Deconectat |
Propuneri pentru rubrica "Întrebări Frecvente" |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
2172. Postat la 10/02/2010 16:25 - 5561z6h11m |
|
|
Deoarece aveam încă de mai demult dorința să existe pe portalul acesta o rubrică de " Întrebări Frecvente" în care să fie cuprinse cât mai multe neclarități cu care vă confruntați atunci când navigați pe portal sau pe forum și vreți să faceți câte ceva și nu știți cum. La acea rubrică vor fi afișate toate întrebările voastre și multe altele împreună cu răspunsuri adecvate astfel încât să le fie de ajutor tuturor celor nou veniți sau a celor care nu se prea pricep la calculatoare sau la internet.
Deci aici, la acest subiect sunteți rugați de către administrația acestui portal să scrieți toate întrebările la care vreți să existe un răspuns în legătură cu folosirea portalului și forumului. Vă dau câteva exemple:
Dacă e vorba de profilul vostru personal de pe portal:
- Ce înseamnă acel câmp din profil în dreptul căruia scrie " Semnătura" ? sau,
- Cum pot să-mi schimb parola ? sau,
- Aș vrea să-mi adaug și eu o imagine la avatar. Ce trebuie să fac ? etc.
Dacă e vorba de forum:
- Cum pot să inserez un link de internet și el să devină activ în cadrul unei postări ?
- Cum să fac mai multe citate din postări și subiecte diferite într-un singur mesaj ?
- Cum se pot scrie cu alte culori anumite pasaje dintr-un mesaj ? etc.
Alte întrebări legate de celelalte materiale de pe Portal
- Cum pot să adaug și eu un articol sau alt material pe portal ?
- Cine poate să adauge poze la albumele deja existente, sau pot și eu să creez un nou album ?
- Ce e important să știu atunci când vreau să adaug un material, o cântare, o poză sau altceva ?
Deci eu cred că dacă veți scrie aici nelămuririle voastre vă veți ajuta și pe voi și pe cei care se vor confrunta sau se confruntă cu aceleași neclarități. Spor la postat 
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
RE: Propuneri pentru rubrica "Întrebări Frecvente" |
Lica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
2762. Postat la 06/04/2010 15:00 - 5506z8h36m |
|
|
- offtopic = departarea de la subiectul principal
- de offtopic-uri se ocupa administratorii si modertorii
- se poate posta oricand daca este la subiect si nu in standardele morale...fara a se face tulburare
Cam acestea ar fi, in mare, raspunsurile...daca am omis ceva...sau nu am fost clar mai ramane de discutat.
Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti. |
|
Deconectat |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
2763. Postat la 06/04/2010 15:22 - 5506z8h14m |
|
|
Am incercat sa-mi adaug o imagine. Am aleso, dar n-am putut s-o fixez.
Imaginea este de pe google- porumbelul pacii- prima imagine. Daca va deleg pe voi sa o puneti ?. Va trebuie parola si numele meu ?.
Multumesc frumos !.
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
DaniEl (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6748. Postat la 10/01/2011 09:57 - 5227z12h39m |
|
|
- Cine poate să adauge poze la albumele deja existente, sau pot și eu să creez un nou album ?
e vorba de pozele de la Brasov.
Sau le trimit unui administrator si se ocupa el?
"Dragostea fara adevar insala, iar adevarul fara dragoste omoara" |
|
Deconectat |
lnedelea (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6751. Postat la 10/01/2011 12:12 - 5227z10h24m |
|
|
Există deja categoria "Excursie la Poiana Brașov" pentru fotografii. Poți să înaintezi fotografiile folosind link-ul Trimite imagine.
"Dacă crede cineva că știe ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască" - 1 Cor 8:2 |
|
Deconectat |
DaniEl (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6753. Postat la 10/01/2011 13:03 - 5227z9h33m |
|
|
ok. nu am observat. multumesc mult.
"Dragostea fara adevar insala, iar adevarul fara dragoste omoara" |
|
Deconectat |
9140. Postat la 08/03/2011 04:42 - 5170z17h54m |
|
|
LIBERTATE. Citesti Biblia si-ti dai seama la ce a dus libertatea dusa la extreme. Asa s-a ajuns azi sa defileze homosexualii si lesbienele cerand libertatea de-a se casatorii si de-a avea copiii.
Libertatea trebuie infranata cand o ia pe aratura. Nu?.
|
Deconectat |
Lica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9141. Postat la 08/03/2011 04:44 - 5170z17h52m |
|
|
sword of god daca intrebarea ta cere un nou topic care sa fie fara regulament raspunsul este NU. Multi ar vrea ca si Dumnezeu sa ii lasa uneori fara regulament...insa regulamentul este spre binele nostru al tuturor.
Modelator trebuia sa fie probabil moderator...sau? Referitor la faptul sa spui ce crezi despre un anumit moderator...daca ai plangeri (in contextul regulamentului!) despre moderare le poti aduce la cunostiinta administratiei.
Aici la acest subiect sa postati intrebarile sau nelamuririle pe care le aveti atunci cand utilizati portalul sau forumul si nu va descurcati undeva. Multe dintre frazele deja elaborate le gasiti in fereastra de control numita "Navigare" pe coloana din stanga, la butonul "Întrebări frecvente"
Deci ideea acestui subiect e sa cereti ajutorul administratiei sa completeze ceea ce inca nu este acolo, pentru ca voi sau cei care vor intra noi pe portal sa poata gasi acolo gata pregatite explicatiile la anumite optiuni sau moduri de a seta contul sau altceva pe portal. Multumim pentru intelegere in numele administratiei.
Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti. |
|
Deconectat |
9494. Postat la 18/03/2011 13:16 - 5160z9h20m |
|
|
Personal am observat ca, desi am deschis un topic, nu a raspuns nimeni. Daca as vrea sa continui sa postez un alt gand, dupa ce interval pot s-o fac, si de cate ori ca sa inteleg ca nu e dorit ? Sa nu scriu eu, pentru mine.
|
Deconectat |
cautatorul (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
11939. Postat la 14/06/2011 10:49 - 5072z12h47m |
|
|
Buna ziua
Doresc sa va propun ca subiet biblic " Fagaduintele Bibliei " , in cadrul acestui subiect sa deschidem subiecte de fagaduinti ca ex;
-fagaduinte pt bolnavi
-fagaduinte pt incercari
-fagaduinte pt atunci cand pacatuim
-fagaduinte pt ajutor in nevoi
-facaduinte in situatii disperate etc.
As dori sa specific ca sa nu fie introduse toate fagduinte la un loc pt a nu se face un amalgam . Ca atunci cand se cauta o fagaduinta pt bolnavi sa nu se caute un nr , de pagini pt a da de o fagaduinta , sau a fi cu neputinta de gasit ci se intra pe subiectul dorit si imediat sa se poata citi .
Las in grija dvs sa decideti daca e bine sau nu subiectul propus .
Cu respect
|
|
Deconectat |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
11975. Postat la 15/06/2011 14:05 - 5071z9h32m |
|
|
Ne gândim unde vom putea încadra un forum cu aceste subiecte și te vom anunța cât de curând, după ce vom avea un răspuns 
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
Moderator5 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
21996. Postat la 10/03/2013 15:26 - 4437z7h10m |
|
|
Valentina a scris:
Pe forum avem o secțiune : REGULAMENT.
Pe niciun subiect nu avem posibilitatea de-a răspunde  . De exemplu , eu, aș propune ca să creați un spațiu unde să postăm subiecte care nu știm unde să le așezăm. Deci numai subiecte pe care, efectiv nu știm unde să le postăm. M-am confruntat cu situația aceasta, când Moderatorul a fost nevoit să mute el postarea la locul potrivit. Postând acolo, postarea va rămâne invizibilă un timp până ce, Moderatorul, citește și hotărăște, dacă e un subiect pertinent, sau neinteresant, folositor șau nefolositor, și-l va posta unde-i este locul.
Moderator |
|
Deconectat |
Netzari (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
26541. Postat la 07/01/2015 12:38 - 3769z9h58m |
|
|
Cine stie cum se poate introduce o imagine in postare? As introduce poza asta:
http://crestin3d.com/photo/jesus2?context=user
si apoi as comenta in legatura cu ea, dar nu stiu cum se face.
Va multumesc.
Sa avem pace si binecuvantari.
A sluji lui Dumnezeu cum vrea omul, si nu cum cere Dumnezeu, este idolatrie. |
|