Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 7
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Chat
Pagina 38 din 95 << < 35 36 37 38 39 40 41 > >>
Deconectat RE: Chat
Nica Schirod
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
16946. Postat la 16/02/2012 21:31 - 4825z2h11m
Domnul să te binecuvinteze, pentru cuvintele alese și la locul lor, doresc din toată inima ca Marele Dumnezeu să-ți împlinească dorința și să facă așa cum ai spus și încă mai mult, Domnul să nu se depărteze de familia voastră și să vă poarte de grijă în toate zilele vieți vastră.

DA AI MARE DREPTATE!

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
Lucia
16993. Postat la 19/02/2012 10:49 - 4822z12h53m
Valentina, ma bucur mult pentru ca ai revenit printre noi, eu te iubesc mult de tot si astept colaborarea ta, Domnul sa te ajute!

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
abdon
17299. Postat la 08/03/2012 19:41 - 4804z4h1m
In seara aceasta am realizat pentru a "n" oara ca sunt sambatar, si m-am simtit mandru, desi avem in mijlocul nostru probleme, dar problemele sunt datorita ca este multa si buna invatatura, am ajuns sa apreciez in seara aceasta valorile fratilor nostri puse de Domnul in fiecare, Domnul sa binecuvinteze intreaga "societate" de sambatari din Romania, si de pe intreg Pamantul, AMIN!

Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2

lnedelea
17300. Postat la 08/03/2012 19:57 - 4804z3h45m
Poți să ne exprimi și nouă mai detaliat motivul la concret pentru care te-ai "simtit mandru". Numai dacă se poate...

"Dacă crede cineva că știe ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască" - 1 Cor 8:2
abdon
17301. Postat la 08/03/2012 21:36 - 4804z2h6m
In timp, trebuie sa gasesc cuvinte potrivite smiley

Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2

costy
17399. Postat la 17/03/2012 17:23 - 4795z6h19m
Sora Valentina ma bucur sincer de postarea Dvs de la: ,,Vă doresc, un Sabat binecuvintat" Domnul sa va intareasca si sa va imbrace cu multa intelepciune si Dragoste de Domnul . Gloriee Domnului .

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
Lavi
17401. Postat la 17/03/2012 18:20 - 4795z5h22m
Ma alatur si eu mesajului fratelui Costi,vreau sa va spun ca am simtit o mare bucurie cand am vazut mesajul sorei noastre Valentina.
Sora Valentina fiti binecuvantata .

lisha
17474. Postat la 22/03/2012 19:31 - 4790z4h11m
cam bate vanul....pe forum smiley sau mi se pare?

"...iarta-ma ca vin prea des in fata Ta pentru a cere....si prea rar pentru a da..."
fullban10
17476. Postat la 22/03/2012 19:49 - 4790z3h53m
lisha, ai scris că bate vântul pe forum? Cum să nu bată dacă tu nu scrii, el nu scrie, ea nu scrie, voi nu scrieți, ei nu scriu!

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Lica
17491. Postat la 23/03/2012 20:30 - 4789z3h12m
Frati, surori si prieteni ce noi stari va aduce primavara? Unii dintre noi simt ca pot zbura cind vad cat de frumos este afara....poate de asta au venit si berzele - au simtit ca pot zbura si chiar au putut smiley Eu ma bucur mult ca pot vedea cerul senin la 20 de grade fara minus in fata smiley

Primavara se pare este un dar superb de la Dumnezeu!

Un Sabat binecuvantat tuturor!

Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
marcella
17492. Postat la 23/03/2012 20:55 - 4789z2h47m
Vine, vine primavara!smiley
Si sa stii Lica, ca imi aduce o stare de stres...da nu din cauza soarelui, ci...la mine vin examenele...smiley
In loc sa zbor...mai degraba tocilesc...!smiley

Cine sunt eu !?
lisha
17495. Postat la 24/03/2012 08:39 - 4788z15h3m
valentina.....ca sa scriu imi trebuie mai mult timp...ca sa citesc imi trebuie mai putin....de citit citesc zilnic ce scrieti....dar cateodata nu am ce...cand gasesc timpul necesar voi si scrie...

lica.....la tine e in urma vremea.....la noi a venit barza prin februarie smiley

marcela....cunosc si eu....si pe mine ma astepta examene, dizertatia...care nici macar nu mi terminata.....mi-s satula.....abea astept sa termin....un prof m-a intrebat daca fac si doctoratul.....cand am auzit imi vrenea sa dau cu ceva dupa el smiley)

"...iarta-ma ca vin prea des in fata Ta pentru a cere....si prea rar pentru a da..."
gershom
17497. Postat la 24/03/2012 19:59 - 4788z3h43m
Pace,

In ultimul timp am sesizat ceva virusi cand am intrat pe pagina portalului. Acum vreo doua
saptamani a fost un virus (TrojanJS/Iframe.AN). Atunci mi l-a curatit AV si AM.
Acum, (de ieri) a aparut altul, la intrarea pe pagina portalului (TrojanJS/BlackholeRef.AL).
M-a avertizat antivirusul.
Iar daca intri pagina portalului pe motorul de cautare "Google" primesti si acolo avertizare.

Intampinati si voi probleme asemanatoare intrand pe pagina portalului?

...am scris (si va accesez) de pe un iPod caci de pe calculator ma feresc, pana se reglementeaza situatia.

Șalom

Căutați pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemați-L, câtă vreme este aproape - Isaia 55:6
Dani
17498. Postat la 24/03/2012 20:39 - 4788z3h3m
Frate Gershon ai dreptate avem ceva probleme cu atacarea Portalului de ceva vreme, în acest moment administratorul de la departamentul tehnic lucrează la eliminarea virușilor, sperăm că se va rezolva în cel mai scurt timp acest incident neplăcut ce persistă de azi dimineață, rugați-vă Domnului să îndepărteze acel hacker care de ceva vreme ne tot atacă.

Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
Lucia
17499. Postat la 24/03/2012 20:41 - 4788z3h1m
Da, de doua zile si eu sunt avertizata...

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
costy
17500. Postat la 24/03/2012 20:46 - 4788z2h56m
Aceiasi problema o am si eu pe mozila ,dar pe intrnet explorer merge nu am probleme .

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
Dani
17501. Postat la 24/03/2012 21:01 - 4788z2h41m
Da frate Costy pe Mozila apare si la mine, pe Explorer merge si la mine.

Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
Lavi
17506. Postat la 25/03/2012 09:29 - 4787z15h13m
Aceiasi problema o am si eu ...chiar m-am speriat rau de tot cand am vazut avertismentul .
Of si hacherii astia nu au altceva de facut?Decat sa strice?
Da pe explorer merge si la mine frate Dani.

ioan olah
17508. Postat la 25/03/2012 14:40 - 4787z10h2m
Pacea Domnului Isus Hristos !

Fratilor de 2 zile cind incerc sa intru pe portal primesc acest avertisment :

Pagină raportată ca fiind de atac!

Această pagină de la www.melhisedec.ro a fost raportată ca fiind o pagină de atac și a fost blocată pe baza preferințelor dumneavoastră de securitate.
Paginile de atac încearcă să instaleze programe care fură informații private, vă folosesc calculatorul pentru a ataca altele sau pentru a-i produce pagube.Unele pagini de atac distribuie intenționat programe rău intenționate, dar unele sunt compromise fără știrea sau permisiunea proprietarului lor.

dar are jos in dreapta unde se poate ignora si se poate intra.

Dupa cum am observat este o problema din cauza Mozila ,deorece acelasi mesaj primesc si daca incerc sa intru pe propria pagina de Facebook.

De aceea poporul Meu va cunoaște Numele Meu; de aceea va ști in ziua aceea că Eu vorbesc și zic: "Iată-Mă!" (Isa.52:6)
Dani
17509. Postat la 25/03/2012 14:53 - 4787z9h49m
Cu ajutorul Domnului problemele cu care ne-am confruntat sau rezolvat, mulțumim fratelui nostru de la de departamentul tehnic ce a reușit să elimine acei 2 viruși.

Pagina 38 din 95 << < 35 36 37 38 39 40 41 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164822 vizite unice Powered by PHP-Fusion