Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 10
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Chat
Pagina 30 din 95 << < 27 28 29 30 31 32 33 > >>
Deconectat RE: Chat
Nelutu
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
14880. Postat la 05/11/2011 20:04 - 4928z3h30m
Pace Domnului fie peste noi toti..Pana la urma s-a rezolvat si "defectiunea"

Pazeste-ma ca lumina ochiului ,ocroteste-ma la umbra aripilor Tale..!
costy
14913. Postat la 07/11/2011 15:58 - 4926z7h36m
Fratilor ma bucur din toata inima ca sa reparat mica defectiune Slava Domnului , si referitor la aceasta intrerupere mi-am uitat si parola de la cont smiley , dar multumesc fratelui dani ma ajutat si ai multumesc foarte mult .

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
ioan olah
14939. Postat la 09/11/2011 21:07 - 4924z2h28m
Pace ! Fratilor administratori,va rog sa corectati ora exacta de pe portal.Multumesc si Dumnezeu sa va Binecuvinteze !

De aceea poporul Meu va cunoaște Numele Meu; de aceea va ști in ziua aceea că Eu vorbesc și zic: "Iată-Mă!" (Isa.52:6)
Lucia
14945. Postat la 10/11/2011 16:36 - 4923z6h58m
Draga Lavinia, si mie mi-a fost tare, tare,tare...dor de tine, de bunicutul meu drag si de toti ceilalti...eu am avut o dubla insatisfactie, unde ne-am mutat linia de internet a cazut, asa ca ne-am instalat o linie fixa...si iata-ma din nou printre voi, pe 8 luna aceasta am facut un an de cand activez pe acest portal, va iubesc pe toti, dragii mei!

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Nica Schirod
14956. Postat la 10/11/2011 20:14 - 4923z3h20m
Doresc multă Pace de la Domnul Isus.

Vreau să vă mărturisesc, sincer și din toată inima, că acum două minute, citind aici pe portal, am rămas impresionat este puțin spus, să zic îngrozit, nu pot să zic că am citit ceva să mă îngrozească chiar, dar pe undeva pe aproape și ca să nu mă mai joc cu nervii dumneavoastră, divulg misterul care ma făcut să scriu așa:

Pot să zic, un copil, căci cine a scris ce a scris, poate să îmi fie nepoțică, și încă de credință Ortodoxă și ca să nu mă amestec în ce a scris, repostez tot și apoi voi face o scurtă comentare:
nicodana82. 14953. Postat la 10/11/2011 21:42 - 6m
nicaschirod a scris: Prin asta să înțeleg, că și tu ai fi de-acord ca bărbatul să poarte barbă?

Toti cei care cauta cu tot dinadinsul pe Dumnezeu trebuie sa poarte barba ca sa se asemena cu El.
Pentru ceilati trebuie sa ne rugam ca sa caute calea cea dreapta.

Dana

Vă rog, meditați ce a spus domnișoara despre barbă, oare de ce vede ea ce unii destul de bătrâni, care se pretind că calcă pe urmele lăsate de cei ce au croit această cale sfântă, nu pot vedea?

Cred că este mare minunea lui Dumnezeu și hai să fie Pace.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
lnedelea
14991. Postat la 13/11/2011 00:47 - 4920z22h48m
ioan olah a scris:
Pace ! Fratilor administratori,va rog sa corectati ora exacta de pe portal.Multumesc si Dumnezeu sa va Binecuvinteze !

Iubite frate, la secțiunea "Întrebări frecvente" găsiți răspunsul. Un link direct este următorul:
http://www.melhisedec.ro/faq.php?cat_id=1

"Dacă crede cineva că știe ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască" - 1 Cor 8:2
Nica Schirod
15072. Postat la 18/11/2011 08:22 - 4915z15h12m
Lupt cât pot ca să fie multă Pace.

Dar bănuiala mea despre cine-va care se agăța de orice lucru care noi o puneam cu foarte multă sinceritate și interes, acuma s-a dat pe față, cu mult respect față de persoana în cauză, postez o postare cu dezvăluirea în cauză:
valentina 15067. Postat la 18/11/2011 00:12 - 9h32m
Fac și eu ca fratele meu Pavel: mă tem să nu mă fi ostenit degeaba pentru voi.

Pentru a nu mai supăra pe nimeni, mă limitez, dacă mă mai lăsați, la a completa versete, denumiri, mai scriu căte o rețetă etc.

Forum creștin, fără Pavel și străduința lui de-ai lămuri pe galateni să nu mai fie nechibzuiți ?

" Dacă Eva n-ar fi intrat în discuție cu ispititorul, ea ar fi fost sigură: dar s-a aventurat să ducă tratative cu el și a căzut victimă.........".

Valentina, în ce mă privește, pe mine nu m-ai supărat cu nimic, dar eu am simpțit mai de-mult, că tu urmărești, zădărnicirea oricărei discuții interesante, iar eu cu voința mea de a respecta acuma și întotdeauna părerea oricui, mă implicam ca să arăt cum noi vrem să respectăm cât putem de sacru voia Lui Dumnezeu.
Acuma nu cred că ai făcut bine, dupăce ai lovit atâtea inimi, tu te victimizezi, socotindu-te un fel de Eva, iar pe noi ... ispititorul.

Și socotesc că și pasajul următor care îl repstez din nou, l-ai pus cu o ură de negrăit, și o batjocură la fel, cum ai putut să zici așa, cine te-a investit să ne batjocorești așa de tare și mai ales munca unor frați care au investit și financiar și intelectual , tu să catigorisești acest forum așa: Forum creștin, fără Pavel și străduința lui de-ai lămuri pe galateni să nu mai fie nechibzuiți ?

De data asta chiar ai putea să îți ceri scuze public și să nu te victimizezi, să rămâi aici, dar să încercăm să fim cu toții constructivi și nu destructivi, de caractere, de bunele maniere, de a ne alătura Lui Dumnezeu și mai puțin doctrinei, să lăsăm doctrina acolo unde se pune temelia pe doctrină și aici unde nu se arbordează o doctrină, ci numai voia Tatălui care este în ceruri , să o lăsăm așa.
Domnul să îți ajute și ție și nouă să fim corecți.

Eu am pace. Voi?

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

Dani
15077. Postat la 18/11/2011 10:57 - 4915z12h38m
valentina 15067. Postat la 18/11/2011 00:12 - 9h32m
Fac și eu ca fratele meu Pavel: mă tem să nu mă fi ostenit degeaba pentru voi.

Pentru a nu mai supăra pe nimeni, mă limitez, dacă mă mai lăsați, la a completa versete, denumiri, mai scriu căte o rețetă etc.

Forum creștin, fără Pavel și străduința lui de-ai lămuri pe galateni să nu mai fie nechibzuiți ?

" Dacă Eva n-ar fi intrat în discuție cu ispititorul, ea ar fi fost sigură: dar s-a aventurat să ducă tratative cu el și a căzut victimă.........".

Soră dragă acel verset din Galateni la care faceți referire, vorbește de starea lor firească în care ei trăiau, tot ce făceau ei era firesc, au sărbătorit niște sărbători păgâne, pe când noi aici vă aducem la cunoștință ceva ce am primit de la Domnul, niciodată nu am înțeles un lucru de ce suntem condamnați ca noi am ține niște lucruri începătoare de-și nu este așa, scriptura ne stă ca dovadă că respectăm cuvântul Domnului, pe când alte culte religioase sărbătoresc niște sărbători ce nu le găsim în scriptură, chiar și biserica din care faceți parte sărbătoresc niște sărbători păgâne, ce-au fost instituite de oameni și nu de Dumnezeu, ce caută pomul de Crăciun în familia unui adventist soră dragă? Nu vorbesc din răutate dar sunt plin de râvnă atunci când vreau să găsesc adevărul, ce caută pastorii din biserica dumneavoastră la colindat cu membrii biserici, oare nu aceste sunt lucruri începătoare de care vorbește Pavel că "ați început cu Duhul și a-ți sfârșit cu firea."

Acest forum susține în totalitate pe Apostolul Pavel, nu înțeleg de unde aveți dovezi că acest forum este "fără Pavel",. Eu am dovezi că unii membri din biserica din care faceți parte s-au lepădat de Pavel, pentru că nu cred ce spune el.
Deci eu chiar nu mai înțeleg nimic, sincer.

Să avem multă pace și dragoste în suflet!

Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
Nica Schirod
15084. Postat la 18/11/2011 15:05 - 4915z8h30m
Pace.

Dragă Valentina, chiar până nu jignești, nu te simpți bine? Uite că iar voi argumenta de ce am zis așa:
Opera Valentinei: 15070. Postat la 18/11/2011 00:38 - 16h9m
În 12-10-2010 am scris. Și când am intrat în grupul vostru am scris, mult mai multe și mult mai neplăcute cuvinte. Din lipsă de idei noi, luați-vă și de celelalte vorbe ale mele.
Oare de ce nu scrieți fără să atacați?

Să ști Valentina că nu atacăm, poate ți se pare ție că atacăm, noi cu respect ți-am spus că lipsește de cele mai multe ori di expunerile tale, cei șapte ani.
Dacă îți vei mai bate joc de ce socotim noi Sacru, eu cel puțin voi folosi versetul acesta:
Răspunde însă nebunului după nebunia lui, ca să nu se creadă înțelept. - Proverbe 26:5.

Pace.

fullban10
15085. Postat la 18/11/2011 15:10 - 4915z8h24m
Dar Eva ?
Am observat că de Sanctuar nu vreți să vorbiți, de apropiata revenire a Domnului Isus nici nu vreți să auziți, de cartea lui Daniel nu vă atingeți, dacă-mi spun părerea despre sărbători vă fac să vă pierdeți uzul rațiunii, și am concluzionat că sunt cam singură pe-aici. Mă tem să nu mă fi ostenit degeaba. Mai stau până vin vremuri mai bune.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Lica
15089. Postat la 18/11/2011 15:49 - 4915z7h46m
Valentina a scris:
" Dacă Eva n-ar fi intrat în discuție cu ispititorul, ea ar fi fost sigură: dar s-a aventurat să ducă tratative cu el și a căzut victimă.........". E.G.W- Prima mare amăgire- Tragedia veacurilor."

Valentina...daca credeai ca esti in situatia lui Eva prin prezenta ta pe forum macar o zi atunci, crezand ca esti o adevarata crestina, ieseai imediat de pe portal! Dar asta nu s-a intamplat de unde inteleg ca ori nu esti o adevarata crestina ori nu consideri ca noi suntem ispititorii...eu cred ca este varianta a doua insa oricare ar fi atacul la adresa noastra nu isi are rostul!

De sanctuar am vorbit....chiar si la mine pe blog am pus de aproape 2 ani articole etc...poate astepti sa iti spunem ceva anume in legatura cu sanctuarul pentru a fi multumita de raspuns... . Ai ridicat problema sarbatorii ispasirii...nu ai adus nimic concret..ci ne-ai spus ca pavel s-a ostenit degeaba..citat scos din context (asa cum ti-au aratat clar mai multi utilizatori)....si ai lasat deoparte si citatul...fara sa incerci sa iti corectezi greseala ci ai mers mai departe spunand ca "nu vedeti acum...dar eu tot am dreptate" ...nu suntem copii...daca spunem ceva trebuie sa stim ce spunem dar si de ce spunem.

Iar acum in calitate de administrator te rog frumos sa incetezi in a lovi in ceilalti si daca ridici o problema adu si argumente...daca argumentul tau a fost combatut nu il lasa acolo ca si cum nu il mai vede nimeni...tu ai inceput...tu trebuie sa spui la sfarsit da am inteles..sau mergi mai departe (exemplu clar in citatul din galateni). Deoarece nu esti la prima abatere si lovesti de mai bine de o saptamana in ceilalti utilizatori (desi ai fost atentionata) la urmatoarea abatere vei fi sanctionata! Imi pare rau pentru ce se intampla insa alta solutie nu mai avem!

[b]Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
Dani
15090. Postat la 18/11/2011 15:59 - 4915z7h35m
[center] Soră Valentina este adevărat că v-ați ostenit degeaba să combateți toate dovezile ce vi său adus la cunoștință, dar se pare că nu doriți să primiți adevărul, nici nu vrem să forțăm pe cineva să băgăm în rai cu forța, fiecare este destul de matur să decidă în dreptul lui dacă dorește sau nu, părerea dumneavoastră nu ne deranjează dacă aveți dovezi solide legate de sărbători, chiar am primi cu bucurie dacă ele ar fi după cuvântul Domnului, ne deranjează când ne tachinați cu multă diplomație fără a avea un suport biblic la ce susțineți, cât despre Cartea lui Daniel nu înțeleg de ce aduceți în discuție, dacă doriți să vorbim despre acest subiect cu mare plăcere, dar se pare că sunteți expertă în diversiuni, când cineva vă răspunde la subiect dumneavoastră schimbați macazul pe alt subiect, ei nu merge așa trebuie să fim sinceri unii față de alți dar mai presus de tot față de Dumnezeu.

Despre Sanctuar din câte știu eu s-a mai discutat și mai putem discuta dacă este cazul dar cu scriptură și nu cu doctrine din alte cărți, vă invităm să discutăm de sanctuar la subiectul deja deschis:

http://www.melhisedec.ro/forum/viewthread.php?forum_id=17&thread_id=211&pid=14346#post_14346

Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
cautatorul
15092. Postat la 18/11/2011 16:22 - 4915z7h13m
Buna seara

Doamna Valentina asa ca va place forumul acesta ? Asai ca parca pe nici un alt forum nu se dezbat asa frumos subiectele ? Asai ca frati dvs nu discuta asa subiecte de faine ? Hai recunoasteti ce nevoia .
O seara bunicica .
fullban10
15098. Postat la 18/11/2011 18:21 - 4915z5h14m
Așa este. Mă simt foarte bine aici la voi. Îmi place să "vorbesc". Uneori îmi " vorbesc" mie, iar a doua zi constat că am lovit o inimă. Dumnezeu știe, că n-am scris ca să lovesc.

Dany ( 15077), ce vină am eu că ai mei se duc cu colindul și au brad în casă? Am să părăsesc eu biserica și pe Dumnezeu pentru asta? Fiecare dă socoteală de faptele sale.

cautatorul
15102. Postat la 18/11/2011 19:17 - 4915z4h17m
BUNA SEARA

Din ce ati scris dvs mai sus am inteles ca va simtiti tare singura , simtiti nevoia de partasie si comunicare . Cred ca va simtiti implinita cand puteti comunica aicea .

Vedeti dvs acesti oameni , acesti crestini ne-au primit aici in casa lor ( forumul lor ) ne-au tratat ca pe niste frati de-ai lor , ne-au oferit tot ce au , iubirea lor , caldura lor , posibilitatea de a comunica , de a ne inpartasi ideile sa crestem cu totii sa invingem un dusman comun pe diavolul .

Sunt situatii cand gresim uni altora dar daca am gresit sa acceptam sfaturile indemnurile celorlalti frati si sa ne corectam sa ne indreptam ca e spre binele fiecaruia .

Vedeti nu toti putem vedea toate lucrurile la fel pt ca Duhul lui Dumnezeu ne lumineaza pe fiecare treptat . Va amintiti cand am discutat pe acest forum in contradictoriu si fiecare a avut parerea lui . Ne-am ciondanit putin .

Cu respect
Dani
15104. Postat la 18/11/2011 19:28 - 4915z4h7m
Valentina a scris:
Dany ( 15077), ce vină am eu că ai mei se duc cu colindul și au brad în casă? Am să părăsesc eu biserica și pe Dumnezeu pentru asta? Fiecare dă socoteală de faptele sale.

Soră Valentina eu nu zic că aveți o vină că pastorul merge la colindat sau că își împodobește pomul de Crăciun, departe de mine gândul acesta că sunteți responsabilă de păcatul altora, dar noi ce vină avem că Dumnezeu ne-a descoperit aceste adevăruri pe care biserica dumneavoastră le condamnă și totuși aveți o vină că susțineți ereziile lor în postări la adresa biserici noastre, doar atât și nu mai mult.

Fiți binecuvântată!

costy
15109. Postat la 19/11/2011 18:29 - 4914z5h6m
Cunosc o familie din tara care a esit din Biserica adeventista , pentru ca Domnul ia iubit si le-a aratat Calea Adevarului , Sabatul nu a fost de ajuns ci au fost instintati ca tot Cuvantul Lui Dumnezeu este Adevar ca Poruncile si Legea Domnului ramane in picioare si trebuiesc pazite . Degeaba sau straduit cei din biserica lor sa-i intorca inapoi cand Domnul cheama omul nu se mai poate impotrivi cu nimic .Acum pazesc Sabatul , Sarbatorile ... etc acasa la ei Slavit sa fie Numele Domnului , si din cand in cand ne mai viziteaza si multa bucurie au in inimile lor .

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
fullban10
15110. Postat la 19/11/2011 18:50 - 4914z4h45m
Am câteva repere în Biblie care-mi spun că trebuie să vorbesc semenilor mei : ori ascultă ori nu ascultă, trebuie să spun ( Ezechiel 2). Acum că scrierile mele aduc ștergerea mea de pe forum, cu teamă o mai fac. Ce să aleg?: prietenia voastră sau îndemnul lui Isus : mergeți în toată lumea. De la Cine primesc viața veșnică pe Acela Îl aleg. Eu am aplicat vers.21 din Ezechiel cap.3, și același lucru ați făcut voi cu mine. Deosebirea este că eu nu am cum să tai capete. Mă liniștesc și eu cu meditațiile mele privitoare la pasajele din Biblie și gata.

Costy, să lăsăm să lucreze Dumnezeu. La mine, la tine, la ei, la toți. Dar trebuie să vorbim. Și noi ne bucurăm când vin în biserica noastră persoane de la alte denominațiuni care aici găsesc Adevărul.

costy
15111. Postat la 19/11/2011 18:58 - 4914z4h37m
Domnul sora valentina , EL Domnul ISUS care ne iubeste si care suntem ai Lui ascultam de glasul Pastorului Adevarat , alte glasuri nu le cunoastem si nu mergem dupa ele . Sa ascultam de Pastorul Cel Bun .Pentru ca la capat ne asteapta cununa neprihanirii.

fullban10
15112. Postat la 19/11/2011 19:05 - 4914z4h30m
Mai este pericolul care i-a făcut pe galateni să dea la o parte învățătura lui Pavel. La început galateni erau în stare să-și dea ochii pentru Pavel, iar după ce i-au fermecat unii cu o altă învățătură l-au respins. Atenție la învățăturile false.

Pagina 30 din 95 << < 27 28 29 30 31 32 33 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164765 vizite unice Powered by PHP-Fusion