Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 6
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Chat
Pagina 4 din 95 < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
Deconectat RE: Chat
Lica
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
2896. Postat la 12/04/2010 15:07 - 5500z9h14m
Aurelc a scris:
Auzi, pe frații și surorile de la Remeți nu ai reușit să-i provocați să ni se alăture pe portal și forum ?? Sau ați ajuns pe acolo ca "misionari ai portalului" și nu le-ați zis nimic de dorul nostru ? smiley

Lucrez la partea asta...frații de acolo sunt mai rușinoși smiley

Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
fullban10
2897. Postat la 12/04/2010 16:27 - 5500z7h54m
Pai spun-le ca daca nu vin ei , vin " strainii ".

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Dani
2898. Postat la 12/04/2010 17:27 - 5500z6h54m
Lica a scris:
Lucrez la partea asta...frații de acolo sunt mai rușinoși smiley

Lică nu sunt deloc rușinoși doar mai reținuți de fire. Am fost membru în biserica aceia și eu, am colaborat cu ei și nu erau rușinoși, am umblate în multe biserici cu ei și am fost mândru de ei. În fiecare biserică există caractere diferite unii sunt mai îndrăzneți alți mai puțin, dar sper că o să intre și ei pe forum să posteze.
CorneliuS
2902. Postat la 12/04/2010 20:22 - 5500z3h59m
Daniele, ti-a cam crescut barba de cand nu ne-am vazutsmiley , va invitam pe la Giulvaz

"Răsplata smereniei, a fricii de Domnul, este bogăția, slava și viața"
avodah
2904. Postat la 13/04/2010 11:19 - 5499z13h2m
Frate Ovi bine ai revenit , si din cate citesc ai fost uns prezbiter , daca am inteles bine.
Cu acesta ocazie vreau sa-ti urez si eu sa ai parte de o cat mai usoara slujba , si care in acelasi timp sa te intareasca spirirtual , sa te conduca spre o relatie cat mai intima si cat mai de aproape cu Tatal.
In ciuda ideilor diferite care se nasc , vreau sa sti ca Te Iubesc cu o dragoste frateasca si ma rog pentru tine , si cred ca Tatal te va folosi inspre folosul Sau si in continuare.
Ca eu si alti frati tindem spre Mesianism, ma rog ca aceasata sa nu ridice un zid intre noi , ci sa realizam ca nu suntem uni ca alti cu nimic mai sus sau mai jos sau mai buni/mai putini buni. Toti avem nevoie de mare S-a mila si induarare , cea ce ar trebui sa ne invete sa ne acceptam uni pe alti.
Ma rog ca Tatal sa iti dea o inima destoinica sa fi unul dintre cei care sa poata sa stea in spartura , sa fi un cutezat mediator , pe noua treapta ce te-a pus.
Iti doresc din nou o relatie cat mai aproape si reala posibil cu Tatal , asa incat fiecare pas cel faci si fiecare vorba ce o spui sa fie nelipsita de prezenta Sa.
YHVH sa te binecuvinteze

BARUCH HABA B'SHEM YHWH Mat.23:39

Binecuvantat este cel ce vine in numele lui YHWH
Aurelc
2909. Postat la 14/04/2010 22:10 - 5498z2h11m
Mulțumesc mult pentru căldura cu care mi-ai scris aceste cuvinte Daniele. Mi-am pus și îmi pun în continuare întrebarea: care dintre calități ar trebui să o aibă un slujitor al Domnului cel mai abundent, sau mai bine zis , dacă ar avea voie să lipsească vre-un dar și totuși să poată fi considerat un slujitor " desăvârșit și cu totul destoinic pentru orice lucrare bună "... Ceea ce pot să-ți spun e că după părerea mea actuală, cea mai importantă calitate ce trebuie s-o aibă un presbiter / slujitor în acest " post" este să fie plin de Duhul Sfânt. El ne poate da înțelepciune, răbdare, ne ajută să iubim atunci când avem probleme cu aceasta.. și uite așa, El le poate face pe toate într-o manieră incredibilă. Așa că mă rog și eu, și vă îndemn să vă rugați și voi pentru mine. Și chiar vă mulțumesc din suflet celor care o faceți !!

Să știi că și eu te iubesc cu aceeași dragoste frățească, și nu aș vrea să se fi înțeles că aș avea personal ceva cu tine atunci când aveam puncte de vedere diferite. Regulamentul pe care-l respectăm amândoi și de fapt toți ceilalți pe acest portal și forum ( care deocamdată mai este în lucru, și în curmând va fi publicat în noua lui formă) nu permite decât dezbaterea ideii pe care cineva o publică- nu și atacul la persoane. smiley Deci eu dacă am avut ceva de spus împotriva a ceea ce ai scris , a fost vorba de o dezbatere de idei, și nu o ceartă între persoane smiley

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
liliana
2949. Postat la 19/04/2010 20:40 - 5493z3h41m
Pacea Domnului!Hai sa nu mai ziceti ca remetenii sunt rusinosi...si retrasi...Multumim fratilor din Giulvaz,Sambateni,Hunedoara si Gherta ca au avut amabilitatea de a ne vizita!A fost cel mai frumos Sabat(3 aprilie)din cate am petrecut pana acum...Pentru fratele Ovidiu: DOMNUL SA TE BINECUVINTEZE!
CorneliuS
2950. Postat la 19/04/2010 20:59 - 5493z3h22m
Domnul sa va binecuvinteze, ne-am simtit foarte bine la voismiley si noi va multimim pt dragostea cu care ne-ati primit.
Va asteptam sa ne intoarceti vizitasmiley

"Răsplata smereniei, a fricii de Domnul, este bogăția, slava și viața"
Lica
2952. Postat la 20/04/2010 08:36 - 5492z15h45m
Da! Multumim mult si va asteptam...revansa!

Cat despre faptul ca remetenii sunt rusinosi...eu am spus asta...de fapt cred ca mei corect spus era sa spun ca sunt mai retrasi.... oricum...imi voi retrage cuvintele la proba contrarie deci...asptept membrii activi pe forum din partea voastra smiley

liliana
2954. Postat la 20/04/2010 13:58 - 5492z10h23m
Lica sa inteleg ca imi "pasezi" mie sarcina de a aduce mai multi "misionari" activi ai chat-ului din partea Remetiului?
Lica
2955. Postat la 20/04/2010 15:11 - 5492z9h10m
liliana a scris:
Lica sa inteleg ca imi "pasezi" mie sarcina de a aduce mai multi "misionari" activi ai chat-ului din partea Remetiului?

smiley suna bine. Dar sa nu se limiteze doar la chat...ci sa participe si la celelalte discutii. Insa...ar as fi multumit daca ar participa de inceput la chat smiley

Dani
2959. Postat la 20/04/2010 21:06 - 5492z3h16m
Ce ți-am am zis Lică, Remețeni nu sunt rusinosi sunt mai reținuți de firesmiley
liliana
2960. Postat la 20/04/2010 21:08 - 5492z3h13m
Ce zici Dane?le aratam noi cum sunt remetenii,sau ii lasam sa isi faca cateva pareri si apoi ....actionam....cerem permisiunea administratorului de a organiza un concurs!!!
Lica
3150. Postat la 08/05/2010 09:53 - 5474z14h28m
Așteptăm demonstrația remețenilor. Despre ce joc este vorba?

Aurelc
3152. Postat la 08/05/2010 14:22 - 5474z9h59m
Mda, se pare că administratori binevoitori se tot găsesc pe aici, dar remețeni activi sunt greu de găsit smiley

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
liliana
3154. Postat la 08/05/2010 15:26 - 5474z8h55m
Amasteptat cam mult de la administratorii r1;binevoitorir1; aprobarea...
liliana
3155. Postat la 08/05/2010 15:29 - 5474z8h53m
Aurelc a scris:
Mda, se pare că administratori binevoitori se tot găsesc pe aici, dar remețeni activi sunt greu de găsit smiley

Mă simt jignită la faza asta...ce vrei să spui???că eu nu sunt activă???
liliana
3156. Postat la 08/05/2010 15:30 - 5474z8h51m
DANY CRESTINUL a scris:
Ce ti-am am zis Lica ca remeteni nu sunt rusinosi sunt mai retinuti de firesmiley

Dane tu ce faci???pe unde esti???pe ce meleaguri???mă lasi la greu???sau tu nu mai esti remetean???
Lica
3157. Postat la 08/05/2010 15:38 - 5474z8h43m
Dany din cate stiu eu nu mai locuieste in Remeti! Nu trebuie sa te simti jignita...nu acesta era scopul....scopul era sa ne dezvalui jocul...si sa fi actica (ziceai ca esti deja) dar jocul ala il tot asteptam....sune despre ce este vorba ca in rest....am observat ca dany oricum o sa va ajute smiley

liliana
3158. Postat la 08/05/2010 15:50 - 5474z8h31m
Lica a scris:
Dany din cate stiu eu nu mai locuieste in Remeti! Nu trebuie sa te simti jignita...nu acesta era scopul....scopul era sa ne dezvalui jocul...si sa fi actica (ziceai ca esti deja) dar jocul ala il tot asteptam....sune despre ce este vorba ca in rest....am observat ca dany oricum o sa va ajute smiley

Daca tu zici ca Dani nu mai locuieste in Remeti asta inseamna ca nu mai e remetean?Nu m-am referit la tine cand am zis ca m-am simtit jignita...nu era vorba de joc ci despre faptul de a aduce cat mai multi remeteni pe chat...
Pagina 4 din 95 < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164667 vizite unice Powered by PHP-Fusion