Deconectat |
RE: Chat |
Dani (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
19331. Postat la 28/07/2012 19:31 - 4662z4h57m |
|
|
Domnul să fie cu voi toți în călătoria spre patria noastră.
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7 |
|
Deconectat |
emil_nedelea (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
19332. Postat la 28/07/2012 21:06 - 4662z3h22m |
|
|
Vă doresc o călătorie binecuvântată de Domnul ție și întregii tale familii!
Orice om să fie grabnic la ascultare, încet la vorbire, zăbavnic la mânie! (Iacov 1:19) |
|
Deconectat |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
19335. Postat la 29/07/2012 19:21 - 4661z5h7m |
|
|
După fraza scrisă , odată, pe un topic ( de mai speriat, de parcă îți luai adio), când îți mai văd semnătura răspunzând la vreun frate , iartă-mă, dar îmi vin în minte cuvintele lui Iacov, când a aflat de Iosif: tot mai trăiește.
Lipsești dincolo și tare aș vrea să-ți spui părerea visa-vis de teza lui Petru12 privind pe Adam, Eva și Cain. Michael e ca în Sinai: căci omul acela care a deschis forumul nu știm ce s-a făcut! Sunt tare tulburată de ce scrie omul acela. S-ar putea ca și tu să ai aceiași poziție, dar o altă opinie e de preferat decât tăcere.
Să știi că mă bucur că ești sănătos.
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
RE: CHAT |
fullban8 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
19337. Postat la 30/07/2012 13:55 - 4660z10h33m |
|
|
Dragă soră Valentina, în această situație, nu pot decât să-ți mulțumesc din tot sufletul pentru pentru sentimentele tale frățești, care spun mai mult decât pot exprima vorbele și prin aceasta, îți spun cu tărie că Cerul are (cu adevărat) ceva bun în tine și te cercetează dar, trebuie să răspunzi Cerului detașată de lumea înconjurătoare, și mai ales de cei cu intrerese religioase.
Nu-ți pot spune decât că ori cu aceste călduri caniculare, ori...?, m-am simțit foarte rău dar, nu pot zice decât... VOIA TA! ...Prea Înalte Suveran, Stăpân Răscumpărător prin dragoste jertfitoare și Mântuitor prin milă și bunătate fără de margini!
Mulțumind în primul rând Celui Atotputernic pentru că mi-a mai îngăduit să răspund AICI (pe acest Forum), cu teamă și iubire cât pot de drept și cuprinzător la unele subiecte pe care eu le consider cu interes ceresc, cu toate lipsurile și nedesăvârșirea mea - și eu sunt doar un om, MULȚUMIND MIJLOCULUI (căii) prin care îți pot mulțumi, îți mulțumesc pentru atenția la care, sincer nu mă așteptam!!!
Acum, dacă tot ai mi-ai mișcat inima spre frățietate, tu ști că personal, eu sunt împotriva multora din scrierile lui E.G.White dar, special pentru tine, îți dau două paragrafe pe care cei care-i folosesc scrierile și compilațiile în interesul lor meschin le ocolesc și le acoperă, cum fac MULȚI ALȚII autointitulați și considerați exegeți, filozofi și teologi, chiar și cu Sfintele Scripturi.
Testimonies Vol. 5, pg.500/1: ,,Îngerul trebuie să pună un semn pe frunțile tuturor acelora care se despart de păcat și de păcătoși, și îngerul pierzător îl urmează, ca să ucidă pe bătrân și pe tânăr,,.
Idem pg.12/3: ,,Multe din greșelile pe care le fac pretinșii noștri slujitori ai Celui Prea Înalt sunt o urmare a iubirii lor de sine, a dorinței lor după aprobare, a setei după popularitate. Orbiți în felul acesta, ei nu înțeleg că sunt elemente ale întunericului, iar nu ale luminii,,. Ieșiți din mijlocul lor, și despărțiți-vă de ei, zice YHVH; nu vă atingeți de ce este necurat și vă voi primi. Eu vă voi fi Tată, și voi îmi veți fi fii și fiice, zice YHVH Cel Atotputernic.
Cu dragoste frățească, Har și Binecuvântări celor ce iubesc Adevărul, succes și baftă celor ce iubesc lumea!
<< ADEVĂRUL FĂRĂ DRAGOSTE ESTE O ÎNȘELĂTORIE; DRAGOSTEA FĂRĂ ADEVĂR ESTE O ILUZIE >> |
|
Deconectat |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
19338. Postat la 30/07/2012 18:41 - 4660z5h47m |
|
|
Mulțumesc mult! Multă sănătate. Mai sunt forumurile creștine:
- cinstite,
- adevărate,
- smerite?
Parcă toți sau plictisit.
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
lnedelea (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
19340. Postat la 30/07/2012 21:38 - 4660z2h50m |
|
|
Nu cred ca ar fi neparat plictiseală ci mai degrabă faptul că majoritatea sunt "in vacanță" plecați prin diferite locuri...
"Dacă crede cineva că știe ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască" - 1 Cor 8:2 |
|
Deconectat |
lisha (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
19346. Postat la 31/07/2012 15:24 - 4659z9h4m |
|
|
bine spus....vacanta....eu o astept de vre-o 5 ani
astept sa merg si undeva in vacanta dar pote nu reusesc vara aceasta...data viitoare cand va fi fetita mea mai mare
valentina: sunt si oamnei cinstiti in spatele unul nickname, mai putini, uneori gasesti persoane cu care legi prietenii stranse si virtal si live....pt asta tr sa fi precaut, nu te poti increde in oricine
Eu imi doresc ploaie....dar de ceteva zile se tot pregateste si nu vrea sa vina... stiu ca suntem rai, nu meritam 
"...iarta-ma ca vin prea des in fata Ta pentru a cere....si prea rar pentru a da..." |
|
Deconectat |
RE: CHAT |
fullban8 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
19349. Postat la 31/07/2012 21:12 - 4659z3h16m |
|
|
Neclaritatea induce neclaritate!
Eu unul... nu-ți înțeleg soră Valentina... mesajul de mai sus! Eu aș fi formulat întrebarea puțin diferit!
Nici chiar pe un Forum ??? ...cu rol exclusiv de discuții ??? ...nu ne putem manifesta în:
- Cinste;
- Adevăr;
- Smerenie...???
Apoi, în ceea ce privește plictiseala, dezinteresul sau interesul și înclinarea spre anumite subiecte, nu poate fi decât strict INDIVIDUALĂ - și prin aceasta, fiecare dintre noi, reprezentând o entitate umană, cu bucurii sau neîmpliniri, cu greutăți sau facilități, în condiții de sănătate sau suferință, și altele, ...arătăm ce ne place.
Când majoritatea componenților colectivității, Forumului apucă o cale sau alta, aceasta poate caracteriza forma organizatorică integrum.
Când majoritatea unei colectivități fură, indiferent că este familie, întreprindere, comună, oraș ori popor, aceasta implică... o familie, o întreprindere, o comună, o țară de hoți!
Sincer, nu apreciez aprofundarea subiectelor firești pe un Forum cu pondere DUHOVNICEASCĂ dar, ca simplu membru, nici nu pot impune pretenții - pot alege DOAR cooperarea sau retragerea... pe subiecte, pe teme, sau... chiar pe Forum - dragostea, nu se face cu sila!
Oricum, societatea de astăzi a avut grijă să înlocuiască liniștea zilei de mâine, cu grija zilei de mâine și astfel, în afară de copii și bătrâni, nici o persoană activă nu se poate plictisi astăzi, alergând după pâinea cea de toate zilele, când i se cere același număr de cărămizi, ca și atunci când aveau paiele la îndemână (Exodul 5.7,8) - astăzi, timpul liber, este pe cale de dispariție - până și timpul de RUGĂCIUNE, și părtășie în Sărbătoare, este dictat și controlat de ,,bătrânii bisericii = episcopi, prezbiteri,, ...ca nu cumva omul să aibe o legătură directă și PERSONALĂ cu Mântuitorul lui PERSONAL - lumea... susține aceasta, lumea... iubește aceasta!
Har și multă Pace!
<< ADEVĂRUL FĂRĂ DRAGOSTE ESTE O ÎNȘELĂTORIE; DRAGOSTEA FĂRĂ ADEVĂR ESTE O ILUZIE >> |
|
Deconectat |
gershom (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
19362. Postat la 04/08/2012 21:14 - 4655z3h14m |
|
|
...Mda, activitatea mai redusă a forumiștilor din ultima vreme, așa cum a scris și fratele lnedelea și sora Lisha, are de a face și cu vacanțele din acestă perioadă. Am observat același lucru și anul trecut în perioada de vară. Pe langă asta, mai sunt și alte evenimente care îi țin mai ocupați pe mulți (botezuri, nunți).
Dar...ia să-i vedeți pe mai toți cum au să revină... împrospătați după vacanțe și evenimente, n-o să poți să te ții cu cititul, de atâta scris
Și pentru că tot veni vorba de botezuri, nunți, etc., mai așteptăm și ceva poze aici pe forum de la aceste evenimente... căci în ultimul rând, sunt mai rare.
Multe binecuvântări la toți
Căutați pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemați-L, câtă vreme este aproape - Isaia 55:6 |
|
Deconectat |
Lica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
19394. Postat la 10/08/2012 18:27 - 4649z6h1m |
|
|
Pentru cei care in weekend doresc să vadă ceva frumos îi anunț că în noaptea de după sabat cât și în noaptea de 12 culminând în noaptea de 13 August va avea loc o "ploaie de stele" vizibilă dacă...va fi senin .
Perseidele (roi de meteori) ne vor oferi un spectacol superb având în vedere că se așteaptă între 60 și 100 meteori pe minut!
Nu vă speriați deoarece meteorii au un diametru mai mic de 1mm . Cei care sunt la mare, munte sau la țară sunt mai norocoși deoarece au o vizibiliate mai mare.
Slăvit să fie Domnul pentru că a creat un Univers atât de minunat!
Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti. |
|
Deconectat |
19403. Postat la 12/08/2012 21:03 - 4647z3h25m |
|
|
poi mai lica...eu nu vad nimic.....stau in oras, probabil din cauza asta
sau mai tarziu? ma i-a somnul 
am crescut la sat si ma voi muta inapoi acolo....dar adevarata tara mi se pare la bunici, cand eram mica steam mult la bunicii mei, undeva in zona tg mures, era tara in adevaratul sens, era frumos, imi aduc aminte ca seara impreuna cu veri mei stateam si urmaream stelele....am vazut stele cazand...era as afrumos
cand am citit mi-am adus aminte....am iesit afara sa ma uit....nimic...oricum nu mai e farmecul copilariei
"...iarta-ma ca vin prea des in fata Ta pentru a cere....si prea rar pentru a da..." |
|
Deconectat |
Lica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
19404. Postat la 12/08/2012 21:50 - 4647z2h38m |
|
|
tocmai acum am intrat in casa...ma doare gatul )
Nu e tocmai perfect senin si sunt si becurile aprinse dar in 15 minute am reusit sa vad o stea...suficient cat sa dorm linistit 
E superb . Cand eram mai mic si eu stateam cu prietenii pe iarba si ne uitam sa vedem stele cazatoare...acu nu mai am rabdare 
Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti. |
|
Deconectat |
costy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
19407. Postat la 13/08/2012 13:18 - 4646z11h10m |
|
|
As vrea sa vedeti ceva foarte amuzant, dar cred ca a necesitat si multa munca din partea lor  --http://youtu.be/4p0DsVPkyZg
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine! |
|
Deconectat |
19408. Postat la 13/08/2012 20:34 - 4646z3h54m |
|
|
eu as avea rabdare sa ma odihnesc uitandu-ma dupa stele verzi )....dar nu am timpul necesar ....dar, aste e alta poveste, cu vrmurile copilariei nu ma mai intlnesc eu....vremea cand citeam pana dimineata la 4, weekend-uri si vacante plimbarite de colo colo dupa ceful meu,...si multe altele
daca eu care am avut o mama mai bolnavicioasa si a trebuit sa am grija de fratii mei si uneori de treburile casei am avut timp de atatea....ma gandesc cei care au avut o copilarie fara grijuri cum si-au petrecut-o?
aseara...dupa ce scrisesem mesajul aflasem de la sot ca e inorat....eu nici nu mi-am dat seama ) oboseala
costy...intotdeauna daca persevezi reusesti.....daca am fi asa si pe partea spirituala
soiul asta de oameni sunt micuti si rapizi.... nu ca eu as fi mai mare =))
|
Deconectat |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
19463. Postat la 23/08/2012 14:53 - 4636z9h35m |
|
|
Preaiubitilor, iata-ma din nou printre voi, doresc ca Dumnezeu prin Fiul Sau Isus Hristos si puterea Duhului Sfant sa toarne iubirea sfanta fara masura in inimile noastre, ca acest taram virtual sa fie o oaza de pace si liniste, un loc prin care adevarul lui Dumnezeu sa lumineze. Este nevoie de o mare masura de influienta divina, incat acest taram sa devina o oglinda a cerului, un cadru de educatie si invatatura sfanta, ca tanar si batran sa asimileze Cuvantul in inima si sa-l semene in dragoste celor din jur.
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
costy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
19466. Postat la 23/08/2012 22:31 - 4636z1h57m |
|
|
Bine ai revenit draga sora Lucia printre noi Domnul fie Laudat si Binecuvintat ca a ingaduit sa ne cunoastem , cu venirea dvs in tara. Va doresc numai bine Dvs si familiei si Domnul sa va Binecuvinteze din Sion.
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine! |
|
Deconectat |
Nelutu (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
19474. Postat la 28/08/2012 19:37 - 4631z4h51m |
|
|
Pace Fratilor. Multe binecuvantari de la CelPreainalt. Bucuria sa va fie deplina in El si Pacea Lui sa va umple inimile.
Pazeste-ma ca lumina ochiului ,ocroteste-ma la umbra aripilor Tale..! |
|
Deconectat |
Lavi (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
19479. Postat la 30/08/2012 14:49 - 4629z9h39m |
|
|
S-a lasat o tacere...... pe forum..... uimitor ,nu-mi vine sa cred cata liniste .
Linistea.... este buna pentru sanatate,dar voi pe unde v-ati ascuns?
|
|
Deconectat |
CorneliuS (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
19484. Postat la 30/08/2012 19:46 - 4629z4h42m |
|
|
Sora Lavinia, inca nu s-au intors fratii din concediu 
"Răsplata smereniei, a fricii de Domnul, este bogăția, slava și viața" |
|
Deconectat |
Lavi (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
19492. Postat la 31/08/2012 09:11 - 4628z15h18m |
|
|
Se intorc ei,frate Cornele....sa fiti binecuvantati cu totii si sa fiti plini de pace si de bucurie.
|
|