Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 4
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Chat
Pagina 36 din 95 << < 33 34 35 36 37 38 39 > >>
Deconectat RE: Chat
Lucia
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
16200. Postat la 05/01/2012 12:35 - 4867z11h9m
Draga Lavinia, tu sa nu te superi pe mine si nu numai tu, uneori imi dau seama ca tonul meu este prea ferm, prea inflexibil, adica...nu da loc la replica, va rog sa ma acceptati asa...sunt mama pentru copii mei naturali, insa as putea fi si pentru multi dintre voi. Sper sa ma intelegeti si nu numai atat, accept observatiile voastre...va multumesc tuturor, o zi binecuvantata!

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Lica
16211. Postat la 05/01/2012 18:50 - 4867z4h54m
Am mai adăugat câteva fotografii de la starângerea din Remeți. De aici puteți descărca toate fotografiile pe care el le am http://dl.transfer.ro/New_folder-transfer_RO-05jan-2a2898.rar

Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
costy
16217. Postat la 05/01/2012 20:30 - 4867z3h15m
Da frumoase poze Domnul sa-i Binecuvinteze pe toti participantii si nu numai , ma bucur sa ravad niste fratiori dragi in aceste poze smiley

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
Lavi
16220. Postat la 06/01/2012 08:08 - 4866z15h37m
Lucia a scris:
Draga Lavinia, tu sa nu te superi pe mine si nu numai tu, uneori imi dau seama ca tonul meu este prea ferm, prea inflexibil, adica...nu da loc la replica, va rog sa ma acceptati asa...sunt mama pentru copii mei naturali, insa as putea fi si pentru multi dintre voi. Sper sa ma intelegeti si nu numai atat, accept observatiile voastre...va multumesc tuturor, o zi binecuvantata!

Scumpa mea Lucia eu nu mă supăr pe nimeni de aici de pe portal si nici in viata de zi zi ,iar dacă cumva sunt uneori supărată sau mahnită primesc putere de la Cel Sfant ca să nu mai fiu necăjită intr-un fel oarecare....si nu inteleg ce te face sa crezi ca as fii supătă?Tu iesti ca o mama pentru mine măcar că intre noi este o diferenta de aprox 10 ani ....?Intodeauna iau in calcul sfaturile tale.Cel Sfant sa te aibe in paza Lui.

Si eu accept nu numai observatiile dar si criticile,am invatat că,criticând risti să fi criticat dar necriticand ai sansa de 100% să nu fi criticat ,multumesc tuturor si fiti binecuvantati cu multă ,multă sănatate ,pricepere si ....Efeseni 6:15 având picioarele încălțate cu râvna Evangheliei păcii.
Pacea sa fie cu voi.

Lica
16289. Postat la 08/01/2012 07:32 - 4864z16h12m
Știre de ultimă oră: La Arad ningeeeeeeee smiley . Problema e ca acum trebuie să plec cu motoreta până la fratemio...vă spun mai încolo de câte ori am căzut smiley

Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
costy
16290. Postat la 08/01/2012 07:50 - 4864z15h55m
Si la Resita ninge smiley, Frate lica sper ca ti-ai pus cauciucurile de iarna smiley

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
marcella
16299. Postat la 08/01/2012 14:40 - 4864z9h5m
Ninge...ninge, ninge, ninge...ca-npoveste la Resita si la Arad.
Ai grija Lica cu motorinul...nu vreu sa te ranesti cumva...sau cine stie... mai rau...smileybine?smiley

Cine sunt eu !?
costy
16306. Postat la 08/01/2012 20:36 - 4864z3h8m
Am asteptat cu toti revista comunitatii si iata ca a fost tiparit primul numar , vreau pe aceasta cale sa multumesc tuturor fratilor care sau implicat in scoaterea acestei reviste , stiu ca nu a fost usor, la prima vedere revista mi sa parut in regula, dar fratii cu multa intelepciune si putere de la Domnul o pot face de la numar la numar cat mai buna si atractiva . Domnul sa va Binecuvinteze pe toti cei care va inplicati in aceasta lucrare , iar noi cei care o citim sa apreciem efortul depus de fratii nostri si s-ai ajutam cat ne sta noua in putinta ca aceasta Revista ,,Sunetul Trambitei" sa ajunga la cat mai multe editii Domnul sa ne ajute . AMIN

rachel
16307. Postat la 08/01/2012 20:37 - 4864z3h7m
...aici ploua de numa ... eh .. ce sa facem .. ne multumim si cu ploaia smiley

Cu Dumnezeu greutatea unui munte nu inseamna nimic; fara El, si un fulg te zdrobeste. smileysmiley
marcella
16318. Postat la 09/01/2012 11:09 - 4863z12h35m
Aici timpul probabil...!
Se preconizeaza ploi abundente in zona rachelei(apropo, de unde esti?)
Viscol si ninsoare la Resita si Arad...
In Italia soare...!smileysmileysmiley

Cine sunt eu !?
rachel
16320. Postat la 09/01/2012 13:46 - 4863z9h58m
marcella a scris:
Aici timpul probabil...!
Se preconizeaza ploi abundente in zona rachelei(apropo, de unde esti?)
Viscol si ninsoare la Resita si Arad...
In Italia soare...!smileysmileysmiley

.....in Belgia ploaie smiley)

Cu Dumnezeu greutatea unui munte nu inseamna nimic; fara El, si un fulg te zdrobeste. smileysmiley
Nica Schirod
16488. Postat la 22/01/2012 11:59 - 4850z11h45m
Soră Lucia m-ai rupt, m-ai făcut praf!

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
Lucia
16497. Postat la 22/01/2012 18:52 - 4850z4h52m
Frate Nica, sper sa fi sanatos cu sotia dumitale, si noi...ca sa ne putem intalni si pe acest pamant strain, Domnul sa va binecuvinteze!

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Aurelc
16498. Postat la 22/01/2012 19:58 - 4850z3h47m
Constat cu plăcere că psalmul 92, mai ales ultima parte este tot mai real și la noi pe portal smiley

Domnul să vă binecuvânteze frate Nică!

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Lavi
16506. Postat la 23/01/2012 18:52 - 4849z4h52m
Multa Pace ,am o cerere catre departamentul Moderatori ii rog foarte frumos sa mute postarea mea de la sectiunea ,,Care este adevaratul Paste ?,, la sectiunea aceasta http://www.melhisedec.ro/forum/viewthread.php?forum_id=24&thread_id=14
Si imi cer scuze pentru inconveniente deoarece nu se potriveste cu topicul unde l-am scris ,nu am stiut unde sa-l incadrez din cauza a prea multe topicuri deschise .
Multumesc frumos.

Aurelc
16509. Postat la 23/01/2012 22:28 - 4849z1h17m
Pace. Soră Lavinia1, pentru o modificare cât mai bună pe forum, îți recomand să mai postezi odată la subiectul potrivit ceea ce ai scris unde nu trebuia și apoi un moderator se va ocupa să șteargă mesajul care nu este la locul lui srissmiley

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
russtefan78
16510. Postat la 23/01/2012 23:59 - 4848z23h45m
Multa pace fratilor,demult nu am mai scris nimic pe pacinile de aici,dar sa stiti ca si la mine a nins foarte mult,pe unele locuri a ajuns zapada si de 60-70cm,este foarte frumos,saniusul numai bun de distractie...

Aduți aminte de ziua a șaptea ca să o sfințești ...
Aurelc
16513. Postat la 24/01/2012 09:12 - 4848z14h32m
Frate Ștefan, dă-te și pentru mine câteva ture cu sania sau cu ce vrei tu, schiuri, cu sacul de nylon, etc smiley

Lavi
16536. Postat la 26/01/2012 08:43 - 4846z15h1m
Multa Pace frati si scumpe surori si dragi Moderatori,utilizatori,doresc sa va fac un micut anunt aici tuturor , ca incepand cu data de 1 Februarie nu voi mai activa pe forum din motive personale , am crezut de cuviinta sa fac de cunoscut acest lucru ,deoarece voi m-ati primit cu drag pe acest spatiu virtual si cred ca m-ati si iertat daca am gresit cu ceva fata de voi cu vreo vorba o intrebare cu privire la un aspect biblic .Retragerea mea de pe acest spatiu nu este din cauza unei suparari ,nu am nici o suparare ,eu nu sunt suparacioasa de felul meu ,sunt o fire vesela si comunicativa ,am ales acest lucru din propre initiativa si doresc sa ma intelegeti .
Recunosc ca imi sunteti o mare familie si va iubesc din toata inima mea si sa stiti ca citesc intodeauna discutile de pe forum.
Consider ca puteti intelege retragerea mea de pe portal in mod pasnic si eu ca o sora a voastra am facut de cunoscut acest lucru .
Voi sprijinii in cereri si rugaciuni intodeauna cauzele care sunt aduse aici ,voi intra aici ori de cate ori voi putea ca sa citesc anunturile care se fac .
Va doresc multa Pace de la Cel care da Pacea si Izbavirea celor care se incred in El din toata inima lor.
Stiu ca toti aveti o casuta de e-mail si doresc sa va las casuta mea de mes.cohutlavinia@yahoo.com..pentru un gand de pace, cand doriti sa mi-l dati il voi citi acolo cu drag.
Multumesc mult cu respect a voastra sora din Banat Lavi.

Lucia
16537. Postat la 26/01/2012 14:42 - 4846z9h2m
Scumpa mea sora, tu stii ca te iubesc din toata inima si imi doresc sa ramai mai departe pe acest taram virtual, nu stiu motivul care te face sa nu mai activezi, un singur indemn iti dau: RAMAI ACTIVA!

Pot sa iti spun ca Duhul Sfant sa te intareasca, sa te calauzeasca, El este, sa-L lasi sa lucreze cu tine...suntem intradevar un popor deshidratat, seceta aproape ca ne slabeste, si mai grav, in loc sa inaintam, mai degraba dam inapoi...ne deterioram pe dinafara si ne afecteaza si pe dinauntru, draga mea, ramai cu noi...eu te iubesc foarte mult, incerc din rasputeri sa vad doar partile bune in general, eu consider ca dragostea noastra nu este niciodata prea multa, intotdeauna putem reflecta la o decizie pe care vrem sa o luam, apostolul Ioan a spus ca daca punem dragoste acolo unde nu exista , vom obtine dragoste.
Nu vreau sa te fortez, aici suntem ca intr-o familie, tu stii cate sacrificii face o mama pentru familia ei, dragostea se sacrifica si construieste, asa si tu aici...ai putea sa ramai si impreuna sa mai "spalam puntea" Ce zici?

Pagina 36 din 95 << < 33 34 35 36 37 38 39 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164839 vizite unice Powered by PHP-Fusion