Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 9
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Chat
Pagina 33 din 95 << < 30 31 32 33 34 35 36 > >>
Deconectat RE: Chat
costy
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
15554. Postat la 14/12/2011 14:57 - 4889z8h40m
Eu vreau sa ma ocup cu panzele la corabia sorei lucia , si din cand in cand as vrea sa pescuiesc in timpul liber smileysmiley. Toate panzele sus.iuhuu smiley.Frate Nica daca aveti rau de inaltime lasati-ma pe mine sus la catarg , ca mie a-mi place ca vara numai pe munti merg cu bicicleta iubesc altitudinile marismiley

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
Lucia
15557. Postat la 14/12/2011 15:44 - 4889z7h53m
Nu este ,,CORABIA"mea, ci a noastra ,a tuturor...ma bucur frate costy ca iti place sa pescuiesti si lui Petru ii placea acest lucru, si la propiu si la figurat.
Deci te invit sa fii un Petru , ce zici?Daca vrei poti sa urci si pe catarg, dar nu uita, daca esti la inaltime trebuie sa te vezi mereu pe aici!
Frate Nica , ai toata cinstea sa fii carmaci ,pentru ca esti plin de modestie, iar Duhul Domnului este peste ,,intinderea de ape"si in toti cei care i-L lasa in inimi sa lucreze.

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Lavi
15569. Postat la 15/12/2011 08:41 - 4888z14h56m
Asa este sora Lucia uneori spălam puntea cu lacrimile noastre sărate si puntea devine mai curată mai intretinută si mai stralucitoare in razele soarelui ...multe binecuvantări de sus.
Psalmii 126:5 Cei ce seamănă cu lacrimi, vor secera cu cântări de veselie.
Să avem dar parte si de cantări de veselie si să avem si inimi vesele cand vom ajunge pe tărm.Sus Catargul! Ridicati pânzele!Fiecare la datorie ...echipaj ascultător!!!!!

cautatorul
15579. Postat la 15/12/2011 19:48 - 4888z3h49m
Buna seara
Asa este doamna Lucia am fost putin ocupat cu treaba si am mai fost putin mai mult pe un facebook . Dar trebuie sa ne adunam sa ne limpezim putin si sa ne lansam corabia la apa unde ne asteapta furtuni , pericol , soare toate acestea ne vor oteli . Cred ca toti care au participat aici am primit experienta si neam intarit . Frica de a nu ne implica ne face sa pierdem lucruri minunate .

Il vad pe avadah a intrat si el pe forum chiar ma gandeam la el . Costy ce imagine superba ai , frumoasa . O seara buna va doresc .
Aurelc
15583. Postat la 15/12/2011 20:45 - 4888z2h52m
Da, să ști căutătorule că și eu începeam să mă întreb pe unde o fi avodah ?
Poate e și el mai ocupat...
Ce-i drept tineretul nostru se pare că e ca și majoritatea celorlalți tineri tare furat de peisajul facebook,( unde poate cred că părinții și prezbiterii nu se prea înghesuie să verifice cum și ce scriu smiley ) pentru că e mult mai interactiv dar și mult mai superficial.
Totuși, cred că întotdeauna au fost perioade mai bune și mai puțin bune, deci lucrurile se pot schimba oricând smiley

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
costy
15584. Postat la 15/12/2011 20:54 - 4888z2h43m
Multumesc cautatorule de apreciere pentru imagine , este Vf. Everest are o altitudine de 8848 si se afla in Munti Himalaya. I se mai zice si acoperisul Lumii,si putini au fost cei care sau incumetat sa-l urce smiley

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Lucia
15596. Postat la 16/12/2011 14:48 - 4887z8h49m
Si eu mi-am pus aceiasi intrebare frate Ovidiu , oare ce face fratele Avodah?

Frate Nica , abia astept sa postezi si pe la Debora , anii si intelepciunea isi vor spune cuvantul , ce zici ?

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
costy
15643. Postat la 17/12/2011 19:00 - 4886z4h37m
Intre ora din Bucuresti si ora din Israel nu sunt numai doua ore , la ceasul de pe portal cred cas mai multe . Stie cineva de ce ?

Israel GMT +2 ore

Lica
15645. Postat la 17/12/2011 19:39 - 4886z3h58m
Aici poți găsi răspunsul frate costy http://www.melhisedec.ro/faq.php?cat_id=1 . Atât la noi cât și în Israel este GMT +2

Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
Lucia
15658. Postat la 18/12/2011 09:56 - 4885z13h41m
Iata ca echipajul isi face aparitia atat de vizibil, si cei mai tineri marinari isi dau mana intr-o munca duhovniceasca, luminandu-le astfel ochii credintei...si pasind impreuna spre LIMAN.
Dragii mei, vant din pupa!

gershom
15685. Postat la 19/12/2011 13:04 - 4884z10h33m
La ultimele două postări am vrut să aduc ceva corectări/completări, dar am observat caci nu se poate, cu toate că sau încadrat în limita de 24 ore de la postare.
Dacă bine î-mi amintesc, inainte, se puteau face shimbări la o postare în timp de 24 ore. S-a schimbat ceva?

Căutați pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemați-L, câtă vreme este aproape - Isaia 55:6
Lavi
15686. Postat la 19/12/2011 13:20 - 4884z10h17m
Acest lucru l-am observat si eu obisnuiesc să-mi mai corectez greselile caligrafice sau să scriu cât mai citet cu ....Ă,Ș,Ț....dar acum nu se mai poate in 24 de ore...si eu m-am intrebat de ce ?

Este mult mai simplu să mai putem venii cu corectări sau de ce nu complectari la aceeasi postare .

Fac si eu un mic apel aici tuturor ....le zic să fie Binecuvantati cei ce au scris la Stiati că...? la sec. jocuri si vă astept să scrieti acolo si pe cei nechemati nu este nici o supărare dacă cineva nu este chemat acolo ...vă astept cu mare drag,eu personal citesc cu mare atentie postarile de acolo sunt contructive din partea tuturora.Multumesc tare ,tare,frumos.

Aurelc
15694. Postat la 19/12/2011 15:46 - 4884z7h51m
Da, aveți dreptate, credeam că v-au informat colegii din echipa de administrație. De aproximativ 2 săpt. s-au mai făcut unele mici retușuri la funcționarea portalului și a forumului iar una dintre ele este reducarea timpului de editare a unei postări de la 24 de ore la 2 ore. Acest fapt vă motivează să încercați să fiți mai atenți la ortografie și pe cât se poate să folosiți butonul " Previzualizare" înainte de a trimite mesajul ( postarea) în cauză. (acel buton, cu previzualizarea nu e accesibil din interfața răspunsului rapid, ci doar dacă vreți să scrieți ceva la un subiect, în partea de jos a paginii apăsați prima dată sub postări pe butonul "Post Reply" sau "Răspunde la Subiect" și vi se deschide fereastra de editare a unui mesaj/ postări.

Pentru cei ce doresc să corecteze ceva grav din postările mai vechi de 2 ore puteți contacta un moderator sau administrator.

Multe binecuvântări tuturor!

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Lavi
15716. Postat la 20/12/2011 06:55 - 4883z16h42m
Ce bine că se poate corecta nu stiam.... nu stiam Frate Ovidiu este ca si cum am primii o sansă de a ne corecta singuri ,ura!!!!!!!! cine nu greșește este un om perfect ...dar cu totii știm că nu este om perfect pe pământ .
Multumesc frate Ovidiu pentru sfaturi.

Lica
15735. Postat la 20/12/2011 20:18 - 4883z3h19m
Astăzi și ieri la Arad a nins puțin dar pentru că e prea cald nu s-a depus nimc smiley spuneți se bucură cineva de zăpadă acum? smiley

marcella
15747. Postat la 21/12/2011 13:10 - 4882z10h27m
Wow...ce super smiley !!! Si la noi a nins zilele trecute smiley, dar nu s-a asternut tot din cauza caldurii smiley .....

Cine sunt eu !?
rachel
15753. Postat la 21/12/2011 14:02 - 4882z9h35m
smiley).. he he .. noi wekendul trecut am facut si om de zapada smiley... in schimb acuma ne bucuram de ploaie smiley).. dapoi vine zapada .. deci nu disperam

Cu Dumnezeu greutatea unui munte nu inseamna nimic; fara El, si un fulg te zdrobeste. smileysmiley
Lica
15763. Postat la 21/12/2011 17:22 - 4882z6h15m
smiley) Deci suntem cam în aceeași oală....rămâne doar spiritul nostru de observație și cât suntem de pesimiști sau optimiști ca variabilă. Am un anunț important de făcut: afară a înghețat și ninge....noutăți o să am mâine dimineață smiley

rachel
15768. Postat la 21/12/2011 19:40 - 4882z3h57m
apoi lasa k vine si vremea saniusului smiley

Cu Dumnezeu greutatea unui munte nu inseamna nimic; fara El, si un fulg te zdrobeste. smileysmiley
Aurelc
15773. Postat la 21/12/2011 22:30 - 4882z1h7m
Nici pe la mine, aici în oraș unde stau încă nu a nins deloc...
În schimb a nins în anumite stațiuni montane câte 2 metri smiley Să vedeți ce cool arată casele și cabanele cu 2 m de zăpadă pe ele !...

Pagina 33 din 95 << < 30 31 32 33 34 35 36 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164781 vizite unice Powered by PHP-Fusion