Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 8
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Comportament, Etică și Practici în cadrul Bisericii | Barba... principiu de credință?
Pagina 13 din 17 << < 10 11 12 13 14 15 16 > >>
Deconectat RE: Barba
Lica
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
15419. Postat la 03/12/2011 13:34 - 4900z9h26m
Orice argumente am aduce adevărul este că Biblia conține doar argumente pro-barbă...ba chiar vorbește negativ despre lipsa ei. Deci lucrurile le complicăm noi și nu biblia cel puțin la acest aspect!

Psalmii 133:2 Este ca untdelemnul de preț, care, turnat pe capul lui, se pogoară pe barbă, pe barba lui Aaron, se pogoară pe marginea veșmintelor lui.

2 Samuel 10:5 David, înștiințat de lucrul acesta, a trimis niște oameni înaintea lor, căci oamenii aceia erau foarte batjocoriți; și împăratul a spus să le spună: "Rămâneți la Ierihon până vă va crește barba, și pe urmă să vă întoarceți."

Leviticul 19:27 Să nu vă tăiați rotund colțurile părului, și să nu-ți razi colțurile bărbii.

Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
Lucia
15420. Postat la 03/12/2011 15:14 - 4900z7h47m
Poate pe unii va va face sa zambiti la ce o sa scriu in continuare, insa cred ca daca barba ar fi un DEFECT-PEDEAPSA pt neascultarea noastra, ar fi trebuit si noua femeilor sa ne creasca, sau mai intai noua, caci noi primele am cazut in acest pacat.Ce ziceti?

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Nica Schirod
15421. Postat la 03/12/2011 19:03 - 4900z3h58m
Și în întrebările care îmi umblă prin minte, tot de Pace multă este nevoie.

Am analizat cu atenție Ezechelul și am găsit specificat precis "față de om", sigur fiind inspirat de ce a scris sora Lucia mai sus, după ce am zâmbit, m-am găndit că normal ar fi fost ca vouă femeilor trebuia să vă crească barbă (păr pe obraz) și dacă și voi ați avea barbă, cum ar fi trebuit să zică Ezechel că a văzut, când a scris versetul acesta?

Ezechel 1: 10. Cât despre chipul fețelor lor era așa: înainte, toate aveau o față de om; la dreapta lor, toate patru aveau câte o față de leu, la stânga lor, toate patru aveau câte o față de bou, iar înapoi, toate patru aveau câte o față de vultur.

Sigur poate vi se pare că la întrebările mele este cam greu de răspuns, ce să fac, astea sunt împrejurările, iată mai o întrebare interesantă; ce ziceți voi, când cei doi ucenici mergeau spre Emaus, după ce străinul miraculos acceptase să, meargă cu cei doi, să înnopteze împreună, avea barbă, sau nu avea?

Iată două întrebări la care aștept răspuns de la susținătorii briciului și nu numai.

Dar cu multă Pace.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
emylas
15423. Postat la 03/12/2011 20:07 - 4900z2h54m
In viziunea lui Ezechiel,nu ati dat nici o revelatie in privinta pro-barba.Profetul spune exact ce a vazut,fete de oameni.In viziunea noastra,sau a dumneavoastra,fete de oameni,cu barba.Nui nici o problema,atat cat si rasa de oameni negrii,pentru ei Isus a fost negru.In privinta celor doi ucenici,spre Emaus,nu avem nici o descoperire in sensul acesta,dar ma gandesc ca fiind evrei,garantat aveau barbi.Nu am inteles care a fost,invatatura din acestea doua,exemple amintite.In rest,fiti pe pace,Dumnezeu iubeste si pe unul si pe altul.Si as mai adauga ceva.Personal,eu cred ca greutatea pacatului,a fost a lui Adam,si nu a Evei,care era un vas mai slab.Dar fiti fara grija,ca atat omul cat si femeia,amandoura au avut de purtat efectele pacatului.

Crede,roaga-te si lucreaza!
Nica Schirod
15424. Postat la 03/12/2011 20:55 - 4900z2h6m
Ce bine ar fi să fie Pace.

Văd că trebuie să mă explic ce învățătură este în cele două exemple;
1. - În Ezechel zice; fețe de oameni, nu zice de femei, cum a cunoscut?
2. - Nu am întrebat dacă cei doi au bărbi, am întrebat dacă Domnul Hristos după înviere avea sau nu avea barbă, căci odată înviat, nu mai avea un trup asemănător cu păcatul, cum s-a spus mai sus.

Încă un lucru pe care eu nu l-am mai auzit în viața mea, că Isus a fost negru.
Să știți că eu nu cu dușmănie fac această vorbire. Nu cred în evoloție, cred în creație, și nu cred că prin asta deranjez pe cineva.

Sper că până la urmă o să fie Pace.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

emylas
15425. Postat la 03/12/2011 21:32 - 4900z1h28m
Cum a cunoscut Ezechiel,ca felele erau de oameni si nu de femei?Evident,dupa barbile lor.Dar tot nu e relevant aceast,exemplu,intru sustinerea acestui punct.Cine a spus ca inainte de inviere,Isus avea un trup,si dupa alt trup?Este Scripturistic?Si daca atunci cand a luat trup uman,a luat si barba,dar ce te face sa crezi,ca dupa inviere,nu o mai avea?Si ce te face sa afirmi,ca inainte de rastignire Isus avea un trup,mai putin pur,ca dupa inviere?De ce Ioan,in Apocalipsa,cand IL descrie pe Isus,nu aminteste si de barba Sa?

costy
15427. Postat la 03/12/2011 21:38 - 4900z1h22m
Inca un lucru am observat de cand am inceput sa-mi las barba sa creasca , oameni de langa noi se uita la noi ca la niste ciudatenii de pe pamant , parca acum am esit din mijlocul padurii si am venit intre eii, scriind aceste randuri a-mi aduc aminte de invataturile Mantuitorului :

Apocalipsa 2. 3 Știu că ai răbdare, că ai suferit din pricina Numelui Meu și că n-ai obosit.

Matei 10. 22 Veți fi urâți de toți, din pricina Numelui Meu; dar cine va răbda până la sfârșit va fi mântuit.

Crede-ti ca se potrivesc aceste doua versete cu acest subiect ?

In rugaciunile noastre spunem Domne prelucreaza-ne inima dupa Sfanta Voia Ta , si intradevar multumim Domnului caci minunate sunt Lucrarile Sale . AMIN

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
Nica Schirod
15428. Postat la 03/12/2011 22:04 - 4900z0h57m
Tot Pace și încă multă.

Da, ai dreptate, cine a zis că Isus înainte de moarte avea un trup, iar după moarte alt trup, poate nu a zis nimeni și mi s-a părut numai mie, dar uite de ce am zis așa, uite ce am găsit scris mai sus:

emylas a scris; 15183. Postat la 22/11/2011 21:34 - 11z2h6m
Eu ma intreb,oare cate lucruri defectuoase a putut observa Adam,ivinduse in viata sa dupa pacat?E adevarat,ca e foarte greu sa va ganditi la aceasta varianta,dar e mult prea posibil sa fie exact asa. Spuneati ca Domnul Isus a avut barba,da dar aceasta sa facut doar pentru ca El a luat trupul pacatului,asa cum e era el atunci

Eu am întrebat puțin mai sus: 2. - Nu am întrebat dacă cei doi au bărbi, am întrebat dacă Domnul Hristos după înviere avea sau nu avea barbă, căci odată înviat, nu mai avea un trup asemănător cu păcatul, cum s-a spus mai sus.

emylas a scris a doua oară: 15425. Postat la 03/12/2011 23:32 - 12m. Si ce te face sa afirmi,ca inainte de rastignire Isus avea un trup,mai putin pur,ca dupa inviere?De ce Ioan,in Apocalipsa,cand IL descrie pe Isus,nu aminteste si de barba Sa?

Te rog frumos, poate cunoști , cine a scris , și zimi și mie ce să mai înțeleg.
Dar tot Pace să fie, ........ .

emylas
15429. Postat la 04/12/2011 06:35 - 4899z16h26m
Ce oare nu se intelege,eu nu ma contrazic.In privinta Domnului Isus,mosu nica a scris "caci o data inviat,nu mai avea un trup asemanator cu pacatul",ce se poate intelege din aceasta invatatura,oarecum misterioasa?Nu eu,am afirmat ca Isus a fost negru,ci un negru a fost intrebat odata,cum il vede el pe Isus,si a raspuns,"Il vad ca si mine,negru".Sunt negrii,indreptatiti sa creada ca asa arata Dumnezeu?Sunt.Asa cred si cei care poarta barba,in zilele noastre.Cum spunea un frate mai sus,ca lumea ai priveste ciudat.Mi se pare normal,cand un lucru nu e la moda,sa se intample asta.Dar,in final,oare acesta sa fie chipul lui Dumnezeu?

costy
15430. Postat la 04/12/2011 08:28 - 4899z14h32m
Frate emil depinde ce moda alegem a oamenilor sau a Celui Preainalt , caci lucrurile lumesti si la moda placute oamenilor nu place Tatalui nostru Ceresc ,desprindete putin de oameni si fii placut Celui care te-a Creat si apoi ai sa vz ce vor spune oameni si atunci vei sti ca esti pe Calea cea buna , cand toti te vor indeparta si vor vorbi despre tine lucruri neadevarate, cine stie poate cei din familia ta te vor privii cu altii ochii . Dar sa nu uitam avem sus in Cer pe Domnul Vietii care nu ne lasa si ne iubeste cu o Dragoste Nemarginita .

Frate Nica bun exemplu cu cei 2 ucenici de la Emaus , oare cand le-a deschis Domnul ochii ce au vazut ? Au vazut pe Domnul Vietii asa cum a fost ,asa cum este si asa cum va fii o vesnicie Binecuvintat Sa-i fie Numele in veci de veci .AMIN

P.S- Ca daca il vedeau pe Domnul in alfel ramaneau tare uimiti .Sper ca ati inteles ce am vrut sa spun referitor la acest subiectsmiley

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
gershom
15441. Postat la 04/12/2011 14:25 - 4899z8h36m
Emylas a scris:
Imi puteti aduce un argument,ca Adam inainte de caderea in pacat,ai crestea par pe fata?Si daca barba la barbati,nu a inceput sa creasca de cand omul a cazut in pacat?

Frate Emylas, Domnul să te alduiască/binecuvinteze smiley Așa cum a răspuns și un alt frate la postarea ta, nici eu nu am mai auzit de așa ceva - căci barba a început să crească la bărbat după ce a căzut în păcat. Și ca să folosesc tot felul tău de analogie/argumentare menționat mai sus, tu, poți aduce argument (biblic bineînțeles) căci lui Adam i-a crescut păr pe față numai după ce a păcătuit?
Aș fi curios să știu, această afirmație este una personală sau este vreo învățătura de undeva?

Sunt multe locuri in Biblie unde este menționată barba. Și cu toate căci Biblia menționează interdicție împotriva rasului bărbii numai la preoți, sunt destule pasaje care indică purtarea bărbii și la oamenii de rând (deci nu preoți).

Emylas a mai scris:
Spuneati ca Domnul Isus a avut barba,da dar aceasta sa facut doar pentru ca El a luat trupul pacatului,asa cum e era el atunci,dar El find fara pacat

Și această afirmație cum că Isus ar fi avut barbă numai din cauza luării păcatului asupra lui, este iarăși una cu semnul întrebării.
După afirmația aceasta, atunci noi ar trebui să ne radem barba ca să arătăm căci noi nu mai suntem sub păcat, sau cum? Sunt puțin în ceață (vorba unui frate). Fă-mă să înțeleg. Deci Isus, Fiul lui Dumnezeu a purtat barbă, iar noi acuma...Păi și noi avem de-a face cu păcatul în fiecare zi, și chiar cădem în păcat. Atunci cum e?

Hai mai bine să lăsăm cuvântul lui Dumnezeu așa cum este scris. Iar dacă nu am ajuns la concluzia căci barba trebuie purtată, asta-i altceva, (nefiind un lucru prea clar sau bine definit/poruncit in Biblie pentru oamenii de rând), dar ca să spunem căci omului i-a crescut barba numai după ce a căzut în păcat, ...și că Isus a purtat barbă din cauză că a luat păcatul asupra lui...hai să fim serioși.

Doamne, ajută-ne să studiem cuvântul Tău, să-l înțelegem și să-l împlinim.

Căutați pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemați-L, câtă vreme este aproape - Isaia 55:6
emylas
15444. Postat la 04/12/2011 16:11 - 4899z6h49m
Eu nu am un argument,asupra faptului ca,lui Adam ia crescut barba dupa caderea in pacat.Ci doar am spus'o asa,dupa ce fratii care o poarta,spun ca asa e chipul lui Dumnezeu intregit.Iar eu am spus,de unde stim,ca Adam avea,barba inainte,sau nu avea,si daca nu care cumva barba ia crescut,ca un defect fizic,in urma calcarii Legii.Acum,as dorii sa mai pun o alta problema.Dumnezeu face pe om dupa chipul si asemanarea Lor.Omul iese din mana Creatorului o copie fidela a Sa.Dar interesant este faptul ca si femeia este tot o copie fidela a Sa,sau ma insel?Ori imi puteti zice,Nu femeia,a fost facuta dupa barbat,dupa chipul lui?Si barbatu al carui chip poarta?Si daca,barbatul cu barba lui,intregeste chipul lui Dumnezeu,ma intreb femeia,al carui chip intregeste?Veti spune,al barbatului!Si de ce nu poarta barba?Pentru ca,judecand dupa caderea in pacat,barba ia crescut fizic in mod natural,si un hormon de gen masculin face sa creasca,iar la femeie,lipsa acestui hormon masculin,face sa nui creasca.Asa dar,ramane intrebarea,daca barba,ia crescut lui Adam,in mod natural dupa pacat,avem dovada ca ia crescut tot atat de natural si inainte de neascultare?

Aurelc
15455. Postat la 05/12/2011 12:09 - 4898z10h52m
emylas a scris:Dumnezeu face pe om dupa chipul si asemanarea Lor.Omul iese din mana Creatorului o copie fidela a Sa.Dar interesant este faptul ca si femeia este tot o copie fidela a Sa,sau ma insel?Ori imi puteti zice,Nu femeia,a fost facuta dupa barbat,dupa chipul lui?Si barbatu al carui chip poarta?Si daca,barbatul cu barba lui,intregeste chipul lui Dumnezeu,ma intreb femeia,al carui chip intregeste?Veti spune,al barbatului!Si de ce nu poarta barba?

Frățioare... hai să nu confundăm păsările cerului cu avioanele doar pentru faptul că ambele zboară prin aer...
- Omul a fost făcut după chipul și asemănarea lui Dumnezeu Gen. 1:26 ( și aici ar fi foarte multe de spus dar nu e locul la acest subiect);
- Femeia a fost luată din bărbat și făcută să fie un ajutor potrivit pentru om - Gen. 2:18, 23.

Desigur că fiecare om are voie să-și pună tot felul de întrebări și uneori să le facă și publice dar consider că nu orice întrebare ce ne-o punem e bună.
Oricum, sper că ești deacord cu mine că nu barba este unica diferență dintre bărbat și femeie... Barba e una dintre multele diferențe și o lăsăm la locul ei ca și pe celelalte diferențe. Mai sunt oameni cu totul stricați la minte care vor și parțial reușesc să fie transformați prin operații în femei sau invers dar astea sunt niște urâciuni cu care nu cred că merită să ne pierdem timpul pentru a le discuta. Și nici la astea nu le e locul aici la acest subiect. Le-am amintit doar ca exemplu dintre multele diferențe între bărbați și femei înafară de barbă.

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
emylas
15466. Postat la 06/12/2011 19:48 - 4897z3h13m
Nu stiu unde am confundat,avioanele cu pasarile,dar in fine,acest subiect,pe care oricum il tratez ca atare,nu ca pe un principiu,ma cam oboseste in zadar.Pentru mine Iosif,in Egipt,ramane un bun exemplu.Dumnezeu este cu el,inainte dar tot in acelasi fel ba mai mult dupa,ce sa barbierit,pentru a merge inaintea lui Faraon.Asa dar,si tu care o porti,si eu care o rad,sunt tot la fel de binecuvantat ca si tine.Sa nu ai pretentia ca,ca faci mai mult decat mine,prin faptul ca o porti.Nu pierd nimic eu,nu castigi nimic tu.Sa fiti binecuvantati.

Lucia
15467. Postat la 06/12/2011 20:03 - 4897z2h58m
Postarea fratelui Ovidiu este destul de clara...banui ca te oboseste acest subiect pentru ca nu ai argumente biblice.Iosif a fost intemnitat, deci... barbatii acum sunt ,,liberi" sa aleaga.

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
emanolake
15499. Postat la 09/12/2011 14:16 - 4894z8h45m
Emylas Domnul sa te binecuvinteze, insa nu trebuie sa te iei pe un subiect daca iosif si-a dat barba jos acuma merem si noi pe principiul acesta sa nu ne inselam ca daca te-ai adinci mai concret la iosif in alte scrieri zice ca l-au ras pe el si a fost obligat nu ca sa ras el ca a vrut el, iar daca zici ca nu pierzi nimica sau nu castigi nimica te inseli dragul meu ca daca ai duhul Domnului in tine castigi tot timpul si sti ce castigi viata vesnica ca asculti de Domnul si asa nai sa pierzi niciodata....apropo daca vrei sa sti noi tot timpul sintem in pierzare dar nu ne dam seama ne credem perfecti si ca detinem controlu in cunoasterea adevarului pe cind uni nici nu stiu cei adevarul....smiley

Un lucru cer de la Domnul și-l doresc fierbinte: aș vrea să locuiesc toată viața mea în Casa Domnului, ca să privesc frumusețea Domnului și să mă minunez de templul Lui.
emylas
15504. Postat la 10/12/2011 06:00 - 4893z17h1m
Eu nu am argumente impotriva,dar ma intreb,oare cat de clar spune sa se poarte.Si dintotdeauna,acolo unde vreun verset din Scriptura,ar fi lansat si o alta varianta decat pe cea pe care o sustinem noi,am apelat la alte scrieri,doar sa aratam ca e gresita traducerea cutare.Nu ma indoiesc,ca se putea intampla,sal fi ras pe Iosif,alti decat din vointa lui,dar unde mai scrie ca sar fi impotrivit,sau ca ar fi inceput sa spuna,Nu pot sa ma rad,pentru ca stric chipul lui Dumnezeu!.Daca a fost sau nu obligat sa se rada,nu mai are importanta.Important este ca el,inainte de a fi aruncat in inchisoare,el mai fusese in prezenta lui faraon,printre oamenii lui,asa ca stia cum sa se prezinte inaintea lui.Deci e probabil sa fi ales singur sa se barbiereasca,doar ca nu a facuto cu mana lui,ci frizeri de la palat,e simplu nu?Si altceva.Bine a fost ras,nu stim de ce nu sa impotrivit,dar ceea ce ma intereseaza este,daca Iosif,sa mai ras si dupa aceea,pentru ca dupa un scurt timp a fost pus ca prim Ministru al Egiptului.Cu siguranta a continuat sa se rada,pentru ca si functia ce o detinea,ai cerea aceasta.Deci,in concluzie,Iosif a continuat,garantat,sa se rada,datorita pozitiei lui in stat.Dumnezeu nu la mustrat niciodata,nici nu ia atras atentia asupra barbii,nici nu ia spus,ca indiferent de pozitia pe care o ocupi,tu ramai la principiu,pentru ca barba nu este un principiu,si totusi Dumnezeu a fost cu el,mai mult decat cu tine care o porti,si decat cu mine care o rad.Asa ras cum era Iosif,el a fost mai credincios,decat pioseniile noastre de azi,care sunt numai de fatada,si ganditiva, cand vreodata,vei egala credinta si valoarea lui Iosif,tu care nu strici chipul lui Dumnezeu,cu a lui Iosif care o strica?De aici inteleg,ca credinciosia,nu sta in purtarea barbi,care nare nici o valoare,doar daca esti un om spoit doar pe dinafara,ci supunerea,ascultarea de Lege.Nu in barba sta puterea,nici binecuvantarea,nici iertarea,nici primirea,ci intro inima dupa voia Lui.Cand vei avea o inima dupa voia Lui,vei vedea ca nu vei mai pune pret pe exterior,deoarece va fi modelat de interior,asa ca viata lui Iosif.El,desi barbierit,a fost unul dintre cei mai dragi copii ai lui Dumnezeu.Iosif ramane,bunul meu exemplu,in purtarea sau nu a barbi,si totusi cu un succes extraordinar in viata,ca persoana fizica si juridica,dar si spirituala. Cu respect!

Lucia
15513. Postat la 11/12/2011 14:03 - 4892z8h58m
Frate drag, ai spus un mare adevar...,,daca vei avea o inima dupa voia lui Dumnezeu vei fi modelat din interior catre exterior"
Acum te rog sa-mi raspunzi cu toata sinceritatea:
Crezi ca Iosif daca ar fi fost pus in situatia sa aleaga, nu ar fi ales sa tina si barba?
El era intradevar prim-ministru...era un om deosebit , insa ca toti cei care au ajuns robi in Egipt, nu au mai respectat sabate,sarbatori...
Noi vorbim de oameni liberi...acum cand inima dupa voia Lui te face sa ai chipul lui Hristos si in exterior, tu, ce faci, te intorci de buna voie in Egipt?

Nica Schirod
15517. Postat la 12/12/2011 08:24 - 4891z14h36m
Și totu-și multă Pace.

Scumpii mei, nu demult, când se vorbea despre norul acel de praf de la un vulcan și se făcea mare zai, că pe unde trece radiază. Un mare academician era adus pe la televizor, ca să liniștească populația, și el printre altele zicea cam așa: Cel ce la făcut pe om, la înzestrat pe om cu tot arsenalul de luptă împotriva a tot ce este dăunător pentru om, chiar și norii radio-activi.

Și mai zicea: Omul are în nas niște peri, care i se pare că îl deranjează șii taie regulat perișorii aceia cu forficuța, el nu știe că acei peri din nas sunt puși intențuionat de cel ce l-a făcut pe om cu un scop, să-l protejeze.
Eu nu sunt deacord să se facă atâta tam, tam, pentru barbă, nu cred că are vreun rost să ne lovim, să ne împungem, să ne miștocărim, să zicem și mai apoi să întrebăm; da cine o zis, dacă vă veți uita mai sus la cele zise, veți vedea că am dreptate.

Acuma voi posta un verset, care sigur că împrejurarea în care a fost zise acele vorbe, era alta, nu despre barbă, dar eu cred că se potrivesc exact și aici, conspectați ce câte-va ori acel verset și apoi am să vă spun cam ce ar trebui să zică acei ce nu pot suferii nici să audă că barba este și ea opera Lui Dumnezeu. Iată versetul: Faptele apostolilor 5:39. dar dacă este de la Dumnezeu, n-o veți putea nimici. Să nu vă pomeniți că luptați împotriva lui Dumnezeu."

Împotrivitorii cred că ar fi mai înțelept să zică cam așa: Iov 40:4. "Iată, eu sunt prea mic; ce să-Ți răspund? Îmi pun mâna la gură.

Sper că de acum încolo să începem să urmărim Pacea Domnului Isus.

russtefan78
15708. Postat la 19/12/2011 21:48 - 4884z1h12m
Eu amvazut marocani si negri care poarta barba din respect pentru Dumnezeu si char se descalta cand intra in casa de rugacine iar imbracamintea lor este dintr-o singura bucata si acopera in totalitate corpul.
Astfel noi suntem mult departe de ei ... nu?

Aduți aminte de ziua a șaptea ca să o sfințești ...
Pagina 13 din 17 << < 10 11 12 13 14 15 16 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164541 vizite unice Powered by PHP-Fusion