Nica Schirod (detalii numai pentru membrii conectaţi)
7411. Postat la 26/01/2011 13:56 - 5211z9h47m
Shalom!!! Și Adonai să fie cu voi.
Am urmărit cu interes, și cu mirare de multe ori, felul cum unii dintre noi, pun această problemă, importantă și sigur nu greșesc , Sfântă , pe care o amestecăm cu atâtea feluri de practici, de transferuri, și obiceiuri, împrumutate de la vecinii de credință, și unii spre marea mea mirare, le amestecă ,,, cu atâta înverșunare,și ni le dă să le gustăm, vrând să ne lămurescă ,,, că gustul lor e mirific, unicat, original, și e după rețeta dată de marele YHWH.
Ca să nu mă puteți învinui de atac la persoană, nu voi folosi nici un nume, ci voi reposta, fragmente din postările pe care voi lea-ți postat, și sigur veți cunoaște despre ce este vorba.
Parcă la țanc, a venit întrebarea de le un fr.care cred că a pus-o din sinceritate, și nu cu alt fel de gând.
Referitor la felul de primire al Duhului Sfant, as vrea ca cineva sa imi explice vesetul din LUCA 11 cu 13.
Ca ajutor pentru răspunsul la această întrebare, voi cita din Sf. Scriptură din
Efeseni 2 , 10. unde eu înțeleg că noi nu putem face ce vroim, după gustul nostru, s-au că așa ni se pare nouă că este bine, ...... .
10. Căci noi suntem lucrarea Lui, și am fost zidiți în Hristos Isus pentru faptele bune, pe care le-a pregătit Dumnezeu mai dinainte, ca să umblăm în ele.
Deci și aici unde este o mare comfuzie pe teren, înaintea Lui Elohim este o mare rânduială și în punctul acesta, numai că, unii zic cam așa: Apoc. 3, 17.
17. Pentru că zici: "Sunt bogat, m-am îmbogățit, și nu duc lipsă de nimic"
Fr drag, doar nu vrei să susții că este corect ce a postat un fr.cum este invățătura atunci, inainte de stăruința după Duhul Sfânt, și din păcate, aceată învățătură este cel puțin la o comunitate dintre fr. noștri, dacă nu voi fi forțat nu voi da nici un nume, eu cred că voi știți și mai multe de acestea, de cât știu eu.
I Shalom F.N Mesia sa te binecuviteze cu viata vesnica. multumim pentru raspuns ca in vremea asta la cite staruiti am fost nic una nu am vazut biblica toate inprumutate ,dela vecini boteaza boteaza.revarsa revarsa. singe singe si acuma mai nou i invata pe frati ca prima trebuie sa iasa duhul cei rau din voi ca sa intre duhul sfhint,nu va temeti ca veti face ca boii ca cinii ca fiarele eu aceste nu vad dupa biblie frati zic ca sint contra duhului sfint
Ei fr. scump,sincer, felul acesta de a cere Duhul Sfânt, nu este nici cel puțin Biblic, nici nu-l voi susține niciodată , mă raportez la Efeseni 2, 10, nu cred nici în ruptul capului că Elohim (Dumnezeu ) a pus aceasă rânduială.
Eu cel puțin cred că voi , voi în general, fără a ține cont de ramură religioasă, sau de sex, sau de vârstă, sunteți citiți, adică, ați citit destul de mult, ca să înțelegeți ce spun eu acuma, de și mai în bătaie de joc, despre noi românii se zice că , mămăliga, nu explodează, dar eu vă demonstrez contrariu.
Puneți-vă cu fața în sus pe pat, s-au cum vreți voi, și zice-ți 30 de minute MĂMĂLIGĂ, cu voce tare , și des , așa cum se învață să se strige (stăruiască) după Duhul Sfânt, să vedeți că veți vorbi în limbi, prin sălarea creierului..... .
Eu deo-cam dată mă opresc , aștept comentarile voastre, ca să merg punct cu punct , cum văd eu lucrurile, de la Luca 11, cu 13. Rog administrația să îmi spună, dacă pot merge mai departe, ca să îmi spun părerile mele , cum le înțeleg eu , fără a avea pretenția , ca voi să fiți de o părere cu mine.
Eu oricum , vă pup pe toți, cu mult respect. Nică.
Elohim să fie cu voi, și să vă binecuvinteze.
- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)
- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
Ok, o să vă dau o mică explicație legat de atacul la persoană.
Frate Nică, atac la persoană înseamnă atunci când eu nu discut o idee ci persoana care a scris-o sau o altă persoană, de care așa vreau eu să mă leg.
Vă dau un exemplu. Dacă vis-a-vis de ce ați scris mai sus eu v-aș răspunde cam așa " Frate Nică, nu știu de ce vă amestecați la subiectul ăsta, că nu cunoașteți Biblia, sau că nu știți ce e acela Duhul Sfânt, sau nu e domeniuul dumneavoastră aici," sau mai știu eu?.... multe alte acuze care nu au ceva cu afirmația ci cu persoana dumneavoastră.
În schimb dacă scriu " Frate, eu nu îmi pot da seama de unde deduci dumneatale că așa se face stăruință după D.S. pentru că uite în Biblie acolo și acolo așa scrie, și așa trebuie făcut." Deși intenționat am ales o formă de exprimare mai dură, dusă aproape la extremă, totuși atâta timp cât este discutată ideea se mai poate accepta și trece cu vederea. Se poate discuta și mai calm, și frumos, dar asta ține de temperamentul fiecăruia, de starea în care se află atunci când a citit ce s-a scris și vrea să răspundă, dar e mai agitat, de cât de bine a înțeles și interpretat ce s-a scris... sau de mulți alți factori. Bun, am închis paranteza asta kilometrică spunând că puteți continua discuția, și puteți menționa liniștit cine ce a scris pe forum că asta nu se numește atac la persoană. Atac este atunci când cineva se leagă de altcineva, și nu de ce a scris.
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Deconectat
RE: Darurile Duhului Sfânt
7415. Postat la 26/01/2011 17:59 - 5211z5h44m
Shalom, și Adonai să fie cu tine, și să te binecuvintze.
Mulțumesc pentru că nu sunteți împotrivă ca să pun probleme atât de tăioase, și mă voi sili și în continuare să nu îmi schimb caracterul, de a fi un om al păcii, dar în acela-și timp să nu fac compromisuri, mai ales în aceste lucruri sfinte.
Cu mult respect al vostru frate Nică.
Și Adonai să vă poarte pe brațul Său!!!
- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)
Frate Nica,am o intrebare pentru Dvs:
Cand,unde si in ce fel(cum ati staruit) a-ti primit Duhul Sfant?
In ceea ce priveste MAMALIGA,nu inteleg ce vreti sa spuneti,ati putea sa explicati?Pace!
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
UNCKIUL NICA .MAI am o intrebare daca Dunezeu mia dat Darul PROROCIE eu pot sa lucrez un an,dupa aia il inckid si dupa un alt an, din nou lucrez Pot face ce vreu eu cu el sau trebuie sa fac ce zice DUNEZEU, IONA AVRUT SA FACA DUPA CAPUL LUI ,DAR DUNEZEU NU LA LASAT MESEA SA NE LUMINEZE
Mesia sa fie in inimile noastre
Deconectat
7425. Postat la 26/01/2011 19:59 - 5211z3h44m
Shalom , Adonai să fie cu voi!!!
Soră Lucia, răspund la întrebări cu ce-a mai mare plăcere.
1. Cînd,--- Acum foarte mulți ani în urmă.
2. Unde --- În Bucovina.
3. Și în ce fel am Primit Duhul Sfânt --- nu am spus nici o vorbă de multe ori,ci m-am rugat normal.
Martor îmi este YHWH , căruia îi datorez totul, că am spus adevărul.
Și Elohim să rămână cu voi.
Ati raspuns foarte intelept,si eu tot la o rugaciune ca si Simy de altfel,iar sotul meu noaptea in vis.Va multumesc pentru raspunsuri.
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Deconectat
7443. Postat la 27/01/2011 13:51 - 5210z9h51m
Shalom, și Adonai să fie cu voi !!!
Scumpii moșului, acuma vom discuta despre interesul nostru, dar și despre dezinteresul nostru, apoi vom face un inventar, și la urmă, ne vom întreba, s-au vom decide , de ce așa, și de ce nu așa.
Pe mine, dar cred că și pe voi, ne ineresează un singur lucru ,, mântuirea ,, Dar vai auzi ce zice Yahshua (Isus) în Matei 7 cu 21:
21. Nu orișicine-Mi zice: "Doamne, Doamne!" va intra în Împărăția cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu care este în ceruri.
22. Mulți Îmi vor zice în ziua aceea: "Doamne, Doamne! N-am prorocit noi în Numele Tău? N-am scos noi draci în Numele Tău? Și n-am făcut noi multe minuni în Numele Tău?"
23. Atunci le voi spune curat: "Niciodată nu v-am cunoscut; depărtați-vă de la Mine, voi toți care lucrați fărădelege."
Acuma eu cred că interesul nostru este , și ar trebui să fie, cu orice preț, să facem voia Tatălui care este în ceruri.
Voi enumera câteva lucruri importante, la care eu cred că ne dăm tot interesul ca să fie făcute ca la carte, și anume.
1, Șabatul, căutăm să îl aplicăm în viața noastră, respectând toate rânduirlile găsite în Sf. Scriptură, fără să facem nici un compromis.
2, Pesah-ul,( Paștele) la fel.
3, Prazicul Azimilor la fel.
4, Cincizecimea la fel.
5, Sărbătoarea Trâmbiței la fel.
6, Sărbătoarea Ispășirii la fel.
7, Sărbătoarea Corturilor la fel.
8, Legea alimentației la fel.
9, Legea zeciuielii la fel, fără nici un compromis.
Mai ete un lucru, tot așa de important, dar pe acela îl aplicăm în viața noastră după ureche, cum ne pică bine, numai să reușim, pentru că nu avem nici un șablon, Biblia nu ne spune cum să practicăm acest lucru, așa că suntem îndreptățiți să ascultăm părerile unora, sau părerile altora, sau chiar încăpăținările noastre, ce ziceți îi bine așa?, sau ce este pe teren nu corespunde cu,,, așa este scris,,, și atunci îmi sunt singur lege, pentru că ori mă învinovățesc, ori mă desvinovățesc eu așa.... Că depinde cât de bun sunt de gură.
10, Stăruința după Duhul Sfânt, și Botezul cu Duhul Sfânt, oare nu este nici o rânduială în această privvință?.
DA ESTE RÂNDUIALĂ !!! , numai că noi o ignorăm chiar total. Eu cu ajutorul Duhului Sfânt, și voi să aveți indelunga răbdare, și vă spun de ce.
Mai întâi să vă spun o mică istorioară, care se potrivește foarte bine, cu situația în care ne scăldăm noi.
Un părinte și-a luat băiatul, și a mers la un mare acordionist,( voi care cântați la instrumente, îmi veți da mai repede dreptate, istorioara asta mia spus-o mie când învățam să cânt la acordeon, eu am învățat,așa de nicăeri, și cît îmi arăta , eu tot spre ce știam eu trăgeam) și i-a zis; cât mă costă ca să îmi inveți băiatul să cânte la acordeon?, maestru i-a zis; 5 lei pe oră, bine, dar băiatul meu știe să cânte la acordeon dar nu bine, tot 5 lei mă costă?, maestru a zis; măi băete ia acordeonul să văd ce ști, a luat acordeonul a cântat , și maestru a zis, NU te mai costă 5 lei, te costă 10 lei , 5 lei să te dezvăț de ce ști, și 5 lei să te învăț ce trebuie.
Acuma voi să nu credeți că eu mă țin a toate știutor, nici vorbă, dar am avut interesul să găsesc Adevărul, și dacă aveți răbdare vă spun ce am aflat.
Dar să o luăm cu începutul începutului, Ioan 2 vers.4.
4. Isus i-a răspuns: "Femeie, ce am a face Eu cu tine? Nu Mi-a venit încă ceasul."
De aici înțeleg că toate lucrurile sfinte au o vreme hotărâta, chiar și ciasul îi important, și nu când i se pare omului, Yahweh (Dumnezeu) hotărește când!!!
Atunci când Yahshua (Isus), a suflat peste ucenici și le-a zis; Luați Duh Sfânt, se așteptau ei la așa ceva?, se gândeau ei că vor primi Duhul Sfânt?, nici vorbă, aduceți-vă aminte, ce seară era seara aceia, dar a sosit ziua și ceasul.
În sărbătoarea Cincizecimii, când ucenicii erau la sărbătoare, s-au gândit ei, au știut ei, că această sărbătoare, este ziua , predestinată, pentru a fi botezați cu puterea Duhului Sfânt?, nici vorbă , ei erau la sărbătoare, după rânduiala sărbătorii, dar era ziua și ciasul..
Atunci când Petru, vorbea celor din casa lui Corneliu, care nu erau evrei, știa ce se va petrece acolo?, nici vorbă, dar a sosit ziua și ciasul, ca Yaweh (Dumnezeu) să toarne Duhul Sfânt și peste neamuri Fapte. Ap. 10 cu 44 și 45.
44. Pe când rostea Petru cuvintele acestea, S-a pogorât Duhul Sfânt peste toți cei ce ascultau Cuvântul.
45. Toți credincioșii tăiați împrejur, care veniseră cu Petru, au rămas uimiți când au văzut că darul Duhului Sfânt s-a vărsat și peste Neamuri.
No până aici cred că este un șablon, o rânduială, dar cel mai interesant șablon pe care îl văd eu este acesta: Fapte. Ap. 11 cu 15.
15. Și, cum am început să vorbesc, Duhul Sfânt S-a pogorât peste ei ca și peste noi la început.
Deci peste neamuri Duhul Sfânt sa pogorât ca și peste ucenici nu alt fel, mai uitațivă la versetul 15, doar nu veți spune că Petru a mințit.
Întrebarea care mi.o pun , și pe care o pun în văzul și auzul tuturor, de ce această Măreță lucrare, nu vrem ca să o practicăm, după rânduielile puse de Yahweh-ul ( Domnezeu-l) rânduielii.
Acuma pun punct și voi contina, cu altă postare, că asta-i prea lungă.
Vă încredințez în brațul lui Elohim (Dumnezeu).
Frate Nica-am tot asteptat defalcarea acelui verset din biblie,dar se pare ca de cand tot postati,nu aduceti nimic concret,si ce scrieti,sa mai scris,mamaliga,randuiala,staruinta,este o rugaciune adusa cu insistenta,adica...Isus sa inaltat si stiau ca trebuie sa primeasca,cine nu stie cei staruinta aici este vorba de cuvintele care sunt repetate cand o persoana vrea Duhul Sfant,de ce sa nu vorbim clar,ce vreti sa tot o lungiti,sa vorbim ce deranjeaza celelalte persoane....Vreau sami spuneti cum este cu spalarea creierului cu repetarea cuvantului mamaliga?Apoi stiu ca va place sa scrieti se vede dar spuneti cat de cat ideia,sarind de la una la alta ocolind,nu putem intelege mare lucru,adica punetiva ideia intro postare,sa intelegem ce vreti,sau macar raspundeti la intrebari nu ocoliti,eu astept raspuns de ceva timp.Nu ca nu avem rabdare,dar ca sa va inteleaga cineva si nu va urmarit postarile,va trebui sa va caute in urma,sau se lasa pagubas.Imi cer iertare daca credeti ca sfatul meu este gresit.
Vine Domnul !!!
Deconectat
7453. Postat la 27/01/2011 17:58 - 5210z5h44m
Shalom Fr. Daniel.
Să ști că nu m-am supărat deloc, nu ai pentru ce să îți ceri iertare, pe undeva ai și tu dreptate, dar s-ar putea să am și eu.
eu am spus de la început că nu am de gând să mă grăbesc , ptr. că m-am grăbit până la 45 de ani, acum o iau încetișor ca să găsesc adevărul, de sărit de la un subiect la altul, nu cred că ai dreptate, că îmi place să scriu ai dreptate, ce-a ce ziceți că nu înțelegeți, sunt sigur că înțelegeți destul de bine, ce am vrut să spun , știu sigur că deranjează pe mulți, dar eu am spus de la început , nu am pretenția ca cine-va să zică ca mine s-au să înțeleagă ca mine.
Ăsta-s eu cine are răbdare să citească mai mult s-ar putea întâmpla ca să ințeagă ce am vrut să spun. cine crede că nu se merită să citească ce am scris eu, scrol-ul este pe mouse-ul fiecăruia, merge mai departe, dacă frații administratori găsesc că am făcut ceva ce nu este bine îi rog să mă atenționeze, un lucru care mă frământă de o viață nu pot să îl scot într-o postare ,Te rog în numele Domnului Isus să ma ierți dacă prin prezenta te-am supărat cu ceva. Te salut cu Ps. 20 vers.1 până la 8 inclusiv. Cu mult respect Moși Nică.
Frate Nica.
Domnul sa te binecuvanteze.
Nu vedeam in raspunsul dumitale nici un atac la persoana chear daca pomeneai numele meu acolo. Ne-am obisnuit cu dumneata sa raspunzi la obiect, si asta e un lucru bun.
Poate asteptam un raspuns mmai detailat, si in nici un caz nu vreau sa tin partea cuiva care a postat pe forum. Pur si simplu era o intrebare ca oricare alta.
Si asta pentru ca eu cred ca DUHUL SFANT se primeste pe genunchi in urma staruintei in rugaciune in vederea aceasta. Eu de exemplu dupa o saptamana de rugaciune am pimit COMOARA.
Si mai cred ca odata primit tot asa se si pastreaza....pe genunchi.
FITI BINECUVANTATI DE DOMNUL; CARE A FACUT CERURILE SI PAMANTUL. AMIN
Cantati Domnului caci a facut lucruri stralucite:sa fie cunoscute in tot pamantul.
Deconectat
7457. Postat la 27/01/2011 19:14 - 5210z4h29m
Shalom fr. Liviu, Adonai să fie cu tine.
Îmi cer mii de scuze dacă am pomenit numele tău, cu gând ca să lovesc, din nou te rog iartă-mă, dar nu îmi aduc aminte să o fi făcut intenționat, dar dacă am făcut-o , am făcut-o, îmi dau două palme și îți promit, că nu o să se mai întâmple.
În ce privește cum ai primit COMOARA, te stimez cum ai zis pe forum , se vede în felul cum mi te-ai adresat, că ai vorbit călăuzit de Duhul Sfânt, mergi înainte așa cum ai spus, că numai de pe genunchi poți să ceri, și tot de pe genunchi poți să întreții ce ai primit.
Încă odată iartă-mă, iartă-mă, iartă-mă.
Multă pace de la Yahshua.
Shalom frate Nica.
Poate nu m-am exprimat eu bine,dar pe mine nu m-ai pomenit cu numele. Eu ziceam ca si in cazul in care o faceai nu era nici o problema. Nu in asta consta atacul la o persoana.
Si oricum nu esti dummneata omul care sa faca asa ceva. Zic asta pentu ca intelepciunea se citeste pe fata dumitale si in cuvintele pline de har din fiecare postare.
Dumnezeu sa iti dea zile fericite si sa iti faca parte de viata vesnica.
Cantati Domnului caci a facut lucruri stralucite:sa fie cunoscute in tot pamantul.
Deconectat
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi)
7463. Postat la 27/01/2011 21:39 - 5210z2h4m
Eu din Biblie am inteles ca avem Duh Sfant, toti cei ce fac voia Domnului si cred in Isus. Nu inteleg de ce va indoiti si cautati argumente. Mie mi se pare atat de normal sa-L am , incat ma straduiesc sa-L pastrez.
Biblia are răspuns la toate intrebările.
Deconectat
7605. Postat la 30/01/2011 13:04 - 5207z10h39m
Shalom și Adonai să fie cu voi.
Daniele a întrebat: Atunci poate defalcati si acest verset-...pentru ca cine vorbeste in limba nu vorbeste oamenilor ,ci lui Dumnezeu,caci nimeni nu-l intelege si,in duh el spune taine.1Cor.14 2
Daniele a dojenit: Frate Nica-am tot asteptat defalcarea acelui verset din biblie,dar se pare ca de cand tot postati,nu aduceti nimic concret,si ce scrieti,sa mai scris,mamaliga,randuiala,staruinta,este o rugaciune adusa cu insistenta,adica...Isus sa inaltat si stiau ca trebuie sa primeasca,cine nu stie cei staruinta aici este vorba de cuvintele care sunt repetate cand o persoana vrea Duhul Sfant.
Apoi stiu ca va place sa scrieti se vede dar spuneti cat de cat ideia,sarind de la una la alta ocolind,nu putem intelege mare lucru,adica punetiva ideia intro postare,sa intelegem ce vreti,sau macar raspundeti la intrebari nu ocoliti,eu astept raspuns de ceva timp.
Daniele dragă, uite că a venit vremea să răspund, dar este foarte greu, pentu asta trebuie să mă ajuți și tu, pentru că eu nu am darul ca să lovesc, de asta o eau mai încet, ori-cum voi răspunde cum înțeleg eu acest verset, dar pentru ceva foarte aprofundat, îți voi cere și eu ceva despre tine, în ce mă privește , eu am spus de unde am venit la această credință sfântă.
Acuma întrebarea ta: 1 Cor. 14: 2.
2. În adevăr, cine vorbește în altă limbă, nu vorbește oamenilor, ci lui Dumnezeu; căci nimeni nu-l înțelege, și, cu duhul, el spune taine.
Și răspuns; spunemi ce aș putea mai mult, decât să răspund ca Pilat, în Ioan 19: 22.
22. "Ce am scris, am scris", a răspuns Pilat.
Cu atât mai mult, că în Corinteni , nu a scris Pilat, cred că îi adevărat, ce scrie acolo, eu nu vreau să comentez ce este scris.
Acuma dămi voie să te întreb și eu ceva tot din Corinteni, pe care te rog în numele lui Adonai (Domnului) să îmi defalci și tu , și să comentezi, bine???
Cartea 1 Corinteni, Capitolul 13
1. Chiar dacă aș vorbi în limbi omenești și îngerești, și n-aș avea dragoste, sunt o aramă sunătoare sau un chimval zângănitor.
2. Și chiar dacă aș avea darul prorociei, și aș cunoaște toate tainele și toată știința; chiar dacă aș avea toată credința așa încât să mut și munții, și n-aș avea dragoste, nu sunt nimic.
3. Și chiar dacă mi-aș împărți toată averea pentru hrana săracilor, chiar dacă mi-aș da trupul să fie ars, și n-aș avea dragoste, nu-mi folosește la nimic.
4. Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate: dragostea nu pizmuiește; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie,
5. nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândește la rău,
6. nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr,
7. acoperă totul, crede totul, nădăjduiește totul, suferă totul.
8. Dragostea nu va pieri niciodată. Prorociile se vor sfârși; limbile vor înceta; cunoștința va avea sfârșit.
9. Căci cunoaștem în parte, și prorocim în parte;
10. dar când va veni ce este desăvârșit, acest "în parte" se va sfârși.
11. Când eram copil, vorbeam ca un copil, simțeam ca un copil, gândeam ca un copil; când m-am făcut om mare, am lepădat ce era copilăresc.
12. Acum, vedem ca într-o oglindă, în chip întunecos; dar atunci, vom vedea față în față. Acum, cunosc în parte; dar atunci, voi cunoaște deplin, așa cum am fost și eu cunoscut pe deplin.
13. Acum dar rămân aceste trei: credința, nădejdea și dragostea; dar cea mai mare dintre ele este dragostea.
Moșu vă pupă cu drag pe toți, și așteaptă să vadă cu ce Duh mă veți ocărâ.
Aștept cu emoție. Shalooooooom la toți de la Yahshua (Isus),
Frate Nica-am tot respectul pentru dumneavoastra si perilor albi care ii aveti.
Nu trebuia sa defalcati nimic dupa cum ati spus.Deci puteati sa-mi raspundeti imediat,oare de ce v-ati abtinut?
Pentru ce vreti sa-mi cunoasteti trecutul...
Important ca sunt la credinta sfintilor data odata pentru totdeauna.Adevarul se defalcheaza la fel pentru toti.
Privitiva postarea-veti vedea ca dojeniti cu toata dragostea (loviti)in toti cei care au Duhul Sfant-sau cum spuneti-vorbesc in limbi si stiti ce am constatat ca ii cunoasteti pev toti pentru ca nu ati putea altfel vorbi la general-apoi v-ati inclus-pentru ca ati spus ca aveti vorbire.Noi suntem dupa cum spuneti-iuti,reprosam,ne suparam....nu vreau sa aduc pe toate.Priviti-mi postarile,si faceti diferenta care din noi doi judeca mai mult,cum spuneti -dojeniti-eu chiar nu ma supar,dar daca sunteti batran-nu aveti dreptul sa va luati de toti cu toata dragoste-cum spuneti.
Vine Domnul !!!
Deconectat
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi)
7677. Postat la 30/01/2011 20:44 - 5207z2h58m
daniele, chiar n-ai observat vehementa din postarile celor care au darul vorbirii? Eu l-am simtit atat de dur, incat la un moment dat ma intrebam : oare eu sunt lepadata de-mi lipseste asa un dar?. Si uite ca "mosul" m-a lamurit si-am inteles atat de clar. Dar vreti sa-l desfiintati asa cum partida carturarilor si fariseilor cautau sa-L desfiinteze pe Isus, agatindu-se de orice cuvant al Lui . Michael, spune cine este, si gata ati sarit la gatul lui. Dar nici macar Dumnezeu nu s-a suparat, ca apostolii in fiecare epistola se prezentau cine sunt: Pavel , apostol// Petru apostol//Iuda, rob//, iar cateva epistole ii erau adresate lui Teofil !
Nu inteleg de ce va legati uni de alti si va hartuiti? Cititi si cercetati zice Domnul si alegeti ce este bun. Inteleg sa-i trimiti tocmai in "Banat", pe cei care apostaziaza? Dar asa? . Scrie- ti fratilor ca prin noi vorbeste Duhul. Dar daca va certati sunteti condusi de duhul certei. Si din cand in cand, sariti la gatul cate unuia si altuia si asta nu-i crestineste. Mai ales ca dorim sa ne intalnim sus in cer. Abtineti-va fratilor! Ati uitat ca avem acelasi Tata? Ii place Tatalui cearta de vorbe? Am venit la masa voastra si-mi place cand primesc paine buna de mancat. De ce livrati paine mucegaita, care aduce boala si ucidere?. Pe cine vreti sa slujiti?. Duhul Sfant suspina. Nu-L aude nimeni?
nicaschirod a scris:
..Cei care NU vorbesc în alte limbi, sunt mult mai liniștiți, chiar și când posteză pe forum, mult mai îngăduitori cu ceilalți, chiar dacă văd unele lucruri pe care nu le înțeleg, s-au le înțeleg alt fel și atunci au răbdare, caută pacea, nu se fălesc,........., și eu în asta văd DRAGOSTE !!!
Pe când cei ce VORBESC în limbi, sunt iuți, se supară imediat, reproșeaza imediat, acuză imediat, judecă imediat, înjosesc pe cei ce nu vorbesc în limbi, se țin mai pre sus ca ceilalți și încă.....
Nu știu dacă erau necesare aceste remarci, se putea vorbi și în continuare în același limbaj care a fost folosit în ultimul timp, care mi se pare este mult mai acceptat și primit de toți. Dar din moment ce o partidă este etichetată în felul acesta,... este de așteptat să vină ripostele.
Și eu, am citit și urmărit discuțiile de la acest subiect, dar nu am observat că susținătorii vorbirii în alte limbi să fie mai duri decât partea opusă. Deasemeni, nici pe cei care nu susțin vorbirea în limbi nu i-am găsit atât de "liniștiți, îngăduitori cu ceilalți, cu răbdare, caută pacea...".
În fine, fiecare cum vede și simte. Așa văd eu, (de pe margine), dar să fim atenți căci sunt mulți care stau mai la margine (la acest subiect) și urmăresc cu interes decursul discuțiilor, spre zidire.
Dacă aveți să spuneti ceva la subiect, spunețivă părerea, atâta tot, nu eticheta-ți cealaltă partidă, ...daca vreți să zidiți ceva.
Căutați pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemați-L, câtă vreme este aproape - Isaia 55:6
Deconectat
7704. Postat la 31/01/2011 07:47 - 5206z15h56m
Shalom și Adonai să fie cu voi!!!
gershom a scris În fine, fiecare cum vede și simte. Așa văd eu, (de pe margine), dar să fim atenți căci sunt mulți care stau mai la margine (la acest subiect) și urmăresc cu interes decursul discuțiilor, spre zidire.
Dacă aveți să spuneti ceva la subiect, spunețivă părerea, atâta tot, nu eticheta-ți cealaltă partidă, ...daca vreți să zidiți ceva.
Îți mulțumesc în numele lui Adonai (Domnului) pentru critică, o iau ca din partea lui YHWH (Dumnezeu), mi-am însușit-o și drept dovadă, am șters-o.
Am fost amărât de pe teren, și mi-am vărsat oful pe portal, rog pe cei ce i-am lovit , să mă erte, iar tu ai avut mare dreptate și încă odată îți mulțumesc.
Așa mi se pare că este corect, dacă cineva greșește, să nu ne fie greu să îi spunem, iar partea cealaltă, să nu îi fie rușine și să recunoască,,,că a greșit.
Încă odată mii de mulțumiri. Și adonai (Domnul) să vă dinecuvinteze !!!
cu mult drag: Shalom la toți.
Gata dragilor, Domnul să vă binecuvânteze. Terminați vă rog odată cu cerutul și oferitul iertării și mai scrieți la subiect dacă aveți ce scrie, dacă nu, mai sunt și alte subiecte pe forum. Mulțumesc de înțelegere.
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.