Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 6
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Chat
Pagina 34 din 95 << < 31 32 33 34 35 36 37 > >>
Deconectat RE: Chat
Nica Schirod
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
15778. Postat la 22/12/2011 09:01 - 4881z14h15m
Ddragul meu Emil, trage aer adânc în piept, apoi vezi ce vreau să zic despre creștini și credincioși, dar de data asta, aruncă plăcerea ta de a mă contrazice peste tot, dacă ai poftă de contrazicere, făo atunci când ne întâlnim și discutăm liber cu Bibliile pe masă, iată explicația:

a. creștin: Creștini sunt toți care duminică, 25 Decembrie se salută cu Hristos s-a născut, au foarte mare sărbătoare, se bucură de acestă binecuvântare dată de Dumnezeu, apoi mai țin marea sărbătoare săptămânală Duminica în cinstea invierii Domnului Isus.
În ce privește discuția mea despre reștini a fost 0, adică nu am comentat nimic și punct.

b. credincioși: Credincioșii sunt toți cei ce cred ce citești acum:
Iuda versetul 3. .......vă îndemn să luptați pentru credința, care a fost dată sfinților odată pentru totdeauna.

Iacov 1; 17. orice ni se dă bun și orice dar desăvârșit este de sus, pogorându-se de la Tatăl luminilor, în care nu este nici schimbare, nici umbră de mutare.

Exod 20: 8. Adu-ți aminte de ziua de odihnă, ca s-o sfințești.
9. Să lucrezi șase zile, și să-ți faci lucrul tău.
10. Dar ziua a șaptea este ziua de odihnă închinată Domnului, Dumnezeului tău: să nu faci nici o lucrare în ea, nici tu, nici fiul tău, nici fiica ta, nici robul tău, nici roaba ta, nici vita ta, nici străinul care este în casa ta.
11. Căci în șase zile a făcut Domnul cerurile, pământul și marea, și tot ce este în ele, iar în ziua a șaptea S-a odihnit: de aceea a binecuvântat Domnul ziua de odihnă și a sfințit-o.

Exod 33: 16, Cum se va ști că am căpătat trecere înaintea Ta, eu și poporul Tău? Oare nu când vei merge Tu cu noi, și când prin aceasta vom fi deosebiți, eu și poporul Tău, de toate popoarele de pe fața pământului?"

Marcu 1: 15. 15. El zicea: "S-a împlinit vremea, și Împărăția lui Dumnezeu este aproape. Pocăiți-vă, și credeți în Evanghelie."

Pe ăștia îi numesc eu credincioși și despre ei am făcut comentarea, dacă nici acum nu ai înțeles, îți mai dau câte dovezi vrei și îți mai spun un amănunt; credincioșii cred în singurul Mesia, Fiul Lui Dumnezeu care a murit în locul celor ce cred în numele Lui, dar care cred că nu s-a născut la 25 decembrie.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
marcella
15798. Postat la 22/12/2011 15:14 - 4881z8h2m
Mie dor de tara si de derdelus, mie dor de iarna noastra de acasa...rachel cand mergi la sanius...smiley da-te o tura pentru mine, bine?smiley

Cine sunt eu !?
rachel
15813. Postat la 22/12/2011 17:44 - 4881z5h32m
ok ok marcela .. numai sa ninga si aici smiley ... la voi acolo in italia in zona unde esti nu ninge?...

Cu Dumnezeu greutatea unui munte nu inseamna nimic; fara El, si un fulg te zdrobeste. smileysmiley
marcella
15815. Postat la 22/12/2011 17:50 - 4881z5h26m
Ninge in toata Italia, insa la noi in oras nu...in imprejurimi da...dar mie imi este dor de zapada de "acasa".smiley

Cine sunt eu !?
rachel
15821. Postat la 22/12/2011 18:03 - 4881z5h13m
smiley) te cred .. stiu cum e.. poi si nu mergeti in romania iarna asta?

Cu Dumnezeu greutatea unui munte nu inseamna nimic; fara El, si un fulg te zdrobeste. smileysmiley
Lica
15828. Postat la 22/12/2011 19:42 - 4881z3h34m
Nu pot să spun nici acum că este zăpadă la Arad....decât dacă iau în considerare acel metru pătrat din curte unde stratul de zăpadă depășește 1mm smiley. Dar ce este mai optimist este că începând de astăzi sunt în conceeeeediu smiley

Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
rachel
15829. Postat la 22/12/2011 19:49 - 4881z3h27m
eu incep sa numar beltile.. numa in curte is vreo 4 smiley).. in rest azi ...zici k a fost primavara aici smiley

marcella
15874. Postat la 24/12/2011 17:50 - 4879z5h26m
rachel, in seara asta ce numeri?smiley
Lica, tu esti in concediu, eu in vacanta...uite ca ne bucuram impreuna.smiley

Mos Nica, spuneti-mi sincer...cum este mai corect in seara asta, sa legati poarta ca sa nu va vina colindatori sau ii primiti si la urma le spuneti "adevarul"?

Cine sunt eu !?
rachel
15888. Postat la 25/12/2011 12:39 - 4878z10h36m
seara trecuta am numarat bubitele de varicela ale copiilor smiley k s-or cam umplut saracutii ...smiley si culmea aici nu se colinda de craciun si anu nou numai de halloween smiley)) si app .. la noi in sat in giulvaz toti stiau ca noi nu tinem craciunul lor si nu veneau sa ne colinde asa ca stateam cu poarta deschuiata smiley .. (si marcela intre noi fie vorba .. stai linistita ca nu te dau de gol smileysmileysmiley vezi k e bun si ala pentru ceva smiley smiley )

Lica
15900. Postat la 25/12/2011 18:00 - 4878z5h15m
marcella problema e ca tu te bucuri de 3 ori mai mult decat mine din cate stiu eu smiley

rachel sa inteleg ca in curand o sa numeri bubitele tale? sau ai trecut mai demult prin experienta asta...imi amintesc cand numaram si eu bubitele mele...si zilele care le mai am de stat in casa...ooiiioioi

marcella
15904. Postat la 25/12/2011 18:38 - 4878z4h38m
Asta-i culmea...rachel!parca nu esti maritata, cati copii ai?!smiley

Lica, pai...eu stiu, ca nu ma stii si daca stii, de unde stii?smileysmileysmiley

Cine sunt eu !?
Lica
15906. Postat la 25/12/2011 18:47 - 4878z4h28m
E simplu. eu am o saptamana de concediu si la scoala vacanta dureaza 3 saptamani....smiley

marcella
15908. Postat la 25/12/2011 18:53 - 4878z4h22m
Tu, ai o saptamana, iar eu...la scoala am doua, ce bine-i in tara!smiley

Cine sunt eu !?
Lica
15909. Postat la 25/12/2011 18:55 - 4878z4h20m
Uitasem ca nu esti in tara...aici elevii au 3 saptamani acum. Oricum e fain in scoala....

marcella
15911. Postat la 25/12/2011 19:09 - 4878z4h6m
E fain cum zici tu...insa sa stii cand esti elev iti doresti repede sa se termine...asa imi zice si Simona.

Cine sunt eu !?
rachel
15914. Postat la 25/12/2011 20:10 - 4878z3h5m
Lica a scris:
rachel sa inteleg ca in curand o sa numeri bubitele tale? sau ai trecut mai demult prin experienta asta...imi amintesc cand numaram si eu bubitele mele...si zilele care le mai am de stat in casa...ooiiioioi

nup .. eu am avut cand eram fff mica smiley

marcella a scris:
Asta-i culmea...rachel!parca nu esti maritata, cati copii ai?!smiley

nu nu sunt maritata, dar am grija de 6 copilasi .. (lavoro smiley )...

apoi sa va spun ..lica bucura-te de concediu smiley si tu marcela de vacanta .. cat mai puteti smiley... ..

eh .. apropo stire de ultima ora .. NU NINGE ! smiley

costy
15934. Postat la 26/12/2011 05:53 - 4877z17h23m
Vreau sa va arat un minunat Rasarit de soare pe muntele Semenic smiley

http://www.jurnalul.ro/webcam/semenic-299.html

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
Lica
15944. Postat la 26/12/2011 12:57 - 4877z10h19m
rachel a scris:
nu nu sunt maritata, dar am grija de 6 copilasi .. (lavoro )...

apoi sa va spun ..lica bucura-te de concediu si tu marcela de vacanta .. cat mai puteti ... ..

asa ne spui sa ne bucuram de vacanta incat cel putin pe mine ma sperii smiley) ...in sensul "nu-ti fa griji lica...se poate si mai rau" smiley

Stirea de ultima ora e valabila si la Arad...desi a nins ceva...a fost prea cald sa se depuna

costy...esti tare norocos... smiley

costy
15946. Postat la 26/12/2011 19:48 - 4877z3h27m
Fratioare nus norocos dar muntele Semenic nul prea frecventez iarna , eu il prefer vara cand este verde ca merg cu bici, desi anul asta a sarit din schema am aspirat spre altitudini mai mari cum ar fii Muntele Mic care ajunge undeva la 2004 m smileyVotez vara smiley

Ceva de genul ....http://youtu.be/EhunSy6o8GY...sper sa va placa smiley

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
rachel
15957. Postat la 27/12/2011 20:28 - 4876z2h48m
Lica a scris:

asa ne spui sa ne bucuram de vacanta incat cel putin pe mine ma sperii smiley) ...in sensul "nu-ti fa griji lica...se poate si mai rau" smiley

oo sorry daca asta te-am facut sa crezi.. da nu e nimic de genu .. e doar dor de casa smiley .. alfel ce sa zic .. aici ieri si azi a plouat .. in rest nici o schimbare de vreme ...

Pagina 34 din 95 << < 31 32 33 34 35 36 37 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164634 vizite unice Powered by PHP-Fusion