Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 9
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Comportament, Etică și Practici în cadrul Bisericii | Duhul Sfânt- Roadele și Darurile Sale
Pagina 1 din 2 1 2 >
Deconectat DRAGOSTEA:
emanolake
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
13466. Postat la 31/08/2011 16:17 - 4994z7h24m
Daca cercetam cuvintul Domnului gasim aicia niste caracteristice despre DRAGOSTE si haideti sa incercam ca la fiecare dragoste care o voi punta sa-i gasim insusirile sale:

DRAGOSTEA

1. Dragostea lui Dumnezeu:
2. Dragostea lui Isus:
3. Dragostea frateasca:
4. Dragostea desavarsita:
5. Dragostea fireasca:
6. Dragostea deci inplineste legea:
7. Dragostea este indelunga rabdatoare:
8. Dragostea este plina de bunatate:
9. Dragostea nu pizmuieste:
10. Dragostea nu se lauda:
11. Dragostea nu se umfla de mandrie:
12. Dragostea nu se poarta cuvincios:
13. Dragostea nu cauta folosul sau:
14. Dragostea nu se manie:
15. Dragostea nu se gandeste la rau:
16. Dragostea nu se bucura de nelegiure:
17. Dragostea se bucura de adevar:
18. Dragostea acopera totul:
19. Dragostea crede totul:
20. Dragostea nadajduieste totul:
21. Dragostea sufera totul:
22. Dragostea nu va pieri niciodata:

Deci incepem cu primul:
1.Dragostea lui Dumnezeu:

DEUTERONOMUL 7/8,9
8. Ci, pentru că Domnul vă iubește, pentru că a vrut să țină jurământul pe care l-a făcut părinților voștri, pentru aceea v-a scos Domnul cu mâna Lui puternică și v-a izbăvit din casa robiei, din mâna lui faraon, împăratul Egiptului.
9. Să știi, dar, că Domnul Dumnezeul tău este singurul Dumnezeu. El este un Dumnezeu credincios și Își ține legământul și îndurarea până la al miilea neam de oameni față de cei ce-L iubesc și păzesc poruncile Lui.

Fiecare membru care participa cu cateun pasaj despre Dragostea lui Dumnezeu apoi vom trece la punctul 2 care e Dragostea lui Isus, deci ca sa fie o intelegere fiecare membru sa posteze cateun pasaj dupa ce a scris altu poate posta iara, si pasajele sa fie concrete cu subiectul respectiv..
Deconectat RE: DRAGOSTEA:
deysimoni
13537. Postat la 03/09/2011 17:35 - 4991z6h6m
Interesant subiect-felicitari.
As incepe sa prezint DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU de la inceputul Bibliei, din Geneza (Facerea).
-Dumnezeu este CREATORUL NOSTRU, TATAL SI STAPANUL NOSTRU
(Gen.2.7: "Atunci, luând Domnul Dumnezeu țărână din pământ, a făcut pe om și a suflat în fața lui suflare de viață și s-a făcut omul ființă vie."smileysmiley
-La facut una din cele mai FRUMOASE FIINTE-CA EL(Gen.1.27:"Și a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat și femeie."smileysmiley
-LA OCROTIT, S-A INGRIJIT DE EL ca un parinte (Gen.2.18:"Și a zis Domnul Dumnezeu: "Nu este bine să fie omul singur; să-i facem ajutor potrivit pentru el". si Gen.3.21:"Apoi a făcut Domnul Dumnezeu lui Adam și femeii lui îmbrăcăminte de piele și i-a îmbrăcat."smileysmiley
costy
13547. Postat la 03/09/2011 21:23 - 4991z2h17m
Frumos subiect aceasta si ma bucur pentru tine frate manu ca Domnul ti-a pus pe inima acest subiect de dezbatere .

Inca de la inceput stim cu toti ca Dumnezeu este DRAGOESTE sa mergem putin in Sfanta Scriptura si gasim scris in:
1IOAN4.16 Și noi am cunoscut și am crezut dragostea pe care o are Dumnezeu față de noi. Dumnezeu este dragoste; și cine rămâne în dragoste rămâne în Dumnezeu, și Dumnezeu rămâne în el.

1IOAN 4.7 Preaiubiților, să ne iubim unii pe alții; căci dragostea este de la Dumnezeu. Și oricine iubește este născut din Dumnezeu și cunoaște pe Dumnezeu.

Romani5.5 Însă nădejdea aceasta nu înșală, pentru că dragostea lui Dumnezeu a fost turnată în inimile noastre prin Duhul Sfânt care ne-a fost dat.

Dumnezeu la iubit pe om si in Dragostea Lui cea mare fata de noi oameni ne-a dat stapanire peste tot ce exista pe pamantul acesta: animale, plante , ape etc. Dar omul sa facut rau si a uitat pe Facatorul Lui , sa dedat la pacate mari si multe alte rautati si Dumnezeu a nimicit pamantul la Potop , dar nu pe toti oameni oare de ce ? Pentru ca au existat opt suflete care sau increzut in Cel Preainalt si Domnul ia pazit de acea urgie , apoi omul din nou iara a devenit rau si sa departat de Dumnezeu si nu a mai ascultat de EL , si Dumnezeu prin Marea Lui Dragoste cu care ne iubeste a hotarat sa trimita jos pe pamant pe singurul sau Fiu ca sa se jerfeasca pentru intreaga omenire ca omul sa traiasca prin Credinta si implinind Legile si Poruncile Lui Dumnezeu sa aibe viata vesnica o Rasplata Mare . Oare aceste lucrururi nu arata ca avem un Dumnezeu Mare si Bogat in indurare dupa cum sta scris in
IOAN3.16F iindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viața veșnică.

Dumnezeu ne IUBESTE cu o Dragoste Mare , DAR si noi sa ne silim cat mai mult Sa-i rasplatim Dragostea Lui cea Mare prin ascultare si iubire .AMIN

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
Nica Schirod
13579. Postat la 05/09/2011 03:54 - 4989z19h46m
Bună dimineața și multă Pace.

Felicitări pentru subiect. Domnul să vă grăiască de bine!

Eu cred că totuș rămâne cea mai mare dovadă, despre dragostea Lui Dumnezeu:
Ioan 3: 16. 16. Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.

Isaia 45: 3. Îți voi da vistierii ascunse, bogății îngropate, ca să știi că Eu sunt Domnul care te chem pe nume, Dumnezeul lui Israel.
4. Din dragoste pentru robul Meu Iacov, și pentru Israel, alesul Meu, te-am chemat pe nume, ți-am vorbit cu bunăvoință, înainte ca tu să Mă cunoști.
5. Eu sunt Domnul, și nu mai este altul, afară de Mine nu este Dumnezeu. Eu te-am încins, înainte ca tu să Mă cunoști.

Isaia 54: 10. 10. Pot să se mute munții, pot să se clatine dealurile, dar dragostea Mea nu se va muta de la tine, și legământul Meu de pace nu se va clătina, zice Domnul, care are milă de tine."

1 Ioan 4: 8. Cine nu iubește, n-a cunoscut pe Dumnezeu; pentru că Dumnezeu este dragoste.
9. Dragostea lui Dumnezeu față de noi s-a arătat prin faptul că Dumnezeu a trimis în lume pe singurul Său Fiu, ca noi să trăim prin El.
10. Și dragostea stă nu în faptul că noi am iubit pe Dumnezeu, ci în faptul că El ne-a iubit pe noi, și a trimis pe Fiul Său ca jertfă de ispășire pentru păcatele noastre.
16. Și noi am cunoscut și am crezut dragostea pe care o are Dumnezeu față de noi. Dumnezeu este dragoste; și cine rămâne în dragoste, rămâne în Dumnezeu, și Dumnezeu rămâne în el.

Oare ce aș putea eu să zic mai mult de atât?

Multă Pace:

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
ioan olah
13604. Postat la 06/09/2011 12:46 - 4988z10h54m
Pace Tuturor !

Dragostea

Ioan.15:10
Daca paziti poruncile Mele, veti ramane in dragostea Mea, dupa cum si Eu am pazit poruncile Tatalui Meu si raman in dragostea Lui.
Rom.13:10
Dragostea nu face rau aproapelui: dragostea deci este implinirea Legii.
Rom.8:35,39
Cine ne va desparti pe noi de dragostea lui Hristos? Necazul, sau stramtorarea, sau prigonirea, sau foametea, sau lipsa de imbracaminte, sau primejdia, sau sabia?
nici inaltimea, nici adancimea, nicio alta faptura, nu vor fi in stare sa ne desparta de dragostea lui Dumnezeu care este in Isus Hristos, Domnul nostru.
1Cor.13:4
Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie,
1Tim.1:5
Tinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inima curata, dintr-un cuget bun si dintr-o credinta neprefacuta.
2Tim.2:22
Fugi de poftele tineretii si urmareste neprihanirea, credinta, dragostea, pacea, impreuna cu cei ce cheama pe Domnul dintr-o inima curata.
1Ioan.2:5
Dar cine pazeste Cuvantul Lui, in el dragostea lui Dumnezeu a ajuns desavarsita; prin aceasta stim ca suntem in El.
1Ioan.4:18
In dragoste nu este frica; ci dragostea desavarsita izgoneste frica; pentru ca frica are cu ea pedeapsa; si cine se teme n-a ajuns desavarsit in dragoste.
1 Ioan 5
1. Oricine crede ca Isus este Hristosul este nascut din Dumnezeu; si oricine iubeste pe Cel ce L-a nascut iubeste si pe cel nascut din El.
2. Cunoastem ca iubim pe copiii lui Dumnezeu prin aceea ca iubim pe Dumnezeu si pazim poruncile Lui.
3. Caci dragostea de Dumnezeu sta in pazirea poruncilor Lui. Si poruncile Lui nu sunt grele;
2Ioan.1:6
Si dragostea sta in vietuirea dupa poruncile Lui. Aceasta este porunca in care trebuie sa umblati, dupa cum ati auzit de la inceput.
Apoc.2:4
Dar ce am impotriva ta este ca ti-ai parasit dragostea dintai.

De aceea poporul Meu va cunoaște Numele Meu; de aceea va ști in ziua aceea că Eu vorbesc și zic: "Iată-Mă!" (Isa.52:6)
emanolake
13611. Postat la 06/09/2011 17:12 - 4988z6h28m
Efeseni 2/4-7
Dar Dumnezeu, care este bogat în îndurare, pentru dragostea cea mare cu care ne-a iubit, măcar că eram morți în greșelile noastre, ne-a adus la viață împreună cu Hristos (prin har sunteți mântuiți). El ne-a înviat împreună și ne-a pus să ședem împreună în locurile cerești, în Hristos Isus,ca să arate în veacurile viitoare nemărginita bogăție a harului Său, în bunătatea Lui față de noi în Hristos Isus
rachel
15591. Postat la 16/12/2011 11:48 - 4887z10h52m
Isaia 43: 1- 7
"Acum, așa vorbește Domnul, care te-a făcut, Iacove, și Cel ce te-a întocmit, Israele!" Nu te teme de nimic, căci Eu te izbăvesc, te chem pe nume: ești al Meu."
. Dacă vei trece prin ape, Eu voi fi cu tine; și râurile nu te vor îneca; dacă vei merge prin foc, nu te va arde, și flacăra nu te va aprinde.
. Căci Eu sunt Domnul, Dumnezeul tău, Sfântul lui Israel, Mântuitorul tău! Eu dau Egiptul ca preț pentru răscumpărarea ta, Etiopia și Saba în locul tău.
. De aceea, pentru că ai preț în ochii Mei, pentru că ești prețuit și te iubesc, dau oameni pentru tine, și popoare pentru viața ta.
. Nu te teme de nimic, căci Eu sunt cu tine, Eu voi aduce înapoi neamul tău de la răsărit, și te voi strânge de la apus.
. Voi zice miază noaptei: ,Dă încoace!' și miazăzilei: ,Nu opri', ci adu-Mi fiii din țările depărtate și fiicele de la marginea pământului:
. pe toți cei ce poartă Numele Meu și pe care i-am făcut spre slava Mea, pe care i-am întocmit și i-am alcătuit."

Cu Dumnezeu greutatea unui munte nu inseamna nimic; fara El, si un fulg te zdrobeste. smileysmiley
costy
15632. Postat la 17/12/2011 17:38 - 4886z5h3m
Dumnezeu este Dragoste, cine are dragostea in inima Lui iubeste pe Cel care la creat si pe aproapele lui .Iubind pe Domnul iubim si ce a poruncit EL .

2Corinteni 5.14 Căci dragostea lui Hristos ne strânge fiindcă socotim că, dacă Unul singur a murit pentru toți, toți deci au murit.

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
rachel
15918. Postat la 25/12/2011 21:13 - 4878z1h28m
Ieremia 31:3 "Domnul mi Se arată de departe: ,Te iubesc cu o iubire veșnică; de aceea îți păstrez bunătatea Mea!

Deuteronomul 7:8 Ci, pentru că Domnul vă iubește, pentru că a vrut să țină jurământul pe care l-a făcut părinților voștri, pentru aceea v-a scos Domnul cu mâna Lui puternică, și v-a izbăvit din casa robiei, din mâna Lui Faraon, împăratul Egiptului.

Ioan 16:27 Căci Tatăl însuși vă iubește, pentru că M-ați iubit, și ați crezut că am ieșit de la Dumnezeu.

Cu Dumnezeu greutatea unui munte nu inseamna nimic; fara El, si un fulg te zdrobeste. smileysmiley
costy
15939. Postat la 26/12/2011 10:32 - 4877z12h9m
Dragostea a fost de la Facerea Lumii, si este si in prezent si va fii si pana la sfarsitul lumii acesteia si nu numai dar va fii o vesnicie .Cateodata a-mi pun intrebarea oare cat de mare este Dragostea Domnului de ne suporta pe totii oamenii de pe acest Pamant in fiecare zii .

Cine pune mana pe Adevarata Dragoste a dobandit cel mai de pret lucru de pe acest Pamant .

Domnul sa ne ajute ca o farama din dragostea Lui cea mare sa o puna in inimile tuturor oamenilor de pe acest Pamant ca impreuna totii sa traim in pace si iubire unii cu altii . AMIN

Lucia
20497. Postat la 17/11/2012 18:05 - 4550z4h35m
As putea spune ca dragostea este din vesnicie, este insusi Dumnezeu, apoi aceasta dragoste si-a aratat-o prin Fiul Sau, Isus Hristos, atunci cand a spus ca a venit sa faca voia Tatalui, si asa a fost...
A suferit pentru noi, pentru pacatele noastre o moarte de cruce, a fost batjocorit, scuipat, dispretuit...si a putut spune: "Iarta-i Tata, ca nu stiu ce fac!"
Doresc sa vorbim despre dragoste...este lucrul care lipseste din inimi, din familii, din adunarile noastre...constienti ar trebui sa fim ca daca dragostea lipseste, sansele de a dobandi viata vesnica sunt nule.

Trebuie sa tinem Legea lui Dumnezeu, insa sa nu uitam ca:" Tinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o INIMA CURATA, dintr-un CUGET BUN, si dintr-o CREDINTA NEPREFACUTA."
Tinta poruncii este Dragostea...eu doresc sa discutam mai pe larg despre TINTA aceasta, dragostea nu sta in cunoasterea legii, ci in implinirea ei, si se oglindeste acest lucru in noi, daca dragostea se vede pe teren, nu sa spun ca tin si sa ma supar, sa dau inapoi atunci cand fratele ma mustra sau ma supara, sau nu este de o parere cu mine.
Doresc sa ne testam singuri, sa vedem daca inima ne este curata, cugetul bun si dragostea neprefacuta!

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Lavi
20519. Postat la 19/11/2012 06:43 - 4548z15h57m
Da! sora Lucia să ne testăm.
Am avut uneori sentimentul ca sunt mustrată in cugetul meu ,printr-o predică ,printr-o cântare ,printr-un studiu biblic ....si trăgeam o concluzie ...,,Totul este pentru mine?''...,,Eu sunt in vizor?...dar de unde stiu ei (bătrânii) să vorbească asa...?''Dar ei o făceau din dragoste fratească si nu vorbeau spre mine sau despre mine ,ci , doar eu intelegeam in sinea mea că prin vorbirea lor din cuvânt, imi făceau de cunoscut Dragostea Celui Vesnic Sfânt,care cercetează fiecare inimă in mod individual ...ca să o facă după Voia Lui in ascultare si in unitate cu celelante inimi ale alesilor Lui ,(căci fiecare la rândul lui era cercetat ,de altfel ca si mine in cugetul lui ).
Să fim toti o INIMĂ un DUH si un CUGET,urmărind TINTA ,ai carei poruncă ,este DRAGOSTEA!

Lucia
23839. Postat la 21/05/2013 15:45 - 4365z7h55m
Cred ca este necesar sa vorbim despre acest dar, roada , cum vreti sa-i spuneti, pentru ca uneori am sentimentul ca nu intelegem pe deplin acest simtamant sfant.Desi, credem ca avem dragoste, ea este departe de noi, foarte departe...Lavi spune sa fim toti o inima un duh si un cuget, urmarind tinta a carei porunca este dragostea.Cuvinte pline de esenta mantuirii, cuvinte frumos si mestesugit exprimate, insa numai o inima sensibila plina de simtaminte ceresti le poate exprima.Sa stiti ca aici putem scrie frumos, dar daca inima noastra nu este curata, cugetul nostru nu este spalat de orice gand rau, daca nu putem sa ne iubim si dusmanii, nu suntem vrednici pentru Hristos.De aceea cand incercam sa definim dragostea si ea este departe de noi, va zamisli amaraciune, asa ca Domnul sa toarne dragoste deplina in noi ca sa putem sa o revarsam si peste cei din jur.

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Lavi
23847. Postat la 24/05/2013 07:15 - 4362z16h25m
Asa este,sora Lucia.
Dragostea, poate fii revarsata ,peste toti cei care cer aceasta revarsare.
Nici un om ,care nu are in el dragoste, nu poate vorbii despre acest sentiment,pentru ca, acest dar, este un sentiment aparte si scrie despre sentimentul aceasta in:1 Ioan 3:16 Noi am cunoscut dragostea Lui prin aceea că El Și-a dat viața pentru noi; și noi deci trebuie să ne dăm viața pentru frați.
Cum intelegem acesta dragoste pana la moarte?
Aici, este marea intrebare ,putem vorbii frumos despre acest dar minunat dar,.....cum ramane cu: ,,Si noi deci,trebuie sa ne dam viata pentru frati''?
Ce intelegem prin acest TREBUIE?
Acela, despre care a fost scris in sulul cartii a implinit tocmai aceasta dragoste pe care o avea pentru fratii lui,dandu-si VIATA !
In aceasta ,consta adevarata dragoste fratilor, nu in vorbe cii in fapte,dupa cum ne-a fost aratat!

fullban10
23849. Postat la 24/05/2013 14:10 - 4362z9h30m
Vorbe, vorbe, vorbe. Meșteșugite vorbe. Unde-i dragostea? Dovediți-o prin fapte.
Într-o zi în casa mea....................................
Asta e dragostea, scumpele mele surori, trăită, nu etalată.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Lavi
23850. Postat la 24/05/2013 14:56 - 4362z8h44m
Sora ,Vali ...o persoana care are dragoste ,in primul rand, trebuie sa o arate la cei apropiati din casa ,adunare si apoi in societate fata de toti oamenii.
De ce ti se pare ca am etalat vorbe meșteșugite?
Pentru ...ca, din fiecare punct de vedere, al meu al Luciei si al tau ,putem descoperii ce este aceasta DRAGOSTE prin fapte ,dar si prin credinta,draga sora.
Mantuitorul si-a dovedit dragostea lui dandu-si viata.
Cati dintre noi ,,care traim vremuri moderne'' am face ce a facut El?
Eu inteleg porunca ,,sa-l iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti'',pai' eu pot sa ma uit la acel ,,aproape ''in ochi ,daca in inima mea il urasc?
Sau, pot sa-i urez ,bun venit in casa mea ,daca eu nu-l pot suporta?
Si cate exemple ar mai fii legata de o dragoste sfanta ,curata ,fara prefacatorie....pe acestea trebuie sa le descoperim in noi,si apoi la restul...nu?
Am sa-ti explic si cu privire la ,,Intr-o zi in casa mea...'' ,dar cu alta ocazie.

fullban10
23851. Postat la 24/05/2013 16:48 - 4362z6h53m
Eu inteleg porunca ,,sa-l iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti'',pai' eu pot sa ma uit la acel ,,aproape ''in ochi ,daca in inima mea il urasc?

Și-atunci ? Cum înțelegi porunca dacă urăști, dacă nu suporți? Nu e logică în ce ai scris. Te învârți în cerc. Nimic clar nimic explicit.
Te-ai supărat că am scris : vorbe, vorbe, vorbe? Citește ce ai scris și spune-mi ce sunt? Nu doar vorbe?

Pentru ...ca, din fiecare punct de vedere, al meu al Luciei si al tau ,putem descoperii ce este aceasta DRAGOSTE prin fapte ,dar si prin credinta,draga sora.
Mantuitorul si-a dovedit dragostea lui dandu-si viata

Puncte de vedere? Măcar eu am dat un exemplu, care a fost primit...cum a fost primit.smiley Acestea au fost punctele de vedere.
Dragostea după voi era să fi ținut evanghelizare, să-i fi alungat din casa mea că au făcut mâncare în Sabat și să-i pun cu fața la perete pe coji de nuci.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Lavi
23854. Postat la 24/05/2013 17:00 - 4362z6h40m
Scumpa mea Vali......o sa ma duc la meditatii sa iti dau cateva exemple acolo...bine?

Lavi
23929. Postat la 29/05/2013 20:42 - 4357z2h59m
Lavi a scris:
Si cate exemple ar mai fii legata de o dragoste sfanta ,curata ,fara prefacatorie....pe acestea trebuie sa le descoperim in noi,si apoi la restul...nu?
Am sa-ti explic si cu privire la ,,Intr-o zi in casa mea...'' ,dar cu alta ocazie.

Atunci cand ii urezi unei persoane ,,bun venit in casa mea'',aceasta tii se reflecta pe fata,pe chip,pe buze'',deci...ai inteles sora Vali?
Pentru ca se pare, ca nu ai inteles ,sau nu m-am exprimat eu ,prea exact?
Posibil.
Sau de exemplu ,iti propui( pur si simplu sa nu gandesti in inima ta rau despre o persoana)...gandul mereu vine,ai dorii sa fugi departe de acel gand,dar gandul nu-ti da pace,pana nu te face sa gandesti rau despre aceea persoana ( care poate te-a cam suparat)...nu ti s-a intamplat nici o data?
Ei'asta numesc eu lupta cu mine insumi,si caut din rasputeri sa lupt pentru a nu gandii rau despre cineva in inima mea,pentru ca sunt convinsa ca ma voi intalnii cu aceea persoana si sincer, cum o mai privesc in ochi?
Asa ,ca, ma lupt, lupta cea buna, ca sa pot fi invingatoare si sa nu mai gandesc ca aceea persoana ,ar avea ceva cu mine,imi indepartez acel gand,gandundu-ma la ceva frumos si constructiv.
Acum ,sper ca ai inteles,cam ce am vrut sa-ti spun mai sus.

Lucia
23932. Postat la 29/05/2013 22:11 - 4357z1h29m
Dragostea sfanta iti intinde bratele, dar nu te obliga sa stai cuprins in ea. Te cheama, dar nu te obliga sa-I raspunzi.
Te ridica, dar nu te obliga sa ramai in picioare.
Te saruta, dar nu te obliga sa raspunzi la fel.
Te mangaie, dar nu te obliga sa-I multumesti pentru acest lucru.
Te mustra, dar nu te obliga sa vezi ca in ea sta doar binele.
Iti arata adevarul, dar nu te obliga sa-L urmezi.
Daca nu esti de acord cu ea (dragostea), rabda in tacere sperand ca intr-o zi o vei accepta ca tovaras de drum.

Pagina 1 din 2 1 2 >
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164406 vizite unice Powered by PHP-Fusion