Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 8
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Chat
Pagina 50 din 95 << < 47 48 49 50 51 52 53 > >>
Deconectat RE: Chat
Dani
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
20185. Postat la 02/11/2012 17:39 - 4565z5h57m
Să ai parte de multe binecuvântări de la Domnul frate Lică.

Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
lisha
20186. Postat la 02/11/2012 18:20 - 4565z5h17m
lica, iti spun si eu la mult ani cu Domnul... fara El nu au nici un rost
Sa ai parte de multa binecuvantare!

"...iarta-ma ca vin prea des in fata Ta pentru a cere....si prea rar pentru a da..."
Lica
20187. Postat la 02/11/2012 18:36 - 4565z5h1m
Va multumesc tuturor! Domnul sa va binecuvinteze si pe voi! Se pare ca am mai crescut cu un an smiley

Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
cautatorul
20189. Postat la 02/11/2012 19:35 - 4565z4h2m
Buna seara

Lica te rog da-mi voie sa iti spun si eu '' La multi ani ''

Sa ninga-ncet deasupra ta,cu fulgi de fericire,
Sa-ti fie visurile un zbor maret,si plin de implinire, Povara vietii ,fie-ti un car cu sanatate,
Sa-ti fie sufletul scaldat, in stropi de bunatate,
Sa ai oricand in drumul tau,un soare zimbitor,
Sa ai alaturi chipuri dragi,si-un inger pazitor...!
Iubire , dragoste, fericire si numai bucurii
alaturi de cei dragi !!!.

Lica
20191. Postat la 03/11/2012 07:15 - 4564z16h22m
Multumesc! Foarte frumos! Multumesc

Deconectat RE: CHAT
fullban8
20192. Postat la 03/11/2012 13:53 - 4564z9h44m
Fr. Lică! ...și duhul meu mă îndeamnă să-ți UREZ ceva cu această ocazie, față de care... pentru că eu văd lucrurile diferit, de obicei... mă abțin și să primesc, precum și să ofer felicitările celor ce ȘTIU CĂ FAC ACESTA dintr-o DRAGOSTE CURATĂ - cu fiecare ocazie din aceasta, primind... doar câteva acorduri de aprobare, ...alături de obișnuitele reproșuri, ...supărări, ...până la fireasca întrerupere a relației de frățietate (cu foștii mei frați care s-au dovedit VITREGI) dar, sunt foarte curios a vedea cum este primit punctul meu de vedere, pe Melhisedec.
Față de ONOMASTICĂ... sfântul Gheorghe, ...sfântul Ion, ...sfântul Vasile, sunt total NEUTRU, considerând-o IDOLATRIE (spun NEUTRU, pentru că... pe cât de mult urăsc idolatria, pe atât de mult îl iubesc pe omul... rob al neștiinței, și rob al plăcerii sau alegerii lui).
Față de ANIVERSARE, sunt în totul DE ACORD, în baza argumentelor biblice (Biblia redă cu fidelitate COMEMORAREA evenimentelor (RÂNDUIELILOR = SĂRBĂTORILOR).

Vrând, ...nevrând, ...ziua de naștere este cea mai importantă zi din viața oricărui om, care poate fi aniversată (celebrată, prăznuită, sărbătorită), ...ca serbare (sărbătoare a omului) în familie, în cercul apropiaților ; sincer, chiar și în biserici-comunități, nu văd aceasta ca o ceremonie, cât chiar ca un prilej de a mulțumi Celui ce ne-a adus pe lume... pe toți (fiecare la rândul cetei lui).
Ceea ce NU MAI POT înțelege eu (de câțiva ani - după ce am primit sărbătorile), este ...CUM ÎNȚELEGE CERUL (îngerii și Creatorul Mânrtuitor) FOLOSIREA tradiționalului LA MULȚI ANI, ...cu diverse ocazii, ...la diverse lucruri!
Dacă eu cu adevărat aștept VENIREA MÂNTUITORULUI... MIRE, ...pentru unii Mesia, ...pentru alții Isus, ...pentru alții Mahomed, ...știind bine că la venirea Sa TOATE LUCRURILE SE VOR SCHIMBA, ...fiind chiar un sfârșit al lumii acesteia, ...mai pot spune eu CUIVA, ...la ceva, ...La mulți ani??? ...Mulți ani înainte???
Nu mi-aș exprima prin această Formulă magică (La mulți ani... cu fericire, ...cu bucurie) dorința mea ca toată această lume (și mai ales EU) să mai fie... mulți ani... înainte???
Eu nu pot să gândesc așa, nici să doresc așa... nimănui, și la nimic! ...oricare ar fi situația, eu zic după Apocalipsa 22.17: Și Duhul și Mireasa zic: Vino!, și cine aude să zică: Vino!, și celui ce îi este sete să vină; cine vrea să ia apa vieții fără plată!

Eu îți doresc frate Lică... ceea ce îmi doresc și mie: ...să fi călăuzit de Cel Prea Înalt, și binecuvântările Sale să fie deasupra ta, ...deasupra familiei tale și a tuturor celor dragi! ...îți doresc să ai parte să-L vezi pe Mesia pe norii Cerului (la prima venire)... cât mai curând! ...dacă nu a fost anul acesta, poate va fi la anul!
Slăvit să fie El, ...și tu binecuvântatul Său!
...mustră-mă! ...sau, mulțumește Milostivului nostru Tată, că ne-a adus pe lume ca să-I împlinim Voia!
...nu mă deranjează dacă vei fi împotriva mea! ...dacă toată lumea este împotriva mea! ...dacă ajung SINGUR lângă EL, ...este perfect!
...dacă mă părăsesc toți prietenii, ...toate rudele, ...pentru că ascult de El, ...dacă El îmi rămâne SINGURUL MEU PRIETEN (cum l-am simțit într-un accident și când inima mea a fost oprită 7,5 ore), ...este perfect!

Binecuvântări din belșug, ...cu o sărutare frățească!
... nu ca cea a lui Iuda Iș Cariote (Iuda din Cariote)!

<< ADEVĂRUL FĂRĂ DRAGOSTE ESTE O ÎNȘELĂTORIE; DRAGOSTEA FĂRĂ ADEVĂR ESTE O ILUZIE >>
Lica
20194. Postat la 03/11/2012 15:55 - 4564z7h42m
Multumesc pentru sincerele cuvinte si binecuvantari rostite! smiley

Lavi
20196. Postat la 03/11/2012 20:25 - 4564z3h11m
Fi binecuvântat ,frate Lică si multă putere in continuare!.
Binecuvântare de sus frate Georgian!

fullban10
20203. Postat la 04/11/2012 05:56 - 4563z17h41m
La multe clipe alături de Dumnezeu.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Lica
20206. Postat la 04/11/2012 06:50 - 4563z16h47m
Va multumesc!

Lucia
20247. Postat la 06/11/2012 15:02 - 4561z8h35m
Frate Ovidiu, sunt foarte fffffffffffffff bucuroasa ca te vad activ aici, multe binecuvantari tie si sotiei, si intregii tale familii!

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Aurelc
20288. Postat la 08/11/2012 12:54 - 4559z10h43m
Multumim mult pentru saluturi sora Lucia. Domnul sa va binecuvanteze si pe dumneavoastra si intreaga familie !

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
fullban10
20363. Postat la 13/11/2012 06:24 - 4554z17h13m
Miine seara, la orele 00,08, deci la miezul noptii dupa calendarul pagin existent, intra luna in conjunctie totala.
Iar la orele 3,25 si 10 parti (deci dupa miezul noptii spre miercuri dimineata) incepe a se naste noua luna, deci incepe o noua lunatie de 29,53 zile.
Miercuri este zi de "ajun Ros Hodes/ luna noua, iar joi este Ros Hodes/ luna noua.
Deci ambele zile sunt zile de sarbatoare asa cum spune in Psalmul 81;3,4
3. Sunati din trambita la luna noua, la luna plina, in ziua sarbatorii noastre!
4. Caci aceasta este o Lege pentru Israel, o porunca a Dumnezeului lui Iacov.

Iedidia( copy/ paste de pe alt forum)

Deconectat RE: CHAT
fullban8
20386. Postat la 13/11/2012 20:39 - 4554z2h58m
Așa este sora Valentina!
Informația lui Iedidia este CORECTĂ - DREAPTĂ și VEROSIMILĂ!

Această înformație o găsești pe orice program astronomic: Stellarium 0.11.1; http://icoproject.org/icop/kea33.html sau http://www.astro-urseanu.ro/calendar.html.

Sărbătorile (începând cu Ziua a 7-a de odihnă), sunt scrise pe Cer.

Ce vrei să zici prin această postare???

<< ADEVĂRUL FĂRĂ DRAGOSTE ESTE O ÎNȘELĂTORIE; DRAGOSTEA FĂRĂ ADEVĂR ESTE O ILUZIE >>
Lucia
20387. Postat la 13/11/2012 20:46 - 4554z2h51m
Valentinei ii place sa vada cum ies scantei, daca nu reuseste, scoate ea scantei...smiley

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
fullban10
20394. Postat la 14/11/2012 05:52 - 4553z17h45m
Prietene, doream doar o confirmare. Am primit-o, de la cel ce este în temă și mulțumesc.

Lucia
20404. Postat la 14/11/2012 11:24 - 4553z12h12m
Uite cat de frumos te porti, asa te vreau!smiley

Lavi
20405. Postat la 14/11/2012 12:05 - 4553z11h32m
Ce sa intamplat soră Valentina ?
Interesant...mai pus pe gânduri ..esti de acord cu luna nouă?
Pacea de sus să te călăuzească .
Vezi, tu, ce scrie aici in acest verset ,am să-l subliniez...,,Căci aceasta este o Lege pentru Israel, o porunca a Dumnezeului lui Iacov.''
Ai găsit ... scrie in sf. carte că luna nouă este o umbră a lucrurilor viitoare?
In coloseni cap.2...Nimeni dar să nu vă judece cu privire la mâncare sau băutură, sau cu privire la o zi de sărbătoare, cu privire la o lună nouă, sau cu privire la o zi de Sabat,
care sunt umbra lucrurilor viitoare, dar trupul este al lui Hristos.

Eu cred că ai gasit ...dar tare mă uimesti...??? cum de ?

Lucia
20406. Postat la 14/11/2012 12:34 - 4553z11h2m
Lavi, aveam in tara, in comuna unde locuiam o persoana, mie, foarte draga, insa din fire era cladita sa "zgandare", nu se multumea daca era liniste si pace, era satisfacuta cand vedea oameni enervati, certandu-se ...privea mandra de ce a putut initia(era mereu prilej de pacatuire), cand se incingeau spiritele... triunfa, ba mai mult punea paie pe foc.
Ar trebui sa ne dam seama de acum, cum sta treaba cu Valentina si sa o lasam in pace, ca ce seamana omul, aceea va secera!

fullban10
20407. Postat la 14/11/2012 13:02 - 4553z10h34m
Lavinia, nu te entuziasma .Toate la timpul lor.
Luna merge după ciclul lăsat de Dumnezeu.
Valentina merge ......

Pagina 50 din 95 << < 47 48 49 50 51 52 53 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164780 vizite unice Powered by PHP-Fusion