Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 5
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Chat
Pagina 1 din 95 1 2 3 4 > >>
Deconectat Chat
Aurelc
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
78. Postat la 13/09/2009 00:50 - 5711z22h47m
Aici aveți posibilitatea să scrieți ceva public altui forumist, sau să întrebați ceva și să așteptați răspuns de la oricare forumist. Vă recomand să folosiți Chat-ul atunci când ați vrea să nu postați off-topic, și totuși vreți să spuneți ceva altcuiva, vre-un lucru care nu are încă un subiect deschis, și care nu are așa mare importanță încît să fie nevoie să creați un subiect separat.

În cadrul Chat-ului sunt permise și postarile ce conțin un singur cuvânt sau un emticon, etc... smiley

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Deconectat RE: Chat
abdon
507. Postat la 24/10/2009 00:35 - 5670z23h2m
nu se poate crea pe forum, sau in alta parte , un subiect cu postari, sau mno cum ii se mai pot spune, ca vad ca intru in randul batranilor, raman in urma cu ele, titluri ale filmuletelor cu intalniri de ale noastre, de pe youtube, si adrese inspre "ioutub"? Sti tu ovidiu la ce ma refer, buna oara cum am pus cu tine, si am mai vazut de pe la campia, din biserica, sau ceva tabara

Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2

avodah
1650. Postat la 28/11/2009 02:50 - 5635z19h47m
Hei Ovi vreau doar sa ma explic din ce cauza nu am putut sa raman in continuare pana la sfarsit la Subiectul "preotia lui Melhisedec" .
Am incercat in cateva minute sa ma exprim , cum eu vad lucrurile, si am realizat ca majoritatea vedem la fel. Ma bucura faptul si sunt sigur ca au fost multe de completat care asi fi dorit sa le fi auzit si eu.
Din pacate sau fericire nu voi mai putea sa impartasesc acel timp cu voi , pentru ca El ne-a daruit (acelor din acest oras)un loc aparte de casa mea unde ne adunam cativa frati pana acum 3 Shabate , si anume ne-a daruit o cladire care sa o folosim in Shabat , fara plata, si nu pot sa fiu tarziu pentru ca am avut ungerea sa fiu lider a acestui grup, si ca atare trebuie sa fiu in timp acolo.
Voia Lui sa se faca in toate lucrurile

BARUCH HABA B'SHEM YHWH Mat.23:39

Binecuvantat este cel ce vine in numele lui YHWH
Aurelc
1653. Postat la 28/11/2009 16:58 - 5635z5h39m
E ok Dane, eu am înțeles situația și mă bucur că aveți cu cine să faceți o slujbă duhovnicească în zilele de Sabat smiley Eu personal nu m-am simțit jignit pt asta (și cred că nici ceilelți ) , deoarece te știam oricum frate de caracter, și deci mi-am dat seama că trebuie să pleci. Oricum, mă bucur că ai prins partea de început și că ne-am putut auzi puțin părerile care până în alcel punct au cam fost identice, și cred că și în continuarea acelui subiect ar fi fost smiley Vă doresc să aveți un timp binecuvântat ori-de-câte ori vă adunați în acel local și să auzim numai vești bune despre voi !!

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Aurelc
2022. Postat la 15/01/2010 22:48 - 5586z23h49m
M-am uitat la chat și văd că fie nu-i place nimănui să chat-uiască, fie nu știu tinerii la ce mai e bun și subiectul ăsta "Chat " smiley

Uite, mi-ar place să mai scrieți aici de exemplu cum a fost la examene, ceva experiențe mai interesante, plăcute sau neplăcute, cu siguranță avem toți de învățat unii de la alții.

M-am bucurat când am citit ce a scris Silvia de la Reșița că sora ei Anca știe acum să spună cuvântul TATA! Slavă Domnului. Domnul să o ajute să își revină tot mai mult!

Tot aici puteți de exemplu să mai scrieți dacă ați întâlnit ceva probleme tehnice pe portal, nu v-ați putut autentifica, sau anumite subiecte nu le-ați putut deschide, sau ați postat ceva și nu mai știți unde.. ( în cazul ăsta aveți la îndemână utila opțiune " caută" și alegeți categoria "Forum de discuții" pentru căutare).

Lica
2028. Postat la 16/01/2010 14:43 - 5586z7h54m
Le examene a fost bine pana acum (in special la cele pe care le-am trecut) smiley) . Acum incerc sa ma pregatesc de cele care urmeaza....in special pentru matematica....pentru ca profesoara e in stare sa dea musca afara din sala daca isi permite sa faca zgomot la curs....ce sa mai spun la examen

Dar....toate bune smiley smiley ....vorba noilor colegi de la servici: Nu-i stresss....(adica...incerc sa nu fie....daca si reusesc...e alta poveste)

Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
Aurelc
2031. Postat la 16/01/2010 15:41 - 5586z6h56m
Lică, eu tocmai voiam să vă provoc să ne spuneți de exemplu și de examene pe care nu le-ați trecut... Că de acolo se învață multe chestii... Ce s-a întâmplat, care crezi că ar fi motivele pt că ai picat un examen? etc... smiley

Acuma nu tre să ne dai tu raportul la orice, dar, nah, povestim așa ca între prieteni, și mai învățăm câte ceva dacă se poate din pățaniile altora smiley

Lica
2032. Postat la 16/01/2010 15:53 - 5586z6h44m
Până acum am căzut examene fie că pentru că nu am știut...fie că nu m-am prezentat (adica...stiam că nu are sens să mai plec de la servici....pentru că oricum nu il luam)....dar cine e student știe...e mai ușor la restanțe smiley de exemplu profesorul la care am dat restanata saptămâna trecută nu a mai avut timp decât să îmi pună întrebările....și după ce a început să asculte prețioasele noastre răspunsuri...a intervenit ceva așa că ne-a luat proiectele și ne-a trimis acasă (doar pe mine și pe încă un coleg că la noi ajunsese)...și uite așa nu stiu dacă am trecut sau nu examenul....deci...cam așa a avut loc cel mai ciudat examen al meu....

Sunt sigur că alții au povești asemănătoare....poate chiar mai interesante...de pe la școli

Aurelc
2035. Postat la 16/01/2010 16:34 - 5586z6h3m
Da, interesant. Vezi, am aflat un secret: în tot răul este și un bine. Dacă nu ești integralist , că cică așa le zice la cei care-și iau toate examenele, ai șanse să-ți iei restanța mai ușor decât examenul inițial smiley Good point smiley
Abia aștept să văd ce vor spune și ceilalți.

CorneliuS
2063. Postat la 18/01/2010 20:02 - 5584z2h35m
Shalom! ma primiti si pe mine la povesti sau la givan cum spun banatenii,vad ca numa voi doi va givanitismiley
Deoarece pe aici vad numai doctori si inginerismiley discutia e la nivel inalt, dar permiteti-mi sa va intrerup cu o veste de la tara: au inflorit ghioceiismiley.
A ajuns internetu si la taranismiley poate vreti sa stiti daca a rasarit graul, orzul , daca o fatat vaca sau trebuie intercat vitelu etc. smiley avem produse ecologice, originalesmiley

"Răsplata smereniei, a fricii de Domnul, este bogăția, slava și viața"
lisha
2064. Postat la 18/01/2010 20:20 - 5584z2h17m
@Lica ce facultate faci?

eu am fost si in restante dar nu a fost mai usor deloc....si in restnte am dat orale smiley

@Corneliu unde au inflorit ghioceii? smiley
CorneliuS
2067. Postat la 19/01/2010 17:54 - 5583z4h43m
La mine in fata casei in parculetsmiley dar cred ca i-a cam pacalit vremea asta, daca vine iarasi geru au sa moarasmiley

"Răsplata smereniei, a fricii de Domnul, este bogăția, slava și viața"
Lica
2069. Postat la 19/01/2010 19:13 - 5583z3h23m
Fac facultatea de automatzări.

Cornel lasă că si eu sunt țăran...dar eu nu am ghiocei pe aici...

Aurelc
2074. Postat la 19/01/2010 22:46 - 5582z23h51m
He he, Corneliu vezi că și eu sunt țăran de la oraș :-j Și nu mă pot lăuda că mi-a plăcut munca agricolă și crescutul animalelor nu știu cât de mult. Dar vorba aceea: " Dacă-i musai, atunci ... cu plăcere! " smiley
Oricum, la chat fiecare vorbește ce vrea, deci inginerii și doctorii sunt așteptați la fel de cu drag ca și țăranii și necărturarii.

Lisha, de ce nu te treci pe lista de rugăciune? Pt că vrem să ne rugăm și pt tine când ai examene. Sau pt că am observat că ai scris la trecut, să constat că tocmai ai scăpat de " Stresiuni" cum le mai numesc studenții ? smiley Deci, dacă mai ai încă examene, lasă și tu un comentariu la acel anunț.

lisha
2075. Postat la 20/01/2010 07:09 - 5582z15h28m
mai am...anul acesta imi inchei socotelile cu sc smiley

unde sa scriu? o sa caut eu cand am timp...acum in cateva min intru in ex smiley
abdon
2077. Postat la 20/01/2010 12:59 - 5582z9h38m
cred ca , Cornelius, si eu am autorizatia de taran smiley, ca si la mine au inflorit

Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2

Aurelc
2080. Postat la 20/01/2010 16:56 - 5582z5h41m
Măi, nu zice și tu așa.. Eu mai degrabă aș spune că voi sunteți mai atenți cu natura și cu ce e în jurul vostru, că eu ca să ajung să am ocazia să întâlnesc ghiocei... tre să părăsesc betoanele și asfaltul și să primesc de la voi autorizație smiley)

Lisha, uite despre asta spuneam eu, da click aici: http://www.melhisedec.ro/news.php?readmore=75
În mod normal îl găsești pe pagina principală a portaluluui... că doar acolo sunt toate noutățile smiley

lisha
2082. Postat la 20/01/2010 20:25 - 5582z2h12m
azi mi-a zis tata ca si la noi a vazut in curte ca au imbobocit cativa....dar a venit zapada smiley
Multumesc Aurelc......se zice ca cine stie multe uita multe...acum mi-am adus aminte ca am citit oata pe acolo...dar... #o smiley
Aurelc
2087. Postat la 22/01/2010 17:21 - 5580z5h16m
Ei, lasă lisha că dacă a venit zăpada e bine smiley Îi protejează de îngheț. Mai rău e dacă o să treacă zăpada și vine iar înghețul.

Cred că cei care știu multe, ar trebui să le mai spună și altora din ele și atunci nu ar mai uita așa de repede, că le recapitulează din oficiu smiley

lisha
2090. Postat la 22/01/2010 21:50 - 5580z0h47m
mai la mine e frig de crapa pietrele.......... au inghetat bieti ghiocei cu tot cu radacina smiley smiley)

de cand eram la sc am fost inv sa nu prea vb neantrebata.. smiley e adevarat cateodata nu ma pot rabda smiley
Pagina 1 din 95 1 2 3 4 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164380 vizite unice Powered by PHP-Fusion