Frumos, m-ati facut sa zambesc, si sincer, simt caldura unei familii(mari) stransa in bucatarie, este f. bine si ca sa ma implic si eu, propun in seara asta sa mancam zacusca la cina...o sa adaugam si ciuperci!
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Multă Pace.
Am o intrebare pentru voi .....ati citit careva cartea ....
Calea sperantei - Misiunea secreta a lui Cristofor Columb ?Daca da ce parere aveti despre carte ?
Multumesc pentru intelegere.
Deconectat
RE: Chat
Nica Schirod (detalii numai pentru membrii conectaţi)
15367. Postat la 30/11/2011 13:10 - 4903z10h15m
Multă Pace.
Frate Ioane Olah, de fapt eu nu răspund la întrebările tendențioase, te rog conspecteză tu în liniște și poate vei observa că această întrebare este pe cât de hazlie, pe atât de tendențoiasă. Iată întrebarea ta:
Ioan Olah a scris: Am sa va pun o intrebare daca pamantul se invarte,atunci de ce nu se ridica Avioanele de la sol si nu stau in Aer pina nu se invarte Pamantul sa ajunga la Destinatia dorita.
Nu pot răspunde la această întrebare, deoarece, încă nu am văzut avioane care stau în loc, decât elicoptere, apoi chiar dacă ar fi,- ar trebui ca pământul să se învârtă după dorința și la cheremul ......., ca să poată ajunge la destinație, și nu în cele din urmă, închipuieșteți un pâmînt care servește destinațiilor avioanelor, cum ar alerga pământul și într-o parte și într-alta, ca să fie pe gustul avioanelor.
Eu, cu fruntea descrețită, cu voie bună, am căutat să împiedic discuțiile pe care noi cu metru și cu drujba și cu mistria și cu volanul, nici voi cu stiloul, cu planșa, cu bisturiul, cu catedra, nu le putem vedea cu ochiu liber, cum se învârt, dacă se învârt, și aș putea să mai zic multe lucruri despre ele.
Eu am întrebat pur și simplu, despre vărul meu, lucru întâmplat exact cum am scris, pe care puteți foarte simplu să mă lămuriți dacă ați avea inimă bună.
Eu nici nu m-am gândit să întreb tendențios, ci mai degrabă să ne simpțim bine, să avem ce discuta constuctiv, nici gând să ne împungem.
În rest ar fi foarte bine să ne fie inima plină de multă Pace.
- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)
- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
Deconectat
ioan olah (detalii numai pentru membrii conectaţi)
15370. Postat la 30/11/2011 15:38 - 4903z7h47m
Pace Frate Nica !
Domnul sa-Si inalte fata peste tine si sa-ti dea pacea! (Num.6:26)
Asadar, sa urmarim lucrurile care duc la pacea si zidirea noastra. (Rom.14:19)
Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
Deconectat
15476. Postat la 07/12/2011 15:09 - 4896z8h16m
Domnul cu voi, pentru că El aduce multă Pace.
Frate Emil, la topicul: "Trupul meu nu era ascuns",mi te-ai adresat mie direct și sincer nu înțeleg ce vrei să zici, te rog să nu te superi pe mine și fă-mă să înțeleg, că dacă sunt vinovat ceva, am puterea să recunosc și să îmi cer ertare imediat.
Uite ce nu înțeleg, partea care o înțeleg o repostez cu scris normal, iar ce nu înțeleg, cu scris îngroșat, iată fragmentul din postarea ta:
Dar putem azi capata har si indurare,nui asa Mosu Nica?Dumneata esti ingaduitor,cu cei ce recunosc ca au gresit aici,dar se pocaiesc?Ma gandesc ca esti,doara nu degeaba,recunosti dumneata ca esti un mare pacator,si cei si mai important este ca,crezi ca esti si iertat. Cu respect,de sus,de la Isus.
Să nu mă iei în nume de rău, chiar nu înțeleg! Mulțumesc pentru înțelegere.
dar să rămâie Pace.
- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)
Da, aveți dreptate pentru câteva ore nu am putut accesa portalul în două zile la rând. Cred că găzduitorul a avut ceva de lucru prin server și poate s-a gândit că pentru câteva ore nu merită să ne mai anunțe pe toți clienții.
În fine, slavă Domnului că acum merge
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Deconectat
emanolake (detalii numai pentru membrii conectaţi)
15497. Postat la 09/12/2011 14:02 - 4894z9h23m
Frate Lica am descarcat de pe saitu care la-i expus in privinta enciclopedia iudaismului mi sa descarcat ca o arhiva in forma de WinRAR archive si cand la-m deschis nu a-mi descarca fisierul sau programul care este? ami da eroare de program....
6 ore este diferenta intre ceasul Romaniei si Israelului ?
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
Frate Nica,scrieti va rog la sectiunea trupul meu nu era ascuns, pentru ca doresc sa intreb ceva acolo,interactionăm mult mai bine daca punem intrebări.
Oricum sa stiti ca sunt sigura ca Marele Creator nu trimite copilasii Lui acolo unde nu sunt doriti ,mai mult decat atat ca sa fie omorată creatia mainii Lui.Eu am adus acolo cateva lucruri importante din punctul meu de vedere,am meditat ca sa inteleg dar dacă sunt neinteleasa voi incerca sa explic mai clar problema ca sa putem intelege subiectul. Sunt sigura ca subiectul deschis de matale va scoate in evidenta alte lucruri extrem de importante.
Sora Lucia iti multumesc pentru cele scrise la sectiunea Trupul meu.....ai scos in relief niste lucruri foarte importante,fi binecuvantata.
Te astept sa ma ajuti la sectiunea ,,necuratia femeii ,,eu am scris ceva acolo dar nu am vazut mare inghesuiala si am cateva intrebari legata inclusiv de jertfa care era adusă pentru aceasta necuratie.
Aici ai linkul sora Lucia, poate reusim sa o scoatem la capat impreuna ,nu doar noi doua evident ci impreuna cu totii,sunt lucruri foarte importante . http://www.melhisedec.ro/forum/viewthread.php?forum_id=48&thread_id=68&rowstart=140
Se pare ca in urma defectiunilor tehnice de pe acest portal putini il mai acceseaza...daca nu, se pare ca ne lipseste,,CINEVA"care sa ne provoace la discutii aprinse.
Ce ziceti?
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Deconectat
15539. Postat la 13/12/2011 19:45 - 4890z3h40m
Se pare că acum pe portal este multă Pace.
Permiteți să raportez; soră Lucia, pe mine mă îmbolnăvesc discuțiile provocatoare și aprinse, iubesc discuțiile să fie pe cât de importante, pe atât de liniștite și printre ele să fie și Duhul Domnului, ca să vedeți că am susținere și de Sfânta Scriptură:
1 Împărați 19: 11. Domnul i-a zis: "Ieși, și stai pe munte înaintea Domnului!" Și iată că Domnul a trecut pe lângă peșteră. Și înaintea Domnului a trecut un vânt tare și puternic, care despica munții și sfărâma stâncile. Domnul nu era în vântul acela. Și după vânt, a venit un cutremur de pământ. Domnul nu era în cutremurul de pământ.
12. Și după cutremurul de pământ, a venit un foc: Domnul nu era în focul acela. Și după foc, a venit un susur blând și subțire.
13. Când l-a auzit Ilie, și-a acoperit fața cu mantaua, a ieșit și a stat la gura peșterii. Și un glas i-a vorbit, zicând: "Ce faci tu aici, Ilie?"
Soră Lucia, dacă te vei uita la câte vizite se fac pe portal, îi greu să spui numărul, te plângi că nu sunt cei ce se uită pe aici, sunt destui, dar așa cum este interesul pe teren, așa este și aici, apoi mai intervine și cuvântul Domnului care l-am subliniat din ultimul rând din citatul de mai sus.
Cât despre cel ce avea darul să provoace;- după ce am fost invitat să vorbesc despre semnătura mea de pe portal, am primit un mesaj pe messinger, în așa fel că toate zgâriiturile pe care mi le-a provocat prin duhul de provocare, mi le-a vindecat la secundă, așa respect, așa pocăință, așa rugăminte să iert, recunoscând ca multe răni mia făcut, am folosit cuvintele ...., am rămas îngrozit, nu-mi puteam închipui că există asamenea respect și inimă bună, dacă ar fi scris așa și pe portal ar fi vindecat multe inimi.
Eu sincer, poate că greșesc, dar oridecâte ori scriu, cosider că fac o slujbă în cinstea Domnului și o fac cu mare plăcere și responsabilitate tot odată.
Mă gândesc că dacă ar conștientiza mai mulți că și pentru asta Domnul notează, cred că ar fi mult mai sârguincioși să facă ceva pentru care va primi răsplată.
Cu respect; moșu Nică dar pe lângă respect și multă Pace.
Frate Nica, nu urmaresc pe cei ce viziteaza portalul, ci am vrut sa pun in evidenta mai mult faptul ca nu se intra in discutii, nu se indrazneste sa se discute, sa se scrie...incet, incet...nici cei care erau mai activi ,nu mai posteaza decat foarte rar, ma gandesc ca numarul membrilor creste, insa activitatea scade, parerea mea...pacea ma face si pe mine fericita, insa avem nevoie si de unitate, cooperare, colaborare,si asta se poate vedea aici prin discutiile noastre... ce zici , nu am dreptate?
Unde-s tinerii?
Ei pot crea un univers al cunoasterii, o cale prin care pot lucra si colabora...este un joc care se cheama IMPULS...Primul jucator da startul printr-un impuls si acesta trece pe la fiecare membru al jocului.Eu cred ca din toate subiectele care sunt expuse aici , se gaseste macar unul sa intereseze pe fiecare dintre noi.Duhul lui Dumnezeu sa ne impulsioneze si sa ne faca sa intelegem ca discutiile sunt mai frumoase cand ne implicam, nu cand stam pe margine si ne uitam.
Multă Pace si eu am obdesvat multă liniste pe aici si sunt foarte multumită chiar si de faptul că nimeni nu mă critică pe MP(la inceput mai primeam asa cate-o veste care mă punea pe ganduri)referitor la ce scriam pe forum si felul in care vedeam anumite aspecte biblice trebuie sa recunosc ca acum imi lipseste( critica) si ca am avut de invatat chiar si din critici
Dar eu cred că pe aici atat membrii portalului cat si noii inscrisi ...si-au venit in fire,cum se spune.
Este o schimbare este ceva ...pe aici pe forum inainte de-a mă inscrie eu am vazut multe artificii printre discutii ....de multe ori citind artificiile imi dau seama ce presiune,,atmosferică,, erau in discutiile acelea ...si cred că nu se lasa cu somn usor.
Eu personal am invatat aici să comunic din ce in ce mai bine prin scris deoarece pe la inceput cand am intrat aici imi era dificil să interactionez din pricina discutiilor destul de aprinse ,aveam parcă o teamă să nu cumva supăr pe cineva ,aveam impresia ca toti membrii portalului sunt tristi inclusiv eu,trebuia sa ma organizez bine si din punctul de vedere al regulamentului ...il tot citeam stiam că nu trebuie sa scriu ceva care să fie un atac la persoană,.
Oricum aci eu imi gasesc o frumoasă familie si acum interactionez in mod placut si linistit invatand impreuna cu voi ...fiecare din noi aduce ceva deosebit ,fiecare in parte ,unul o vorba cu balsam altul ridica moralul altul vorbeste deosebit de dragoste fratească,altul sfatuieste minunat ,altul inveseleste si lista poate continua.
Sora Lucia stai linistita si eu uneori am imresia ca numai noi doua avtivam pe aici dintre surori ma refer ,recunosc ca am vrut sa renunt dar fratele Nica mi-a ridicat moralul trebuie sa recunosc acest lucru .
Acum frate Nica daca cititi trebuie sa recunoasteti ca mi-ati ridicat moralul
Oricum eu va doresc multa pace in inimile voastre bune.
Si Sfantul lui Israel sa ne mentina cu viata si sa ne bucure inimile noastre ,avem nevoie de iubirea Lui.
Lavinia, stii cum ma simt uneori pe acest portal?
Ca pe un ,,vapor "cu un echipaj invizibil...fratele Nica la carma, cautatorul sfruntand zarea in cautarea Portului, din cand in cand se mai ivesc capitanii, Ovidiu si Lica si cativa marinarii care mai carpesc pe ici pe colo panzele de la catarg.
Iar eu si tu, Lavi, incercam sa lustruim puntea ,doar , doar de s-or ivii cineva sa ne ajute...sa o terminam.Cateodata si mie imi vine sa abandonez .
Nu mi se pare deloc usor sa incerci sa faci ceva... fara un lucru in echipa, cat ne-am stradui ...puntea nu se va termina de curatat, ba mai mult se duce sporul...
Uite, nimeni nu indrazneste sa scrie la Debora...!
Deconectat
15553. Postat la 14/12/2011 14:37 - 4889z8h48m
Pace multă de la Domnul Isus.
Ha. Ha, moșu Nică cârmaci, m-ați suit prea sus, am rău de înălțime, nu sunt construit să rezist atât de sus; plec, plec la mătură, de acolo nu am unde să pic, ce bine aste acolo.
Am ironizat și eu de dragul eroniei, care a adus-o pe tapet sora Lucia, dar ce bine ar fi ca la cârmă să fie Duhul Domnului, pentru că atunci sigur vom ancora în portul care se numește Mântuire - Viață veșnică, acum îl privim ca prin ceață și de multe ori prin suferințe, dar prin credință, prin seriozitate, prin perseverență, tragem nădejde că Domnul va duce la bun sfârșit, mântuirea care a început-o cu noi.
Pentru asta avem nevoie de multă Pace de la Domnul Isus.