Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 7
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Chat
Pagina 43 din 95 << < 40 41 42 43 44 45 46 > >>
Deconectat RE: Chat
Lucia
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
18273. Postat la 02/05/2012 08:59 - 4749z15h45m
Frate Nica, inteleg bine...ideea!

Sora Lavi, poate ca la vara ne vom intalni, cine stie...

Frate ELIAHU, imi cer iertare pentru ca v-ati simtit jignit ...
Insa dumneata erai cu sloganul "respecta si vei fi respectat"se pare ca il treceti cu vederea cand este vorba sa va adresati altora.
Eu cand am spus "vorbiti usor"(in sensul ,va grabiti), nu am facut-o cu gand sa va jignesc, ci stiind ca aveti ample cunostinte in Cuvant, stiti ca Dumnezeu a incurcat( a nascut mai multe ) limbile la Turnul Babel!
Iar Pavel vorbea in LIMBI (mai multe) ingeresti si pamantesti...nu va dau referinte pentru ca spuneti ca stiti bine Cuvantul.
Cat despre aluziile analfabetismului meu, o iau ca pe un compliment, pentru ca desi nu ma gasesc printre inteleptii lumii acestia, mi s-a descoperit o mantuire asa de mare, care imi va da sansa sa devin un om perfect.
Si multumesc Tatalui meu ceresc pentru bunatatea Lui de a ma numi copilul Sau.

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
fullban8
18295. Postat la 02/05/2012 21:56 - 4749z2h47m
Încă o dată (în plus), îmi dovedești că interpretezi totul într-o manieră proprie, realizând o mea culpa (autoculpabilizare), dintr-un evident complex de inferioritate, contrabalansat prin acuze atrase de pe alte direcții) - aproape la fiecare postare cu oarece dificultate de expunere și înțelegere, faci referiri obsedante, cu tendință, asupra capacităților paranormale ale celor neștiutori de carte. Aceasta, este o autoculpabilizare recidivă, după ce îți ceri iertare, mă acuzi că citez: eu fac aluzie la analfabetismul tău - puteai să mă acuzi de așa ceva, numai în cazul în care nu dialogam prin scris - în situația de față, problema este că nu cunoști sensul unor cuvinte, și contrazici prin pactizare cu cei din aceeași sferă - problema și mai gravă, este când se trece de la contrazicerea impunătoare nefondată (cu lipsa de argumente), la acuze și jigniri (nefirești de orice parte, chiar dacă cel cu argumente ar părea că are dreptate - în fața unui om care nu înțelege, nimeni nu poate avea dreptate).
Împotrivirea este o patologie (boală) de natură temperamentală - soră cu mândria fără temelie - proprie fetițelor și băiețeilor crescuți răsfățați.
Referirea (nu aluzia) la analfabetism am făcut-o asupra lui Simon-Petru - pescar neștiutor de carte (în cel mai absolut mod) - Sfânt și Uns cu Duhul Adevărului care vindeca prin atingere. Oricine încearcă să mă combată prin Epistolele lui Petru, nu știe că acestea au fost scrise de Marcu-Marcus Aurelius (evreu cu cetățenie romană) titrat în ebraică și latino-romana (nu italiană).
În aceste condiții, pentru un suflet mai simpluț (cu atât mai mult și credincios) este chiar necesar să ceară lămuriri cu prioritate față de o impotrivire (contradicție) fără argumente! Dacă mă înțelegi, îți va fi bine - dacă nu, vei culege roadele laodiceene!
Cu simțăminte de bine și dragoste frățească, îți cer și eu iertare, pentru că nici eu nu am înteles că celui ce i s-a dat mai mult, i se va și cere mai mult! Har și Pace sfântă!

<< ADEVĂRUL FĂRĂ DRAGOSTE ESTE O ÎNȘELĂTORIE; DRAGOSTEA FĂRĂ ADEVĂR ESTE O ILUZIE >>
Lucia
18300. Postat la 02/05/2012 23:08 - 4749z1h35m
Frate ELIAHU, am sa va citez un fragment din postarea dvs.prin care va pot dovedi afirmatiile mele:
"...pentru un suflet mai simplut...este necesar sa ceara lamuriri cu prioritate...
Daca ma intelegi, iti va fi bine- daca nu vei culege roadele laodiceene!"
Prima parte denota faptul ca m-ati pus pe un podium si m-ati clasificat...
Adoua parte se poate traduce: Daca faci cum zic eu, iti va fi bine, daca nu vei fi varsata...
Drag frate, chiar daca vezi lumea impartita in doua clase, primara si superioara...sa stii ca nu inseamna ca si in fata lui Dumnezeu suntem vazuti astfel, ci in fata lui, toti suntem la fel!
Apoi nu dvs,detineti adevarul, ci doar Cuvantul, in rest...pentru mine sunt minciuni.

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
fullban8
18304. Postat la 03/05/2012 12:53 - 4748z11h51m
Cu un frate, nu se vorbește și nu se procedează așa ,,doamna,, Lucia - folosesc și eu apelativul unui frate... devotat Cerului!
În primul rând, interpretezi totul în maniere selectate și convenabile ție, în afara oricărui principiu - ceea ce reprezintă... un cult al personalității, de o amploare considerabilă; până la ,,amploarea inegalabilă,, drumul este foarte scurt.
În al doilea rând folosești tactica de luptă feminină evidentă în postările anterioare - măgulești, și acuzi - ataci și strigi ajutor lovind!
În al treilea rând (și ultimul) eu nu vreau să am ultimul cuvânt - las acest drept Capului meu (Mesia) - Aleluiah! Osea 4.17!
Cu regret, și cu un gust amar mărturisesc faptul că toată viața am iubit și am fost cu inima aproape de rtoți așa zișii pocăiți-fiii luminiir1; dintre care, cele mai tari lovituri le-am primit de la câțiva ziși frați rreformiști (fățarnici, perverși și înșelători), și de la penticostali (hoți - dovediți și condamnați, și criminali - unul și-a omorât tatăl-dat la televiziune, și altul și-a omorât nevasta, pentru incest cu fiică-sa, pe al cărui fiu alungat, eu l-am adăpostit și l-am alfabetizat, până l-am dat pe mâna poliției pentru furt calificat).
Ca român care m-am realizat rîntre fiii întunericuluir1;, în țara mea în care sufăr acum ultimile tic-tacuri ale Împărăției păcatului (lăvit să fie Cel Prea Înalt), cu multe recunoștințe din partea multor subordonați și concetățeni, pentru comportamentul meu ocrotitor și slujitor (nu mă refer la șefii pe care mi i-am respectat), și pentru demnitatea prin care mi-am reprezentat și onorat țara, departe de mediile proprii discuțiilor în care m-am trezit cu tine (copilă Lucia), pe teme... religioase, apreciez și aplic una din prevederile Codului civil american: ai dreptul să-ți angajezi un avocat - fiecare cuvânt pe care îl zici, poate fi folosit împotriva ta!
În această situație, mă refer la mine, cu tine, eu aleg să tac!
Har și Pace... din Cer!

<< ADEVĂRUL FĂRĂ DRAGOSTE ESTE O ÎNȘELĂTORIE; DRAGOSTEA FĂRĂ ADEVĂR ESTE O ILUZIE >>
Lucia
18305. Postat la 03/05/2012 13:24 - 4748z11h20m
Dragul meu frate, pe langa faptul ca dialogam intr-un cadru virtual...si inaintea cerului.
Ce te face sa crezi, ca interpretez lucrurile cum vreau eu?
Fara un avocat special, aleg sa ma apar singura, daca nu am dreptate dovediti-mi!
Nu inteleg de ce cautati sa imi spuneti ca sunteti un om elevat, cu multa cultura, invatat, in varsta (din totalul expunerilor dvs.am dedus asta), consider ca lucrurile astea se tin ascunse si se dovedesc faptic, nu stiti ca puterea de influienta a cuvintelor noastre se gasesc in trairea noastra, in atitudini si alegeri si in ceea ce scriem aici?
Nu imi creez un cult al personalitatii, ci vreau sa-mi creez un chip in Hristos si o conduita morala care sa-mi deschida drumul catre vesnicie.
Rut in alegerea ei a fost ferma, asta a facuto sa dobandeasca cele mai bune si frumoase binecuvantari.
Eu ii urmez exemplu, considerand ca nu de oameni trebuie sa ascult, ci de Dumnezeu!
Apelativul doamna nu mi se potriveste, prefer o slujitoare in via Celui sfant...asa sa ma ajute Sfantul lui Israel! Amin, Aleluia!
Se pare ca intre timp ati ales sa modificati finalul postarii dvs. din :
"...in locul tau eu as alege sa tac" in....
Insa eu spun ca Pilat: Ce am scris, am scris!

Moderator7
18306. Postat la 03/05/2012 14:08 - 4748z10h36m
Sunteți oameni mari dar vă comportați ca niște copii.
Aș vrea să ne înțelegem omenește: care nu se va potoli va fi sancționat primul.

Moderator
Nelutu
18325. Postat la 04/05/2012 21:13 - 4747z3h30m
Ce va mai place sa va mai contraziceti..Impacati-va si dati mana...Un sabat binecuvantatsmiley

Pazeste-ma ca lumina ochiului ,ocroteste-ma la umbra aripilor Tale..!
Dani
18326. Postat la 04/05/2012 21:27 - 4747z3h17m
Subscriu la ce a scris Nelutu, împăcarea este cel mai frumos gest ce poate omul să-l facă, a sosit vremea împăcări pentru mulți creștini.

Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
Lucia
18327. Postat la 05/05/2012 09:49 - 4746z14h55m
Fratilor, as dori sa-mi apar cauza, atitudinea mea de pana acum reprezinta manifestarea unei pozitii, afirmarea unui punct de vedere sau a felului meu de gandire...sunt printre voi de ceva timp si cred ca intr-un fel sau altul ma cunoasteti, insa pentru cei care nu ma inteleg voi scrie cateva lucruri:

Cea mai mare si importanta porunca este:
"Sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau cu toata inima ta , cu tot sufletul tau si cu tot cugetul tau."
Porunca aceasta arata responsabilitatea noastra fata de Dumnezeu de a-L sluji intr-o atitudine de devotament deplin, credinta, reverenta, incredere si dragoste deplina, nu?
In zilele noastre singura sursa CREDIBILA 100% este Biblia...pe care noi trebuie sa o aparam chiar cu viata noastra, daca suntem cu adevarat crestini!
Aceasta PORUNCA era inca de la inceput, cand lui Adam si Evei i s-a spus sa nu manance din pomul cunostintei binelui si raului.
Ascultand, ei si-ar fi demonstrat dragostea, incredere, si devotamentul fata de Dumnezeu.
Satan insa a sadit INDOIALA in mintea Evei, Cand a spus:"Hotarat, ca nu ve-ti muri."
A facut-o sa-si puna intrebari despre onestitatea si integritatea lui Dumnezeu, de ce?
Pentru ca a ascultat o alta soapta care spunea la Cuvintele lui Dumnezeu, MINCIUNA!
Dragii mei, nu stiu cum ma vedeti, insa atitudinea mea de pana acum este determinata de faptul ca se DISCREDITEAZA Cuvantul...ma tem sa nu vina indoiala si in cei care citesc aici, insa eu spun cu toata taria:
"Toata Scriptura este insuflata de DUMNEZEU si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, si sa dea intelepciune in neprihanire, pentru ca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna"2 Timotei 3:16-17.
Adevarata dragoste fata de Dumnezeu si Cuvantul Sau ma face sa-mi asum responsabilitatea a ceea ce scriu aici.

ioan olah
18340. Postat la 05/05/2012 19:02 - 4746z5h42m
Pacea Domnului Isus Hristos !

Indemn

Coloseni 3

1. Daca deci ati inviat impreuna cu Hristos, sa umblati dupa lucrurile de sus, unde Hristos sade la dreapta lui Dumnezeu.

2. Ganditi-va la lucrurile de sus, nu la cele de pe pamant.

3. Caci voi ati murit, si viata voastra este ascunsa cu Hristos in Dumnezeu.

4. Cand Se va arata Hristos, viata voastra, atunci va veti arata si voi impreuna cu El in slava.

5. De aceea, omorati madularele voastre care sunt pe pamant: curvia, necuratia, patima, pofta rea si lacomia, care este o inchinare la idoli.

6. Din pricina acestor lucruri vine mania lui Dumnezeu peste fiii neascultarii.

7. Din numarul lor erati si voi odinioara, cand traiati in aceste pacate.

8. Dar acum lasati-va de toate aceste lucruri: de manie, de vrajmasie, de rautate, de clevetire, de vorbele rusinoase care v-ar putea iesi din gura.

9. Nu va mintiti unii pe altii, intrucat v-ati dezbracat de omul cel vechi cu faptele lui,

10. si v-ati imbracat cu omul cel nou, care se innoieste spre cunostinta, dupa chipul Celui ce l-a facut.

11. Aici nu mai este nici grec, nici iudeu, nici taiere imprejur, nici netaiere imprejur, nici barbar, nici scit, nici rob, nici slobod, ci Hristos este totul si in toti.

12. Astfel, dar, ca niste alesi ai lui Dumnezeu, sfinti si preaiubiti, imbracati-va cu o inima plina de indurare, cu bunatate, cu smerenie, cu blandete, cu indelunga rabdare.

13. Ingaduiti-va unii pe altii, si daca unul are pricina sa se planga de altul, iertati-va unul pe altul. Cum v-a iertat Hristos, asa iertati-va si voi.

14. Dar mai presus de toate acestea, imbracati-va cu dragostea, care este legatura desavarsirii.

15. Pacea lui Hristos, la care ati fost chemati, ca sa alcatuiti un singur trup, sa stapaneasca in inimile voastre, si fiti recunoscatori.

16. Cuvantul lui Hristos sa locuiasca din belsug in voi in toata intelepciunea. Invatati-va si sfatuiti-va unii pe altii cu psalmi, cu cantari de lauda si cu cantari duhovnicesti, cantand lui Dumnezeu cu multumire in inima voastra.

17. Si orice faceti, cu cuvantul sau cu fapta, sa faceti totul in Numele Domnului Isus si multumiti, prin El, lui Dumnezeu Tatal.

De aceea poporul Meu va cunoaște Numele Meu; de aceea va ști in ziua aceea că Eu vorbesc și zic: "Iată-Mă!" (Isa.52:6)
Lucia
18380. Postat la 10/05/2012 09:57 - 4741z14h46m
Fratilor, ati vazut? Al 500 membru a urcat la bordul acestui PORTAL, sper din toata inima sa dam mana si sa navigam spre PORTUL FERICIRII cu toata dragostea lui Dumnezeu!

Dani
18382. Postat la 10/05/2012 10:14 - 4741z14h30m
Da soră Lucia am observat și eu acest lucru, să dea Domnul să vedem și cifra 1000: D

Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
marcella
18385. Postat la 10/05/2012 16:38 - 4741z8h6m
Este trist sa vezi ca dintr-o comunitate de sambatari...desi imi doresc sa comunic cu multi dintre voi (fete-baeti) nimeni nu imi raspunde, am scris la cateva subiecte si...bate vantul! smiley
Sa va spun ceva, nici eu nu stiu sa scriu bine romaneste...dar incerc...incercare moarte nu are...vorba romanului...smiley

Cine sunt eu !?
CorneliuS
18389. Postat la 10/05/2012 19:59 - 4741z4h45m
Ei, nu fi trista smiley , acum e vreme frumoasa afara, si tinerii nostri s-au apucat de sport, nu mai au timp de internet, dar o sa revina ei cu siguranta smiley

"Răsplata smereniei, a fricii de Domnul, este bogăția, slava și viața"
fullban6
18391. Postat la 10/05/2012 20:05 - 4741z4h39m
marcela ; nu mai bate vintul ca pe simbatari ii bate vintul;incotro vrea Tu nu vezi ca simbatari (tineri) sint orientati spre penticostalism si au cam abandonat Legea lui YHWH ca sa se axeze pe baal berit(isuscrist) si pe invataturile cristo-pagine ...asa ca ..vorbeste pe o alta limba ...ca multi simbatari le au cu limbile! si eu sint simbatar/a dar nu agreiez cu tot ce propovaduesc simbatari
marcella
18395. Postat la 10/05/2012 20:43 - 4741z4h1m
CorneliuS eu nu vorbesc de acum...ci in general, mi-ar placea sa purtam discutii noi cei mai tinerii...smiley

Apoi natanaelbarlea eu sunt departe si de tinerii sambatari si de cei penticostali...eu nu privesc la nimic...nu-mi fac nici pareri despre nimeni, imi caut prieteni sambatari si atat...am invatat ca daca privesc la greselile altora...ajung mereu sa ma impedic mai intai in ale mele...smiley

Cine sunt eu !?
Nelutu
18466. Postat la 22/05/2012 14:32 - 4729z10h12m
Pace.. Am o sugestie...si cred ca e binevenita..Functia "Cautare" sa fie mutata in bara de sus acolo de unde se incepe cu "Pagina principala". Mi se pare mai simplu sa fie acolo si cred ca putini cunosc cat de benefic e acest motor . Ce spune-ti? smiley Multa pace

Dani
18470. Postat la 22/05/2012 18:07 - 4729z6h37m
Nelutu vreau să te informez că există și această opțiune schimbând la editare profil la opțiunea ,,Tematică" poți schimba să ai cu căutare în bară de sus a panoului, ca un exemplu,,Tematică -Aztec" are ceia ce îți doreștismiley

Nelutu
18484. Postat la 23/05/2012 21:58 - 4728z2h46m
Fii binecuvantat vesnic Dani smiley Multumesc frate drag. Mai vroiam sa va spun sa vorbiti si altora de site..ca eu o fac si se inregistreaza. Putin cate putin se aduna si vom fii "Armata"Domnului"..Domnul sa va de-a biruinta. in tot ceea ce faceti

abdon
18508. Postat la 27/05/2012 22:27 - 4724z2h17m
Unde as putea include adresa aceasta? http://www.sperantatv.ro/web/din-toata-inima-23-05-2012/

Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2

Pagina 43 din 95 << < 40 41 42 43 44 45 46 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164837 vizite unice Powered by PHP-Fusion