Deconectat |
RE: Chat |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
17514. Postat la 25/03/2012 18:14 - 4787z6h31m |
|
|
Mie mi-a instalat un "nene" binevoitor un devorator de viruși, strong.( puternic) pentru 25000 ani. De-atunci nu mai am probleme de virusare.
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
abdon (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
17522. Postat la 25/03/2012 20:18 - 4787z4h28m |
|
|
Cred ca nici nu veti avea probleme, pentru ca "smecherii" nu au treaba cu "persoane fizice", doar cu site-uri, portaluri "sfinte".
Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2
|
|
Deconectat |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
17525. Postat la 25/03/2012 20:44 - 4787z4h2m |
|
|
olah ioan a scris:Dupa cum am observat este o problema din cauza Mozila ,deorece acelasi mesaj primesc si daca incerc sa intru pe propria pagina de Facebook.
Frate Ioan, eu ți-aș recomanda să vorbești cu ceva specialiști care să caute și să-ți scoată virușii , pentru că sigur există, din moment ce ai avertismentul acela. Aceste avertismente le face în mod automat sistemul de siguranță al motorului de căutare Google.
Și apoi să ceri către Google să-ți scaneze pagina și dacă nu mai găsesc alți viruși, îți vor șterge și fereastra cu avertismentul 
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
Nelutu (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
17527. Postat la 25/03/2012 22:46 - 4787z2h0m |
|
|
Pentru a veni in ajutorul celor care au probleme cu astfel de virusi malware..va recomand sa instalati acest program.. Scoate virusii cei puternici si greu de detectat.E verificat de mine si merge foarte bine.Are si limba romana.. si e foarte simplu de folosit. Nu va trebuie foarte multa experienta ci doar "atentie".
Optiunea free download e valabila 30 zile.. dar dupa aceea o puteti dezinstala si iar o aveti gratis. Scoate virusii care sunt foarte greu de detectat...si face curatenie in calculator. Vil recomand. http://www.malwarebytes.org/
Atentie : Nu este un antivirus,deci nu e o problema pentru cei care folositi deja programe antivirus .Nu se suprapun...S-aveti spor si Domnul sa fie cu voi
Pazeste-ma ca lumina ochiului ,ocroteste-ma la umbra aripilor Tale..! |
|
Deconectat |
Lavi (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
17530. Postat la 26/03/2012 08:45 - 4786z16h0m |
|
|
Am instalat si eu frate Nelutu ,multumesc pentru anti virus , este ok ...nu a depistat nici un virus de tip malwareby in calculatorul meu ,si scaneaza repede ....nu ma prea pricep la programe de devirusare dar e bine uneori sa fii informat ca sunt mai multi virusi de tot felul .
Acum nu mai am probleme cu advertismentul cand intru pe portal.
|
|
Deconectat |
17531. Postat la 26/03/2012 10:57 - 4786z13h49m |
|
|
Cu placere. Asa e e foarte rapid si comod. Ma bucur ca ai reusit sa-l instalezi. Putin cate putin fiecare putem invata ceva nou..Multa binecuvantare
|
Deconectat |
17545. Postat la 27/03/2012 12:39 - 4785z12h7m |
|
|
Dragii mei...Poate stiti careva..Eu ma aflu in Madrid de ceva timp si as vrea sa stiu unde sunt fratii nostrii cei mai apropiati,sa iau pastele .Pe cei din Barcelona ii cunosc insa sunt foarte departe de locul unde ma aflu peste 800 km. Poate unii dintre stiti o biserica mai aproape,sau fratii care sunt pe portal stiu unde sunt fiecare si sa ne adunam..Domnul fie cu voi
|
Deconectat |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
17547. Postat la 27/03/2012 14:54 - 4785z9h52m |
|
|
Îți trimit eu ceva număr de tel. prin MP Nelutu 
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
17550. Postat la 27/03/2012 15:21 - 4785z9h25m |
|
|
Mersi Ovi..Domnul cu tine
|
Deconectat |
ioan olah (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
17551. Postat la 27/03/2012 16:16 - 4785z8h30m |
|
|
Pacea Domnului Isus Hristos !
Frate Nelutu ,din cate informatii am de la o sora din Madrid,mia spus ca ei iau in Barcelona,daca nu ti se pare drumul lung de 600 km poti venii sa iei cina de Pasti in Lisabona cu noi,esti Binevenit !! Multa Pace !!
De aceea poporul Meu va cunoaște Numele Meu; de aceea va ști in ziua aceea că Eu vorbesc și zic: "Iată-Mă!" (Isa.52:6) |
|
Deconectat |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
17553. Postat la 27/03/2012 17:46 - 4785z7h0m |
|
|
Pentru mine care nu știu prea multe , cum folosesc site-ul dat? www.malwarebytes
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
Moderator7 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
17554. Postat la 27/03/2012 18:33 - 4785z6h13m |
|
|
Vă rog să continuați discuția referitoare la folosirea calculatorului la următoarea adresă: http://www.melhisedec.ro/forum/viewthread.php?forum_id=33&thread_id=404
Mulțumesc!
Moderator |
|
Deconectat |
17561. Postat la 27/03/2012 20:09 - 4785z4h37m |
|
|
Nu stiam ca exista deja un topic pentru probleme cu calculatorul...Imi cer iertare...
Frate Ioan_olah m-as bucura sa fiu alaturi de voi dar si 600 km e mult . Sper sa gasesc undeva mai aproape.Multumesc de invitatie.Domnul sa va binecuvinteze
|
Deconectat |
lisha (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
17562. Postat la 27/03/2012 20:11 - 4785z4h35m |
|
|
oare ce s-a intamplat cu semnatura mea? nu e completa
a umblat cineva la ea? sau....s-a dus de la sine...curios cuvintele au ramas dar tiker-ul nu mai e
poate imi raspunde un moderator...multumesc
"...iarta-ma ca vin prea des in fata Ta pentru a cere....si prea rar pentru a da..." |
|
Deconectat |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
17582. Postat la 28/03/2012 14:06 - 4784z10h40m |
|
|
Frate Dinu pe unde esti?
Am primit scrisoarea impreuna cu Calendarele de studiu, iti multumim mult, Domnul sa te binecuvinteze!
Bunicutule, nu stiu ce faci in ultima vreme...insa iti simt lipsa.
Salutari din Italia, frate Ioan Olah.
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
ioan olah (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
17585. Postat la 28/03/2012 15:20 - 4784z9h25m |
|
|
Pace Voua Sora Lucia !
Salutari din Portugalia !!!!
De aceea poporul Meu va cunoaște Numele Meu; de aceea va ști in ziua aceea că Eu vorbesc și zic: "Iată-Mă!" (Isa.52:6) |
|
Deconectat |
Nica Schirod (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
17589. Postat la 28/03/2012 19:37 - 4784z5h8m |
|
|
Prezent, sunt aici, încă suflu, spre disperarea unora.
Soră Lucico, ști ce bine se vede de pe margine?
Am făcut o mică pauză că mă apropii cu pași repezi spre postarea Nr. 666 și nu știu cine o să mă scape de el.
Voi face o lăcrămație pe la administratori, pe la moderatori să facă așa cum este calendarul .... care anul are numai 11 luni, pentru că îi frig cineva numără lunile cam așa: Ianuarie, Femartie, Aprilie, ...... .
- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)
- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod! |
|
Deconectat |
Lavi (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
17590. Postat la 28/03/2012 19:57 - 4784z4h49m |
|
|
:Frate Nica ,matale stati pe margine si pe noi cine ne mai dojeneste?
Vedeti ca va este simtita lipsa bunicutul nostru drag?
Mie de exemplu cine imi da calificativele ?...ca sunt cam corigenta si cand nu comentati la un subiect am impresia ca am cam gresit oleaca ,nu vreau eu sa gresesc ,dar se intampla... de exemplu la subiectul ...din cauza poruncii am murit? acolo nu ati mai spus nic.
Va asteptam ...si cu postarea ....666 ,poate postati ceva la subiectul cu pricina in ziua respectiva, stiu ca nu va place cifra asta ..nimanui nui place dar.... frate Nica o veti scoate matale la capat cumva .
|
|
Deconectat |
Nica Schirod (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
17606. Postat la 29/03/2012 07:59 - 4783z16h47m |
|
|
Uite că am apărut, se observă?
- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)
- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod! |
|
Deconectat |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
17608. Postat la 29/03/2012 10:30 - 4783z14h16m |
|
|
Se observa!
Stiti vorba din popor:"Daca nu ai un batran, sa-l cauti..."(este bine?)
Apropo, mai ai 6 postari pana la 666.
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|