Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 5
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Chat
Pagina 31 din 95 << < 28 29 30 31 32 33 34 > >>
Deconectat RE: Chat
Lucia
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
15117. Postat la 19/11/2011 19:37 - 4914z3h31m
Draga mea, dupa cum vezi fiecare dintre noi crede ca detine ADEVARUL, ceea ce ne deosebeste este faptul ca nu-l impunem, ci il sustinem cu dovezi biblice, scopul tau nu ar trebui sa fie de a impune ,,adevarul tau "cu riscul de a fi banata, ci pentru ca Noul Legamant este un legamant de pace ,sustineti ,,adevarul" in acest cadru...pentru ca sincer ,nu vreau sa iesi! Vei fi si mai singura, cand vei pierde sansa sa mai navighezi pe aici, iti vei da seama ce ai pierdut, esti o persoana in ansamblu foarte inteligenta, asa ca ai posibilitatea sa inveti si sa ne inveti, ce zici?

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
fullban10
15118. Postat la 19/11/2011 19:42 - 4914z3h26m
Mulțumesc Lucia. Singură? niciodată când ai prieten pe Isus.
Mă cercetez pe mine însumi și mă bănuiesc că ați devenit pentru mine "drog" și asta chiar nu-i bine deloc.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Nica Schirod
15122. Postat la 19/11/2011 20:36 - 4914z2h32m
pace.

Scumpa moșului Valentina, chiar nu poți să te abții, ca să nu zic alt fel, zic doar că nu ar fi frumos să tot încerci să ne impui doctrina voastră, să ne tot batjocorești ca să nu zic,, ca pe la voi (sictirești), luat la 11 metri, mai nou cu câte un sfert de rând scris, cu jumătate de rând, sau cu un rând scris, atât cât să fii mulțumită că ai lovit, atât în caracterul nostru, cât în inima noastră cât și în ce numim noi sacru, adică Porunca Lui Dumnezeu.

Chiar nu știu cât o să tolereze frații administratori și moderatori, felul tău obraznic.
Dacă vezi că nu ai putut să ne comvingi să călcăm, desființăm, înlăturăm Sărbătorile Domnului, ca în loc să facem pom de Crăciun, să mergem cu colindul în, seara de ajun, așa cum faceți voi, am mai zis; cereți scuze public și abținete, că noi vedem ce urmărești tu, să ei liniștea de pe acest portal, vino-ți în fire, calmeazăte, pocăieștete, și uităte în agenda vieții tale, s-ar putea ca din cauza că ai destule de pus la punct și nu le pui, te porți așa aici între noi, adică fără respect.
Sper să înțelegi, și mulțumesc pentru înțelegere.

Pace.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
Dani
15124. Postat la 19/11/2011 21:11 - 4914z1h57m
Valentina a scris:
Mai este pericolul care i-a făcut pe galateni să dea la o parte învățătura lui Pavel. La început galateni erau în stare să-și dea ochii pentru Pavel, iar după ce i-au fermecat unii cu o altă învățătură l-au respins. Atenție la învățăturile false.

Este foarte adevărat ce spuneți, mare atenție la învățăturile false, de data aceasta sunt în totalitate în asentimentul dumneavoastră.

Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
cautatorul
15126. Postat la 19/11/2011 21:32 - 4914z1h35m
Buna seara
Doamna Valentina Ezechiel 2 la-m citit

6. Tu, fiu al omului, să nu te temi de ei, nici să nu te sperii de cuvintele lor; și măcar că ei sunt niște mărăcini și spini lângă tine, și măcar că locuiești împreună cu niște scorpii, totuși nu te teme de cuvintele lor și nu te înspăimânta de fețele lor, căci sunt o casă de îndărătnici.
7. Ci să le spui cuvintele Mele, fie că vor asculta, fie că nu vor asculta; căci sunt niște îndărătnici!
8. Tu, însă, fiul omului, ascultă ce-ți spun! Nu fi îndărătnic, ca această casă de îndărătnici! Deschide-ți gura, și mănâncă ce-ți voi da!"

-si adica noi suntem ; maracini , spini , scorpi , indaratnici si tot ce scrie in Ezechiel .
-Iar dvs indepliniti misiunea lui Ezechiel .. Am inteles eu bine sau nu?

D-na Valentina ati aplicat gresit invatatura . Ezechiel a mers la poporul sau , dvs mergeti la poporul dvs si spunetile acele cuvinte . Spunetile pe forum hei ajunge cu barfa , de vopsitul parului la botez sau scris 3 pagini de barfa fara un verset biblic . De la ei nu aveti pretenti caci ei sunt sfinti, noi astia suntem maracini ,,.......nu vreau sa mai continui ce ati scris pe acola . Nu imi place deloc
gershom
15128. Postat la 20/11/2011 01:45 - 4913z21h23m
Așa cum se vede, este nevoie de multă pace. Când spiritele se încing, nu poate să iasă bine; se ajunge la o tensionare neplăcută, cu replici și riposte ca atare.

Sora Valentina, Domnul să vă binecuvinteze și să vă călăuzească spre, și pe căile Lui. M-aș fi așteptat să văd un cuvânt de mulțumire, sau părere de bine din partea dumneavoastră cu ocazia revenirii funcționale a portalului, dar nu am văzut, poate mi-a scăpat mie din vedere.
Însă ce am observant și eu, este că unele din ultimele postări ale dumneavoastră sunt întradevăr cam incitante, ele aducând automat replici, și uite așa ajungându-se la o atmosfera tensionată.

În asemenea cazuri, cred că o pauza se poate lua și ar fi binevenită pentru ca lucrurile să se mai calmeze, și reglementeze, fără luarea altor măsuri. Nici un pic de medițație și rugăciune nu ar strica, iar apoi o revenire cu postări mai calculate și constructive pentru zidirea sufletească a tuturor. Sincer, mi-ar părea rău să văd căci nu mai sânteți pe aici sora Valentina.

Cred căci sunt destule subiecte și teme care ne caracterizează și interesează pe toți în lupta împotriva păcatului și celui rău/satana, și destule versete biblice de care ne putem folosi și încuraja unii pe alții indifferent de unele diferențe dintre noi. Iar dacă dorim să ne spunem părerea și la unele subiecte mai sensibile, să o facem cu postări mai calculate, și pe un ton mai creștinesc. Trebuie să lucrăm cu înțelepciune, ținând cont și de faptul căci ceea ce scriem aici, nu scriem numai pentru noi forumiștii, ci este citit de mulți alții - ei trebuie să vadă o lumină și un exemplu în noi. Mai bine să zidim, să căutam pacea, să pansăm și să alinăm, decât să cauzăm o rană, să distrugem sau să ne despărțim.
Alegerea este a noastră, a fiecăruia.

Căutați pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemați-L, câtă vreme este aproape - Isaia 55:6
Lucia
15137. Postat la 20/11/2011 09:33 - 4913z13h35m
Se poate spune ca atunci cand ne credem superioari din toate punctele de vedere fata de cei din jur, mandria ne face sa nu ne mai vedem cand gresim si ca o vorba simpla , dar inteleapta poate aduce lumina in cele mai tainice unghere, de fapt orgoliul este ca o mahrama care ne face sa nu mai vedem adevarul curat. Spune o vorba inteleapta din popor:,,Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Moderator1
15139. Postat la 20/11/2011 11:13 - 4913z11h55m
Facem un apel către toți utilizatorii ce au intrat în conflict cu cu utilizatorul Valentina, vă rugăm să dați dovadă că aveți duhul lui Dumnezeu, va indemnăm la calm, cît despre sancționarea unui utilizator, administrația va decide cum va fi sancționat acel utilizator, in funcție de gravitatea postarilor se va aplica regulamentul.

Moderator
cautatorul
15147. Postat la 20/11/2011 18:22 - 4913z4h46m
Buna seara
Costy iti place sa gatesti sau chiar esti bucatar ? Ce bine arata puiul acela , numai cand il vezi ti se face pofta . Am primit si eu o reteta de zacusca de la o sora . Am facut intocmai cum mi sa spus , dar ca un bucatar de ocazie am sus sarea . Avand sarea in borcan de sticla torn sarea cu borcanul fiind de sticla a alunecat sarea si sa tot dus . Camd sa pun zacusca in borcan am gustat era saramura . De bucatar ca mine no sa mai auziti .
Aurelc
15152. Postat la 20/11/2011 23:01 - 4913z0h7m
Fratele meu Ghiță, căutător de comori ( și de ce nu, și de soluții pentru a nu-și mai transforma zacusca în saramură smiley ) hai că îți propun eu o soluție simplă:
dacă tot îți place să păstrezi sarea în borcan, atunci lasă și o linguriță la îndemână, și când vrei să sărezi ceva, iei cu lingurița și poți doza cantitatea smiley

Nu de alta, dar și eu era să pățesc ceva asemănător cu tine însă la mine situația era și mai dificilă... sarea nu era în vreun borcan ci în cutia ei originală de carton și care avea o gaură destul de mare smiley) și sarea se așezase puțin, iar când am vrut să-mi sărez odată o ciorbă am scuturat și tot nu venea nimic... până odată ... smiley
Eh, se mai întâmplă accidente și la case mari, decum la mine.

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
costy
15153. Postat la 21/11/2011 09:04 - 4912z14h4m
Eu fac impreuna cu sotia cantitatea mare de zacusca in cazan de 80kg si ori ce abatere de la gramaje duce la o neplacuta situatie mai bine o lasi putin mai nesarata ca nu se stie poate mai dai si la alcineva si acea persoana nu manca sarat si mai bine a-si pune fiecare cum crede , noi avem dozele pregatite dar nu eu ma ocup cu astea, ci sotia eu sunt cu mestecatul in cazan , fac munca de jos smileysmiley

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
emanolake
15158. Postat la 21/11/2011 14:57 - 4912z8h11m
smiley costica cum zici tu ca cu munca de jos ca eu cind am facut odata si au inceput sa dea in clocot si ardei si ceapa erau pereti pictati deja ca nu mai stiam cum sa amestec in oala, parea un vulcan ca iesea smiley acolo e munca cea mai mare la foc....ca si incercarea credintei tot prin foc se incearca....smiley
costy
15160. Postat la 21/11/2011 16:19 - 4912z6h49m
Da mai fratioare tu ai facut la aragaz, dar eu am facut la curte cu lemne doar nu puteam pune cazanul de 80kg in casa smiley asa ca focul meu a fost mai mare smiley. Multa Pace fratioare sa ai in inima smiley

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
cautatorul
15164. Postat la 21/11/2011 18:14 - 4912z4h54m
Buna seara

Tot doamnele sunt mai pregatite , profesioniste in acest domeniu .
lisha
15165. Postat la 21/11/2011 19:42 - 4912z3h25m
daca va plac ciupercile eu v-as sfatui sa puneti si ciuperci.
exat cantitatile pt o zacusca normala cu vinete doar ca adaugi ciuperci...reteta e cu jumatate cantitate ciuperci fata de cantitatea de vinete daca vrei poti pune si mai multe....e mortala smiley smiley la noi cea simpla nu mai are trecere...sa- imbuibat lumea smiley smiley

ciupercile sa fie oparite dat cateva clocote cu o lingura doua de otet in apa.... apoi macinate pe masina de tocat carne

eu (noi, mai mult mama smiley)miercuri fac, am ardei si vinete la congelator pregatite......
Moderator1
15175. Postat la 22/11/2011 16:01 - 4911z7h6m
Fraților mă bucur că aveți pasiuni ascunse și vă rog vă rog să mutați discuțiile la subiectul ,, Rețete de mancare vegetariene, unde pot fi găsite la nevoie http://www.melhisedec.ro/forum/viewthread.php?forum_id=66&thread_id=283&pid=15143#post_15143

Moderator
lisha
15177. Postat la 22/11/2011 18:09 - 4911z4h59m
hei moderator.........nu am postate retete....am facut sugestii smiley aici putem chat-ui acolo postam doar la subiect

suntem cuminti smiley
Lica
15178. Postat la 22/11/2011 18:40 - 4911z4h28m
Am și eu o problemă....cine știe să gătească ciuperci așa încât să mănânc și eu? Întreb pentru că toți se laudă că le place ciupercile și eu...smiley. O soluție am primit deja....să pun sare până nu mai simt gustul ciupercilor smiley)

Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
cautatorul
15189. Postat la 22/11/2011 21:15 - 4911z1h53m
Buna seara
Frate Lica spune-mi si mie cine a scris acest gand ,care e motoul tau la-s dorii sa fie in intregime . E uimitor . Mă bucur că nu sunteți perfecți...dacă ați fi perfeți m-aș simți în plus.
O seara buna
Lica
15196. Postat la 23/11/2011 05:46 - 4910z17h22m
Gandul nu este un citat...ci doar ideea probabil este extrasa...nu mai retin ce anume citeam cand am scris gandul la semnatura. Poate chiar exista ca si citat insa nu stiu. Pentru forma in care apare la mine eu sunt responsabil smiley

Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
Pagina 31 din 95 << < 28 29 30 31 32 33 34 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164588 vizite unice Powered by PHP-Fusion