Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 7
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Chat
Pagina 41 din 95 << < 38 39 40 41 42 43 44 > >>
Deconectat RE: Chat
emil_nedelea
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
17830. Postat la 10/04/2012 17:21 - 4771z7h22m
Pentru că am trecut de 16 Nisan, putem să spunem din toată inima: Hristos a înviat!

Orice om să fie grabnic la ascultare, încet la vorbire, zăbavnic la mânie! (Iacov 1:19)
Nica Schirod
17831. Postat la 11/04/2012 02:41 - 4770z22h3m
Pentru că am trecut de 16 Nisan, putem să spunem din toată inima: Adevărat că a înviat!

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
fullban10
17834. Postat la 11/04/2012 06:08 - 4770z18h35m
Nu-i greșit dacă în orice zi spunem: Hristos a înviat din morți cu moartea pre moarte călcând, și celor din morminte viață dăruindu-le.

Adevărat că a înviat.

P.S- Cu toate că sunteți, încă, în sărbătoare, resentimentele și ura nu s-au stins, cu toate că era total off topic, moderatorul nu a șters mesajul.
Nu pot să zic decât că vă iubesc mult și nu vă las.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
costy
17848. Postat la 12/04/2012 12:33 - 4769z12h11m
Va doresc ca in ultima zi din Praznicului Azimilor care ne sta inainte , ca Domnul sa va Binecuvinteze pe totii dragi frati si surori . Si la fel va doresc si in Sabatul care urmeaza dupa Sarbatoare , sa multumim Domnului ca a ingaduit aceste zile de bucurie in viata noastra si multumim din suflet Celui Preainalt prin Domnul ISUS pentru aceasta Sarbatoare minunata , a Lui sa-i fie Slava Cinstea si Multumirea in veci de veci . AMIN

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
abdon
17852. Postat la 12/04/2012 20:18 - 4769z4h26m
Si adaug si eu smiley: Hristos e viu!

Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2

costy
17908. Postat la 15/04/2012 20:21 - 4766z4h22m
Fratilor si surorilor sa nu uitam ce rol are DRAGOSTEA in inima noastra sa nu o lasam sa iasa de pe drumul nostru pentru ca prapastia este foarte adînca si alunecoasa , si tot inainte cu Domnul si in EL sa ne incredem Maranata (Vino Doame cat mai curand )

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
lnedelea
17911. Postat la 15/04/2012 20:29 - 4766z4h15m
Mă alătur și eu și spun: Domnul nostru Iisus Hristos este viu în vecii vecilor! - Apocalipsa 1:18

"Dacă crede cineva că știe ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască" - 1 Cor 8:2
fullban8
17930. Postat la 16/04/2012 22:26 - 4765z2h18m
Sesizând o atitudine improprie unor oameni pretinși a fi de credință, încununată cu spiritul evident de aspidă în posterea 17776 din 05.04.2012 (și următoarele două), împotriva unei atenționări (sinceră și cinstită) că în Israel orzul încă este în spic (Exod 9.31 r11; timp propriu lunii a 12-a sau a 13-a), diferit de Leviticul 23.11 (timp propriu lunii I-Abib-Nisan), am fost ferm hotărât să mă retrag din Forum dar, Mica 6.8 și Matei 11.29 mi-a schimbat hotărârea și, convins de Luca 23.30,31, plin de curiozitate, chiar vreau să văd reacția amenințătoare sau scuzele de rigoare!
Acuzele și jignirile fără noimă din poastarea 17776, chiar îmi dovedesc atitudinea acuzatorilor din Judcători 6.30-32.
Cu toată aprecierea și dragostea mea nețărmurită față DE TOȚI EVREII, nu-mi pot lăsa soarta pe mâna unora dintre evrei ( Matei 15.8; Marcu 7.6), când eu cred ca mulți alți evrei de la care, spre Slava Celui Veșnic Atotputernic, am învățat și mai am multe de învățat - poate nu întâmplător am crescut în familie de evrei, care s-au purtat cu mine, la fel cum s-au purtat cu fiecare din copii lor; dacă interesează pe cineva, după părerea mea (eu care nu sunt evreu), cred că AND-ul evreiesc este dragoste, și cu sânge de evreu este scris certificatul de naștere din Duh (copii ai lui Avraham, cu toate caracteristicile lui Avraham - Genesa 26.5).
În lumina din Iacov 3.17: Înțelepciunea care vine de sus este, întâi, curată, apoi pașnică, blândă, ușor de înduplecat, plină de îndurare și de roade bune, fără părtinire, nefățarnică, ...te rog FRATE Gershom și pe oricine ți se mai alătură, să măsurați, să cântăriți, și să verificați CU MARE ATENȚIE: Genesa 6.7,8 și 7.1-5; 1Împărați 12.8 și 22.8; 2Împărați 5.15 și Iona 3.5-10, în paralel cu Galteni 6.7 și Osea 14.9 - dacă înțelegeți ceva este bine dar dacă nu înțelegeți, nimeni nu vă poate ajuta.
În lumina din Proverbe 14.12; 16.2,25 și 21.6, vedeți de asemenea Deuteronom 27.18, Matei 15.14 și Luca 6.39
Cu dragostea care zici că nu o am, rog pe Tatăl Luminii să vă lumineze cu Lumina Sa!
Shaday shelanu uvraha - Atotputernicul nostru să vă binecuvinteze!

<< ADEVĂRUL FĂRĂ DRAGOSTE ESTE O ÎNȘELĂTORIE; DRAGOSTEA FĂRĂ ADEVĂR ESTE O ILUZIE >>
CorneliuS
17936. Postat la 17/04/2012 15:06 - 4764z9h38m
Fratilor, haideti sa revenim la calm si intelegere, sa ne ingaduim uni pe altii, pentru ca fiecare dintre noi avem incredintari personale, despre care credem ca sunt cele mai bune si sa nu incercam ai convinge pe cailalti sa creada ca noi cu ajutorul "batei", ci cu dragoste si blandete.

"Răsplata smereniei, a fricii de Domnul, este bogăția, slava și viața"
costy
17939. Postat la 17/04/2012 15:49 - 4764z8h54m
Sunt si eu cu acelasi gand cu cornel fratele meu drag in Domnul , si va rog sa fim mai intelegatori uni cu ceilalti , toti suntem predispusi greselilor si cum am mai afirmat ulterior, daca Dragostea cu Adevarat locuieste in inimile noastre vom ierta totul, ia sa vedem ce ne invata Fratele nostru in Domnul Pavel

Romani 16. 19 Cât despre voi, ascultarea voastră este cunoscută de toți. Mă bucur, dar, de voi și doresc să fiți înțelepți în ce privește binele, și proști în ce privește răul.

Sa iubim pe toata lumea dragi frati si surori , nu uitati este porunca de la Domnul vietii,Cea mai Mare smiley.Domnul sa va Binecuvinteze .

Aurelc
17948. Postat la 17/04/2012 21:22 - 4764z3h22m
Pace vouă dragilor !

Am absentat câteva zile bune de pe net și mi s-a făcut dor de voi...
Ce mai faceți? Am văzut câteva saluturi frumoase cărora mă alătur și eu spunând tuturor: Isus Christos e viu, slavă Lui !!

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
costy
17960. Postat la 18/04/2012 09:06 - 4763z15h37m
Pace frate drag ovidiu ,ma bucur ca ai revenit printre noi , chiar nu te-am mai vz de ceva vreme si la fel ma bucur si pentru revenirea fratelui Daniel (avodah) in postari ma bucur ca familia se reintrageste din nou si mergem inainte in a cunoaste cat mai multe impreuna . Domnul sa va Binecuvinteze .smiley

Lavi
17961. Postat la 18/04/2012 10:16 - 4763z14h27m
Ma alatur bucuriei fratelui Costi ...fratele Avodah/Daniel sa fie binecuvantat ca a revenit dupa cateva luni de absenta ,la fel si fratele Michael .
Toti fratii si surorile sa fie binecuvantati ,noi suntem chemati sa binecuvantam si binecuvantarea pe care o dam, va ramane in inimile deschise spre mantuire.
Iar daca sunt inimi alese si deschise pentru mantuire, vor intelege care este Calea Domnului si sa invatam in fiecare zi lucruri constructive ca in scoala lui Tiran, Fapte 19 cu 9cu totii impreuna.
Mai dregeti sparturile fratilor si ajutati si pe cei mai noi in credinta, sau care cauta cel putin sa inteleaga adevarul.
Daca este cu putinta acest lucru se va putea face prin voi si prin rabdarea voastra ,fiti indelung rabdatori cu toti oamenii.

Si pentru ca stim si cunoastem ca ,,Hristos este viu in veci '' am dorit sa va spun si eu aceste cuvinte si ma bucur ca existati si cata vreme existam in lume ,lumea sa vada lumina care este in noi, si un indemn din toata inima ...,,Iubiti-va unii pe altii asa cum ne-a iubit Hristosul ,despre care marturisim ca este Viu si daca El traieste si noi vom traii impreuna cu El Amen!
Cu bucurie in inima v-am scris.

gershom
17972. Postat la 18/04/2012 20:10 - 4763z4h33m
Și eu mă alătur bucuriei fratelui Costy și sorei Lavinia, și îndemnului de a căuta să binecuvântăm mai mult. De asemeni, mă bucur de revenirea fratelui Avodah - Domnul să-l binecuvinteze smiley

Frate Eliahu, am observat căci în postarea 17930 te-ai referit direct la una din postările mele anterioare. Aș vrea să-ți spun, cu toată sinceritatea, că acea postare a fost scrisă dintr-un impuls, uman bineînțeles, venit în urma postărilor în lanț contrazicând data Sărbătorii Paștelui anul acesta, și împotriva celor care le țin la această dată. A fost o reacție instantanee, dar totodată, plină de zel pentru ceea ce cred și am simțit în acele momente.

Închipuiește-ți cum te-ai simți și tu, dacă eu ar fi să intru pe un forum a celor care cred diferit despre data Sărbatorii Paștelui, (ca tine de exemplu) și eu (mai ales fiind nou pe acel forum), să mă fi apucat să-i bombardez cu tot felul de postări împotriva crezului lor cu privire la data Pastelui lor, cu multe cuvinte acide și însoțite de trimiteri biblice în aceași idee. Și asta să se întâmple chiar înainte de data sărbătorii lor. Cum te-ai fi simțit?
Am mai considerat asta ca și cum cineva s-ar duce în vizită pentru prima dată în casa unui om, omul acela îl primește și găzduiește, iar el se apucă să-l vorbească de rău în față, fără a se mai opri, cu toate că omul acela nu ia făcut nici un rău. Deci, o lipsă de respect.

Cam așa am văzut eu lucrurile atunci, și am reacționat în acel fel. Dacă postarea mea te-a deranjat și supărat, te rog mult iartă-mă.

Ai mai menționat căci din cauza postării mele, ai vrut să părăsești forumul. Eu chiar te îndemn să nu-l părăsești !! Am sesizat multe cunoștinte bune în postările tale, care dacă ar fi folosite cu scop pașnic și direcționate corect, ar putea complecta foarte bine părerile multora de pe acest forum, care promoveaza sărbătorile Domnului, și ar putea da rezultate fantastice. Multă lume are nevoie de aceste cunoștințe.

Multă pace și Domnul Dumnezeu să te binecuvinteze.

Căutați pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemați-L, câtă vreme este aproape - Isaia 55:6
fullban10
17973. Postat la 18/04/2012 20:30 - 4763z4h13m
Aurelc, și eu am vrut să mă bucur că mai ești, dar iar vrei să mă bagi la întuneric? Uite Lucia ce frumos mi-a explicat! Mulțumesc Lucia!.
Să nu fi citit bine, acolo unde se scria că orzul e abia în lapte, și sărbătoarea se va prăznui în mai, când orzul e în spic?

Aurelc
17977. Postat la 18/04/2012 23:07 - 4763z1h36m
Valentina, eu ți-am dat un sfat bun și pertinent vis-a-vis de comportamentul pe care-l arăți în ultima vreme, nici vorbă să te ameninț, ci doar ți-am spus că dacă te porți așa, e posibil să riști o sancțiune. Și nu uita că eu sigur nu bag pe nimeni "în întuneric". Dacă ajunge să fie sancționat, înseamnă că și-a făcut-o singur/ă iar pentru sancțiuni sunt direct implicați moderatorii nu administratorii

Cât despre bucuria pe care spui din vorbe că ai fi vrut să o ai, prefer să-mi păstrez părerea personală asupra acestei afirmații, deoarece nu te-ai bucurat nici când mi-ai cerut să-ți fac anumite lucruri și ți le-am făcut, decum să te bucuri pentru simpla mea revenire pe forum după un concediu de odihnă.

Iar în legătură cu "orzul în lapte" dincolo, la subiectul Cincizecime ai scris o treabă și aici alta. Eu aș sugera să verifici ce ai citit sau scris înainte să faci comentarii asupra acelui fapt. Nu de alta dar nu-mi place să crezi că sunt vânător de greșeli însă nici să ai impresia că cineva face pe istețul creând diversiune și e trecut cu vederea de fiecare dată.

Mă bucur soră Lucia că în sfârșit i-ai putut fi cu ceva de folos Valentinei. Încă vreo 2-3 postări dinalea explicite și să vezi cum va începe să creadă tot ce e scris în Lege și în Prooroci. smiley

Avodah, nu știu dacă am mai apucat să-ți comunic, dar și eu mă bucur mult că ne mai dai câte un semn de viață smiley.
Oare pe unde o fi lisha?

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
fullban10
17979. Postat la 19/04/2012 05:39 - 4762z19h5m
Chiar dacă nu am scris, ți-am mulțumit de fiecare dată când m-ai ajutat.
Prefer o mână întinsă decât un brânci.

avodah
17980. Postat la 19/04/2012 07:46 - 4762z16h58m
Va multumesc de urarile calde . Am fost foarte ocupat in ultimul timp, cu mutarea si lucrul , si inca nu s-au terminat.... smiley.

BARUCH HABA B'SHEM YHWH Mat.23:39

Binecuvantat este cel ce vine in numele lui YHWH
Lucia
17982. Postat la 19/04/2012 09:13 - 4762z15h31m
Aurelc, nu stiu daca explicatiile mele au fost atat de convingatoare sau explicite, ma abtin sa comentez in plus...Valentina-i Vlentina....!
Ma bucur sincer ca sunteti cu toti aici, ma bucur pentru revenirea fratelui Avodah, de faptul ca pe nava a aparut Capitanul, insa nu-l vad pe mos Nica, bunicutul meu...si mie imi lipseste enorm!Este un punct de riferiment, o oaza de intelepciune duhovniceasca, sper sa fie sanatos...

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
lisha
17985. Postat la 19/04/2012 11:37 - 4762z13h6m
Aurelc a scris:
Oare pe unde o fi lisha?

sunt prin zona si eu.....cu cititul sunt la curent......de postat....mai greu
si copil si scoala si casa....incerc sa ma impart

ce bine ca sunt forumuri si biserici ce transmit live ca eu una o luam rasna daca nu.....ma salbatecesc smiley)

mai am putin si apoi am liber la bis smiley

tu ce mai faci ovidiu?

e primavara la tine? (afara in viata si in suflet) smiley

"...iarta-ma ca vin prea des in fata Ta pentru a cere....si prea rar pentru a da..."
Pagina 41 din 95 << < 38 39 40 41 42 43 44 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164836 vizite unice Powered by PHP-Fusion