Deconectat |
RE: Chat |
costy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15554. Postat la 14/12/2011 14:57 - 4889z8h40m |
|
|
Eu vreau sa ma ocup cu panzele la corabia sorei lucia , si din cand in cand as vrea sa pescuiesc in timpul liber  . Toate panzele sus.iuhuu .Frate Nica daca aveti rau de inaltime lasati-ma pe mine sus la catarg , ca mie a-mi place ca vara numai pe munti merg cu bicicleta iubesc altitudinile mari
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine! |
|
Deconectat |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15557. Postat la 14/12/2011 15:44 - 4889z7h53m |
|
|
Nu este ,,CORABIA"mea, ci a noastra ,a tuturor...ma bucur frate costy ca iti place sa pescuiesti si lui Petru ii placea acest lucru, si la propiu si la figurat.
Deci te invit sa fii un Petru , ce zici?Daca vrei poti sa urci si pe catarg, dar nu uita, daca esti la inaltime trebuie sa te vezi mereu pe aici!
Frate Nica , ai toata cinstea sa fii carmaci ,pentru ca esti plin de modestie, iar Duhul Domnului este peste ,,intinderea de ape"si in toti cei care i-L lasa in inimi sa lucreze.
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
Lavi (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15569. Postat la 15/12/2011 08:41 - 4888z14h56m |
|
|
Asa este sora Lucia uneori spălam puntea cu lacrimile noastre sărate si puntea devine mai curată mai intretinută si mai stralucitoare in razele soarelui ...multe binecuvantări de sus.
Psalmii 126:5 Cei ce seamănă cu lacrimi, vor secera cu cântări de veselie.
Să avem dar parte si de cantări de veselie si să avem si inimi vesele cand vom ajunge pe tărm.Sus Catargul! Ridicati pânzele!Fiecare la datorie ...echipaj ascultător!!!!!
|
|
Deconectat |
cautatorul (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15579. Postat la 15/12/2011 19:48 - 4888z3h49m |
|
|
Buna seara
Asa este doamna Lucia am fost putin ocupat cu treaba si am mai fost putin mai mult pe un facebook . Dar trebuie sa ne adunam sa ne limpezim putin si sa ne lansam corabia la apa unde ne asteapta furtuni , pericol , soare toate acestea ne vor oteli . Cred ca toti care au participat aici am primit experienta si neam intarit . Frica de a nu ne implica ne face sa pierdem lucruri minunate .
Il vad pe avadah a intrat si el pe forum chiar ma gandeam la el . Costy ce imagine superba ai , frumoasa . O seara buna va doresc . |
|
Deconectat |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15583. Postat la 15/12/2011 20:45 - 4888z2h52m |
|
|
Da, să ști căutătorule că și eu începeam să mă întreb pe unde o fi avodah ?
Poate e și el mai ocupat...
Ce-i drept tineretul nostru se pare că e ca și majoritatea celorlalți tineri tare furat de peisajul facebook,( unde poate cred că părinții și prezbiterii nu se prea înghesuie să verifice cum și ce scriu ) pentru că e mult mai interactiv dar și mult mai superficial.
Totuși, cred că întotdeauna au fost perioade mai bune și mai puțin bune, deci lucrurile se pot schimba oricând 
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
15584. Postat la 15/12/2011 20:54 - 4888z2h43m |
|
|
Multumesc cautatorule de apreciere pentru imagine , este Vf. Everest are o altitudine de 8848 si se afla in Munti Himalaya. I se mai zice si acoperisul Lumii,si putini au fost cei care sau incumetat sa-l urce 
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
|
Deconectat |
15596. Postat la 16/12/2011 14:48 - 4887z8h49m |
|
|
Si eu mi-am pus aceiasi intrebare frate Ovidiu , oare ce face fratele Avodah?
Frate Nica , abia astept sa postezi si pe la Debora , anii si intelepciunea isi vor spune cuvantul , ce zici ?
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
15643. Postat la 17/12/2011 19:00 - 4886z4h37m |
|
|
Intre ora din Bucuresti si ora din Israel nu sunt numai doua ore , la ceasul de pe portal cred cas mai multe . Stie cineva de ce ?
Israel GMT +2 ore
|
Deconectat |
Lica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15645. Postat la 17/12/2011 19:39 - 4886z3h58m |
|
|
Aici poți găsi răspunsul frate costy http://www.melhisedec.ro/faq.php?cat_id=1 . Atât la noi cât și în Israel este GMT +2
Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti. |
|
Deconectat |
15658. Postat la 18/12/2011 09:56 - 4885z13h41m |
|
|
Iata ca echipajul isi face aparitia atat de vizibil, si cei mai tineri marinari isi dau mana intr-o munca duhovniceasca, luminandu-le astfel ochii credintei...si pasind impreuna spre LIMAN.
Dragii mei, vant din pupa!
|
Deconectat |
gershom (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15685. Postat la 19/12/2011 13:04 - 4884z10h33m |
|
|
La ultimele două postări am vrut să aduc ceva corectări/completări, dar am observat caci nu se poate, cu toate că sau încadrat în limita de 24 ore de la postare.
Dacă bine î-mi amintesc, inainte, se puteau face shimbări la o postare în timp de 24 ore. S-a schimbat ceva?
Căutați pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemați-L, câtă vreme este aproape - Isaia 55:6 |
|
Deconectat |
15686. Postat la 19/12/2011 13:20 - 4884z10h17m |
|
|
Acest lucru l-am observat si eu obisnuiesc să-mi mai corectez greselile caligrafice sau să scriu cât mai citet cu ....Ă,Ș,Ț....dar acum nu se mai poate in 24 de ore...si eu m-am intrebat de ce ?
Este mult mai simplu să mai putem venii cu corectări sau de ce nu complectari la aceeasi postare .
Fac si eu un mic apel aici tuturor ....le zic să fie Binecuvantati cei ce au scris la Stiati că...? la sec. jocuri si vă astept să scrieti acolo si pe cei nechemati nu este nici o supărare dacă cineva nu este chemat acolo ...vă astept cu mare drag,eu personal citesc cu mare atentie postarile de acolo sunt contructive din partea tuturora.Multumesc tare ,tare,frumos.
|
|
Deconectat |
15694. Postat la 19/12/2011 15:46 - 4884z7h51m |
|
|
Da, aveți dreptate, credeam că v-au informat colegii din echipa de administrație. De aproximativ 2 săpt. s-au mai făcut unele mici retușuri la funcționarea portalului și a forumului iar una dintre ele este reducarea timpului de editare a unei postări de la 24 de ore la 2 ore. Acest fapt vă motivează să încercați să fiți mai atenți la ortografie și pe cât se poate să folosiți butonul " Previzualizare" înainte de a trimite mesajul ( postarea) în cauză. (acel buton, cu previzualizarea nu e accesibil din interfața răspunsului rapid, ci doar dacă vreți să scrieți ceva la un subiect, în partea de jos a paginii apăsați prima dată sub postări pe butonul "Post Reply" sau "Răspunde la Subiect" și vi se deschide fereastra de editare a unui mesaj/ postări.
Pentru cei ce doresc să corecteze ceva grav din postările mai vechi de 2 ore puteți contacta un moderator sau administrator.
Multe binecuvântări tuturor!
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
15716. Postat la 20/12/2011 06:55 - 4883z16h42m |
|
|
Ce bine că se poate corecta nu stiam.... nu stiam Frate Ovidiu este ca si cum am primii o sansă de a ne corecta singuri ,ura!!!!!!!! cine nu greșește este un om perfect ...dar cu totii știm că nu este om perfect pe pământ .
Multumesc frate Ovidiu pentru sfaturi.
|
|
Deconectat |
15735. Postat la 20/12/2011 20:18 - 4883z3h19m |
|
|
Astăzi și ieri la Arad a nins puțin dar pentru că e prea cald nu s-a depus nimc spuneți se bucură cineva de zăpadă acum? 
|
Deconectat |
marcella (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15747. Postat la 21/12/2011 13:10 - 4882z10h27m |
|
|
Wow...ce super !!! Si la noi a nins zilele trecute , dar nu s-a asternut tot din cauza caldurii .....
Cine sunt eu !? |
|
Deconectat |
rachel (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15753. Postat la 21/12/2011 14:02 - 4882z9h35m |
|
|
).. he he .. noi wekendul trecut am facut si om de zapada ... in schimb acuma ne bucuram de ploaie ).. dapoi vine zapada .. deci nu disperam
Cu Dumnezeu greutatea unui munte nu inseamna nimic; fara El, si un fulg te zdrobeste.   |
|
Deconectat |
15763. Postat la 21/12/2011 17:22 - 4882z6h15m |
|
|
) Deci suntem cam în aceeași oală....rămâne doar spiritul nostru de observație și cât suntem de pesimiști sau optimiști ca variabilă. Am un anunț important de făcut: afară a înghețat și ninge....noutăți o să am mâine dimineață 
|
Deconectat |
rachel (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15768. Postat la 21/12/2011 19:40 - 4882z3h57m |
|
|
apoi lasa k vine si vremea saniusului 
Cu Dumnezeu greutatea unui munte nu inseamna nimic; fara El, si un fulg te zdrobeste.   |
|
Deconectat |
15773. Postat la 21/12/2011 22:30 - 4882z1h7m |
|
|
Nici pe la mine, aici în oraș unde stau încă nu a nins deloc...
În schimb a nins în anumite stațiuni montane câte 2 metri Să vedeți ce cool arată casele și cabanele cu 2 m de zăpadă pe ele !...
|