Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 6
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Chat
Pagina 45 din 95 << < 42 43 44 45 46 47 48 > >>
Deconectat RE: Chat
Nelutu
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
18694. Postat la 15/06/2012 14:31 - 4705z9h43m
Frate Costy...bucura-te de cirese ,si de orice fruct asa cum au crescut in pom de la Domnul,fara chimicale,sau tratamente pentru ele. Aici sunt de toate dar nu au gustul din gradina.Mai nou am citit pe internet ca oamenii de stiinta au vor sa faca rosii cu gust de gradina..Pute-ti citi aici http://www.gandul.info/magazin/promisiunea-oamenilor-de-stiinta-rosii-cu-gust-de-gradina-la-supermarket-9690262 . Multe se schimba dar noi trebuie sa ramanem la ceea ce ne este dat de Domnul.Multe binecuvantari

Pazeste-ma ca lumina ochiului ,ocroteste-ma la umbra aripilor Tale..!
Lucia
18923. Postat la 26/06/2012 14:58 - 4694z9h15m
Pace, doresc sa iau legatura prin telefon, cu reprezentantul de pe regiunea Maramures, daca cineva poate sa-mi dea numele si nr. de telefon al acestuia. Va multumesc.
Preisbiter Staicu Neculai, Ancona, Italia.

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Dani
19011. Postat la 29/06/2012 14:33 - 4691z9h40m
Frate Staicu cu cine anume doriți să luați legătura?, cu reprezentantul Cetei pe zona Maramureș?

Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
Lucia
19020. Postat la 29/06/2012 17:35 - 4691z6h38m
Deja am luat legatura cu preizbiterul bisericii locale din zona in care trebuie rezolvata problema...era ceva urgent, oricum va multumesc.N.Staicu

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
lisha
19065. Postat la 01/07/2012 06:52 - 4689z17h21m
Am si eu un of vizavi de cei de pe forum.....cand vad aberatiile postate imi vine sa ma tot duc....am scris asa sa ma descarc....

DOAMNE AI MILA DE NOI!!!

"...iarta-ma ca vin prea des in fata Ta pentru a cere....si prea rar pentru a da..."
Nica Schirod
19069. Postat la 01/07/2012 07:27 - 4689z16h46m
Lisha, unde să te duci, pentru că se petrece aici este Biblic:

.... căci trebuie să fie și partide între voi, ca să iasă la lumină cei găsiți buni. 1 Corinteni 11:19.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
fullban10
19073. Postat la 01/07/2012 09:05 - 4689z15h9m
Lisha, și dacă pleci, cine să mai ia atitudine?. Isus ne-a învățat că viața e o luptă, și nu zice să dai dosului, ci zice: deci te luptă.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
alin
19077. Postat la 01/07/2012 12:22 - 4689z11h51m
lisha nu e singura care de multe ori vrea sa se abtina sa nu mai scrie pe forum! Sunt ele partide, dar unele au luato "razna" de tot cu absurditatile care le scot din gura.

Valentina, adevarata lupta e in viata reala nu in spatele calculatorului, si de cat sa imi bat capul cu niste lucruri absurde, mai bine ma abtin sa scriu si dau pagina. In spatele calculatorului majoritatea is "Sfinti" ( si nu vorbesc doar de acest forum ) dar in viata reala faptele fiecaruia vorbesc pentru fiecare, nu e nevoie sa se descrie omul, faptele il dau de gol!

marcella
19079. Postat la 01/07/2012 13:48 - 4689z10h25m
Vreau sa multumesc lui Dumnezeu si celor care s-au rugat pentru mine, am luat examenele de admitere la Superiori (Liceu) si vreau sa ma bucur impreuna cu voi. smiley

Un lucru care ma intristeaza pe acest portal este faptul...ca nu ar trebui sa se permita discutii care aduc blama Cuvantului, lui Dumnezeu, Fiul si Duhul Sfant. smiley
Regula, sa fie discutii pe teme biblice, nu fiecare cum ii tuna...vrei sa discutam din Noul si Vechiul, tine linia si nu intrece masura cu hule la adresa lui Dumnezeu, nu-ti place aici...Vai via!(pleaca).

Cine sunt eu !?
Deconectat RE: Re: CHAT
fullban8
19080. Postat la 01/07/2012 14:43 - 4689z9h31m
FRUMOS! Iată vorbe de DUH și din partea unor copii!
FIECARE ESTE LIBER SĂ CREADĂ CE VREA, și la urmă, va culege roadele crdinței proprii - bune sau rele, fiecare va vedea la urmă! Mesajele Marcelei și Alin, au venit la timpul potrivit!
Alin are dreptate: adevarata luptă este in viata reala nu in spatele calculatorului, si de cat sa imi bat capul cu niste lucruri absurde, MAI BINE MĂ ABȚIN SĂ SCRIU si DAU PAGINA.
Subscriu la această CONCLUZIE, cu apreciere și acord ABSOLUT!

După o acuză de alunecare pe panta atacului la persoană, după două zile de rugă, am primit prin deschidere: 2 Corinteni 6.17,18: De aceea: ,,Ieșiți din mijlocul lor și despărțiți-vă de ei, zice YHVH; nu vă atingeți de ce este necurat, și vă voi primi. Eu vă voi fi Tată, și voi Îmi veți fi fii și fiice, zice YHVH cel Atotputernic,,.

De când Cel Rău a înțeles că este descoperit prin actiuni în forță, până la cruciade, războaie și crize economico-financiare, a început a se prezenta ca ÎNGER de LUMINĂ. Întinzându-și pânza de păianjen în Numele Adevărului, ademenește pe mulți care, cer să fie primiți în discuții zis frățești, unde toți au dreptate - așa, Cel Rău uzează de tot arsenalul lui demonesc, mai ales împotriva celor ce își aruncă sentimente de dragoste înaintea celor care, dacă nu le pot înțelege și aprecia ca atare, le consideră erezie, blasfemie și ură!
Acum am înțeles natura demonică a lumii virtuale - lumea de sticlă în care omul din spatele ecranului tău, nu este mai mult decât un nume sau un număr, cu o poză sau o imagine care de regulă descoperă înalte subtilități - o metodă modernă de a sminti și pe cei puțini care mai au dragostea Adevărului batjocorit în piețile de obște!
În ultimi ani, am înțeles că oricine încearcă să combată MINCIUNA și ÎNȘELĂTORIA politico-religioasă, ATACĂ INSTITUȚIA și PERSOANELE CARE le SUSȚIN și le ȚIN în BRAȚE. Într-o asemenea umanitate de junglă, în care mulți prosperă pentru o slavă firească, nu oricine poate face față - mulți apreciază dragostea în poftele și plăcerile lor dar, puțini înțeleg că.. ADEVĂRUL FĂRĂ DRAGOSTE ESTE O ÎNȘELĂTORIE; DRAGOSTEA FĂRĂ ADEVĂR ESTE O ILUZIE.

Concluzie: Aleg religia de a lucra, a veghea și a mulțumi Cerului pentru fiecare zi de Har - ajutând, purtând poverile unii altora într-o lume a afacerilor prin jegmăneala celor umili și smeriți, iubindu-ți aproapele ca pe tine, și pe YHVH, ca pe El - nu în contraziceri pe TEMEIUL FALSULUI, MINCIUNII ȘI ÎNȘELĂTORIILOR filozofico-teologice, ..după Biblii, ..după Coran sau alte scrieri, care se caracterizează singure!
Har și Pace sfântă!

<< ADEVĂRUL FĂRĂ DRAGOSTE ESTE O ÎNȘELĂTORIE; DRAGOSTEA FĂRĂ ADEVĂR ESTE O ILUZIE >>
fullban10
19205. Postat la 10/07/2012 09:30 - 4680z14h43m
Am "furat", un pic din sinceritatea ta și de-acum sunt liniștită când mă " hârâiți" , când te "agăți de toate" deoarece îți place " să te joci". Dar nu însemnă că o să exagerez, știind asta, și-am să mă fac că nu știu.

eu m-am jucat cu tine, eu te am hârâit și acum să mă supăr?,

eu sunt oțârî poate cam necioplit, îmi place să mă simt bine, să fiu vesel, să mă agăț de toate

pentru că mie îmi place voia bună și totdeauna mă voi agăța de ceva, iar voi veți avea totdeauna motiv să mă ocărâți. Nu-i așa?

Biblia are răspuns la toate intrebările.
costy
19208. Postat la 10/07/2012 16:01 - 4680z8h12m
Ce mai stiti de fratele nostru Mihai Hanțig? Cu ajutorul Domnului sper ca este mai bine . Domnul sa fie cu el , si Sa-l vindece .

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
Dani
19241. Postat la 13/07/2012 22:40 - 4677z1h33m
În seara aceasta am vorbit cu Mihai chiar l-am și văzut pe webcam, am rămas uimit cît de repede s-a vindecat, spunea printre altele că 80 la sută s-a vindecat, slavă Domnului că El poartă de grijă tuturor celor ce se încred în El.

Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
Nelutu
19292. Postat la 19/07/2012 17:12 - 4671z7h1m
Ce minunat este cand Domnul lucreaza... Domnul sa-l vindece complet si sa-i poarte de grija... Voiam sa va anunt ca in aceasta seara de la ora 19:30 la radio SM va fi o predica cu fratele Feurdean Daniel despre Viata.. Va astept smileyPuteti asculta radio de aici http://stancamantuirii.net/rsm_popup.php

Lica
19297. Postat la 20/07/2012 17:42 - 4670z6h31m
Nelutu multumim pentru informatie. Te rog sa ne mai informezi din timp cand se va mai difuza un material din comunitatea noastra smiley . Multumim!

Sabat binecuvantat tuturor!

Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
Nelutu
19303. Postat la 20/07/2012 22:30 - 4670z1h43m
Pentru cei interesati de predica fratelui Daniel Feurdean care a fost la radio o puteti descarca de aici http://www.mediafire.com/?72uihk7cd2c8qh2

costy
19310. Postat la 21/07/2012 21:02 - 4669z3h11m
Multumesc frate Nelutu pentru postarea acestei Predici minunate a fratelui Daniel Feurdean, este minunat sa ascultam predicile Dvs frate Daniel , multumesc din suflet pentru aceasta hrana Duhovniceasca pe care am primit-o din predica Dvs , Domnul sa va Binecuvinteze si sa va intareasca ca se ne mai dati multe invataturi din Scriptura , pentru ca Domnul va inzestrat cu multa intelepcine si pricepere . Va recomand la toti sa ascultati acesta Predica minunata , eu personal mi-am descarcat-o si mi-am salvat-o aceasta predica si mai am una cu fratele Daniel cu ,,Zacheu". Frate Nelutu mai asteptam multe predici cu frt.Daniel Feurdean si alti frati pentru ca ne sunt de folos . Domnul sa va Binecuvinteze .Amin

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
abdon
19311. Postat la 21/07/2012 21:27 - 4669z2h47m
Mai inregistrati fratilor si voi, predici , cantari, si trimite-ti fratelui Nelutu ( nu e vorba special catre fratele costy )

Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2

Nelutu
19314. Postat la 22/07/2012 12:35 - 4668z11h38m
Lucrez la celelalte predici ale Fratelui Daniel Feurdean si le voi urca cu ajutorul Domnului pe site sa va bucurati de aceasta hrana. Pe langa aceasta si alte predici puteti asculta ale altor frati care au fost la noi la adunare.. Cat mai curand voi reveni cu precizari. Multe binecuvantari.

Lucia
19329. Postat la 28/07/2012 19:09 - 4662z5h4m
Dragii mei, Domnul ne-a dat biruinta in toate si cu ajutorul Lui vom calatori spre patria noastra...cu emotii si bucurie in inimi.
Nu stiu cand voi reveni printre voi, insa un lucru stiu, pentru mine acest taram virtual a fost si este o binecuvantare!

Pagina 45 din 95 << < 42 43 44 45 46 47 48 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164620 vizite unice Powered by PHP-Fusion