Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 8
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Comportament, Etică și Practici în cadrul Bisericii | Duhul Sfânt- Roadele și Darurile Sale
Pagina 17 din 17 << < 14 15 16 17
Deconectat RE: Darurile Duhului Sfânt
misionar
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
24723. Postat la 17/09/2013 07:52 - 4246z17h2m
IA SEAMA : Tu care stai în piceoare ia seama să nu cazi.
Chiar dacă sînt un necioplit in vorbire, nu sînt însă și în cunoștință.
2-Cor 11-6;
Au Duhul Sfînt cei ce nu cunos tot ADEVĂRUL?
Ioan 16:13.Duhul lam primit să ne cnducă în tot adevărul.
Luca 10:19-20.Autoritate să scoatem draci.
Luca 11:13. Yaue e bun și dă duhul fără măsură.
Ce aș mai fi putut face viei Mele, și nu i-am făcut? Pentru ce a făcut ea struguri sălbatici, când Eu mă așteptam să facă struguri buni?
5. Vă voi spune însă acum, ce voi face viei Mele: îi voi smulge gardul, ca să fie păscută de vite; îi voi surpa zidul, ca să fie călcată în picioare;Isaia5:4.
Tot așa și voi, după ce veți face tot ce vi s-a poruncit, să ziceți: "Suntem niște robi netrebnici; am făcut ce eram datori să facem."Luca 17 :10.
Așa că nu duceți lipsă de nici un fel de dar, în așteptarea arătării lui Yașua .!-Cor 1:7.
Nu te făli față de ramuri. Dacă te fălești, să știi că nu tu ții rădăcina, ci rădăcina te ține pe tine.Rom 11:18.

Din acestia locuri ,am obcervat că Yaue își arată bunătatia Sa întîi fără a merita dar omul poate să prețuiască sau să neglijeze Darul Lui. Un mare neajuns gsim la toți credinceoși ,numai că au primit lumină la unele adevăruri ei se țin foarte mîndre ,și pe cei care nus așa că ei sunt gata săi arunce din împărăție,dacă nu crez ca mine ești începător dar euîs Rabin mînndru. Una este să fim la nevelul începător și alta este să fim la nevelul de oameni maturi.
Una este să primești un Dar, alta este să fii călăuzit de Duhul adevărului .
Una este ca să nu te închini la icoane , alta este să nu te închin la zeul soarelui pruncul tamuz ,sărbătorind crechunul, ziua soarelui și sărbătorile păgîne .
Una este e să primești ,alta este să poți da,una este să vedem începutul lucrării a Duhului sfînt cnd ne crește treptat din lume păgînizm ,alta este cînd devinim, maturi duhovnicești .
Una este să fii un mădular , alta este să fie tot trupul unic,una ecte să fii în denominație ,alta este să fii în credința sfinților adevărată.
Una este să ai cunoștința deplină , și să no trăești adevărul , alta este să nu cunoști tot adevărul, da să împlinești cît cunoști ,dar să dorești să înțeleg mai mult.
Una este să ai autoritate a scote draci in numele lui Yasua ,alta este să trăești ce zice El.
Și El a dat pe unii apostoli; pe alții, prooroci; pe alții, evangheliști; pe alții, păstori și învățători, pentru desăvârșirea sfinților Efeseni 4:11.
Darurile Duhuli sfîntl nu leam primit că suntem desăvîrșiți ,doar ca să ne desăvîrșască .
Dacă primesc darul Duhului sfînt, numai cei desăvărșiți , atunci nare însemnătate și sens săl primim,deaceia darurile leam primim în dar spre zidirea altora și desăvărșiria sfinților.
Duhul lui Yaue pătrunde peste tot pămîntul ,și în orce grupare și inimă de orce nevel ar fi, și pe cei cincer îi atrage șii crește prin cuvîntul adevărului . De asemenia paralel, și duhul cel rău își face lucrarea de amăgire răstălmăcind adevărul.
Ca să deosebim duhul bun de cel rău se poate prin fapta ce o declară îndurare sau asprime, ascultare sau împotrevire.
Scopul Duhului sfînt e să ne călăuzescă treptat in tot adevărul . Nu va fi corect să înțelegem că dacă cineva are 90% de adevăr are 90% de Duhul sfîn și cel ce are 10% de neadevăr are 10% de duh necurat.
E foarte împortant să înțelegim că se petrece procesul curățiri, și acest proces îl face Harul Duhului Sfînt a îndurării a lui Yaue ,și nu hambiția omului.
Mulțumita bunătății lui Yaue el face alegirii, El Yaue este bun și e în stare ,ca să-i ridice pe cel nedesăvîrșiți treptat pîn la nevel, dar în caz de împotrevire paguba e a celui ce se împotrivește .
E împortant să arătăm cît mai mult medodile de sălvare a lui Yaue, știm că toată lumia zace în cel rău, și lumia se află în vălmașală și înfluințată de glasul cel bun, sau de cel rău ,și oricînd se poate face o alegere.
Și cei ce se află la nevelul înalt ca o bună unialtă a lui Yaue să ridice să mîngîe să încurăjeze , dar Duhul sfînt face cercetarea pe cine săi deșevîrșască pentru viață de veci.
La încheere sar putea de înțeles că Yaue prin lucrarea Duhul Sfînt cuprinde tot pămîntul și pe cei sincer treptat îi găsește ,ca să-i ridice să aducă rodul bun ,dar cei împotrivitori și hulitori își vor primi plata cuvinită după faptele lor .
În pilda talanților ne descoperă alegirea : pentru robul viclean și leneși îi va zice dute în întunericul din afară unde va fi plînsul și scrîșniria dinților.
Iar robului bun î-i va zice întră în bucuria stăpînului tău . Mat 25:23-30.
Ca să căpătăm locul cel bun și dorit ,ne se cere să fim blînzi și milostivi ca la venirea Sa să fim aleși cei buni să ne ajute la aceasta Yaue Eylohim . Shalom........
Nica Schirod
26780. Postat la 22/01/2015 09:44 - 3754z14h10m
Shalom.

Titlu acestei discuții, o voi intitula: OARE DE CE?

Aș vrea ca să vă dați tot interesul să mă înțelegeți, să nu spicuiți numai ca să aveți cu ce să aruncați, să loviți, unii ca de obicei, am discutat , am fost întrebat și nu prea știu ce să răspund, dacă veți vrea să vedeți adevărul din nedumerirea mea și veți răspunde cu responsabilitate și demnitate, unii dintre cei ce m-au întrebat vor primi răspunsul direct de aici.
Oare de ce, 99 la sută, dintre cei ce se fălesc în gura nare, că au Duhul Sfânt, că au Vorbire în Limbi, că au daruri de Proorocie, că au daruri de vedenii, că au, că au și încă multe au, dar dacă ceva nu le convine, imediat le sare țandăra și te în proașcă, ne ținând sema că ești bătrân/bătrână, că ești slujitor, că ești sincer, că ești începător, de nu te speli cu toată apa ce curge pe Mureș.

Nu vorbesc aici despre alte confesiuni religioase, vorbesc despre noi, dacă ne uităm între acei așa ziși cu daruri și cei fără daruri, se vede o mare deosebire, cei ce zic că au daruri, sunt mult mai mofturoși, cu foarte puțin respect, destul de recalcitranți, privesc de foarte de sus, destul de disprețuitori față de cei ce nu au așa de multe daruri, aceștia din urmă sunt mult mai liniștiți, pun suflet la tot ce fac, sunt mai respectuoși, mai înțelegători, mai degrabă pleacă capul și nu zic nimic, lasă de la ei numai să fie bine, analizează ce văd, respectă mai ales perii albi, au timp să coboare la mintea celorlalți ca să îi înțeleagă, nu privesc de sus, Oare de ce???

Am o rugăminte, aveți grijă ce răspundeți cei ce aveți multe daruri, pentru că din cauza comportamentului unora dintre voi, cei mai mulți pun în cântar sau mai mult, toată lucrarea, iar alții nu cred deloc și asta din cauza râvnei fără pricepere.
Eu mărturisesc în numele Domnului Yeshua haMashia, cred în Lucrarea Duhului Sfânt, nu cred deloc în falsuri, sigur că vă veți întreba de unde știu eu că sunt falsuri?, uite de unde: 22. Mulți Îmi vor zice în ziua aceea: "Doamne, Doamne! N-am prorocit noi în Numele Tău? N-am scos noi draci în Numele Tău? Și n-am făcut noi multe minuni în Numele Tău?"
23. Atunci le voi spune curat: "Niciodată nu v-am cunoscut; .....
Matei 7.
Eu nu cred că pe aceeași gură, poate să iasă și cuvântul Domnului și împroșcături, sau răutate sa pumnul în gură sau .....
Mai întreb încă odată: OARE DE CE???

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
Lucia
26787. Postat la 22/01/2015 14:37 - 3754z9h17m
Frate Nica, aici vorbesti "DESPRE CEI " care au Darurile Duhului Sfant, si nu strict la SUBIECT despre "Darurile Duhului Sfant" , din nefericire, ii vorbesti de rau.
A spicui dintr-o postare ca sa arati omului unde greseste, la subiect, nu-i lovitura, nici aruncare, nici improscare...la adresa persoanei care scrie.
Atunci cand oamenii nu sunt de aceeasi PARERE, unul este PRO , iar celalalt CONTRA.
De aici ies aceste dezbateri, care unii le pot privi ca pe niste certuri. Parca mataluta spuneai:" ca pana nu se bate laptele, nu poate sa iasa smantana"(sau ma insel?)
Dumneata esti batran, si ai toata stima pentru acest lucru, dar in ceea ce priveste anumite SUBIECTE, la care nu sunt de aceiasi parere, nu pot sa-ti dau dreptate si sa nu-mi sustin parerea.
Asta nu inseamna ca am ceva personal pe dvs.
Cat priveste Darurile Duhului Sfant, Domnul sa ne inzestreze pe toti cu ele spre zidirea noastra a tuturor!Si sa nu deviem de la subiect.

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Pagina 17 din 17 << < 14 15 16 17
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164913 vizite unice Powered by PHP-Fusion