Deconectat |
RE: Chat |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
16541. Postat la 26/01/2012 15:37 - 4846z7h31m |
|
|
Soră Lavinia1 am citit cu inima strânsă ceea ce ai scris mai sus știind că ești o persoană foarte activă și implicată pe portal și mai ales pe forum. Prezența și activitatea ta a înfrumusețat mult forumul și deci această familie virtuală numeroasă... Parcă nu îmi vine să cred și nu pot accepta ideea că vrei să ne părăsești.
M-am consultat cu frați administratori și cu unii moderatori dacă le e cunoscut vreun conflict sau vreo situație prin care ai avut motive să te superi pe noi și am auzit numai cuvinte de bine. Deci te rog să revii asupra deciziei și încearcă să găsești motive să rămâi în această familie a Domnului care se întrunește cel mai des pe internet și uneori prin adunări. Noi ne-am bucura mult să vedem un asemenea gest din partea ta și dacă totuși vreunul dintre noi te-am supărat în vreun fel, te rog în Numele Domnului Isus să ne ierți.
Fie ca Cel Prea Înalt să-ți lucreze la inimă și minte și să te ajute să iei o decizie după voia Sa ! Noi ne rugăm pentru tine și pentru acea situație personală despre care ai scris mai sus.
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
marcella (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
16547. Postat la 26/01/2012 19:56 - 4846z3h12m |
|
|
"Timpul probabil!"
Zapada in toata Romania... zapada pe alocuri si in Italia...
Pregatiti saniile!
Rachel, la tine cum este vremea?
Apropo...Lica, cum se vede vremea de la fereastra?
Cine sunt eu !? |
|
Deconectat |
rachel (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
16567. Postat la 27/01/2012 14:50 - 4845z8h17m |
|
|
noi ne ocupam numai cu vremea aici pe formu! marcela? )...
la mine cred k vine primavara nnici urma de zapada ...
Cu Dumnezeu greutatea unui munte nu inseamna nimic; fara El, si un fulg te zdrobeste.   |
|
Deconectat |
16573. Postat la 27/01/2012 16:16 - 4845z6h52m |
|
|
Ma ocup si cu batutul din palme ...ehei...ce zici tu, cand este frig mai bat din palme ...sa ma incalzesc , si nu ma intereseaza de cei ce judeca!
Cine sunt eu !? |
|
Deconectat |
Lica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
16576. Postat la 27/01/2012 17:13 - 4845z5h54m |
|
|
LA Arad nu e zăpadă...dar e destul frig.
noi ne ocupam numai cu vremea aici pe formu! marcela? )...
Vă invit să postați la noul subiect "Versetul de aur" http://www.melhisedec.ro/forum/viewthread.php?forum_id=53&thread_id=433&pid=16574#post_16574
Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti. |
|
Deconectat |
Lavi (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
16593. Postat la 29/01/2012 11:34 - 4843z11h33m |
|
|
Sora Lucia si frate Ovidiu am sa tin cont de sfaturile voastre minunate ,o sa reflectez la ele ,eu stiu sora Lucia ca si aici este ca in viata cu urcusuri si coborasuri ,totusi este mai bine sa urcam decat sa coboram ,multumesc mult pentru sustinerea vostra in rugaciune ,ca ma pomeniti si pe mine in rugaciunile voastre pentru sfatul vosru si sprijinul vostru .
Am sa reflectez asupra deciziei mele cu multa conștiinciozitate aveti cuvantul meu.
Am insa acest gand ,,Eu beau o apa buna sa nu va dau si voua sa beti din ea ?,,
Acest este gandul care ma indeamna sa nu renunt ,si va rooog ajutati-ma sa iau decizia buna.
Sa fie multa Pace .
|
|
Deconectat |
lisha (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
16611. Postat la 30/01/2012 15:43 - 4842z7h25m |
|
|
ce va mai bucurati voi de zapada......alti doar de frig 
eu ma consolez cu gandul ca ma bucur la anul care vine....pana atunci ma bucur de penultima "stresiune"  |
|
Deconectat |
Nica Schirod (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
16638. Postat la 31/01/2012 09:44 - 4841z13h23m |
|
|
Caut un administrator, care poate să-mi asculte o lăcrămație (plângere) dar unul cu inimă mare, este vre-o unul?
- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)
- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod! |
|
Deconectat |
16640. Postat la 31/01/2012 15:00 - 4841z8h8m |
|
|
Când mă vedeți pe yahoo messenger putem discuta mai ușor. Sau dacă credeți că nu e necesar atunci un MP poate rezolva totul.
|
Deconectat |
16650. Postat la 01/02/2012 14:18 - 4840z8h50m |
|
|
nicaschirod a scris:
Caut un administrator, care poate să-mi asculte o lăcrămație (plângere) dar unul cu inimă mare, este vre-o unul?
Sunt și administratori cu inimă mică frate Nică ?
Eventual daca la vreunul din ei îi este puțin mai strâmtă, ne-om ruga Domnului să i-o deschidă.
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
16651. Postat la 01/02/2012 14:48 - 4840z8h20m |
|
|
Aurelc a scris:
Eventual daca la vreunul din ei îi este puțin mai strâmtă, ne-om ruga Domnului să i-o deschidă.
Amin!Amin!!!! |
|
Deconectat |
16655. Postat la 01/02/2012 19:15 - 4840z3h53m |
|
|
Eiii, ce mai faci soră lisha ?? Tare mai faci economie la cuvinte scrise pe forum.. Înțeleg că e criză, dar nici chiar așa 
Sau v-a înghețat cumva rețeaua cu temperaturile astea și nu transmite numai câte un kb/s ? 
E drept că și eu am scris tare puțin în ultima vreme, dar nu pt că nu am vrut să scriu mai mult, ci pt că nu reușesc...
|
Deconectat |
16671. Postat la 02/02/2012 14:59 - 4839z8h9m |
|
|
Mai bine mai rau...cum pot si eu.....cateodata sunt scumpa la vorba 
Cu atatea pe cap...de unde timp de internet? Scoala, casa, mancare curatenie...etc. Abea astept sa am si mai multa activitate
Va citesc aprope in fiecare zi... deci sunt la curent cu tot 
E drept ca internetul meu merge ca melcul...dar la forumuri am nelimitat...la altceva ma cam restrictioneaza....daca altul mai bun nu am ma multumesc cu el asa... poate a inghetat la ce frig e pe aici....defapt de o saptamana am interzis afara....numai nasu mi-l scot pe geam....
Partea buna cu frigul asta e ca au inghetat virusii Partea proasta e ca mi groaza sa imi vina factura la gaz.....parca vad iar ca anul trecut....asta e sanatosi sa fim...
Tu cu ce iti omori timpul? |
|
Deconectat |
16674. Postat la 02/02/2012 15:42 - 4839z7h25m |
|
|
Eh, știi cum e cu omorâtul ăsta al timpului? Mi-am notat eu cu ceva ani în urmă pe la mine într-un carnețel de maxime și aforisme, etc o chestie legată de timp: "Din timpul omorât nu curge sânge; dar se scurge viața, picur după picur... " Astfel că mă străduiesc să fac ceasornicul vieții să picure cât de cât cu folos. Problema cu care mă confrunt mereu e managementul, distribuția timpului pe diferite categorii de activități. Nu i-am putut înțelege niciodată pe veșnicii plictisiți... Am o agendă pe care mereu mi-o supraîncarc pentru ca apoi să mă stressez de ce am ales să fac atâtea treburi 
Totuși, nu mă plâng deloc de ceea ce trebuie făcut, mai rău îmi pare că nu reușesc să fac tot ce-mi propun de multe ori, sau că nu aleg bine ordinea priorităților. Îi cer iertare mereu Domnului pentru ce nu reușesc să fac și-L rog să mă călăuzească să fac ce dorește El pe viitor, că în rest, toate-s trecătoare.
Aaaa, subscriu la faza cu frigul și moartea virușilor!! Sincer de multă vreme am așteptat să vină așa un frig, că atât de sensibil mai mi-e și mie gâtul și îndată îl atacă virușii. De când a venit frigul ăsta parcă ies oarecum mai încrezător pe afară 
Cât despre cheltuielile pentru încălzire, se vede că ai spirit de gospodină. Faceți o echipă bună cu Adi împreună, Domnul să vă binecuvânteze !!
|
Deconectat |
16714. Postat la 04/02/2012 15:30 - 4837z7h38m |
|
|
Ne tot plângeam că nu e zăpadă...acum avem...și încă cum... nu am mai avut atâta zăpadă la Arad de când eram mic copil. Cum este la voi?
|
Deconectat |
Dani (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
16715. Postat la 04/02/2012 16:02 - 4837z7h6m |
|
|
Când eram în Maramureș am avut zăpadă mare în fiecare an, dar în Banat nu am avut așa zăpadă ca acuma: D, ieri La noi în Lugoj a nins abundent toată ziua, azi mai puțin.
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7 |
|
Deconectat |
Moderator1 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
16737. Postat la 05/02/2012 15:59 - 4836z7h8m |
|
|
Dragi forumiști, ne bucurăm că sora Lavinia1 a decis să ne transmită un mesaj îmbucurător prin următoarele cuvinte:
utilizatorul Lavinia 1 revine printre fratii si surorile ei , nu poate sta cu mainile in san cand altii lucreaza in acest ogor , aici pe forum am rude am frati din adunare pe care-i vad la fata imi cer iertare pentru demisia mea negandita suficient ,dar am avut totusi un motiv personal si nu voiam sa agit apele, dar problema mea acum a fost rezolvata .
Domnul să vă însoțească în continuare soră Lavinia1 ! 
Moderator |
|
Deconectat |
16791. Postat la 08/02/2012 14:48 - 4833z8h20m |
|
|
La noi, vvvvvvvvvvvvv... este tare frig, si ce zapada, mamma mia! Nu a mai fost asa zapada in Italia de peste 40 de ani, spun batranii...
, se dau pe strazi si cu mesele de calcat... lipsa de sanii si schiuri.
Rachel, la tine cum este vremea?
Cine sunt eu !? |
|
Deconectat |
ioan olah (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
16805. Postat la 09/02/2012 12:59 - 4832z10h9m |
|
|
Pacea Domnului Isus Hristos !
Fratilor prin intermediul vostru as dori ca sa ma informati daca este vreo adunare de a noastra sau vreun frate , in Bistrita Nasaud sau apropiere,si chiar daca se poate un contact de telefon fix.Va Multumesc si Dumnezeu sa va Binecuvinteze !!!!!!!!
De aceea poporul Meu va cunoaște Numele Meu; de aceea va ști in ziua aceea că Eu vorbesc și zic: "Iată-Mă!" (Isa.52:6) |
|
Deconectat |
Moderator7 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
16944. Postat la 16/02/2012 20:52 - 4825z2h16m |
|
|
Postarea utilizatorului costinel de la topicul Bun venit a fost mutata aici.
Vreau ca Domnul sa lucreze cu mine si daca tot m-am bagat pe acest portal sa intaleg ceva si sa tin minte dar, si sa paractic.
Am dreptate mosu nica ??
Moderator |
|