Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 6
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Chat
Pagina 35 din 95 << < 32 33 34 35 36 37 38 > >>
Deconectat RE: Chat
marcella
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
16024. Postat la 29/12/2011 20:23 - 4874z2h52m
Iti spun eu rachel, de ce s-a speriat Lica...de vremuri grele...e criza, sa zicem in toate...smiley

Cine sunt eu !?
Dinu
16041. Postat la 29/12/2011 22:04 - 4874z1h11m
Dragi forumiști,

Vă anunț faptul că începănd cu data de 01.01.2012, nu voi mai accesa contul ,,Dinu" al acestui portal.

Promit insă că nu mă voi retrage si din lucrarea Domnului. Voi continua să mă implic in slujbele în care Dumnezeu mă va călăuzi. Fiti binecuvantati de Domnul !

Vă sfatuiesc ca ceeia ce veti scrie in continuare pe acest portal să facă cinste Tatălui nostru Ceresc. Să nu vă certați ! Eu mă rog ca bunul Dumnezeu să ne călăuzească pe fiecare dintre noi. Vă rog să mă iertati dacă cândva v-am supărat cu ceva.

Vă multumesc anticipat. Cu stimă si respect Dinu.

(Adresa mea de e-mai este: diany@clicknet.ro sau dinu_rodila@yahoo.com Nu trimiteti mesaj privat pe acest portal, pentru ca nu il voi putea citi.)

,,Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui" Proverbe 19:22
Nica Schirod
16043. Postat la 30/12/2011 08:28 - 4873z14h48m
Scumpul meu frate Dinu, cu tristețe scriu aceste rânduri, după ce am citit decizia ta de a pleca de pe forum, sigur o să ne lipsești, dar decizia îți aparține și mie mi se cuvine ca să îmi fac datoria față de tine: Frate Dinu, dacă din partea mea fără să vreau, a mers spre tine vre-o lovitură, dacă te-am supărat, dacă am scris ceva și tu ai simpțit vre-o întristare din partea mea, te rog în numele Domnului Isus; iartă-mă.
Eu îți doresc și sănătate și bucurie și Domnul să te călăuzească și să facă ca propășirea ta să fie văzută de toți și te slut cu 8 versete din Psalmul 20.

Cu foarte, foarte mult respect; moșu Nică.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
costy
16044. Postat la 30/12/2011 08:31 - 4873z14h44m
Asta nu este bine ,aceste neintelegeri nu duc nicaieri va rog in Numele Domnului sa stergem tot ce nu este bine , si sa lasam iubirea sa ne conduca pe totii , personal eu draga frate Dinu nu as vrea sa parasiti acest portal pentru ca sunteti un bun sfatuitor in Cuvantul Domnului , de multe ori am primit multe sfaturi care ne-au ajutat , si nu in ultimul rand faceti parte din putinii care scrim pe acest Portal . M-as bucura sincer sa ramaneti si Domnul sa va intareasca in aceasta privinta .

Matei 5. 9 Ferice de cei împăciuitori, căci ei vor fi chemați fii ai lui Dumnezeu!

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
CorneliuS
16046. Postat la 30/12/2011 09:47 - 4873z13h29m
Frate Dinu, daca felu meu de a interpreta lucrurile, este una din cauzele pentru care parasiti acest forum va rog sa ma iertati si sa nu luati in seama mustrarile sau cuvintele nepotrivite pe care poate le-am rostit vreodata in scris pe acest forum.
Noi oamenii suntem plini de slabiciuni si gresim de multe ori haideti sa ne iertam uni pe altii si sa mergem mai departe impreuna cu Domnul.

"Răsplata smereniei, a fricii de Domnul, este bogăția, slava și viața"
Moderator6
16053. Postat la 30/12/2011 11:52 - 4873z11h23m
Frate Dinu ne pare rău să auzim decizia dvs. și sper să ne iertați pentru orice v-am greșit pe portal. Vă asigur că retragerea dvs. este o pierdere pentru noi și "ușa" noastră rămâne oricând deschisă pentru dvs. în cazul în care hotărâți să reveniți.

Cei de la administrare și moderare ne cerem iertare pentru orice v-am greșit!

Moderator
rachel
16086. Postat la 01/01/2012 15:44 - 4871z7h32m
smiley cei care ati fost la remeti la adunarea de tineret .. asteptam fotografii smiley

Cu Dumnezeu greutatea unui munte nu inseamna nimic; fara El, si un fulg te zdrobeste. smileysmiley
marcella
16112. Postat la 03/01/2012 08:05 - 4869z15h11m
Nu numai fotografii...cine a fost ar putea sa ne povesteasca cate ceva, ce ziceti?
Rachel, cum mai este timpul pe la voi? smiley
Lica, ai inceput munca...cum esti? smiley

Cine sunt eu !?
Lica
16116. Postat la 03/01/2012 08:38 - 4869z14h38m
Azi e prima zi de lucru...de fapt de la lucru scriu acum. Afara e...cel putin cum se vede pe fereastra primavara smiley ..in rest toate bune chiar daca a inceput munca....

Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
marcella
16121. Postat la 03/01/2012 15:30 - 4869z7h46m
Atunci...nu am decat sa-ti spun: Spor la treaba...! smiley
Si primavara de afara sa-ti inunde inima... smiley

Cine sunt eu !?
abdon
16123. Postat la 03/01/2012 17:37 - 4869z5h38m
Si daca acum e asa, oare cum o fi la iarna? smiley)

Cred ca de data asta tinerii au facut filmari video , de nu "pun" fotografii, si cand ma gandesc ca, curiosii mor repede .....

Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2

marcella
16126. Postat la 03/01/2012 17:53 - 4869z5h22m
Frate Abdon, ma bucur ca va gasesc si aici...eu sunt curioasa din fire, insa sper sa traiesc vesnic! smiley

Cine sunt eu !?
Nica Schirod
16127. Postat la 03/01/2012 17:59 - 4869z5h16m
Fratele Ioan Olah a scris: 16122. Postat la 03/01/2012 Frate Lica ,cel mai bine e sa vorbesti adevarul pur al Biblie,fara sa incerci sa echilibrezi si cu Dumnezeu si cu Lumea,nici rece, nici in clocot. mai ales ca sunteti si administratori si puteti duce pe altii in ratacire care sunt mai slabi in credinta.

Frate Ioane Olah, să ști că vreau să te dojenesc oțârică ca pe pruncul meu, dar să știi că fără răutate, jumătate în glumă, dar jumătate în serios.
Ori nu-l cunoști pe fratele lică, ori ai fost puțin răutăcios.
Fratele Lică zicea că dacă unii cred: (pentru cei care o fac....și asta este o miiică parte din noi) asta nu înseamnă că el crează un precedent, el a vorbit cu un subânțeles; temeinic și curat, numai trebuie înțeles.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
abdon
16128. Postat la 03/01/2012 18:05 - 4869z5h11m
Si eu sunt curios, aluzia era si la persoana mea smiley, cat despre viata, suntem nemuritori, cine crede ca viata se sfarseste la mormant ( nu ma refer la tine Marcela ), a gresit, adevarata viata o va trai cu totii si buni si rai, dupa inviere, si fiecare o va trai unde isi amenajeaza locul de acum.

Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2

Lucia
16129. Postat la 03/01/2012 18:08 - 4869z5h7m
Frate Ioan Olah, tu, ma cunosti si stii ca sunt impartiala, insa nu-ti dau dreptate cu privire la atacul adus fratelui Lica, si stii de ce?
Cine citeste ce a scris isi da seama ca vrea sa spuna cam asa...noi ne-am nascut dupa calendarul civil, nu este pacat ca spun ca sunt nascuta in 1965 ,asta este adevarul, nu este pacat ca noi in zilele libere pe care le avem de sarbatorile lumii acesteia in care traim staruim in rugaciune , in cantare si cuvant...adica, timpul acesta nu-l oferim distractiei, ci lui Dumnezeu.
Insa crede-ma eu nu inteleg ce ai cu administratorii, pentru ca postarile tale au iz de atac la persoana lor.
Dragostea iubeste vrasmasii, iar ei iti sunt frati nu dusmani!

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
marcella
16130. Postat la 03/01/2012 18:15 - 4869z5h0m
Asa-i, asa-i...frate Abdon, cum ne asternem asa o sa dormim...pe pardoseala de safire smiley sau pe "paturica de foc"! smiley

Cine sunt eu !?
Lica
16132. Postat la 03/01/2012 18:35 - 4869z4h40m
Seara asta am primit câteva fotografii de la strângere și îmi dau silința ca până mâine seară să le fac publice pe portal. Câteva sunt deja publice și le puteți vedea la http://www.melhisedec.ro/photogallery.php?album_id=53 smiley

Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
Aurelc
16159. Postat la 03/01/2012 23:06 - 4869z0h9m
Și eu am lăsat aparatul meu foto la niște tineri și i-am rugat să facă ceva poze. Sper să prind ocazia să le descarc și o să completez albumul cu ceva poze dacă va fi nevoie. Poate până atunci mai pune altcineva.

Sper că știați că oricare din membrii poate să adauge poze în albumele existente sau să ceară administrației să fie deschis un album și apoi se va putea îmbogăți albumul cu alte poze. smiley

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Estera1
16166. Postat la 04/01/2012 09:19 - 4868z13h56m
Frate Lica am vazut fotografiile sunt minunate,Domnul sa-l binecuvinteze pe fratele Ovidiu Cosma si tot tineretul care a fost la Remeti la aceasta intrunire.
Multa binecuvantare.

Multa pace de la CEL ce poate da pacea
marcella
16187. Postat la 04/01/2012 21:20 - 4868z1h56m
Frate Ovidiu, sper ca pe langa fotografii... sa ne spui cate ceva despre aceasta "Adunare de tineret"...suntem curiosi, ce zici?smiley
A...mai am o curiozitatesmiley Cati baieti sunt pe acest portal?smiley Pentru ca la Jocul: "Fetele intreaba, baietii raspund" se bate pasul pe loc.smiley

Cine sunt eu !?
Pagina 35 din 95 << < 32 33 34 35 36 37 38 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164632 vizite unice Powered by PHP-Fusion