Deconectat |
RE: Chat |
Nica Schirod (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15778. Postat la 22/12/2011 09:01 - 4881z14h15m |
|
|
Ddragul meu Emil, trage aer adânc în piept, apoi vezi ce vreau să zic despre creștini și credincioși, dar de data asta, aruncă plăcerea ta de a mă contrazice peste tot, dacă ai poftă de contrazicere, făo atunci când ne întâlnim și discutăm liber cu Bibliile pe masă, iată explicația:
a. creștin: Creștini sunt toți care duminică, 25 Decembrie se salută cu Hristos s-a născut, au foarte mare sărbătoare, se bucură de acestă binecuvântare dată de Dumnezeu, apoi mai țin marea sărbătoare săptămânală Duminica în cinstea invierii Domnului Isus.
În ce privește discuția mea despre reștini a fost 0, adică nu am comentat nimic și punct.
b. credincioși: Credincioșii sunt toți cei ce cred ce citești acum:
Iuda versetul 3. .......vă îndemn să luptați pentru credința, care a fost dată sfinților odată pentru totdeauna.
Iacov 1; 17. orice ni se dă bun și orice dar desăvârșit este de sus, pogorându-se de la Tatăl luminilor, în care nu este nici schimbare, nici umbră de mutare.
Exod 20: 8. Adu-ți aminte de ziua de odihnă, ca s-o sfințești.
9. Să lucrezi șase zile, și să-ți faci lucrul tău.
10. Dar ziua a șaptea este ziua de odihnă închinată Domnului, Dumnezeului tău: să nu faci nici o lucrare în ea, nici tu, nici fiul tău, nici fiica ta, nici robul tău, nici roaba ta, nici vita ta, nici străinul care este în casa ta.
11. Căci în șase zile a făcut Domnul cerurile, pământul și marea, și tot ce este în ele, iar în ziua a șaptea S-a odihnit: de aceea a binecuvântat Domnul ziua de odihnă și a sfințit-o.
Exod 33: 16, Cum se va ști că am căpătat trecere înaintea Ta, eu și poporul Tău? Oare nu când vei merge Tu cu noi, și când prin aceasta vom fi deosebiți, eu și poporul Tău, de toate popoarele de pe fața pământului?"
Marcu 1: 15. 15. El zicea: "S-a împlinit vremea, și Împărăția lui Dumnezeu este aproape. Pocăiți-vă, și credeți în Evanghelie."
Pe ăștia îi numesc eu credincioși și despre ei am făcut comentarea, dacă nici acum nu ai înțeles, îți mai dau câte dovezi vrei și îți mai spun un amănunt; credincioșii cred în singurul Mesia, Fiul Lui Dumnezeu care a murit în locul celor ce cred în numele Lui, dar care cred că nu s-a născut la 25 decembrie.
- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)
- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod! |
|
Deconectat |
marcella (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15798. Postat la 22/12/2011 15:14 - 4881z8h2m |
|
|
Mie dor de tara si de derdelus, mie dor de iarna noastra de acasa...rachel cand mergi la sanius... da-te o tura pentru mine, bine?
Cine sunt eu !? |
|
Deconectat |
rachel (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15813. Postat la 22/12/2011 17:44 - 4881z5h32m |
|
|
ok ok marcela .. numai sa ninga si aici ... la voi acolo in italia in zona unde esti nu ninge?...
Cu Dumnezeu greutatea unui munte nu inseamna nimic; fara El, si un fulg te zdrobeste.   |
|
Deconectat |
15815. Postat la 22/12/2011 17:50 - 4881z5h26m |
|
|
Ninge in toata Italia, insa la noi in oras nu...in imprejurimi da...dar mie imi este dor de zapada de "acasa".
Cine sunt eu !? |
|
Deconectat |
15821. Postat la 22/12/2011 18:03 - 4881z5h13m |
|
|
) te cred .. stiu cum e.. poi si nu mergeti in romania iarna asta?
Cu Dumnezeu greutatea unui munte nu inseamna nimic; fara El, si un fulg te zdrobeste.   |
|
Deconectat |
Lica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15828. Postat la 22/12/2011 19:42 - 4881z3h34m |
|
|
Nu pot să spun nici acum că este zăpadă la Arad....decât dacă iau în considerare acel metru pătrat din curte unde stratul de zăpadă depășește 1mm . Dar ce este mai optimist este că începând de astăzi sunt în conceeeeediu 
Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti. |
|
Deconectat |
15829. Postat la 22/12/2011 19:49 - 4881z3h27m |
|
|
eu incep sa numar beltile.. numa in curte is vreo 4 ).. in rest azi ...zici k a fost primavara aici 
|
Deconectat |
15874. Postat la 24/12/2011 17:50 - 4879z5h26m |
|
|
rachel, in seara asta ce numeri?
Lica, tu esti in concediu, eu in vacanta...uite ca ne bucuram impreuna.
Mos Nica, spuneti-mi sincer...cum este mai corect in seara asta, sa legati poarta ca sa nu va vina colindatori sau ii primiti si la urma le spuneti "adevarul"?
Cine sunt eu !? |
|
Deconectat |
15888. Postat la 25/12/2011 12:39 - 4878z10h36m |
|
|
seara trecuta am numarat bubitele de varicela ale copiilor k s-or cam umplut saracutii ... si culmea aici nu se colinda de craciun si anu nou numai de halloween )) si app .. la noi in sat in giulvaz toti stiau ca noi nu tinem craciunul lor si nu veneau sa ne colinde asa ca stateam cu poarta deschuiata .. (si marcela intre noi fie vorba .. stai linistita ca nu te dau de gol   vezi k e bun si ala pentru ceva )
|
Deconectat |
15900. Postat la 25/12/2011 18:00 - 4878z5h15m |
|
|
marcella problema e ca tu te bucuri de 3 ori mai mult decat mine din cate stiu eu 
rachel sa inteleg ca in curand o sa numeri bubitele tale? sau ai trecut mai demult prin experienta asta...imi amintesc cand numaram si eu bubitele mele...si zilele care le mai am de stat in casa...ooiiioioi
|
Deconectat |
15904. Postat la 25/12/2011 18:38 - 4878z4h38m |
|
|
Asta-i culmea...rachel!parca nu esti maritata, cati copii ai?!
Lica, pai...eu stiu, ca nu ma stii si daca stii, de unde stii?  
Cine sunt eu !? |
|
Deconectat |
15906. Postat la 25/12/2011 18:47 - 4878z4h28m |
|
|
E simplu. eu am o saptamana de concediu si la scoala vacanta dureaza 3 saptamani....
|
Deconectat |
15908. Postat la 25/12/2011 18:53 - 4878z4h22m |
|
|
Tu, ai o saptamana, iar eu...la scoala am doua, ce bine-i in tara!
Cine sunt eu !? |
|
Deconectat |
15909. Postat la 25/12/2011 18:55 - 4878z4h20m |
|
|
Uitasem ca nu esti in tara...aici elevii au 3 saptamani acum. Oricum e fain in scoala....
|
Deconectat |
15911. Postat la 25/12/2011 19:09 - 4878z4h6m |
|
|
E fain cum zici tu...insa sa stii cand esti elev iti doresti repede sa se termine...asa imi zice si Simona.
Cine sunt eu !? |
|
Deconectat |
15914. Postat la 25/12/2011 20:10 - 4878z3h5m |
|
|
Lica a scris:
rachel sa inteleg ca in curand o sa numeri bubitele tale? sau ai trecut mai demult prin experienta asta...imi amintesc cand numaram si eu bubitele mele...si zilele care le mai am de stat in casa...ooiiioioi
nup .. eu am avut cand eram fff mica
marcella a scris:
Asta-i culmea...rachel!parca nu esti maritata, cati copii ai?!
nu nu sunt maritata, dar am grija de 6 copilasi .. (lavoro )...
apoi sa va spun ..lica bucura-te de concediu si tu marcela de vacanta .. cat mai puteti ... ..
eh .. apropo stire de ultima ora .. NU NINGE ! 
|
Deconectat |
costy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15934. Postat la 26/12/2011 05:53 - 4877z17h23m |
|
|
Vreau sa va arat un minunat Rasarit de soare pe muntele Semenic 
http://www.jurnalul.ro/webcam/semenic-299.html
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine! |
|
Deconectat |
15944. Postat la 26/12/2011 12:57 - 4877z10h19m |
|
|
rachel a scris: nu nu sunt maritata, dar am grija de 6 copilasi .. (lavoro )...
apoi sa va spun ..lica bucura-te de concediu si tu marcela de vacanta .. cat mai puteti ... ..
asa ne spui sa ne bucuram de vacanta incat cel putin pe mine ma sperii ) ...in sensul "nu-ti fa griji lica...se poate si mai rau" 
Stirea de ultima ora e valabila si la Arad...desi a nins ceva...a fost prea cald sa se depuna
costy...esti tare norocos... 
|
Deconectat |
costy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15946. Postat la 26/12/2011 19:48 - 4877z3h27m |
|
|
Fratioare nus norocos dar muntele Semenic nul prea frecventez iarna , eu il prefer vara cand este verde ca merg cu bici, desi anul asta a sarit din schema am aspirat spre altitudini mai mari cum ar fii Muntele Mic care ajunge undeva la 2004 m Votez vara 
Ceva de genul ....http://youtu.be/EhunSy6o8GY...sper sa va placa 
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine! |
|
Deconectat |
15957. Postat la 27/12/2011 20:28 - 4876z2h48m |
|
|
Lica a scris:
asa ne spui sa ne bucuram de vacanta incat cel putin pe mine ma sperii  ) ...in sensul "nu-ti fa griji lica...se poate si mai rau"
oo sorry daca asta te-am facut sa crezi.. da nu e nimic de genu .. e doar dor de casa .. alfel ce sa zic .. aici ieri si azi a plouat .. in rest nici o schimbare de vreme ...
|