă rog acordați-mi-o. Sunt vinovată. Iertați-mă și rugați-vă pentru mine. Calea pe care merg nu e bună.
Valentina

Și eu sunt conștient că nu este om să nu greșească iar dacă se întoarce la fratele lui și-i cere iertare, acesta dacă este născut dinou, nu dintr-o sămânță firească ci din una cerească va găsi puterea să ierte, datorită Aceluia care face cu adevărat ispășirea păcatelor.
Deci, și din partea mea utilizatorul Valentina este iertat și după ce expiră perioada de banare poate să revină în comunitatea aceasta virtuală.
Pace tuturor

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Avram_76
12112. Postat la 20/06/2011 13:01 - 5066z11h17m
Chiar daca, personal, nu mi-a gresit cu nimic, apreciez din toata inima cuvintele scrise si vreau sa-mi arat inca odata simpatia fata de ea.
Domnul sarbatorilor sa te binecuvinteze, sora Valentina.

Sa luptam pentru credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna!!!!!
Dinu
12113. Postat la 20/06/2011 15:39 - 5066z8h39m
Problema marturisirii pacatelor inainte de Cina Domnului, este sau nu necesara?
Evident ca este un gest important in viata unui adevarat credincios!
Din punctul meu de vedere marturisirea pacatelor are doua directii:
1) Marturisirea catre Dumnezeu Tatal in Numele Domnul Isus Histos, sub inspiratia Duhului Sfant.
2) Marturisirea pacatelor celor carora le-am gresit.

In cazul nostru de mai sus a surorii noastre Valentina, se aplica ambele directii, insa nicidecum nu se adreseaza celor care NU le-a gresit. In consecinta sa se adreseza strict celor care le-a gresit, moderatorilor sau altor persoane de pe acest portal. Iar daca cumva sunt inclus si eu in randul acestor persoane fara sa stiu acest lucru, ii ofer cu mare placere iertarea cuvenita, deoarece si eu am fost iertat de Dumnezeu prin jertfa Domnului Isus.

Sora Valentina, sa aveti mult har si binecuvantare de la Domnul Isus!

,,Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui" Proverbe 19:22
Lica
12116. Postat la 20/06/2011 16:44 - 5066z7h34m
Este și rândul meu să spun că este iertată! Așteptăm ca imediat după revenirea ei ca membru activ pe forum să ne putem bucura împreună de Vestea Bună primită.

Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
Lucia
12118. Postat la 20/06/2011 18:00 - 5066z6h18m
Frate Nica, eu as vrea sa-ti spuna fratii care il cunosc pe sotul meu, fratele Nicu este omul pacii si al bunatatii nemarginite, am alaturi o persoana deosebita care nu stie sa mustre sau sa certe pe cineva, este destul sa vorbeasca la general, ca cei care au gresit sa plece privirea.E destul sa spuna doua vorbe simple, dar intelepte si a potolit furtuna.Insa este omul faptelor, isi traieste viata care are putere de influenta asupra tuturor.

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
abdon
12128. Postat la 20/06/2011 23:26 - 5066z0h52m
Daca ati putea voi sambatarii sa va iertati asa voi intre voi , unii pe altii, ar fi Biserica asta cu adevarat ..., nu zic mai multe, ramane de inteles. Lectia iertarii smiley

Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2

Aurelc
12130. Postat la 21/06/2011 07:59 - 5065z16h19m
Fratele meu Abdon, eu consider că oricine pe acest portal a greșit și și-a cerut iertare a primit-o din partea celorlalți. Ba au primit iertarea chiar și unii care nu au cerut-o.

Eu vorbesc cel puțin de situațiile pe care le cunosc. Pe care nu le știu, Domnul le cunoaște cu siguranță și le va oferi sâmbătarilor sau nesâmbătarilor iertarea la fel cum au procedat și ei...

Așa că e mai bine să ierți decât să trebuiască să fi iertat și să nu aibă cinesmiley

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
abdon
12140. Postat la 21/06/2011 16:00 - 5065z8h19m
Nu iti inteleg apropourile, dar in fine, lovesti cu bataie lunga, e felul tau, daca ai ceva cu mine spune prin MP, eu la randul meu mi-am cerut iertare, nu imi aduc aminte ca administratia, sau moderatorii, de care se plang o gramada de ei, sa isi fi cerut iertare, de parca ar fi perfecti !? Si uite asa iara mi sui in cap, ca tare sensibili mai sunt smiley

Mai bine sa iti ceri iertare, chiar daca nu are cine sa te ierte, decat sa crezi ca nu ai de ce sa iti ceri iertare, si o gramda iti asteapta scuzele!smiley

Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2

Lica
12141. Postat la 21/06/2011 16:17 - 5065z8h1m
Frate Abdon înțeleg că aștepți să ne cerem scuze...eu sunt unul din administratori și acum ÎMI CER SCUZE PENTRU ORICE!

Și pentru că sunt administrator îmi permit să te întreb dacă postările astea au scopul de a zidi sau nu...

Lucrăm cu oamenii...unii ne tot spun că permitem prea multe...alții că suntem prea severi...iar uneori aceleași persoane își schimbă părerea spunând când așa când așa.

Acum ca să fiu mai direct...consideră cineva că am făcut portalul pentru ca să avem ocazia să vă dăm avertismente sau știu eu ce....crede cineva că noi ne bucurăm că se dă în noi și din asta ne hrănim ca să mai facem câte ceva pentru comunitatea sâmbătarilor pe internet?

Mă scuzați...lucrurile se adună...răni se poate ușor...dar să încurajezi...sau să faci ceva e altă poveste. Îmi amintesc la conferința de sâmbătă...abia s-a găsit cineva care să cânte....și a cântat frumos și imediat s-au ivit niște foști tăcuți (nu puțini la număr..care nu au scos un cuvânt până atunci) care să o "sfătuiască" pe cea care cânta să se lase de meserie (fără cea mai mică diplomație)... știu că e greu să lucrezi cu oamenii...dar cred că lucrurile nu merg deloc bine..

Abdon nu vorbesc doar cu tine...cum am spus lucrurile se adună...vă rog să căutați oameni care să primească doar laude în timp ce chiar fac ceva...și să îl sprijiniți....pentru că e nevoie maare!

Sunt unul din cei sensibili...sau aș putea să nu fiu sensibil...poate nu aș fi sensibil dacă nu aș face nimc....

Nu mai are sens să discutăm despre cât de dezamăgiți suntem...pentru că toți avem motive...dar poate am putea să ne pune puțin în pielea celuilalt și cine știe...poate ne-am da seama că nu e totul simplu ca "nună ziua". Să nu credeți că asta e "demisia" mea...nu cât încă mai sunt persoane care știu să încurajeze și care să vadă ceva bun în ceea ce pot face...cât mai sunt suportat...mai "deranjez" cu "prezența" mea.

Toate cele bune! Domnul să ne de-a pacea Sa!

Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
Lucia
12144. Postat la 21/06/2011 19:47 - 5065z4h31m
Daca se intampla sa intri intr-un fel de disputa cu prietenul tau, nu-l dispretui pentru aceasta si nici nu-i trada increderea, deoarece vei dori sa-ti fie prieten din nou.(Proverbe 11:13)DRAGOSTEA ACOPERA....PE TOTI SI TOATE!Hai sa ne traim clipa ca si cum am crede ca este ultima, fratii mei!

Nica Schirod
12152. Postat la 21/06/2011 21:52 - 5065z2h26m
Doresc din toată inima, să fie multă pace peste tot, în special aici pe portal.

Scumpii moșului, aș avea, nu zic pretenția , dar pot să zic tare de tot așteptarea, ca toți să facă ca această lucrare, în care unii din noi ne delectăm aici, eu unul chiar dacă scriu aici scriu mulțumindu-le în duhul și inima mea, celor ce au trudit și trudesc,ca noi să putem să ne spunem părerile, să comparăm părerea noastră cu a altora, să găsim adevărul, dar eu unul cred că trebuie să avem respect, unul față de celălalt, dar și față de cei ce și.au pus cunoștințele și timpul fără să fie renumerați în folosul fraților și surorilor și, nu în cele din urmă, în slujba Domnului, ca să se facă o lucrare de legătură frățească, cu frații noștri din țară și nu numai.

Eu mulțumesc din inimă fraților administratori, moderatorilor și nu în cele din urmă celor ce au gândit, au lucrat, au consumat materie cenușie pentru ca să se facă această minunată lucrare.
Frate Ovi, Lică, Abdon; Avram, Dinu și, toți ceilalți pe care nu îi cunosc , cu numele, voi care sunteți școliți, este mare nevoie de voi, nu disperați, nu dați înapoi, ascultați ce a zis Iosif fraților lui:
Geneza 45:24 Apoi a dat drumul fraților săi, care au plecat; și le-a zis: "Să nu vă certați pe drum."

Fraților, eu am rugat pe cei de la conducere, de fapt, pe slujitorii noștrii, că dacă li se pare că am scris ceva ce nu este permis, sau am greșit, să șteargă, să corecteze, să scoată pasaje dacă am călcat regulamentul prin ceva.
Ce ar fi dacă nu ar fi nici un regulament, cred că ar fi un fel de Babel și, mai știu un lucru, că dacă scriu, scriu fără mofturi și cu respect.
Nu cred că cei ce se sacrifică să ție acest portal în limita bunului simpț, ar trebui să cadă în genunchi și să se roage de ertare, da pot greși, cine nu muncește, nu greșește, dar și acela a și greșit prin faptul că trândăvește, darămi-te, cei ce lucreză cu oamenii.

Poftim, eu îmi cer scuze/ertare și zic: dacă am greșit înaintea înălțimilor dumneavoastre, toți cei ce zice-ți rugăciunea Tatăl nostru, să țineți cont de ce ziceți în el !!!

Cu mult respect moșu Nică vă dorește multă Pace.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
Aurelc
12156. Postat la 21/06/2011 23:14 - 5065z1h5m
abdon a scris:
Nu iti inteleg apropourile, dar in fine, lovesti cu bataie lunga, e felul tau, daca ai ceva cu mine spune prin MP, eu la randul meu mi-am cerut iertare, nu imi aduc aminte ca administratia, sau moderatorii, de care se plang o gramada de ei, sa isi fi cerut iertare, de parca ar fi perfecti !? Si uite asa iara mi sui in cap, ca tare sensibili mai sunt smiley

Mai bine sa iti ceri iertare, chiar daca nu are cine sa te ierte, decat sa crezi ca nu ai de ce sa iti ceri iertare, si o gramda iti asteapta scuzele!smiley

Măi fratele meu, chiar că nu am bătut nici un aproppos ci m-am speriat că așa în public faci o afirmație care-i poate face pe străini să creadă că sâmbătarii ăștia sunt chiar ultimii oameni, după omul de zăpadă..smiley lucru cu care eu nu sunt deacord... scuză-mă dacă poate avem păreri diferite la acest punct. Eu am văzut că te-a deranjat de ce i se scrie surorii Valentina că este iertată după ce și-a cerut iertare... Mie mi s-a părut normal să i se acorde iertare dacă a cerut și a regretat ceea ce s-a petrecut.

Dacă tu spui că sunt atâția care se plâng, înseamnă că e jale frate. Voi sta în genunchi câteva zile pentru asta și mă rog tuturor celor care le-am greșit să mă ierte, dar să-mi spună cu ce le-am greșit că altfel risc să greșesc foarte des și fără să știu...
Deci vă rog pe toți cărora v-am greșit cu ceva să mă iertați, pentru că eu sunt rău și neatent și ocupat cu tot felul de lucruri neimportante și probabil că v-am neglijat sau nedreptățit tocmai pe voi prețioșii.
Domnul să vă binecuvânteze pe toți cu multă răbdare și înțelepciune smiley

cautatorul
12162. Postat la 22/06/2011 09:05 - 5064z15h13m
Buna ziua

Stimata administrastie din partea mea tot respectul si admiratia ,imi ridic palaria . Ati fost corecti si ati intervenit atunci cand a trebuit si ati iertat atunci cand trebuia sa ne iertati . Multumim Nu va lasa-ti doborati . Noi doar scriem dar voi duceti greul si noi beneficiem de munca de efortul dvs .

Cu respect
Lavi
12170. Postat la 22/06/2011 14:37 - 5064z9h42m
Multa Pace si liniste ,am primit si eu invitatia ,,Strigatele Pocaintei''
Fiti binecuvantati frati ,surori ,tineri,batrani ,administratori,moderatori si toti cei care va implicati pentru lucrarea Sfanta , toti cei care cautati sa gasiti Pacea Lui.

Lucia
12176. Postat la 22/06/2011 19:18 - 5064z5h0m
Imi doresc mult sa ajung in tara sora Lavinia, insa nu stiu cum va decurge situatia noastra aici, sper sa ne vedem cat mai curand si sa ne bucuram.Imi permit sa te imbratisez cu mult drag.

cautatorul
12182. Postat la 22/06/2011 21:18 - 5064z3h1m
Buna seara
Ma poate ajura cineva sa gasesc niste adrese de biserici pe acest sait? Am gasit o data dar nu mai le gasesc .
Multumesc

Pagina 24 din 95 << < 21 22 23 24 25 26 27 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164649 vizite unice Powered by PHP-Fusion