Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 6
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Chat
Pagina 48 din 95 << < 45 46 47 48 49 50 51 > >>
Deconectat RE: Chat
Lavi
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
19709. Postat la 27/09/2012 16:17 - 4601z10h17m
Ce bucurie!!!!!!! o vad pe sora Lucia in poza ...mare surpriza mi-ai facut sora Lucia ,cel putin mie personal ,scumpa mea ,Doamne ce ma bucur .
Din toata inima trebuie sa recunosc ca am inceput sa plang ,ca un copil care isi revede mama dupa mult timp si de care i-a fost tare ,tare ,dor de ea,te iubesc mult,Lucia mea.

fullban10
19710. Postat la 27/09/2012 16:23 - 4601z10h11m
Într-adevăr o mare surpriză. Ai ochelari ca și mine. Tot miopie?
Lavinia , pe când și tu ne faci surpriza aceasta?

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Lucia
19711. Postat la 27/09/2012 19:58 - 4601z6h36m
Lavi, entuziasmul tau m-a facut sa inteleg cata dragoste ai in inima, si de ce nu, pentru mine, iti multumesc pentru bucuria de a ma vedea, si sper sa-ti vad si eu fata macar in poze...pana ne vom intalni.
Valentina, iti multumesc si tie la fel de mult si cred ca te-am facut o surpriza placuta, da, port ochelari si am ca si tine miopie...smiley
Nu-mi place sa-mi fac poze, si mai ales sa ma expun in public, insa in calatoria mea prin tara, am fost consiliata sa-mi pun poza, pentru a nu se face confuzii...iata-ma! smiley
Va iubesc mult pe amandoua.

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Lavi
19722. Postat la 29/09/2012 18:46 - 4599z7h48m
Sora Valentina si eu am ochelari ca si voi doua smiley ,am probleme si eu cu ochii ...fara ochelari vad ca prin ceata ,daca observati geseli de scriere sa stiti ca din cauza vederii ,uneori mi se dubleaza literelesmiley ,dar ma descurc smiley.
Am sa pun si eu o poza dar nu stiu cum ,mai exact nu ma pricep ,am incercat eu.... dar cred ca trebuie o poza standard ,ca nu prea mi-a iesit (poate ma ajuta un moderator).
Sunt si eu printre voi deja de ceva timp si ar fii cazul sa ma cunoasteti la fata ,cu toate ca ma gandeam cateodata ca poate Lavinia1 a intristat fetele voastre ,macar ca in adancul inimii mele nu am dorit si nici nu doresc sa fac lucrul acesta .
Am invatat sa-mi iubesc fratii si surorile ,frumoasa mea familie smiley.

Deconectat RE: CHAT
fullban8
19776. Postat la 06/10/2012 23:44 - 4592z2h50m
Dragii mei!

În postarea de deasupra scrie: Am invatat sa-mi iubesc fratii si surorile ,,frumoasa mea familie,,
...câtă NOBLEȚE, câtă IUBIRE, Binecuvântat fi Tu Prea Înalte Suveran prin așa DIAMANTE ale Creațiunii Tale!

Afirmația mea nu este a unui NAZIST, a unui TERORIST islamist, budist sau zoroastru - afirmația mea... DE ASTĂZI, este... a unui CREDINCIOS al lui YHVH, și al COPIILOR SĂI, ...FOST CREȘTIN născut adventist, botezat la Mișcarea de Reformă aflată în curvie cu statul, în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, varianta CREȘTINĂ a Zeului Brahmaputra, cu trei capete (vizibil la templul din Halebidu - http://ro.wikipedia.org/wiki/Brahma), după o trecere prin dogma ortodoxă, și prin doctrinele... baptistă, evanghelistă, penticostală și câte am mai studiat (nu ascultat la predici de 2 bani), care... după ce am înțeles profunzimea celor spuse în Isaia 51.1-16, am căutat și am studiat, până ce am descoperit suficient cât să înțeleg asemenea lui Pavel, că toată credința mea era clădită pe o Religie a FALSURILOR și MINCIUNILOR CREȘTINE care, se susțin și se contrazic în nu știu câte variante de Biblii CREȘTINE (nu cerești). După ce am citit și o bună parte din Coran, am înțeles că toate religiile au același ȘABLON cu Mitologia antică și modernă, și cu Legendele Olimpului care îmi desfătau (pe ascuns) curiozitatea anilor copilăriei.
Chinuindu-mă conștiincios să împlinesc și eu Genesa 26.5, am întâmpinat inadvertențele biblice CREȘTINE (nu cerești), pe care le-am descoperit când am putut să citesc singur în limba ebraică, excluzând orice interpretare exegetico-teologică după care, am primit lumina Torei și Harul străinului din Exodul 12.48, renunțând la orice legătură cu CREȘTINISMUL arătat suficient la:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Conciliul_Tridentin, unde zice despre canonizarea Bibliei = sfințirea unui mort; la http://en.wikipedia.org/wiki/Council_of_Trent; la http://orice.info/istorie/conciliul-din-trento/ , și altele, unde veți afla:
Creștinismul a fost definitivat la Conciliul din Trento (1545-1563), al 19-lea conciliu ecumenic al Bisericii Romano-Catolice (convocat de papa Paul III la Trento în nordul Italiei) - aici s-au emis legile de purificare cu SACRAMENTELE bisericii scrise ca dogme religioase, clarificând aproape toate doctrinele contestate de protestanți. În prima parte a Conciliului (1545-1547) a fost acceptat ,,Crezul creștin niceo-constantinopolitan,, ca bază a credinței catolice, a fixat canonul Vechiului Testament și Noului Testament, a fixat numărul sfintelor taine (cele șapte sacramente), și a definit natura și consecințele păcatului originar; de asemenea, a condamnat doctrina lui Martin Luther privind mântuirea prin credință. În a doua parte a Conciliului (1551-1552), a confirmat doctrina transsubstanțierii și a emis decrete în privința jurisdicției episcopale și a disciplinei clericale. La sfârșitul Conciului (1562-1563) a definit mesa (cât mai des - înlocuitoarea Pesach-ului) ca pe un sacrificiu real și alte câteva probleme doctrinale. Toate acestea le-a aplicat în forță, sub teroarea inchiziției prin crime și războaie, până la rana de moarte dată Paplității de armata franceză, în anul 1798 d.M., când multe dintre abuzurile care motivaseră Reforma protestantă au dispărut și Biserica a recuperat mulți dintre credincioșii europeni creștini.

Tu! ...soră Valentina pui întrebări, nu ca să afli, ci... și ca de obicei să instigi la pizmă, la ceartă, la luptă! ...acesta este șablonul CREȘTINULUI! Eu îmi iubesc vrăjmașul, CREȘTINUL ÎȘI URĂȘTE FRATELE - mi-e scârbă de o asemenea religie!
În dreptul ființei mele, EU nu pot accepta un astfel de caracter, care îmi amintește de cruciade și de toate războaiele purtate de creștini! Ca un netrebnic rob credincios, ...nu am cuvinte! Îți mulțumesc soră Valentina pentru că DE ASTĂZI, în a 7-a și MAREA ZI a SĂRBĂTORII COLIBELOR, m-ai ajutat să renunț la CREȘTINISM, cum alții ca tine, m-au ajutat să renunț la adventismul apostaziat, pe care l-am părăsit ca pe un HOIT!
De 7 ani, de când țin sărbătorile, în fiecare SĂRBĂTOARE am primit câte un DAR DUHOVNICESC - DE ASTĂZI, EU NU MAI SUNT CREȘTIN! ...De astăzi eu sunt CREDINCIOS lui YHVH - ...așa se face RELIGIA!
Slăvit fi Tu Prea Înalte Suveran!

<< ADEVĂRUL FĂRĂ DRAGOSTE ESTE O ÎNȘELĂTORIE; DRAGOSTEA FĂRĂ ADEVĂR ESTE O ILUZIE >>
Lucia
19782. Postat la 07/10/2012 13:30 - 4591z13h4m
Lavi, astept cu nerabdare sa-ti pui o poza aici, cred ca administratia iti va da detali cu privire la atasarea unei poze, pe mine m-au ajutat fetele...
Aurelia, ma bucur din toata inima ca ai revenit printre noi...

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Aurelia
19793. Postat la 07/10/2012 18:41 - 4591z7h53m
sora Lucia ,ma bucur si eu sa va vad in poza de la avatar si sper ca voi intra mai des pe portal caci se apropie anotimpul care ne tine mai mult in casa smileysi se termina cu munca campului smiley
Lucia
19820. Postat la 11/10/2012 11:06 - 4587z15h28m
Aurelia, sper sa activezi cat mai mult aici.
Pe aceasta cale indemn pe toti membrii acestui PORTAL sa intre si sa-si posteze parerile cu privire la tot ce ii framanta, numai asa ve-ti gasi raspuns la ceea ce doriti sa stiti si putem da mana sa construim un taram al cunoasterii si invataturii, ce ziceti?

fullban10
19829. Postat la 11/10/2012 16:03 - 4587z10h31m
Ce surpriză plăcută, Lavinia. O! dar ești atât de tânără! Mă bucur că te vădsmiley

Lavi
19831. Postat la 11/10/2012 16:08 - 4587z10h26m
Pace Sfanta surorilor Lucia ,Aurelia .....sora Valentina acum ma vezi si pe mine la fata ...e cam ,,in ceata'' poza ,multumiri administratiei ca mi-au dat o mana de ajutor .
Vedeti am si eu ochelari.

Lucia
19834. Postat la 11/10/2012 19:55 - 4587z6h39m
Lavi, cat de tanara esti si cat de matur gandesti, draga mea, am ramas atat de surprinsa, esti intradevar fata mea si ma bucur si sunt mandra de asa "fata"plina de intelepciunea Tatalui, te iubesc mult, si stii ce...trimite-mi "varsta" pe mesaj privat, bine?

Deconectat RE: poza profil
fullban10
19885. Postat la 14/10/2012 09:33 - 4584z17h1m
V-am trimis o poza noua pentru profil pentru ca nu reusesc sa o pun singura.
Multumesc

Lucia
19897. Postat la 14/10/2012 19:42 - 4584z6h52m
Valentina, o noua poza! smileysmileySemanam, ce zici?smileysmiley
Este facuta de Craciun, vad un brad...langa? smiley
Sau...???

fullban10
19904. Postat la 15/10/2012 06:13 - 4583z20h21m
Nu. E făcută ieri. Copiii m-au dus la o expoziție cu temă vânătorească.
Semănăm, semănăm!smiley

Lucia
19909. Postat la 15/10/2012 10:26 - 4583z16h8m
Esti deosebita draga mea, si ma bucur ca esti printre noi!smiley

Aurelc
20021. Postat la 22/10/2012 13:33 - 4576z13h1m
Sora Lavinia1, am gasit subiectul despre care am vorbit mai devreme, despre "Fiul lui Dumnezeu" si am mutat intr-o postare de-a mea cu citat ce s-a scris aici la Chat despre acel subiect.
Restul discutiilor se vor putea purta acolo. smiley

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Nica Schirod
20064. Postat la 25/10/2012 07:39 - 4573z18h55m
Valentina a scris la rubrica: Cum înțelegem Legea, Vezi ! Deși vorbești de dragoste, nu te bucuri.
Pentru mine postarea ta a fost îndesulătoare. Tu nu realizezi ce bine și la timp a venit. Ca o izbăvire.
Dar tu, nu vezi. Și știi de ce ? Pentru că ochii îți sunt închiși de URĂ, față de toți cei ce nu gândesc ca tine, nu-ți cântă-n strună cum zice românul.

Soră Valentina, când citesc ce scrii tu, îmi aduc aminte ce ziceai tu mai înainte că: Mi-am pus în gând să vă încurc și uite că am reușit. Să ști că mie pe o parte mie milă de tine, pentru că eu cred, că tu gândești că faci o lucrare pentru Domnul, și faci negreșit, dar rămâne să gândești tu mai bine, pentru care Domn?!
Pe altă parte, te detest, pentru comportamentul tău, fără scrupule, vrei să pari că ești singura femeie care deține toate adevărurile și toată înțelepciunea, a tot cunoscătoare, un fel de Elena Wite, iartă mă, dar de câte ori sari la gâtul tuturor, pe mine mă rănești.

De pildă, de ce după fiecare tu găsești să critici, să împroști cu noroi în toți cei ce nu scriu cum îți convine ție, de ce după fiecare postare a fr. ELIAHU777, tu muști fără milă, ca să nu zic ......., te supără așa de tare adevărul, de ce nu te gândești că ai putea să scrii constructiv, că aici citesc și oameni care nu sunt așa de dotați (a tot știutori) din alte confesiuni religioase, care sunt sinceri în căutările lor și vreau să vadă și caractere și găsesc mitocănie, asta urmărești? Nu ar trebui să ai și bun simț? Nu te gândești că insufli ceață și dezguști pe unii care citesc? Mia zis cineva interesat, care a citit un timp pe portalul acesta, și nu mai dă doi bani acum pe el, că mia zis; am văzut moșule că și voi acolo vă mușcați, vă jigniți, vă urâți, nu sunteți mai buni ca cei de la Parlament.

Așa că soră Valentina, ia discuția asta de la un om care îți dorește binele, îți spune în față de data asta, pentru că am încercat așa mai finuț și tu ai dat cu piciorul, noi te respectăm mai mult ca cei de pe alt portal care vă aparține, ne place că te implici în continuarea subiectelor, dar dacă ceva nu îți convine nu mai mușca, pentru că dacă nu schimbi duhul de ură și să-l ei pe cel de toleranță, voi face lăcrămație la moderatori, asta vrei?

Soră Valentina placă-ți sfatul ...... și iartă-mă pentru adevărul spus în față.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
fullban10
20074. Postat la 25/10/2012 17:40 - 4573z8h54m
Și eu care am vorbit de dragoste, de postarea frumoasă și izbăvitoare, plină de miez, de veselie și uite ce-a ieșit. Cine vă mai înțelegesmiley
Nu doriți să fie bine?. Mă detești? Nu-mi vine să cred că sunt cuvintele tale. Nu, nu, categoric, Nica nu va spune semenului lui, niciodată că-l detestă. Acest cuvânt te descalifică. Acest cuvânt nu face parte din vocabularul sfinților. Nici Simon nu l-a spus Mariei și nici pârâșii ei. Sunt uimită.

Lavi
20077. Postat la 25/10/2012 18:04 - 4573z8h30m
Lasă' soră Valentina ...nu te supăra ,te rog eu iartă-i pe cei doi frati ..nu te necăjii ,altele mai mari să fie ,acestea sunt copilarii...eu, oricum vă iubesc asa cum sunteti ,sunteti plini de haz uneori ...Doamne ai milă si ajută-ne ca să fim mai buni si mai toleranti ,cu totii avem un drum ,un dor ,o tintă ....urmăriti pacea care duce la DESĂVÂRȘIRE,fratii mei.

Lucia
20079. Postat la 25/10/2012 18:23 - 4573z8h11m
Eu cred ca ar trebui sa vedem in sora Valentina si partea buna, sincer, eu nu vad portalul acesta fara ea, ma tem uneori ca o vor bana...hai fratilor, sa o acceptam asa cum este, vreau sa va spun ca nu ma chinui sa o fac sa inteleaga ceva, poate ca explicand mai pe larg lucrurile , vor intelege si copiii nostrii care stau cu ochisorii lor, citind randurile noastre si se amuza cand Valentina scrie in modul ei sarcastic, cine nu-i place sa o tolereze sau sa nu o bage in seama.
Valentina, pe mine nu ma superi deloc, chiar te plac mult si interesant...nu pot sa ma supar pe tine, te iubesc asa cum esti!
Nu te supara, i-a mustrarea fratelui Nica, ca de la un tata, bine?

Pagina 48 din 95 << < 45 46 47 48 49 50 51 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19165562 vizite unice Powered by PHP-Fusion