Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 7
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Comportament, Etică și Practici în cadrul Bisericii | Duhul Sfânt- Roadele și Darurile Sale
Pagina 5 din 5 << < 2 3 4 5
Deconectat RE: Hula împotriva Duhului Sfânt
Lavi
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
26509. Postat la 05/01/2015 12:49 - 3771z10h49m
abdon a scris:
Un frate spunea ca intr-o biserica, un prooroc a proorocit: Poporule daca vei asculta de mine, voi lucra cu tine ca in filme! Normal ca pe tineri i-a bufnit rasul. Proorcul la a doua rugaciune a spus: Poporule de atatea ori mi-ai gresit si eu te-am iertat, si eu am gresit odata si tuuuu!
Mno, aici este o hula mare, numai am cuvinte.

Shalom.
Problema este ca insusi Creatorul rade de prostia umana-Psalmii 2:4 Cel ce stă în ceruri râde, (Imparatul ostirilor)Stapanul a toate Ziditor Își bate joc de ei.
Frate Abdon, gresit spus prorooc, omul acela nu era prorooc, omul acela era setat pe filmele SF pe care le viziona si care-l dominau.
Mai mult decat atat, nu era el insasi, si nu avea controlul sau autoritatea asupra trupului sau, in cazul de fata, gura-limba.
Limba, este un madular care poate fi tinut sub control de catre oamenii intregi la minte, care-si propun sa nu pacatuiasca cu limba.
Dealtfel, limba( un madular mic), netinut sub control, ne poate baga in pacat.
Alegerea ne apartine, in mod individual.
Nu stiu daca este vorba de blestem-hula, in cazul pe care l-ai adus, cred mai degraba, ca este vorba despre inconstienta sau mai bine zis, o stare euforica necontrolata.
Dar si pentru aceste stari euforice exista un remediu,bine inteles daca omul se lasa prelucrat.
Totusi, nu trebuie sa ne apucam sa dam verdictul ''HULA'' ca sa doboram duhul omului.
Un om salvat este acela cand isi vine in fire, asta inseamna, ca duhul lui ( al omului) a preluat controlul asupra trupului sau si nu mai permite altor duhuri sa se foloseasca de el, sa se manifeste prin el.
Eu asa vad lucrurile.
Este mai bine sa cautam solutii la salvarea unui astfel de om, care este stapanit de astfel de duhuri de indrazneala, decat sa-l judecam inainte de vreme.
Dar pentru astfel de lucrari de eliberare, este nevoie de CAMPIONI, vorba lui Derek (Netzari).
Putem analiza starea euforica in care se afla, si de ce fel de duh sau duhuri este insuflat, dar a da verdicte dure, nu cred ca noi suntem in masura.
Yeshua, cand a facut o eliberare demoniaca, a stat de vorba cu o legiune, si dupa ce a scos legiunea din acel om...dar sa citim ce scrie: Căci Yeshua îi zicea: "Duh necurat, ieși afară din omul acesta!"
"Care-ți este numele?" l-a întrebat Yeshua. "Numele meu este ,Legiune', a răspuns el, "pentru că suntem mulți."-Cine a raspuns aici? Omul sau Legiunea? Legiunea s-a folosit de acel om, deoarece, omul era un canal de comunicare.
Dupa eliberare,cel ce fuse-se îndrăcit și avusese legiunea de draci, a stat jos îmbrăcat și întreg la minte- intreg la minte, inseamna sanatos din punct de vedere intelectual.
De multe ori ne pripim , dand verdicte, insa, daca analizam ce este duhul omului, vom descoperii lucruri de un real folos.
Este cineva, dintre oamenii muritori,care sa poata ridica duhul unui om?
Sau, duhul omului, nu are importanta?
Intrebarea intrebarilor.
In cazul demonizatului, acel om si-a venit in fire, deci duhul lui a preluat din nou controlul.
Voi apara duhul omului cat voi putea, deoarece, este partea nevazuta dinlauntrul nostru, care a fost intocmita de Cel care a creat omul.
Duhul prorocului este supus prorocului, in cazul pe care l-ai adus mai sus, este ceva de mai multe feluri,(paie amestecate cu fan) in care domina prostia si inconstienta.
Sper sa ma fi facut inteleasa, la acest capitol.

Nikky
26510. Postat la 05/01/2015 14:58 - 3771z8h41m
Pacea Domnului, frati si surori !

Indraznesc sa pun doua versete cu privire la acest subiect, pe care insasi Scriptura il talmaceste.

Ioan 10:33:
"Iudeii I-au răspuns: "Nu pentru o lucrare bună aruncăm noi cu pietre în Tine, ci pentru o hulă și pentru că Tu, care ești un om, Te faci Dumnezeu."

Marcu 2:7:
"Cum vorbește Omul acesta astfel? Hulește! Cine poate să ierte păcatele decât numai Dumnezeu?"

Domnul sa ne dea un duh de intelepciune si pricepere sa intelegem Cuvantul asa cum a fost El dat !
Ionica
26519. Postat la 06/01/2015 09:05 - 3770z14h34m
Shalom,

Hula impotriva Duhului Sfant este un pacat, comis cu voia, impotriva lui Dumnezeu, fiindca Dumnezeu este Duh - Ioan 4:24 - si Duhul Sfant vine de la el, fiind Duhul lui. Este un pacat comis impotriva lui Dumnezeu, cu voia. Singurul pacat care nu se iarta in nici o epoca.

Sunt pacate comise cu voia, fie impotriva oamenilor, fie impotriva lui Ieshua Unsul. Toate se pot ierta daca cel ce le comite se caieste. Insa nu este asa, cu cel ce pacatuieste impotriva Duhului Safnt, cu voia. Chiar daca se caieste dupa aceea, nu i se iarta. E cazul lui Iuda. S-a cait, dar n-a fost primit. Ofensa e prea mare. De aceea nici Diavolul si nici un demon, nu va fi iertat vreodata.

Numerii 15:
30 Dar dacă cineva, fie băștinaș fie străin, păcătuiește cu voie, hulește pe Domnul: acela va fi nimicit din mijlocul poporului său, 31 căci a nesocotit cuvîntul Domnului, și a călcat porunca Lui; va fi nimicit și își va lua astfel pedeapsa pentru nelegiuirea lui.

Marcu 3:28 Adevărat vă spun că toate păcatele și toate hulele, pe cari le vor rosti oamenii, li se vor ierta; 29 dar oricine va huli împotriva Duhului Sfînt, nu va căpăta iertare în veac: ci este vinovat de un păcat vecinic.`` 30 Aceasta, pentrucă ei ziceau: ,,Are un duh necurat.``

"Niciunul dintre cei rai nu va intelege" Daniel 12:10
Lavi
26520. Postat la 06/01/2015 11:29 - 3770z12h9m
Shalom.
Nikky, ma bucur sa te vad pe acest portal, fi binecuvantata draga mea!
Deci, hula inseamna si blestem, iata ce scrie in Lege:Exodul 22:28 Să nu hulești pe Dumnezeu, și să nu blestemi pe mai marele poporului tău.
Ionica, am o intrebare pentru tine si te rog in Numele Sfantului Lui Israel ( daca sti si ai un indemn):Cate Duhuri are Sfantul lui Avraham, Isac si Iacov?
Multumesc.

Netzari
26521. Postat la 06/01/2015 12:08 - 3770z11h31m
https://www.youtube.com/watch?v=39UnXd3TIFk

A sluji lui Dumnezeu cum vrea omul, si nu cum cere Dumnezeu, este idolatrie.
Lucia
26522. Postat la 06/01/2015 15:00 - 3770z8h39m
Ionica a scris:

Marcu 3:28 Adevărat vă spun că toate păcatele și toate hulele, pe cari le vor rosti oamenii, li se vor ierta; 29 dar oricine va huli împotriva Duhului Sfînt, nu va căpăta iertare în veac: ci este vinovat de un păcat vecinic.`` 30 Aceasta, pentrucă ei ziceau: ,,Are un duh necurat.``

Cred ca versetul din Marcu explica foarte clar ce este hula impotriva Duhului Sfant!

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Netzari
26523. Postat la 06/01/2015 15:37 - 3770z8h2m
Si cum se face atunci ca exista satanisti , chiar preoti satanisti, care au hulit in toate felurile posibile, si totusi sunt curatati si iertati si lucreaza pentru Dumnezeu si lauda pe Dumnezeu?
Nu spun ca omul poate vorbi orice, fereasca Dumnezeu. Dar cred ca acest subiect necesita o analiza mai profunda, trebuie intrat in lumea duhurilor, ca sa spun asa. Sa crezi ca orice gand scapat de sub control, sau orice vorba necugetata este pacat de neiertat, asta vrea cel rau. El doreste ca toti sa fim deznadajduiti , toti sa credem ca nu mai putem avea iertare. Inca o data, nu vreau sa spun ca putem vorbi orice si oricum. Dar cred ca suntem departe inca de a fi lamurit aici care este acest pacat.

Lucia
26526. Postat la 06/01/2015 16:07 - 3770z7h32m
Au lucrat din necunostinta in necredinta!

Fapte 3. 13-19 vorbeste de acest lucru.
17."Si acum, fratilor, stiu ca din NESTIINTA ati facut asa ca si mai marii vostrii."
Cand ajungi sa cunosti adevarul, ca hula impotriva Duhului Sfant este atunci cand atribui lucrarea Duhului Sfant puterii intunericului, inseamna ca te faci vinovat de un pacat vesnic.

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Lavi
26532. Postat la 06/01/2015 18:31 - 3770z5h8m
Ce parere aveti de urmatoarele versete:
Când a văzut Yeshua că norodul vine în fuga mare spre El, a mustrat duhul necurat, și i-a zis: "Duh mut și surd, îți poruncesc să ieși afară din copilul acesta, și să nu mai intri în el."Marcu 9:25
M-am sculat, și m-am dus în vale; și iată că slava Domnului s-a arătat acolo, așa cum o văzusem la râul Chebar. Atunci am căzut cu fața la pământ.
Duhul a intrat în mine, și m-a făcut să stau pe picioare. Și Domnul mi-a vorbit și mi-a zis: "Du-te și închide-te în casă!"
Căci iată, fiul omului, vor pune peste tine funii, cu care te vor lega, ca să nu mai poți ieși în mijlocul lor.
Îți voi lipi limba de cerul gurii, ca să rămâi mut, și să nu-i poți mustra, căci sunt o casă de îndărătnici!
Dar când îți voi vorbi, îți voi deschide gura, ca să le spui: "Așa vorbește Domnul, Dumnezeu: ,Cine vrea să asculte, să asculte; cine nu vrea, să n-asculte! Căci sunt o casă de îndărătnici!' Ezechiel cap 3:23-27
Domnul i-a zis: "Cine a făcut gura omului? Și cine face pe om mut sau surd, cu vedere sau orb? Oare nu Eu, Domnul? Exodul 4:11
Astept comentarii.

Ionica
26535. Postat la 07/01/2015 08:10 - 3769z15h29m
Lavi a scris:
Shalom.
Nikky, ma bucur sa te vad pe acest portal, fi binecuvantata draga mea!
Deci, hula inseamna si blestem, iata ce scrie in Lege:Exodul 22:28 Să nu hulești pe Dumnezeu, și să nu blestemi pe mai marele poporului tău.
Ionica, am o intrebare pentru tine si te rog in Numele Sfantului Lui Israel ( daca sti si ai un indemn):Cate Duhuri are Sfantul lui Avraham, Isac si Iacov?
Multumesc.

Shalom,

Dumnezeu este Duh - Ioan 4:24. Aici este la singular. Daca ne gandim ca noi suntem chipul si asemanarea lui Dumnezeu, tot un duh avem.

Sa nu cumva sa facem confuzie intre duhul lui Dumnezeu si duhurile lui Dumnezeu, care sunt ingerii.
Dumnezeu are sapte duhuri (ingeri) ce ii stau in preajma, ei fiind subordonati si Fiului.
Apocalipsa 1:4. Ioan, catre cele sapte biserici care sunt in Asia: Har si pace voua din partea Celui ce este, Celui ce era si Celui ce vine, si din partea celor sapte duhuri, care stau inaintea scaunului Sau de domnie,

"Niciunul dintre cei rai nu va intelege" Daniel 12:10
Lucia
26536. Postat la 07/01/2015 10:40 - 3769z12h59m
Incerc sa redresez subiectul spre tematica sa, pentru ca se devieaza...
Hula impotriva Duhului Sfant este ceva deliberat si implica un pacat vesnic.
EXEMPLU:
Duhul marturiseste ca Isus Hristos este mantuitorul lumii...Cei care stiu din Scripturi adevarul, contexta zicerea prorocului, spunand ca vorbeste prin el diavolul...Astfel, respingerea Duhului Sfant de ai duce la Mesia...inchide usa mantuirii pentru ei in veacul acesta si in veacul viitor.Astfel hulesc, facanduse vinovati de un pacat vesnic.
As vrea deasemeni sa spun ca DUHUL PROROCIEI este marturia lui Isus Hristos, in Apocalipsa 19-10, sta scris acest lucru, cum poate veni cineva sa spuna ca acest dar al Duhului Sfant nu mai exista, cand marturia lui Hristos dainuie pana la venirea Sa?

Netzari
26540. Postat la 07/01/2015 12:25 - 3769z11h13m
Da, sa revenim la subiect.
Eu spuneam ca si un satanist care a hulit in toate felurile posibile poate fi iertat,
curatit si sfintit. Doamna Lucia spunea ca este vorba in acest caz de nestiinta si
necredinta si de asta este posibila iertarea. Cu parere de rau, dar eu sunt de alta
parere aici. In aceste cazuri nu a vorbit omul ci duhurile straine din el. Acolo, la Marcu 3,
acei oameni erau in prezenta lui Isus si in prezenta lui Isus NU ERAU ALTE DUHURI.
Ceea ce vorbeau , vorbeau de la ei , constient si premeditat. Nu era o scapare de moment
sau niste cuvinte necugetate. Era o alegere constienta si premeditata de a respinge pe
Dumnezeu si lucrarea SA.
Este o diferenta importanta intre a avea un gand rebel sau a scapa niste vorbe negandite,
si o respingere constienta a Milei lui Dumnezeu.
Satana ar vrea sa ne convinga pe toti ca am savarsit undeva si candva acest pacat si ca
nu mai putem fi iertati. El incearca sa ne strecoare in minte tot felul de ganduri nebune si
incearca sa ne convinga ca suntem vinovati de hula. Stim ca gandurile vin in cea mai mare parte din duhuri.
Gandurile apar in minte, nu le putem opri sa nu apara, dar le putem opri sa nu se dezvolte.
De aceea spuneam eu ca ar trebui sa deschidem un subiect despre lupta impotriva duhurilor.
Subiectul s-a deschis, acuma ramane sa ne hotaram noi daca suntem in stare sa-l ducem,
adica daca lucram impreuna unul cu altul sa construim ceva, sau unul impotriva altuia si daramam
ceea ce a construit celalalt. Se pare ca pentru unii aceste discutii sunt un fel de competitie,
o lupta pentru intaietate. Dar poate ca doar mi se pare mie.
Sa avem pace si binecuvantari.

Lucia
26542. Postat la 07/01/2015 13:13 - 3769z10h25m
Hula impotriva Duhului Sfant, nu este aceiasi hula ca cea impotriva lui Hristos!
Se spune ca TOATE HULELE rostite de oameni sunt iertate, doar HULA IMPOTRIVA DUHULUI SFANT, nu va fi iertata.
Daca hula impotriva Duhului Sfant se CONFUNDA cu celelalte hule, se ajunge intr-o confuzie din care nu mai vezi nici o iesire.
Hula impotriva Duhului Sfant este atunci cand lucrarea Duhului Sfant este atribuita duhurilor rele.
Sunt momente in care o persoana citeste Biblia, si afla de mantuirea prin Hristos, dar refuza sa se pocaiasca, asta nu-i hula impotriva Duhului Sfant, ci este necredinta persoanei respective.El nu a ajuns sa cunoasca despre Duhul Sfant, nu a gustat darul ceresc si adevarul despre aceasta putere, asa ca respingerea lui este din nestiinta si necredinta.Acest om nu a hulit Duhul Sfant.
In Marcu, faptul ca lucrarea DE A SCOATE DRACI A LUI ISUS PRIN Duhul Sfant a fost atribuita puterii intunericului, L-a facut pe Mantuitorul sa explice ca acest lucru este hula impotriva puterii din El care nu poate fi iertata.Adevarul spus de Hristos cu privire la Duhul Sfant, trebuie sa fie un semnal de alarma si sa nu hulim, atribuind puterii Duhului,ca venind de la cel rau.

Netzari
26576. Postat la 10/01/2015 15:23 - 3766z8h16m
Doamna Lucia spune ca:
"Hula impotriva Duhului Sfant este atunci cand lucrarea Duhului
Sfant este atribuita duhurilor rele."
Dar daca un om spune la repezeala asa ceva, sau in
necunoastere deplina a lucrurilor, este hula impotriva Duhului
Sfant? Trebuie lamurit, nu trebuie lasat loc de interpretari nedorite.
Nu trebuie sa lasam loc celui rau sa descurajeze si sa
deznadajduiasca pe nimeni. La multi oameni el vine si le spune ca
sunt vinovati de acest pacat si nu mai au nici o sansa la mantuire.
Atata timp cat omul simte prezenta Duhului Sfant in viata sa,
acel om nu a savarsit pacatul de neiertat si nu este lepadat.
Lucrarea Duhului Sfant nu inseamna neaparat vorbire in limbi,
sau proorociri sau minuni mari in vazul lumii.
"De aceea va spun ca nimeni, daca vorbeste prin Duhul lui
Dumnezeu, nu zice: "Isus sa fie anatema!" Si nimeni nu poate
zice: "Isus este Domnul", decat prin Duhul Sfant." 1Cor. 12:3.
Daca omul este atras spre pocainta, daca simte o dorinta de
schimbare a vietii dupa voia lui Dumnezeu, atunci Duhul Sfant
lucreaza in viata acelui om si nu este vinovat de pacatul de neiertat.
Sa avem pace si binecuvantari.

Pedro V
26586. Postat la 11/01/2015 11:18 - 3765z12h20m
Marcu 3.
29. dar oricine va huli impotriva Duhului Sfant nu va capata iertare in veac: ci este vinovat de un pacat vesnic."
30. Aceasta pentru ca ei ziceau: "Are un duh necurat."
21...rudele... "Si-a iesit din minti."
22...carturarii.... "Este stapanit de Beelzebul; scoate dracii cu ajutorul domnului dracilor."

Cei care au Darurile Duhului Sfant sunt batjocoriti,huliti,nepretuiti... prima data chiar de unii din Biserica lui Dumnezeu ,de unde locuiesc si activeaza.
Cei la care le vorbeste Domnul Hristos,suntem noi care facem parte din Biserica Dumnezeului Celui Viu,care avem habar de lucrarile sfinte,minunile lui Dumnezeu, manifestarile Duhului,slujbele Domnului Isus,nu la paganii le vorbeste ci noua care credem 1 corinteni 12:28 si ce spune Toata Scriptura.

Sa invatam de la Pavel si Petru si sa nu ne mai repezim sa judecam,gandim,atunci cand auzim prorocie,vorbiri in alte limbi, semne, minunii, vindecarii, manifestari ale DUhului Sfant,si sa le atribuim ca fiind de la satana.
Asa cum scrie in Evrei 3 si 4 ,sa nu mai ne impietrim inima cand auzim glasul Domnului si vedem lucrarile Duhului Sfant,caci altadata vom vrea sa le mai vedem si nu vom mai avea parte de ele,poate niciodata de cele mai multe ori.

Faptele Apostolilor 16.

13. In ziua Sabatului am iesit afara pe poarta cetatii, langa un rau, unde credeam ca se afla un loc de rugaciune. Am sezut jos si am vorbit femeilor care erau adunate laolalta.
16. Pe cand ne duceam la locul de rugaciune, ne-a iesit inainte o roaba care avea un duh de ghicire. Prin ghicire, ea aducea mult castig stapanilor ei.
17. Roaba aceasta s-a luat dupa Pavel si dupa noi si striga: "Oamenii acestia sunt robii Dumnezeului celui Preainalt si ei va vestesc calea mantuirii."
18. Asa a facut ea timp de mai multe zile. Pavel, necajit, s-a intors si a zis duhului: "In Numele lui Isus Hristos iti poruncesc sa iesi din ea." Si a iesit chiar in ceasul acela.

Iar despre Simon(vrajitorul) gasim scris in Faptele Apostolilor 8.
vs 6,7. Filip facea minunii si semne vadite in Numele lui Isus Hristos Domnul
9,11.Simon vrajea si uimea si el,multi ziceau ca este puterea lui Dumnezeu (vs10)
13. chiar Simon a crezut si este botezat de Filip,dar nu avea nasterea din nou si Duh.
vs 19-23 iar cand vine Petru este data pe fata :nepocainta, rautatea,gandul inimii,fierea amara,lanturile faradelegii ,ale lui Simon.

1.Prima data putem cerceta vreo descoperire,daca ne este adresata personal, si nu asa cum se facea in trecut si prezent,adica ne intereseaza ce fac altii,ce li se spune la altii, si nu ne cercetam si vedem pe noi cum suntem.
2.Trebuie sa cunoastem Scriptura si puterea lui Dumnezeu ,pentru ca sa avem descoperire clara de la Duhul Sfant, in legatura cu vreun duh strain,proroc mincinos etc ,si trebuie sa fim noi fim plini de Duhul Sfant sa putem opri lucrarea satanei,altfel provocam doar incurcaturi si neoranduiala.
Daca nu avem daruri de la Duhul Sfant nu avem cum sa deosebim lucrarile adevarate de cele false.
3.Deaceea avem nevoie de botezul cu Duh Sfant,umplerea Duhului Sfant,Roadele si Darurile Duhului Sfant.
Nu stingeti Duhul. Nu dispretuiti prorociile .Ci cercetati toate lucrurile si pastrati ce este bun.rugati-va prin Duhul Sfant,fiti plini de Duh.

Pe Calea Credintei Sfintilor nu mergi ca repetentii si corigentii ci mergi ca Sfintii ,din har in har si din putere in putere!!!!!!
Lucia
26595. Postat la 13/01/2015 11:15 - 3763z12h23m
Netzari a scris:
Doamna Lucia spune ca:
"Hula impotriva Duhului Sfant este atunci cand lucrarea Duhului
Sfant este atribuita duhurilor rele."
Dar daca un om spune la repezeala asa ceva, sau in
necunoastere deplina a lucrurilor, este hula impotriva Duhului
Sfant? Trebuie lamurit, nu trebuie lasat loc de interpretari nedorite.

Dragul meu, eu am mai scris la acest subiect, ca Dumnezeu iarta TIMPURILE DIN NESTIINTA!
Dar cand se ajunge la cunoasterea deplina a adevarului despre Duhul Sfant, se mai gusta si DARURILE CERESTI...apoi se ajunge, sa-i tagaduiasca puterea si manifestarilor Duhului Sfant le atribuie puterii intunericului, nu mai este iertare, ci huleste cu adevarat Duhul Sfant.

Netzari
26658. Postat la 16/01/2015 17:05 - 3760z6h34m
Da. Noi putem continua la nesfarsit discutia asta. Inca o data, cine este interesat de aceste lucruri, o predica buna:

https://www.youtube.com/watch?v=_dE8emB68FY

Vorbeste aici un predicator, care cu siguranta a studiat bine problema, s-a rugat mult si s-a straduit sa expuna pe larg acest subiect.

Pagina 5 din 5 << < 2 3 4 5
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164790 vizite unice Powered by PHP-Fusion