Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 6
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Chat
Pagina 27 din 95 << < 24 25 26 27 28 29 30 > >>
Deconectat RE: Chat
Lucia
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
13700. Postat la 10/09/2011 22:04 - 4984z4h40m
Sora Valentina, eu nu vreau sa dau cu piatra, si nici sa fi exclusa de pe Portal, desi imi place sa scriu, nu stiu cum sa-ti dovedesc iubirea mea...poate sinceritatea mea te va face sa intelegi unde gresesti.
Nu cred ca ar fi tot atat de frumos fara tine pe portal.Ai felul tau de a fi...insa te rog incearca sa ne respecti si nu ne provoca, cunosti:,,vai, prin cine vine prilejul de pacatuire..."Nu faptul ca spui unde se greseste ne supara , ci felul tau batjocoritor, sarcastic...uneori fara bun simt si respect.
Cand ne scrii priveste prima data in sus la Domnul si intreaba-L daca Lui Ii place ce ne scrii.

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
costy
13705. Postat la 11/09/2011 06:11 - 4983z20h33m
Nu lasa-ti ca o mica disputa sa distruga o mare si veche prietenie.Daca iertam incontinu poate cel iertat asi va schimba calea si se va face mai bun , Domnul sa ne ajute pe totii . Fitii inteleptii si plini de Dragoste si nu dati prilej celui rau sa se bucure de neintelegerile voastre . Pace sa aveti in inimile voastre si Dragoste sa dea si pe deasupra .

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
fullban10
13714. Postat la 11/09/2011 13:33 - 4983z13h11m
Mulțumesc, Lucia. Forumul nu ar fi așa frumos fără noi. E nevoie și de sare și de piper, și de alb și de negru. Că eu sunt cea neagră ca piperul, sarcastică și reacționez ca hârtia de turnesol la acid sau bază, ești singura care te superi. Ignoră-mă și postează subiecte care să mă facă să fiu geloasă că, eu, nu m-am gândit la ele. Nu supărându-te. Dumnezeu nu-i așa supărăcios, ca noi oamenii. Avraam și Ghedeon n-ar fi avut nicio șansă aici pe forum. Lucrătorul care pune mâna pe plug, nu se uită înapoi. El trage brazda adâncă chiar dacă cârcotașii de pe margine, spun că-i ca funia în sac.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Nica Schirod
13729. Postat la 11/09/2011 19:45 - 4983z6h59m
Pace .

Aveți dreptate, că este foarte bine să fie sare și piper, dar îi foarte rău când faci o mâncare numai din sare și piper, așa cum am gustat până acum.
Sper și cred, că poate de acum nu o mai fi așa.

Pace.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
emanolake
13730. Postat la 11/09/2011 20:49 - 4983z5h55m
Sarea este bună; dar dacă sarea își pierde gustul ei de sare, prin ce i se va da înapoi gustul acesta?
Aurelc
13743. Postat la 12/09/2011 13:31 - 4982z13h13m
valentina a scris:Avraam și Ghedeon n-ar fi avut nicio șansă aici pe forum.

Soră Valentina... numai puțin să înțeleg și eu o treabă că poate-s mai încet la gândire... Cum adică nu ar fi avut șansă acești oameni pe forum ? În sensul că i-ați fi alungat prin sarcasmul de care dați dovadă mai peste tot pe forum și de care spuneți mai sus sau în ce ordine de idei ?

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Nica Schirod
13820. Postat la 14/09/2011 03:42 - 4980z23h2m
Bună dimineața și Pace.

Da frate Ștefane, am lecturat și nu odată și nu numai la îndemnul tău, m-a interesat de mult să înțeleg conținitul acestui capitol, dar ca să nu încurc ce vrei tu să scoți în evidență, am lăsat și las să explici tu întâi.

Să ști, eu mărturisesc și dacă îs vinovat te rog iartămă, da despre tine am zis că dacă nu cumva este un fel de aroganță, încă odată iartămă dacă am greșit, dar am zis așa pentru că eu am postat două versete, fără să adaug nici un cuvânt în plus și tu ai zis așa în postarea :13809. Postat la 13/09/2011 23:56.
Eu am dat reperul tilmacirii in Exod 16.
Daca acolo este precizat prin cuvint, cind este acel timp, de ce sa mai rastalmacesaca omul!

Ori eu în postarea aceea, chiar nu am zis nici un cuvânt, de aia am zis așa.
Acuma te rog să îmi traduci o propoziție care ai zis-o mataluță în postarea 13813:
Frate Ștefan ai zis așa: Iar daca in poza esti tu frate, atunci te cunosc asa.

Nu înțeleg ce înseamnă așa ?

Și tot multă Pace.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
Aurelc
13845. Postat la 14/09/2011 13:58 - 4980z12h46m
M-aș bucura dacă subiectele de Paște și alte subiecte teologice nu s-ar aprofunda prea tare pe aici pe la Chat că poate mai vine cineva și mai adaugă ceva la poveștile dumneavoastră și apoi nu mai știm unde să continuăm discuția...

E ok dacă vreți să lămuriți anumite aspecte mai personale la Chat, dar restul de discuții care au deja subiecte deschise, sau care pot fi deschise vă rog să le postați așa subtil în altă parte. E un îndemn pentru a folosi cu toții forumul într-o manieră cât mai practică.

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
fullban3
13849. Postat la 14/09/2011 14:06 - 4980z12h38m
Frate Ovidiu, iertare si te rog daca vrei sa muti comentariul meu acolo unde ii este locul, dar aici am fost interpelat de fr. Nica si am considerat de datoria si politetea mea, ca trebuie sa-i raspund.
Salom.
Aurelc
13902. Postat la 15/09/2011 13:56 - 4979z12h48m
Am văzut aseară că am mutat între timp altcineva discuția dincolo.
N-ai pentru ce-mi mulțumi.

fullban3
13943. Postat la 17/09/2011 06:59 - 4977z19h45m
abdon a scris:
Ai sa fi acceptat, dar datorita faptului ca sunt cativa care s-au perindat printre noi, care au facut rele, inca nu te cunoastem , nici sinceritatea ta, dar cu timpul, iti vor fi acceptate si tie notele hazlii, nu ai o imagine cu tine, poate ca ne cunoastem din vedere, nu dupa nume, nu avem multe detalii la profilul tau ... .

Am repostat aici mesajul tau frate Abdon, ca sa pot spune mai multe.
Ma uluesti! smiley Adica nu am nimerit pe un forum de crestini veritabili?
Eu credeam ca macar aici s-ar putea discuta, chiar si contradictoriu, despre tot felul de subiecte si ca nu se impune de catre cei ce modereaza si administreaza forumul, o linie obligatorie a discutiilor.
Am observat ca sunt pe aici si adventisti si parca si martori si cam sunt luati pe sus.
Banuri pentru niste cuvinte scrise?
Ma rog, dar sa stii ca, chiar nu puteti (pentru ca ai spus ca nu ma cunoasteti) sa cunoasteti pe toti membrii Bisericii si tare as fi bucuros sa nu ramin cu impresia ca functioneaza comportamentul nostru ca la securitate.
Lasa aceasta in seama Stapinului, ca El stie daca cel ce scrie este sincer, pentru ca El cunoaste si cerceteaza inima si rarunchii.
Noi oamenii, putem gresi si sigur gresim in multe feluri, mai ales cu limba.
Dar fii binecuvintat tu, cu toti cei (parca 7 copilasi) din familia ta si da slava Stapinului prin cintare.

Frate Stefan rolul moderatorilor este de-a supraveghea toate postarile daca sunt in limita bunului simt asa cum ati precizat, dar se pare ca unii utilizatori incalca aceste principii, va recomand mai intai sa cititi regulamentulul unde ve-ti constata ca aceste lini au fost stabilite cu mare atentie.

Moderator7
Lucia
13947. Postat la 17/09/2011 12:13 - 4977z14h32m
Frate Stefan, dupa cate am vazut crezi ca eu te-am vazut intr-un mod fals dupa cum esti in realitate.
Ar trebui sa-ti ,,lecturezi"postarile de pe forum si sa te pui in locul meu...sau al altor membrii, si sa vezi ce mireazma au!

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
fullban3
13960. Postat la 17/09/2011 15:59 - 4977z10h45m
Izul pe care il simti tu si altii poate din cauza vocabularului meu, face parte din "banuiala rea".
Am exprimat in scris vreun cuvint jignitor, reda-mi acel cuvint/expresie si-mi voi cere oertare.
Se zice ca adevarul ti-l spune cel ce te iubeste.
Lucia
13966. Postat la 17/09/2011 17:03 - 4977z9h41m
Da, Stefan, in ultima postare a ta , de la ,,barba...=, raspunzi fratelui Lica intr-un mod lipsit de respect , folosind cuvinte jignitoare la adresa lui, chiar daca nu am avea dreptate...respectul face parte din caracterul crestinului.
Te-am dat un exemplu si tu, ar trebui sa-i ceri iertare , asa dupa cum ai spus.Daca mai vrei am sa culeg alte ,,perle" sa ti le arat, direct sau indirect jignesti si nu mai fa pe victima ca arati infantil!

fullban3
13983. Postat la 17/09/2011 20:52 - 4977z5h52m
Cred ca unul din noi doi, nu cunoastem intelesul cuvintelor.
Unde vezi tu lipsa de respect?
Ce te victimizezi tu in locul altuia, surioara?
Eu am spus ca vreau sa fiu luminat.
Oricum, inainte de a incepe sa postez pe aici, de regula in aceste doua zile de sfirsit si inceput de saptamina cam nu prea va ingramadeati pe forum.
Acum sunteti tare curiosi sa vedeti ce a mai scris noul venit.
Ce echipa formidabila.
Hai sa-l ucidem cu limba.

Normal Off topic
Frate Stefan, te rog sa vorbesti despre subiectul ce se discuta la acesta sectiune, cit despre full ban si alte decizii lasa in seama administratorilor si a moderatorilor, nimeni nu doreste din cadrul administratiei sa sanctioneze pe cineva doar atunci cind cineva incalca in mod voit regulamentul.

Multumesc pentru intelegere!

Mderator7

Frate moderator 7, daca te uitai si la postarea de deasupra mea, era tot atit de "full ban" ca si aceasta pe care o sanctionezi cu atentionarea.
Dar se pare ca deja a inceput vinatoarea.

Si ca sa nu ajung sa fiu blocat partial sau total ca cei doi "full ban", ma retrag de pe forum pentru o perioada, nepocait si neiubit, dar vinat ca un taliban de catre proprii frati.

Fiti binecuvintati. Amen.
costy
13998. Postat la 17/09/2011 21:57 - 4977z4h47m
A fost prea frumoasa linistea din timpul verii sa terminat smiley , cum pica frunza cum vin si sanctiunile smiley sa ne rugam dragi frati si surorii ca Dragostea sa nu piara din inimile noastre si daca zicem ca cunoastem pe Domnul sa si traim ca EL in , vorbire , purtare , si plini de multa Dragoste si atunci nu vor mai fii sanctiuni smiley, chiar daca vrem sa cunoastem ceva sa nu o facem prin intrebari si alte metode care duc la neintelegeri Domnul sa ne intareasca pe totii . AMIN

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
Dani
13999. Postat la 17/09/2011 22:07 - 4977z4h37m
Da frate Costy și toamna este la fel de frumoasă ca toate anotimpurile, dar se pare că unii nu vin cu dragoste să interacționeze pe acest forum, fiecare din noi trebuie să dăm dovadă că suntem un popor deosebit față de restul societății, ne pare rău că fratele nostru a fost sancționat, consider că respectul trebuie să fie reciproc față de toți utilizatori de pe acest forum.

Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
Aurelc
14004. Postat la 18/09/2011 02:11 - 4977z0h33m
Mda... oare cine a îndrăznit să compună proverbul " Toamna se numără bobocii" ? Oricum eu unul cred că are dreptate cu toate că uneori e dureros adevărul acesta...
Am lipsit câteva zile de pe aici și văd că s-au schimbat unele lucruri. Sincer, mă bucur că am lipsit. Când am fost întrebat dacă-s iezuit, am vrut să-l întreb pe cel curios dacă e întreg la minte. Totuși cu ajutorul Domnului în loc să fac asta, mi-am luat un fel de concediu forțat de pe portalsmiley
Toamna e mai fermecătoare decât credem noi! smiley

Aurelc
14060. Postat la 19/09/2011 14:10 - 4975z12h34m
Oameni buni, pe la voi cum e vremea că aici mai la munte un pic a nins astă noapte vreo 40 cm de zăpadă, s-au despoiat copacii, etc?...
Sper că își va reveni că e frumoasă toamna care abia a început...

Lica
14061. Postat la 19/09/2011 14:51 - 4975z11h53m
Ovi la Arad astazi m-am topit de caldura...nici nu imi pot imagina zapada....

Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
Pagina 27 din 95 << < 24 25 26 27 28 29 30 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19165617 vizite unice Powered by PHP-Fusion