Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 8
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Comportament, Etică și Practici în cadrul Bisericii | Baticul...principiu de credință?
Pagina 13 din 14 << < 10 11 12 13 14 >
Deconectat RE: Baticul pe capul părții feminine
vasinepos
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
16887. Postat la 12/02/2012 17:06 - 4829z6h24m
La Rebra, în adunarea Adventistă, este fretele Muti Onisim, om după inima Domnului și prin Duhul Sfânt mustră cu toată puterea ori de câte ori vede în adunare lucruri necuvincioase, cu privire la nepurtarea baticului în special.
Astfel atât surorile tinere cât și cele măritate poartă batic în adunarea după cum este scris în 1 Corinteni 11:13, întrebând retoric "Judecați voi singuri: este cuviincios ca o femeie să se roage lui Dumnezeu dezvelită?".

Toate poruncile Lui au fost înaintea mea, și nu m-am depărtat de la legile Lui - Ps 18:22
costy
16891. Postat la 12/02/2012 17:41 - 4829z5h48m
Toata lauda pentru acest frate din adunarea adventista din rebra , defapt aceasta atitudine trebuie sa o avem cu totii , sa lovim in pacat cat putem de tare fara mila , ca doar asa vom ajunge desavarsiti . Sa nu uitam trebuie sa mustram pe totii cei ce traiesc in neoranduiala chiar si pe cei din casa noastra ,
cel rau deabea asteapta o mica portita sa intre in inima noastra si apoi se vor vedea rezultatele .
Sincer vorbind ma bucur pentru acesti oameni fermii si credinciosi Domnului , care asi pazesc turma cu multa grija .
Desi in ziua de azii multor crestini pocaitii nu le mai place sa le atragi atentia ca fac ce nu este bine si atunci stiti ce se intampla :
2 Timotei 4. 3 Căci va veni vremea când oamenii nu vor putea să sufere învățătura sănătoasă; ci îi vor gâdila urechile să audă lucruri plăcute și își vor da învățători după poftele lor.

In incheiere ce este mai frumos si placut decat sa vezi o familie Crestina Pocaita in care el barbatul (fratele) sa poarte Barba si ea sotia (sora) sa poarte Batic .

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
firo
16907. Postat la 13/02/2012 16:02 - 4828z7h28m
In legatura cu ce a scris fratele Vasi de la Nepos...... intamplator Muti Onisim e bunicul meu.
Acum vorbind de batic, daca o fata poarta batic pentru ca este obligata de cineva, mai bine sa nu-l mai poarte. Lucrul acesta trebuie sa-l faca din convingere. In Biserica Adventista din Rebra, se respecta ceea ce spune Biblia, nu ca ni s-ar impune lucrul acesta, ci pentru ca asa sta scris.
Lucia
16908. Postat la 13/02/2012 18:48 - 4828z4h42m
Vedeti voi dragii mei, uneori aceste lucruri nu ne fac pe noi sambatarii sa ne punem un semn de intrebare?
Convingerea dupa cum spune si firo vine in urma auzirii (citirii) Cvantului...apoi pus in practica devine o Epistola traita si vazuta de toti oamenii.

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Ioan
17007. Postat la 19/02/2012 15:19 - 4822z8h11m
Nelutu... da, e adevărat ce ai zis, e cu totul altă biserică, nu există nici o asemănare. ,,Întâmplător,, tu te afli lângă biserică, nu biserica lângă tine, nu erai tu născut când exista Biserica Adventistă din Rebra. Dacă nu știi un lucru sigur, ar fi mai bine să îți vezi de treabă, să te documentezi înainte de a scrie asemenea aberații...mai cercetează și nu mai scrie toate ideile care îți trec prin cap. Multă sănătate la toți...
lnedelea
17013. Postat la 19/02/2012 17:34 - 4822z5h55m
Iubite frate Ioan, mulțumim pentru explicații.

firo a scris:
Acum vorbind de batic, daca o fata poarta batic pentru ca este obligata de cineva, mai bine sa nu-l mai poarte. Lucrul acesta trebuie sa-l faca din convingere. In Biserica Adventista din Rebra, se respecta ceea ce spune Biblia, nu ca ni s-ar impune lucrul acesta, ci pentru ca asa sta scris.

Este bucurie mare să auzi că surorile adventiste poartă batic după cum este scris, din convingere. Bucuria și mai mare este să azui că aceasta s-a întâmplat dintotdeauna și la Biserica Adventistă din Rebra, BN!
Domnul să facă să înțeleagă toate celealte grupări religioase care nu au ajuns încă la această convingere de a respecta Cuvântul în privința baticului!

"Dacă crede cineva că știe ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască" - 1 Cor 8:2
dumitruvartolomei
17075. Postat la 23/02/2012 21:18 - 4818z2h12m
Aveți perfectă drepptate. Văd aprecierile și teoria sît bune în privința baticului dar nu se practică din dragoste cum fac surorile adventiste din Rebra.

Lăudat să fie Domnul!
Nelutu
17112. Postat la 26/02/2012 15:58 - 4815z7h31m
Eu nu am dorit nu voi dori vreodata sa aduc in discutie ceea ce nu stiu sau nu vad...Ca sa ma fac inteles sora Firo,si frate Ioan ca ne cunoastem si locuim in aceeasi zona,eu am raspuns la ceea ce a postat 'Davidandreea2000". Si imi asum cele spuse. Poate acum lucrurile sau schimbat,in privinta baticului,dar nu stiu. Va respect mult voi care stati mai sus de mine pentru ca voi chiar tineti cu sfintenie poruncile.

Frate Ioan,afirmatia ca biserica era acolo dinainte de mine e cat se poate de adevarata mai putin ca intamplator stau langa biserica. Poate nu stii dar casa in care locuiesc era de dinainte de a lua fiinta biserica adventista..Deci ea e langa mine nu eu langa ea...si sa fiu sincer imi place...Daca v-au suparat cele spuse imi cer iertare

Pazeste-ma ca lumina ochiului ,ocroteste-ma la umbra aripilor Tale..!
Moderator7
17119. Postat la 26/02/2012 19:30 - 4815z3h59m
Nelutu si Ioan, postarile voastre 17112 si 17007 incalca regulamentul si reprezinta off topic.
Va rog, nu mai continuati aceasta discutie ci reveniti la subiect, altfel urmatoarele postari de acest gen vor fi sterse.
Puteti continua discutiile personale la Chat in limita bunului simt

Multumesc pentru intelegere!

Moderator
vasinepos
17319. Postat la 10/03/2012 07:35 - 4802z15h55m
Hadassa a scris:
Frate ...vasinepos....haideti sa fim absurzi si fixisti..Eu nu cred ca este gresit ca baticul de spuma sa acopere capul (femeii).Nici in Biblie nu scrie :sa purtam tricou vara ,sau barbatii curea la pantaloni.Unii din prea multa ,,,sfintenie''' nu stiu cum sa mai bage de vina la tineri .Sunt deacord cu o tinuta si un comportament BIBLIC,dar nu sa fim absurzi .
Multa pace !!!

Draga sora Hadassa, sfintirea este de trebuinta la copii domnului,de aceia surorile care iubesc imparati cerurilor,trbuie sa poarte val pe cap, cind se roaga,deoarece numai asa pot dovedi ca iubesc invatatura si cinstesc capul,adica Barbatul care este chipul si slava lui Dumnezeu.

Toate poruncile Lui au fost înaintea mea, și nu m-am depărtat de la legile Lui - Ps 18:22
Dani
17324. Postat la 10/03/2012 10:56 - 4802z12h34m
gershom a scris:

Frate gersom întâmplarea ta de a da de acest videoclip m-a surprin și pe mine, dar se pare că roata să se întoarce invers, surorile Adventiste au început să pună baticul pe cap când surorile noastre le dau jos, chiar și în bisericile penticostale ce au fost susținători fideli pentru purtarea baticului, am rămas surprins când am fost biserica din Linz din Austria acolo surorile în proporție de 90 la sută erau fără batic, deci purtarea baticului nu poți purta forțată de bărbat sau de biserică, acest lucru trebuie să vină di propria convingere că din pricina îngerilor femeia trebuie să aibă acest semn pe capul ei așa găsim scris.

Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
Nica Schirod
17335. Postat la 11/03/2012 09:09 - 4801z14h21m
Îmi permit luxul de a comenta puțin teoria "baticului" și ca punct de plecare aduc câteva vorbe spuse de soruța firo:
Acum vorbind de batic, daca o fata poarta batic pentru ca este obligata de cineva, mai bine sa nu-l mai poarte.

Scumpa moșului și dacă moșul nu este de-acord cu tine te superi tare?
Uite cum aș traduce mai pe limba Bibliei aceste vorbe: Dacă cineva, fată/femeie, poartă batic pentru că este obligată de cineva, este tot atât de rău pentru ea ca și când nu ar purta.

Mai departe îmi permit să comentez și ceva vorbe spuse de soruța Hadassa.
Hadassa a scris: Frate ...vasinepos....haideți sa fim absurzi si fixisti..Eu nu cred ca este greșit ca baticul de spuma sa acopere capul (femeii).

Chiar dacă am să deranjez pe unii, eu îmi voi spune părerea, dar am să o susțin și cu Biblia, dar și cu practicile de pe teren.
Măi fraților, dacă pe o femie nu o dor măselele, de ce voi vreți ca să și le lege cu batic/tulpan gros, credeți că dacă ar durea ua măselele ar trebui să le ziceți viu să poarte batic de suman?

Cu permisiunea voastră, am să vă spun o întâmplare care poate că o să înțelegeți ceva!?
Eram în curtea unui frate Penticostal care avea/are peste 10 copii, reglam un motor vechi, din casă a ieșit fata cea mai mare îmbrobodită ca o babă, cu batic gros și legată la spate, era vară și o căldură de aproape 30 de grade, tatăl ei dar și eu eram dezbrăcați în maieu și curgea apele pe noi, când am văzut fata, am chemat-o la noi acolo unde lucram și am întrebat-o; Te dor măselele?, ia a zis nu! Atunci de ce te-ai legat la măsele? Ea răspunde; așa îmi zice tata că trebuie să se poarte o fată pocăită, eu am zis ; și tu nu comentezi că îți este insuportabil de cald? ea a zis nu! Eu am întrebat-o în continuare, dar tata știe că tu după ce mergi 200 de metri și nu te mai vede tata, ei baticul (dar sincer nu era batic, era tulpan de purtat iarna când este ger), de pe cap și îl pui în poșetă? Ea zice nu! Atunci mama fetei întreabă, așa faci cum zice fratele Nică?, ea s-a uitat în ochii mei, crezând că am văzut-o cu capul descoperit și îi răspunde cu frică; da așa am făcut, atunci părinții au muțit, s-au uitat la fata lor înmărmuriți, s-au uitat la mine și .... Atunci eu am întrebat-o; dar dacă tata te ar lăsa să ei pe cap un batic subțire de spumă chiar, ai mai pune baticul în poșetă după ce faci colțul? Ea a zis nu, am făcut așa că nu mai puteam de cald.

Atunci am vorbit foarte dur și cu vocea mai în G dur, te duci în casă și puneți pe cap un baticuț care este mai subțire, pentru că voi face să înțeleagă părinții tăi că sunt extremiști și te obligă să trăiești în minciună, dar și să sfidezi îngerii Domnului prin umblarea cu capul descoperit după ce faci colțul și nu te mai văd părinții și dacă vrem să vorbim de vinovăție, uite ce zice Domnul Isus:

Vai de lume, din pricina prilejurilor de păcătuire! Fiindcă nu se poate să nu vină prilejuri de păcătuire; dar vai de omul acela prin care vine prilejul de păcătuire! Matei 18:7.

Întrebare:
1) Ce înțelegeți frați care obligați pe surori să poarte batic gros, nu ar trebui ca și voi vara să purtați căciulă cu urechi legate sub barbă?

2) Ce înțelegeți voi prin semn de supunere, Batic gros de iarnă?

3) Nu cumva obligând surorile să poarte batic gros, le forțați să umble cu capul descoperit?

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
Lucia
17339. Postat la 11/03/2012 11:30 - 4801z11h59m
Privind "povestea" de mai sus...mi se pare o absurditate, pentru ca asa cum sunt haine de iarna, asa se gasesc si haine de vara...
Apoi copiilor nostrii le spunem care este "voia lui Dumnezeu"si nu impunem, ci convingem...
De multe ori tinerele noastre gasesc scuze diferite de a se debarasa de "semnul supunerii in Hristos", indiferent de pozitiie fata-femeie trebuie sa intelegem voia Lui.
Cunosc o tanara fata crestina, care lucreaza intr-o agentie din Italia si regula este sa se poarte elegant , ea se poarta in mod decent si nici o clipa nu si-a dat baticul de pe cap jos...si-a explicat purtarea descoperind in comportamentul ei un exemplu de urmat si credinta sfanta...ca si Daniel in Babilonia are trecere in fata sefilor, si mai mult nu lucreaza in Sabat si atunci cand sunt solicitati la firma, ea nu se prezinta, colegii sunt mirati, insa eu cred ca Domnul este in spatele acestei treceri.
Deci se poate!

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Nica Schirod
17348. Postat la 12/03/2012 08:04 - 4800z15h26m
Și eu am rămas puțin uimit de postarea de mai sus, dar mai întâi vreau să te critic oțârucă soră Lucică; Am pretenția de la tine ca să fii mai tranșantă în îndemnurile/postările pe care le pui aici spre lecturare, mi se pare de multe ori că te ferești să pui punctul pe i, probabil c-a să nu superi pe cineva și încerc să te înțeleg.
De pildă la postarea de mai sus, unde zici că ,,, cunoști o fată creștină și argumentele aduse în continuare au fost super, numai că mai lipsea ceva la care mă încumet eu să complectez cu permisiunea ta.

Țin să amintesc fraților și surorilor că ete prea puțin să fi numai Creștin, fata despre care spuneai că o cunoști și ai face bine dacă ai răspunde cerinței mele să-mi zici dacă nu cumva aceea fată nu este fica ta și țin să te informez că ea nu este creștină ESTE CREDINCIOASĂ !!! Pentru că cei mai buni creștini și cei mai sfinți creștini, de la prezbiter până la fetița de 12 ani susțin că în adunare și la rugăciune trebuie ca femeia să aibă capul acoperit și nu pe cărare sau la lucru sau în piață sau .... Ori aceia fată și eu din toată inima o consider sora mea, că și eu cred că nu numai la biserică/adunare trebuie să nu sfideze îngerii ci în orice clipă a vieții ei are nevoie de călăuzirea îngerului ei.

Deci atenție surori, aceea fată prin supunerea ei, chiar dacă cu alte cuvinte înțelegem că ea era obligată să umble cu capul descoperit din cauza protocolului care ținea de aceia funcție/serviciu, ea compensa prin seriozitate și decență, prin pocăința nu plină de creștinism, ci plină de credință și care lupta pentru credința dată sfinților odată pentru totdeauna, Dumnezeu nu numai că a lucrat la inima șefilor și i-a îngăduit să creeze un precedent, ci are și libertatea de a ține Sabatul și Sărbătorile Domnului și șefii să o prețuiască.

Deci se poate, dar încă un lucru; aceia fată va fi de mărturie pentru mulți care învață greșit, cum că numai în biserică trebuie ca femeia să fie cu capul acoperit.
Voi aduce un test din Sfânta Scriptură ca să demonstrez de ce aceia fată sfidează învățăturile multor frați și surori bătrâne și umblă cu capul acoperit chiar și acolo unde se impunea să fie descoperit.

Căci va veni vremea când oamenii nu vor putea să sufere învățătura sănătoasă; ci îi vor gâdila urechile să audă lucruri plăcute, și își vor da învățători după poftele lor. 2 Timotei 4:3.

Și vin cu grămada la tine, stau înaintea ta ca popor al meu, ascultă cuvintele tale, dar nu le împlinesc, căci cu gura vorbesc dulce de tot, dar cu inima umblă tot după poftele lor. Ezechiel 33:31.

Din cauză ca aceia fată au observat că Pavel îl avertizează pe Timotei despre vremea de acum când pocăitelor nu le mai place învățătura sănătoasă și că își vor construi învățători după poftele lor, învățători care să le învețe că numai în adunare, dar cum spunea un frate tot pe aici, că a mers într-o biserică și dacă nu mă înșel, spunea că 90% surorile erau cu capurile descoperite.
Deci soră Lucică, dacă poți să-i zici acelei tinere sinceră ce a pus ascultarea de Dumnezeu înaintea giobului/serviciului/câștigului/banului, că are toată considerațiunea mea sinceră și Dumnezeu să netezească cărarea pocăinței sub picioarele ei toată viața!!!

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

Lucia
17357. Postat la 13/03/2012 11:54 - 4799z11h35m
Frate Nica, daca este sa ma laud cu ceva, este ca vreau sa ma laud cu Mantuitorul nostru care lucreaza in inimile sincere si fac sa se pastreze fara zbarcitura calea pe care trebuie sa o urmam.
Acea fata este foarte dezamagita de diluarea credintei noastre si mai mult, mamele si batranele noastre de credinta au lasat ca vantul si furtuna sa le descopere capul , ca apoi sa nu si-l mai acopere, ce pot face tinerele, cand noi cele mai in varsta nu le suntem exemple?
Barbatii isi aduc si ei aportul la aceasta, fiindu-le rusine cu ajutorul smerit, doar traim intr-o epoca a modernismului, de ce si credinta nu s-ar moderniza?
Tinerii se uita dupa ambalaj si forma si culoare, nu dupa calitate si curatiea produsului ambalat.
Strangerile , adunarile, au fatada, nu esenta si substanta...suntem intr-o continua transformare, dar nu spirituala, ci trecem de la o stare la alta de dezintegrare, depinde de situatie, "afara" ne dezbracam de haina Edenului...doar e cald si multa lume...ne topim in multimea babilonieana ,ne confundam cu ea...cand e frig devenim la o stare "solida"suntem puternici, buni de gura, si plini de credinta, insa imediat ce iesim afara intram in starea gazoasa , ne imprastiem si ne amestecam in toata murdariea lumii acesteia.
In ce stare de metamorfoza ne gasim fratilor?
Ramanem la forma si chipul ce ni l-a dat Dumnezeu o data pentru totdeauna?
Implinim noi voia Lui?
Frumusetea noastra sta in ambalaj modern sau in curatiea inimii si a caracterului chipului lui Hristos in noi?
Considerati "scena modernismului"aula sfinteniei si a evlaviei?
Daca Mangaietorul este cu noi si in noi, dragile mele FECIOARE, unde va este untdelemnul, candelele sunt pline, unde-i lumina?
Unde este semnul supunerii?

Nica Schirod
17362. Postat la 13/03/2012 21:31 - 4799z1h58m
No soră Lucico, cam așa trebuie să vorbești, să ne facem datoria înaintea Domnului.
Te rog meditează și tu la acest verset, dar și cei ce ar crede că are motive să se supere atunci când tu sau ... vorbește și lovește păcatul direct:

Când voi zice celui rău: ,Vei muri negreșit!', dacă nu-l vei înștiința, și nu-i vei spune, ca să-l întorci de la calea lui cea rea și să-i scapi viața, acel om rău va muri prin nelegiuirea lui, dar îi voi cere sângele din mâna ta! Ezechiel 3:18.

Lucia
17366. Postat la 14/03/2012 08:12 - 4798z15h18m
Frate Nica, eu consider ca in strafundul fiecarei inimi sincere inca mai fumega mucul candelei sfinte, care ar putea sa se aprinda si sa lumineze adevarul...nu cred ca un suflet dornic de mantuire nu va intelege care este voia Domnului.
Cat despre batic, am sa mai aduc pe tapet o mica povestioara:

Undeva departe, intr-o lume plina de mistere, un grup de tineri au decis sa mearga intr-o mica "excursie"in natura, acolo pe langa exuberanta acestui anotimp...pe langa veselia si bucuria tineretii si-au amintit ca ar fi frumos sa faca si o rugaciune inaintea Stapanului Universului, insa din toate fetele doar una era imbracata adecvat pentru acel moment...daca pana atunci era privita ca iesita din context, acel moment inaltator, acel moment de partasie si "calatorie"spre Canaanul ceresc...i-a facut pe ceilalti sa inteleaga ca de fapt calatoria spre Eden incepe de pe acest pamant, iar "echipamentul" nostru nu trebuie schimbat dupa timpurile de acum, ci pastrat cel pe care Domnul si-L doreste in orice situatie si moment al vietii.
Este de preferat dragile mele FECIOARE sa nu ne avantam prea sus daca acest lucru ne-ar descoperi goliciunea si ar supara pe Tata prin tinuta noastra lumeasca, putem sa ne credem FECIOARE , insa nu uitati, cinci din ele au ramas afara.
De ce?

Nica Schirod
17414. Postat la 18/03/2012 06:10 - 4794z17h19m
Soră Lucică, acest; De ce?, care a încheiat frumoasa expunere de mai sus, răspunsul îl las să îl dea cei/cele cărora lea fost adresat, nu mă amestec să răspund și nici nu vreau să-l obturez.

Vreau să vă spun o întâmplate trăită, văzută de mine.
Eram la cineva pocăit și trebuia să ne despărțim, sora era cu capul descoperit, fratele a zis ; nu mergem înaintea Domnului să ne plecăm pe genunchi ca să mulțumim Domnului, că a hărăzit aceste clipe să ne întâlnim și să îl rugăm să rămână cu noi aici și cu dumneata în călătorie?
Eu am zis ; cum să nu, atunci ne-am plecat pe genunchi, dar eram curios ce o să facă sora, pentru că atunci când fuse făcută propunerea să ne rugăm ea stătea foarte liniștită și nu a schițat nimic cu privire că este cu capul descoperit.

Când ne-am plecat pe genunchi, a luat perinuța după scaunul pe care a stat, și-a pus perinuța pe cap și s-a rugat liniștită, după ce am terminat rugăciunea, întâi a luat perinuța de pe cap și a pus-o pe scaun înapoi, apoi s-a ridicat și totul era normal.
Sincer nu am fost destul de pocăit și am întrebat-o; soră tu ai înțeles cum a fost propunerea soțului tău pentru rugăciune, ea a zis ; sigur că știu, a zis să mergem înaintea Domnului, atunci eu am întrebat-o dacă ar merge și pe stradă cu perinuța de pe scaun pe cap și mia zis; Doamne ferește, ar zice oameni că nu-s cu toate mințile, ce am mai zis în continuare cred că vă închipuiți voi.

Mic comentariu:
Dar mai bine faceți-l voi în ce privește ce mi-a zis la urmă.

Lucia
17484. Postat la 23/03/2012 16:10 - 4789z7h20m
Frate Nica, n-o sa comentez nimic, ci am sa completez si eu cu o intamplare sa-i zicem hazlie, desi sincer cred ca mai degraba ne descalifica ca si femei credincioase...

La mama mea se fac mereu cercuri de rugaciune, noua ne place sa-i spunem "altare", intr-o zi o tanara sora vine grabita si-i zice mamei mele: Sora Cristina, vreau daca se poate acum sa ne rugam Domnului, ce zici?
Batrana mama: "Sa ne rugam!
Soruta noastra nu purta batic, asa ca repede i-a un mileu rotund de pe o servanta si si-l pune pe cap, se roaga...si tot grabita iese... cu mileul pe cap, bine inteles ... merge o bucata de drum fara sa-si dea seama de situatie, la un moment dat obsearva ca toata lumea intorcea capul dupa ea...si nici atunci nu-si aminteste ce a facut, intra intr-un magazin si o doamna ii spune:"Draga, dar de unde moda asta cu mileu pe cap?
Intr-un final realizeaza ce a facut , isi pleaca rusinata privirea...
Ma gandesc ce ar fi facut daca si-ar fi pus altceva pe cap...?

fullban10
17517. Postat la 25/03/2012 18:34 - 4787z5h55m
La asta duce excesul de zel.
Ce zici? rugăciunea a trecut de tavan?

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Pagina 13 din 14 << < 10 11 12 13 14 >
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164721 vizite unice Powered by PHP-Fusion