Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 11
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Comportament, Etică și Practici în cadrul Bisericii | Ținuta femeii creștine căsătorite în societate
Pagina 3 din 3 < 1 2 3
Deconectat RE: BRETONUL- Modelul lumii sau...
lisha
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
18560. Postat la 31/05/2012 21:33 - 4720z2h59m
Lucia a scris:
lisha, fiecare isi cunoaste motivul...
nu este un raspuns clar, ca sa-mi dau seama daca este necesar sau nu, daca este de folos sau nu, daca este modelul lumii sau face parte din etica crestina.

Aici venim cu argumente clare daca vrem sa ne sustinem parerea, nu?
Eu cred ca am adus destule referinte biblice si argumente clare, chiar imi doresc sa aduceti contra argumente a ceea ce am scris.

Din ce am scris, crezi ca sustin ideea neingrijirii si a lasatului in paragina? Nicidecum!
Te rog sa-mi citesti cu atentie postarile.
Apropo de destramarea caminului, nici un motiv din lume nu te-ar desparti de partenerul de viata, decat o inima necredincioasa poate face acest pas...

Eu am fete si stiu ca mai degraba bretonul deranjeaza, decat parul lung , care pieptanat si legat nu afecteaza in nici un fel, doar daca este lasat in PARAGINA, asta da!
Si vreau sa inchei astfel lisha;
O femeie crestina cu un caracter duhovnicesc si cu principii sfinte, este aceea care aduna produsul acestora si le permite sa-i domine viata, nu este ce vorbeste sau scrie, ci ceea ce pune in practica in viata de fiecare zi, daca are un caracter nobil, va trai in chip nobil, daca traieste dupa poftele firii acestea se vor oglindi in chipul ei, in ceea ce face, iar caracterul ei va fi unul lumesc.

"Pentru ca, intrucat nu au cunoscut neprihanirea pe care o da Dumnezeu, au cautat sa-si puna inainte o neprihanire a lor insisi, si nu s-au supus unei neprihaniri pe care o da Dumnezeu."(Rom.10:3)
Oare mai stim sa facem diferenta intre cele doua NEPRIHANIRI?

eu nu am gasit in biblie nimic concret despre amaratul asta de breton, nu ma port asa nu prea ma intereseaza
mi-am spus parerea si atat

referitaor la ce am scris mai sus cu lasatul in paragina,,,o sa povestesc un caz pe care il cunosc personal

familie crestina, 3 copiii, el pastor la o biserica de sat mai facea si cu tineri in biserica de la oras, si ce sa vezi intre tinerii astia isi gaseste o Dalila cu care mai are si un copil, unul dintre motivele aduse de el cand cand a fost intrebat de ce au fost in felul urmator "nu ma mai atrage cu nimic, nici macar nu se ma aranjeaza, vesnic e imbracata urat, si nepieptanata"
nici nu vreau sa imi dauc aminte cand s-au casatorit ce indrgostiti pareau, dar a tinut putin, nu e dreptul meu si nu vreau sa judec...ma opresc aici desi as putea zice multe

Eu am invatat multe de la mama, o femeie daca nu stie sa-si tina casa e bai....ca si femei e nevoie de multa intelepciune si mult apricepere

"...iarta-ma ca vin prea des in fata Ta pentru a cere....si prea rar pentru a da..."
fullban10
18563. Postat la 01/06/2012 12:07 - 4719z12h25m
lisha, deci noi femeile trebuie să folosim înșelăciunile lumii acestei ca să ținem bărbatul lângă noi? Ei află că această înșelătorie, voită, de-a atrage , de-a momi bărbatul nu este biblică. Bărbatul care-și iubește soția o iubește si ciufulită, și șchioapă, și oarbă. Exemplu dat de tine este o scârnăvie și vor trage amândoi consecințele faptelor săvârșite. Acest individ nu poate fi numit pastor.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
lisha
18567. Postat la 01/06/2012 15:16 - 4719z9h16m
valentina a scris:
lisha, deci noi femeile trebuie să folosim înșelăciunile lumii acestei ca să ținem bărbatul lângă noi?

Doamne fereste...

Spuneam ca daca femeia nu e asa cum ar trebui intr-o familie lucrurile nu merg bine
O FEMEIE INTELEPTA ISI ZIDESTE CASA!!!!

femeile in varstra tr sa invete pe cele tinere....Evident daca au ce

O femeie placuta capata cinste, si cei asupritori capata bogatie. - (Prov.11:16)

valentina a scris:Ei află că această înșelătorie, voită, de-a atrage , de-a momi bărbatul nu este biblică. Bărbatul care-și iubește soția o iubește si ciufulită, și șchioapă, și oarbă

Considerati ca daca ne purtam cum trebuie, ne ingrijim copii, sotul casa, suntem alaturi de sot atunci cand are nevoie...etc ne inselam sotii

Bietul om sa vina acasa si zilnic sa gaseasca acelas peisaj, copii neingrijiti, nemancati, sotia la fel, casa vai de ea, mancare nimic...eu cred ca de la un timp se mai satura

oare de ce astept eu sa invat ceva de aici?

valentina a scris:Exemplu dat de tine este o scârnăvie și vor trage amândoi consecințele faptelor săvârșite. Acest individ nu poate fi numit pastor.

referitor la ex pe care la- dat, da asa este....si totusi s-a intamplat, e real, ii cunosc si ma doare....si da a fost pastor, cine il cunostea nu ii venea sa creada ca a ajuns in felul acesta...si totusi...

Cam atat am avut de spus, discutia a deviat mult de la subiect si nu cred ca are rost sa continuam, din monent ce nu iti este acceptata opinia oricare ar fi ea nu vad de ce am continua.

"...iarta-ma ca vin prea des in fata Ta pentru a cere....si prea rar pentru a da..."
fullban10
18568. Postat la 01/06/2012 15:36 - 4719z8h56m
Toți avem de învățat unii de la alții. Să fim îngăduitori. Puțin de ici, puțin de colo, învățătură după învățătură. Nu dețin toate răspunsurile, dar am experiență.

lisha, de ce o iei ca pe o respingere a ceea ce tu ai scris. Nu în tine am dat eu, ci în acest tip de oameni care iubesc fațada. Tu dacă ești îngrijită nu o faci ca să ții bărbatul lângă tine! O faci din fire, din normalitate. Abia când lucrurile normale le faci cu gândul ca să-ți atragi soțul acasă, ceva e putred în Danemarca.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Lucia
18616. Postat la 05/06/2012 19:17 - 4715z5h15m
Se pare ca la acest subiect s-a deviat cu totul, sa revenim la BRETON sau tinuta parului cum vreti voi sa-i spuneti.

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Pagina 3 din 3 < 1 2 3
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164742 vizite unice Powered by PHP-Fusion